evet canim bende yarin olacak diye hatirliyorum
allah yardimcisi olsun...canim hormonlar iyi diyordu dr..fsh 10 du klomeni birakti ameliyattan beri icmiyor 7 ye dusmus
kızlar merhaba bişey soracam şimdi dr.emre beyin sitesine baktımda diyorki micro tesede sperm bulunamamışsa ikinci ameliyatı önermiyorum diyo yani bizim artık şansımız yokmu bu o anlamamı geliyo
canım ZCU arkadaşımında anlattığı gibi belkide iyi bir üroloğla bütün üzüntülerin geçecektir çünkü belki sperm vardır ama çıkış olmuyordur dr emre baklacı ve kaan aydos..arkadaşlar merhaba,
geçmişi okumadım için bu konuda pek bir bilgim yok. yaklaşık bir yıllık evliyim, iki hafta önce kadın doğum uzmanına gitttim. yumurtalıklarıma baktı bir sorun yok dedi.eşimden sperm testi istedi. Sonuçta azosperm yazıyordu. Şok olduk. hiç sperm bulamamışlar.M tese önerilir yazıyordu bir de. Eşim küçükken testis ameliyatı olmuş. sanırım bu yüzden. Şimdi napcağımızı şaşırdık.Nasıl bir yol izleyeceğmizi bilmiyoruz.Çok üzgünüm.
yok canım bizimde ikinci olacak inşallah öyle bişey yokturkızlar merhaba bişey soracam şimdi dr.emre beyin sitesine baktımda diyorki micro tesede sperm bulunamamışsa ikinci ameliyatı önermiyorum diyo yani bizim artık şansımız yokmu bu o anlamamı geliyo
canim hepimizin yasadigi ayni..esinin üstüne gitme o istermiydi böyle olsun bizim ikincide olmadi diye sizinkide olmayacak degil tedavinize davam edin siz..bellki boylesi daha hayirli bizim icin bilmiyorum
icim yaniyor ama yapacak bisey yok
canim malesef yokkk
hosgeldin demek adettendir allah yardimcin olsun keske buralara yolun dusmemis olsaydi
ewet canım malesefff
kızlar bir haber aldım şimdi bir yakınımdan kulaklarıma inanamadım bizim bir tanıdığımızında eşi azospermdi ve eşi aynı bizim gibi micro tese oldu ve bulunamadı Allahın takdiri işte şimdi normal yoldan karısı hamileymiş çok şaırdım nasıl oluyo siz böyle bir haber hiç duymuşmuydunuz
kızlar bir haber aldım şimdi bir yakınımdan kulaklarıma inanamadım bizim bir tanıdığımızında eşi azospermdi ve eşi aynı bizim gibi micro tese oldu ve bulunamadı Allahın takdiri işte şimdi normal yoldan karısı hamileymiş çok şaırdım nasıl oluyo siz böyle bir haber hiç duymuşmuydunuz
ayyy ne güzel bi haber bu canım allahın takdiri veren allah demekki imkansiz diye bişey yok ümidimizi kaybetmememiz lazım acaba hiçmi bulunmamıştı gelişmemiş filan..
ayy melda cok sevindim ne güzel bir haber..canim onlar hangi asamadalardi acaba
bu gün transferimin 9.günüydü kan verdim ve sonuç negatif......5 embriyom olmuştu 2 si transfer edilmişti 3 taneside 5.güne bekletilmiş tabiki 3. günden ileri gidememişler atıldıla....içime konan 2 embriyoda muhtemel öyle embriyolardı ve ileri gidemediler.....geçen tedavidede aynı şeyi yaşadık sperm kalitesiz embriyo gelişimi 3.günden ileri gitmiyor ve yaşamıyor...bu 3.tedavimdi başarısızlıkla sonuçlandı aynı şeyleri yaşayıp duruyorum azoya çok uğraştığım halde yenildim.....uğraşmayı bıraktım artık tedavi olmucam bitti zaten eşimlede son tedavi olsun diye konuşmuştuk....bizim için herşey bitti belki evliliğimde bitecek çünkü ben çok mutsuzum gücüm yok ne dayanmaya nede yaşamaya daha fazla kaldıramayacağım....1.5 senede ömrüm tükendi sanki...allah sizlere dayanma ve mücadele gücü versin...........beni tüm merak edenlerden allah razı olsun............
bu gün transferimin 9.günüydü kan verdim ve sonuç negatif......5 embriyom olmuştu 2 si transfer edilmişti 3 taneside 5.güne bekletilmiş tabiki 3. günden ileri gidememişler atıldıla....içime konan 2 embriyoda muhtemel öyle embriyolardı ve ileri gidemediler.....geçen tedavidede aynı şeyi yaşadık sperm kalitesiz embriyo gelişimi 3.günden ileri gitmiyor ve yaşamıyor...bu 3.tedavimdi başarısızlıkla sonuçlandı aynı şeyleri yaşayıp duruyorum azoya çok uğraştığım halde yenildim.....uğraşmayı bıraktım artık tedavi olmucam bitti zaten eşimlede son tedavi olsun diye konuşmuştuk....bizim için herşey bitti belki evliliğimde bitecek çünkü ben çok mutsuzum gücüm yok ne dayanmaya nede yaşamaya daha fazla kaldıramayacağım....1.5 senede ömrüm tükendi sanki...allah sizlere dayanma ve mücadele gücü versin...........beni tüm merak edenlerden allah razı olsun............
