Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
evet canim bende yarin olacak diye hatirliyorum
allah yardimcisi olsun...canim hormonlar iyi diyordu dr..fsh 10 du klomeni birakti ameliyattan beri icmiyor 7 ye dusmus

Son dönemde iyi haberler alamadık inşallah ondan bi olumlu sonuç alırız...ve sırayla bu imtihanı verip bütünlemeye kalan kalmayan hepimiz geçeriz..İnşallah

kızlar merhaba bişey soracam şimdi dr.emre beyin sitesine baktımda diyorki micro tesede sperm bulunamamışsa ikinci ameliyatı önermiyorum diyo yani bizim artık şansımız yokmu bu o anlamamı geliyo

Canım geriye dönük listelere falan bak bi de tam hatırlamıyorum listede mi yoksa açıklamalarda mı ilk tesede bulunamayıp 2.tese bulunan var ben eminim okudum sen canını üzme hem teacherında dediği gibi genetik testleri öncelikle yaptırın sorun nerden kaynaklanıyor çünkü tese öncesi bunların kesin yapılması gerektiğini söyledi doktor bize. tabi bide deneyimli bir hocaya kendinizi toparlayınca tekrar muayene olun derim.Çünkü bazen dr lar ilaç vererek sperm üretimini sağlıyabiliyorlar..

canım ZCU arkadaşımında anlattığı gibi belkide iyi bir üroloğla bütün üzüntülerin geçecektir çünkü belki sperm vardır ama çıkış olmuyordur dr emre baklacı ve kaan aydos..
kızlar merhaba bişey soracam şimdi dr.emre beyin sitesine baktımda diyorki micro tesede sperm bulunamamışsa ikinci ameliyatı önermiyorum diyo yani bizim artık şansımız yokmu bu o anlamamı geliyo
yok canım bizimde ikinci olacak inşallah öyle bişey yoktur

kızlar bir haber aldım şimdi bir yakınımdan kulaklarıma inanamadım bizim bir tanıdığımızında eşi azospermdi ve eşi aynı bizim gibi micro tese oldu ve bulunamadı Allahın takdiri işte şimdi normal yoldan karısı hamileymiş çok şaırdım nasıl oluyo siz böyle bir haber hiç duymuşmuydunuz

ayyy ne güzel bi haber bu canım allahın takdiri veren allah demekki imkansiz diye bişey yok ümidimizi kaybetmememiz lazım acaba hiçmi bulunmamıştı gelişmemiş filan..

ayy melda cok sevindim ne güzel bir haber..canim onlar hangi asamadalardi acaba

bu gün transferimin 9.günüydü kan verdim ve sonuç negatif......5 embriyom olmuştu 2 si transfer edilmişti 3 taneside 5.güne bekletilmiş tabiki 3. günden ileri gidememişler atıldıla....içime konan 2 embriyoda muhtemel öyle embriyolardı ve ileri gidemediler.....geçen tedavidede aynı şeyi yaşadık sperm kalitesiz embriyo gelişimi 3.günden ileri gitmiyor ve yaşamıyor...bu 3.tedavimdi başarısızlıkla sonuçlandı aynı şeyleri yaşayıp duruyorum azoya çok uğraştığım halde yenildim.....uğraşmayı bıraktım artık tedavi olmucam bitti zaten eşimlede son tedavi olsun diye konuşmuştuk....bizim için herşey bitti belki evliliğimde bitecek çünkü ben çok mutsuzum gücüm yok ne dayanmaya nede yaşamaya daha fazla kaldıramayacağım....1.5 senede ömrüm tükendi sanki...allah sizlere dayanma ve mücadele gücü versin...........beni tüm merak edenlerden allah razı olsun............

ayyy ne güzel bi haber bu canım allahın takdiri veren allah demekki imkansiz diye bişey yok ümidimizi kaybetmememiz lazım acaba hiçmi bulunmamıştı gelişmemiş filan..

hiç bilgim yok bewlgincim ne aşamada olduklarını bilmiyorum bildiğim bu kadar ama sorunları aynı bizim gibiydi

adak çok üzüldüm arakadaşım ben senden iyi haber bekliyordum kısmet değilmiş demek bende cuma günü teseden çıktı eşim kocaman sıfır ama ilahi adalet rabbim sınırımızı deniyo sakin ol eşine destek ol derim çünkü onlar için dahada zor be canım

canim ne diyecegimi bilmiyorum..meldanin bir tanidigi hamile kalmis ona cok sevindim sevincim bes veya on dakka sürdu..cok üzüldüm canim rabbim yardimcin olsun sana güzel kapilar acsin..

geçmiş olsun canım benim eşimde ilk denemesi batıbahat hastanesinde 18 martta oldu ve bulamadılar dr.emre beyin sitesine baktım orda röportajında diyorki ilkinde bulunamadıysa ikinciyi önermiyorum dedi benimde kafam karıştı

seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşayan biri olarak .bizde ikinci tüp için başlamıştık çatlatma iğnesini verecekleri gün eşinizin tekrar m.tese olması gerekecek büyük ihtimal dediler ve oldu da ama ikincide hiçbirşey bulamadılar .donmuş spermlerden 5 tane bulunmuş onları kullanacağız dediler umutsuzca eve geldik.cumartasi bizi aradılar 5 embriyonuz oluştu diye sarıldık sevinçten ağladık .3.gün transferi gerçekleştirildi 2 embriyo transfer edildi vee sonuç kocaman bir negatif.sıfır sıfır elde var sıfır .döndük dolaştıık baş döndük .2gün sağlam durmaya çalıştım eşime bizde birbirimizi büyütürüz flan filan destek olmaya çalıştım 3.gün ben koptum ağla ağla ....Allahımdan umudumu yitirmiyorum tekrardan kürlere başladık kaan beye mail attım cvp geldi gelin görüşelim diye ben ümitliyim dedi.Rabbim kimseyi ümitsiz bırakmasın hepimize hayırlı evlatlar versin inşşşşşşşş

ADAKCIM CANIM SOZUN BITTIGI YER ne denır kı...rabbım sana ve esıne sabr huzur mutluluk versın tatlım..baska guzellıkler cıkarsın karsınıza ınsaalah .....

çok geçmiş olsun adak ben senden çok umutluydum bu sefer olacak diyodum ama kısmet Allah yardımcınız olsun.

canım çok üzüldüm.gerçekten okurken içim yandı,buradaki arkadaşlarda aynı şeyi hissetmiştir biliyorum çünki hepimizin ortak acısı bu ama inanki bizim içimizin yanmasından çok daha şiddetlisini eşlerimiz yaşıyor ve artı olarak kendilerini suçlu hissetiyorlar.Rabbim size güç ve sabır versin inşAllah daha güzel kapılar açar.belkide ilerki günlerde bir mucize olur bellimi olur.

Rabbim sabırlar versin...Hebimizin yardımcımız olsun

arkadaşlar nette araştırırken hurma poleni buldum kısırlıkta da etkiliymiş.bitki hanı sitesinden inceleye bilirsiniz .inş şifa olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…