- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
bu gün transferimin 9.günüydü kan verdim ve sonuç negatif......5 embriyom olmuştu 2 si transfer edilmişti 3 taneside 5.güne bekletilmiş tabiki 3. günden ileri gidememişler atıldıla....içime konan 2 embriyoda muhtemel öyle embriyolardı ve ileri gidemediler.....geçen tedavidede aynı şeyi yaşadık sperm kalitesiz embriyo gelişimi 3.günden ileri gitmiyor ve yaşamıyor...bu 3.tedavimdi başarısızlıkla sonuçlandı aynı şeyleri yaşayıp duruyorum azoya çok uğraştığım halde yenildim.....uğraşmayı bıraktım artık tedavi olmucam bitti zaten eşimlede son tedavi olsun diye konuşmuştuk....bizim için herşey bitti belki evliliğimde bitecek çünkü ben çok mutsuzum gücüm yok ne dayanmaya nede yaşamaya daha fazla kaldıramayacağım....1.5 senede ömrüm tükendi sanki...allah sizlere dayanma ve mücadele gücü versin...........beni tüm merak edenlerden allah razı olsun............
kızlar bir haber aldım şimdi bir yakınımdan kulaklarıma inanamadım bizim bir tanıdığımızında eşi azospermdi ve eşi aynı bizim gibi micro tese oldu ve bulunamadı Allahın takdiri işte şimdi normal yoldan karısı hamileymiş çok şaırdım nasıl oluyo siz böyle bir haber hiç duymuşmuydunuz
viruscanım çok üzüldüm senden hep güzel haberler bekledik ama olmadı canım işte Allah sabır versin güzelim evliliğin içinse koyverme hemen derim yuvalar kolay mı kuruluyo biliyorum ki şu an üzüntünden böyle söylüyosun eşine sımsıkı sarıl canım Allah yardımcın olsun tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah.bu gün transferimin 9.günüydü kan verdim ve sonuç negatif......5virus embriyom olmuştu 2 si transfer edilmişti 3virus taneside 5.güne bekletilmiş tabiki 3. günden ileri gidememişler atıldıla....içime konan 2virus embriyoda muhtemel öyle embriyolardı ve ileri gidemediler.....geçen tedavidede aynı şeyi yaşadık sperm kalitesizvirus embriyovirus gelişimi 3.günden ileri gitmiyor ve yaşamıyor...bu 3.tedavimdi başarısızlıkla sonuçlandı aynı şeylerivirus yaşayıpvirus duruyorumvirus azoya çok uğraştığım haldevirus yenildim.....uğraşmayıvirus bıraktım artık tedavi olmucam bittivirus zaten eşimlede son tedavi olsun diye konuşmuştuk....bizim için herşey bitti belki evliliğimde bitecek çünküvirus ben çok mutsuzum gücüm yok ne dayanmaya nede yaşamaya daha fazla kaldıramayacağım....1.5 senede ömrüm tükendi sanki...allah sizlere dayanma ve mücadele gücü versin...........beni tüm merak edenlerden allah razı olsun............
bu gün transferimin 9.günüydü kan verdim ve sonuç negatif......5 embriyom olmuştu 2 si transfer edilmişti 3 taneside 5.güne bekletilmiş tabiki 3. günden ileri gidememişler atıldıla....içime konan 2 embriyoda muhtemel öyle embriyolardı ve ileri gidemediler.....geçen tedavidede aynı şeyi yaşadık sperm kalitesiz embriyo gelişimi 3.günden ileri gitmiyor ve yaşamıyor...bu 3.tedavimdi başarısızlıkla sonuçlandı aynı şeyleri yaşayıp duruyorum azoya çok uğraştığım halde yenildim.....uğraşmayı bıraktım artık tedavi olmucam bitti zaten eşimlede son tedavi olsun diye konuşmuştuk....bizim için herşey bitti belki evliliğimde bitecek çünkü ben çok mutsuzum gücüm yok ne dayanmaya nede yaşamaya daha fazla kaldıramayacağım....1.5 senede ömrüm tükendi sanki...allah sizlere dayanma ve mücadele gücü versin...........beni tüm merak edenlerden allah razı olsun............
Adakcığım canım çok üzgünüm Allah sabır versin canım, ben daha geçen hafta benzer şeyleri yaşadım, , biz gerçi yumurta toplama aşamasına bile gelemedik çünkü eşimin 3 sa. süren 24 parçanın alındığı ameliyatın sonucu sıfır çıktı. Daha yeni yeni normale dönüyorum ama canım elimizden gelen bir şey yok , bu Rabbimin takdiri uğraşıp duruyoruz ama belki hiç olmayacak yani bu dünyanın çocuk sahibi olamamış ilk insanları biz değiliz son da olmayacağız bu da gerçek. Üzülerek kendimize yazık ediyoruz , sağlığımızdan oluyoruz . Başka proplemleriniz varsa bilemem tabi ama haddim olmayarak beni bir abla gibi düşünmen umuduyla sana şunu söylemek isterim bu yüzden evliliğini bitirmeyi sil kafandan canım. Eşlerimiz bizim kadar üzülmüyor görülselerde bu onlar için çok daha zor .Onlarında çevreleri var , erkekler kadınlar kadar olmasa da bu mevzularda çok can yakıcı konuşmalar yapabiliyorlar. Eşimin bir arkadaşı onlarla bir tatile katılmadığımız için, çocuğunuz yok diyemi gelmiyorsunuz demişti, daha bunun gibi ne saçmalıklar ki üzülmeyeyim diye hepsini paylaşmadığını biliyorum. Biz bu dünyaya sadece çocuk sahibi olmak için gelmedik ki canım. Sadece bu konuya saplanıp hayatın güzelliklerini kaçırıyoruz , Allah' a dayan inşallah sabrını da dermanınıda verecektir, hem 9. gün diyorsun canım eğer adet görmediysen bu testin yalnış olma ihtimali çok yüksek , bu sıkıntılı günleri çok çabuk atlatman dileğiylebu gün transferimin 9.günüydü kan verdim ve sonuç negatif......5 embriyom olmuştu 2 si transfer edilmişti 3 taneside 5.güne bekletilmiş tabiki 3. günden ileri gidememişler atıldıla....içime konan 2 embriyoda muhtemel öyle embriyolardı ve ileri gidemediler.....geçen tedavidede aynı şeyi yaşadık sperm kalitesiz embriyo gelişimi 3.günden ileri gitmiyor ve yaşamıyor...bu 3.tedavimdi başarısızlıkla sonuçlandı aynı şeyleri yaşayıp duruyorum azoya çok uğraştığım halde yenildim.....uğraşmayı bıraktım artık tedavi olmucam bitti zaten eşimlede son tedavi olsun diye konuşmuştuk....bizim için herşey bitti belki evliliğimde bitecek çünkü ben çok mutsuzum gücüm yok ne dayanmaya nede yaşamaya daha fazla kaldıramayacağım....1.5 senede ömrüm tükendi sanki...allah sizlere dayanma ve mücadele gücü versin...........beni tüm merak edenlerden allah razı olsun............
