Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım adağım çok geçmiş olsun ama neden 9.gün yaptın? belkide çıkmamıştır birde gününde yap, bakarsın rabbim mucizeni verir..Herşey Allah'tan tatlım, gerçekten herşey bebek değil, herkes ister evladının olmasını ama vermeyen Allah'sa malesef birşey olmuyor ( Sabret belki ummadığın anda sana Rabbim kapı açacak, biliyorum şuan için ne desek boş ama pes etme ve asla ümidini yitirme canım..Allah yardımcınız olsun..

herkese slm dün aldığım bir haberi sizinle başlaşmak istedim dün ablam heyecanla beni aramış bir arkadaşının 15 yıldır bebeği olmuyormuş yani 15 yıllık evlilermiş ve sorun eşindeymiş yani hiç sperm yokmuş amaliyatla bir kaç defa bulunmuş kaç defa tüp bebek falan denemişler hiç tutmamış kadın artık umudunu kesmiş gitmiş çoçuk esirgemeye başvuru yapmış ordanda demişler ki iki üç yılda size ancak sıra gelir biz size haber veririz demişler kadın artık isyanları oynuyormuş gecenlere hasta olmuş işe gelmemiş doktora gitmiş ve ne olsun istersiniz kadın doğal yoldan hamile kalmış şu anda kendi ve tüm çevresi şoktaymış ablam bile o kadar sevinmiş ki sevinçten ağladı resmen ya arkadaşlar veren Rabbim verir inş.bizlerede verecek bak kadın 15 yıl sabretmiş ve imtahanı bitmiş ne mutlu ona .

melda tatlım aynı kişiden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama bana da ablam anlattı arkadaşının eşi azoluymuş ve 15 yıllık evlilermiş şimdi normal yoldan hamile kalmış şoktaymış ablam bile sevinçten ağladı.umudunu kesme gülüm inş.olur bak benim eşimde sperm çıktı ama tutmadı nasip değilse olmuyor bu işin çözümü SABIR ve DUA birbirimize dua edelim canım A.e.ol

viruscanım çok üzüldüm senden hep güzel haberler bekledik ama olmadı canım işte Allah sabır versin güzelim evliliğin içinse koyverme hemen derim yuvalar kolay mı kuruluyo biliyorum ki şu an üzüntünden böyle söylüyosun eşine sımsıkı sarıl canım Allah yardımcın olsun tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah.

canım öncelikle geçmiş olsun bak benimde transferim tutmadı ben haberi alınca şok oldum ve o anda herşeyi düşündüm ama tatlım biraz zaman geçsin... LÜTFEN PİŞMAN OLACAĞINIZ BİR KARAR VERMEYİN NASİBİMİZDE ÇOÇUK SAHİBİ OLMAK YOKSA KİMİNLE EVLENİRSEK EVLENELİM OLMAZDI.benim arkadaşımın eşindede kendindede hiçbir problem yok sebebi belli olmayan infertite yani yok sebep yok bebek yok LÜTFEN ANİ KARAR VERME

Kızlar size çok katılıyorum geçenlerde bizimde bir tanıdığımızın başından böyle bir olay geçti.doktorlar kesinlikle çocuğunuz olmaz dedi.ama şimdi eşi hamile rabbim bizim sınavımızın sonunuda güzel eğlesin.

Adakcığım rabbim yardımcın olsun .gerçekten sizlerden güzel haberler almak bizi çok mutlu edecekti.inan bende bazen başımı alıp gitmek istiyorum ama bu bizim kaderimiz herşeyden kaça biliriz ma kaderden nasıl kaçıcaz anlamıyorum.insanın gözyaşı bile yetersiz geliyor.bazen şöyle düşünüyorum şu göz yaşlarım gerçekleri yansıtsaydı kan gibi akardı.özlü bir söz söylemek istiyorum :göz yaşının bile görevi varmış.ardından gelecek mutluluk gülücükleri için yüzü temizlermiş