Bizde 8 yıllık evliyiz ve eşim azospermi, ilk olarak kayseride erciyes üniversitesinde mikro tese oldu sonuç negatif. Sonra bu siteden kaan bey hakkında bilgi sahibi olduk. önce maille görüştük sonra yüzyüze derken alternatif tedavi yöntemleri kullanıyoruz falan dedi. Yedi sekiz ay klomen kullanıldı. Trental kullanıldı. Son aşamada puregon iğnesi kullanıldı. Hormonlar güzel denildi. Dört martta tekrar mikrotese oldu ve sonuç kocaman bir sıııııııııııııııııııııııfffffffffffffffffıııııııııııııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrr
emre beylede telefonda görüşmüştüm. Birincide bulunmuyorsa ikincisini tavsiye etmiyorum demişti.
Kaan hoca ile ilgili söylüyeceğim gerçekten cebecideki kısırlık ünitesinin en efendi en asil doktoru kibar, nazik, beyefendi birisi ama bu yetmiyor. Insana allah yardım edecek. Allah ol diyecekki oluverecek. Işte hikayem bu. Hayat zordu. şimdi zor kelimesi çok hafif geliyor. Allah sabır versin tüm dostlara allaha emanet olun
hiç bilmiyom çiçekçim sadece bildiğim bu ama çok güzel bir haber rabbim bizede verir inş
çok geçmiş olsun adak ben senden çok umutluydum bu sefer olacak diyodum ama kısmet Allah yardımcınız olsun.bu gün transferimin 9.günüydü kan verdim ve sonuç negatif......5 embriyom olmuştu 2 si transfer edilmişti 3 taneside 5.güne bekletilmiş tabiki 3. günden ileri gidememişler atıldıla....içime konan 2 embriyoda muhtemel öyle embriyolardı ve ileri gidemediler.....geçen tedavidede aynı şeyi yaşadık sperm kalitesiz embriyo gelişimi 3.günden ileri gitmiyor ve yaşamıyor...bu 3.tedavimdi başarısızlıkla sonuçlandı aynı şeyleri yaşayıp duruyorum azoya çok uğraştığım halde yenildim.....uğraşmayı bıraktım artık tedavi olmucam bitti zaten eşimlede son tedavi olsun diye konuşmuştuk....bizim için herşey bitti belki evliliğimde bitecek çünkü ben çok mutsuzum gücüm yok ne dayanmaya nede yaşamaya daha fazla kaldıramayacağım....1.5 senede ömrüm tükendi sanki...allah sizlere dayanma ve mücadele gücü versin...........beni tüm merak edenlerden allah razı olsun............
canım çok üzüldüm.gerçekten okurken içim yandı,buradaki arkadaşlarda aynı şeyi hissetmiştir biliyorum çünki hepimizin ortak acısı bu ama inanki bizim içimizin yanmasından çok daha şiddetlisini eşlerimiz yaşıyor ve artı olarak kendilerini suçlu hissetiyorlar.Rabbim size güç ve sabır versin inşAllah daha güzel kapılar açar.belkide ilerki günlerde bir mucize olur bellimi olur.bu gün transferimin 9.günüydü kan verdim ve sonuç negatif......5 embriyom olmuştu 2 si transfer edilmişti 3 taneside 5.güne bekletilmiş tabiki 3. günden ileri gidememişler atıldıla....içime konan 2 embriyoda muhtemel öyle embriyolardı ve ileri gidemediler.....geçen tedavidede aynı şeyi yaşadık sperm kalitesiz embriyo gelişimi 3.günden ileri gitmiyor ve yaşamıyor...bu 3.tedavimdi başarısızlıkla sonuçlandı aynı şeyleri yaşayıp duruyorum azoya çok uğraştığım halde yenildim.....uğraşmayı bıraktım artık tedavi olmucam bitti zaten eşimlede son tedavi olsun diye konuşmuştuk....bizim için herşey bitti belki evliliğimde bitecek çünkü ben çok mutsuzum gücüm yok ne dayanmaya nede yaşamaya daha fazla kaldıramayacağım....1.5 senede ömrüm tükendi sanki...allah sizlere dayanma ve mücadele gücü versin...........beni tüm merak edenlerden allah razı olsun............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?