Canım geriye dönük listelere falan bak bi de tam hatırlamıyorum listede mi yoksa açıklamalarda mı ilk tesede bulunamayıp 2.tese bulunan var ben eminim okudum sen canını üzme hem teacherında dediği gibi genetik testleri öncelikle yaptırın sorun nerden kaynaklanıyor çünkü tese öncesi bunların kesin yapılması gerektiğini söyledi doktor bize. tabi bide deneyimli bir hocaya kendinizi toparlayınca tekrar muayene olun derim.Çünkü bazen dr lar ilaç vererek sperm üretimini sağlıyabiliyorlar..
canım bizde merakla seni bekliyorduk ne yapalım canım hayırlısı buymuş demekki allahım hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin hepimize.bu gün transferimin 9.günüydü kan verdim ve sonuç negatif......5 embriyom olmuştu 2 si transfer edilmişti 3 taneside 5.güne bekletilmiş tabiki 3. günden ileri gidememişler atıldıla....içime konan 2 embriyoda muhtemel öyle embriyolardı ve ileri gidemediler.....geçen tedavidede aynı şeyi yaşadık sperm kalitesiz embriyo gelişimi 3.günden ileri gitmiyor ve yaşamıyor...bu 3.tedavimdi başarısızlıkla sonuçlandı aynı şeyleri yaşayıp duruyorum azoya çok uğraştığım halde yenildim.....uğraşmayı bıraktım artık tedavi olmucam bitti zaten eşimlede son tedavi olsun diye konuşmuştuk....bizim için herşey bitti belki evliliğimde bitecek çünkü ben çok mutsuzum gücüm yok ne dayanmaya nede yaşamaya daha fazla kaldıramayacağım....1.5 senede ömrüm tükendi sanki...allah sizlere dayanma ve mücadele gücü versin...........beni tüm merak edenlerden allah razı olsun............
aman aolsun önemli olan sonucuhiç bilgim yok bewlgincim ne aşamada olduklarını bilmiyorum bildiğim bu kadar ama sorunları aynı bizim gibiydi
aminnnnRabbim sabırlar versin...Hebimizin yardımcımız olsun
darısı bizlerin başına canımherkese slm dün aldığım bir haberi sizinle başlaşmak istedim dün ablam heyecanla beni aramış bir arkadaşının 15 yıldır bebeği olmuyormuş yani 15 yıllık evlilermiş ve sorun eşindeymiş yani hiç sperm yokmuş amaliyatla bir kaç defa bulunmuş kaç defa tüp bebek falan denemişler hiç tutmamış kadın artık umudunu kesmiş gitmiş çoçuk esirgemeye başvuru yapmış ordanda demişler ki iki üç yılda size ancak sıra gelir biz size haber veririz demişler kadın artık isyanları oynuyormuş gecenlere hasta olmuş işe gelmemiş doktora gitmiş ve ne olsun istersiniz kadın doğal yoldan hamile kalmış şu anda kendi ve tüm çevresi şoktaymış ablam bile o kadar sevinmiş ki sevinçten ağladı resmen ya arkadaşlar veren Rabbim verir inş.bizlerede verecek bak kadın 15 yıl sabretmiş ve imtahanı bitmiş ne mutlu ona .
Var biz varız 2 tesede sonuç sıfır 3. microtese 2 olgun sperm , 4. microtese sonuç yine sıfır (Bu arada hormanlar normal , genetik normal , boyut normal geçirilmiş herhangi bir hastalık yok, çözemedim ben bu işi)
iyi geceler kader arkadaşlarım mübarek cuma gecesi yüzü suyu hürmetine allahım kucaklarımızı boş koymasın hayırlı evlatlar nasip etsin evlatsız koymasın hiç birimizi AMİNNNNNNN
iyi geceler umutolsun gofretto nasılsınız
Canım iyi olmaya çalışıyoruz.Sen nasılsın?Bazen şöyle söylüyorum ve söylediğimi geri alıyorum tövbe tövbe günaha da giriyorum...Rabbim kimseyi bu durumla sınamasın ama kök hücre için daha hızlı adımların atılması için illaki bi devlet büyüğümüzün başına mı gelmeli yoksa yakını başına mı gelmeli bizim sesimizi duymalrı için genelde Türkiyede böyledir ya...Rabbim affet günahda giriyorum kimseye yaşatmasın bu acıyı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?