Adakcığım canım çok üzgünüm Allah sabır versin canım, ben daha geçen hafta benzer şeyleri yaşadım, , biz gerçi yumurta toplama aşamasına bile gelemedik çünkü eşimin 3 sa. süren 24 parçanın alındığı ameliyatın sonucu sıfır çıktı. Daha yeni yeni normale dönüyorum ama canım elimizden gelen bir şey yok , bu Rabbimin takdiri uğraşıp duruyoruz ama belki hiç olmayacak yani bu dünyanın çocuk sahibi olamamış ilk insanları biz değiliz son da olmayacağız bu da gerçek. Üzülerek kendimize yazık ediyoruz , sağlığımızdan oluyoruz . Başka proplemleriniz varsa bilemem tabi ama haddim olmayarak beni bir abla gibi düşünmen umuduyla sana şunu söylemek isterim bu yüzden evliliğini bitirmeyi sil kafandan canım. Eşlerimiz bizim kadar üzülmüyor görülselerde bu onlar için çok daha zor .Onlarında çevreleri var , erkekler kadınlar kadar olmasa da bu mevzularda çok can yakıcı konuşmalar yapabiliyorlar. Eşimin bir arkadaşı onlarla bir tatile katılmadığımız için, çocuğunuz yok diyemi gelmiyorsunuz demişti, daha bunun gibi ne saçmalıklar ki üzülmeyeyim diye hepsini paylaşmadığını biliyorum. Biz bu dünyaya sadece çocuk sahibi olmak için gelmedik ki canım. Sadece bu konuya saplanıp hayatın güzelliklerini kaçırıyoruz , Allah' a dayan inşallah sabrını da dermanınıda verecektir, hem 9. gün diyorsun canım eğer adet görmediysen bu testin yalnış olma ihtimali çok yüksek , bu sıkıntılı günleri çok çabuk atlatman dileğiyle

Var biz varız 2 tesede sonuç sıfır 3. microtese 2 olgun sperm , 4. microtese sonuç yine sıfır (Bu arada hormanlar normal , genetik normal , boyut normal geçirilmiş herhangi bir hastalık yok, çözemedim ben bu işi )

canım bizde merakla seni bekliyorduk ne yapalım canım hayırlısı buymuş demekki allahım hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin hepimize.
hiç bilgim yok bewlgincim ne aşamada olduklarını bilmiyorum bildiğim bu kadar ama sorunları aynı bizim gibiydi
aman aolsun önemli olan sonucu
Rabbim sabırlar versin...Hebimizin yardımcımız olsun
aminnnn
darısı bizlerin başına canım

öylemi canım bu kadar bilmiyordum sizin durumunuzu olur ama merak etme en azında çıkışını görmüşsünüz darısı bizlereee

iyi geceler kader arkadaşlarım mübarek cuma gecesi yüzü suyu hürmetine allahım kucaklarımızı boş koymasın hayırlı evlatlar nasip etsin evlatsız koymasın hiç birimizi AMİNNNNNNN

Son düzenleme:
iyi geceler kader arkadaşlarım mübarek cuma gecesi yüzü suyu hürmetine allahım kucaklarımızı boş koymasın hayırlı evlatlar nasip etsin evlatsız koymasın hiç birimizi AMİNNNNNNN

amin canim benim amin

arkadaslar kaderdaslarım iyi geceler nasılsınız ne var ne yok belginim cok haklısın bugünün dünden ne farkı var dogru söylüyosun ben bebegimin olmamamsının hayatımda bu kadar büyük rol oynadıgını düşünmemeiştim ama hayatım felc oluyo

Cuma Günün yüzü hürmetine Rabbim inşallah yarın TEACHER'in yüzünü güldürür...Allah yardımcısı olsun bize mutlu haberlerle gelsin inşallah gönülden dua ediyorum canım arkadaşım...

iyi geceler umutolsun gofretto nasılsınız

Canım iyi olmaya çalışıyoruz.Sen nasılsın?Bazen şöyle söylüyorum ve söylediğimi geri alıyorum tövbe tövbe günaha da giriyorum...Rabbim kimseyi bu durumla sınamasın ama kök hücre için daha hızlı adımların atılması için illaki bi devlet büyüğümüzün başına mı gelmeli yoksa yakını başına mı gelmeli bizim sesimizi duymalrı için genelde Türkiyede böyledir ya...Rabbim affet günahda giriyorum kimseye yaşatmasın bu acıyı...

haklısın insan baze istemediği şeyleri düşünüyo şeytanın vesvesesi galiba ama dayanmak lazım ben artık çocuğu olmayanlarla ilgileniyorum açıkcası bana daha iyi geliyo tok açın halinden anlamaz durumu yani ne biz onların sorunlarını anlayabiliyoruz ne de onlar bizim çektiğimiz sıkıntıyı anlıyorlar.

selam kızlar nasılsınız?ben uyuyamadımda bir bakayım ne yazmışsınız dedim eşimle küsüm bende sizinle konuşuyorum ne yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…