Cuma Günün yüzü hürmetine Rabbim inşallah yarın TEACHER'in yüzünü güldürür...Allah yardımcısı olsun bize mutlu haberlerle gelsin inşallah gönülden dua ediyorum canım arkadaşım...
SEN GüLERKEN YANINDAKiLERDE GüLER.. AMA AGLARKEN YALNIZ AGLARSIN.. ONUN ICIN öYLE BIR AGACA YASLANKi, ASLA YIKILMASIN.. öYLE BIR DOST EDiNKi SENI ASLA BIRAKMASIN..!!İYİKİ VARSINIZ KADERDAŞLARIM RABBİM HEPİMİZİ EN YAKIN ZAMANDA ANNE YAPSIN İNŞALLAH
kizlar kaan hoca ilaclari denistirmedi..gine aynilara devam biz zaten bir yil kullandik
ben denistirir diye bekliyordum..sizce faydasi olurmu canlarim ya
tatlım olur inşallah ama sana birşey sorucam eşinde şu yazdıklarımdan her hangi bir belirti varmı.akşam yatınca ağızda akıntı burunda ara sıra kaşıntı sürekli acıkma varmı
Tenya ve kıl kurdu her 100 kişiden 95 inde olurmuş biz şimdi bunun için tedaviye başlıycaz sonrada onun verdiği iaçları kullunıcaz ve ahmet marankinin bu azodan çocuğu olmayan binlerce kişinin çocuk sahibi olmasında çok yardımı oluyormuş
sordum burnu kasiniyormus arda...
öncelikle pazar günü kozmik beden temizliğine başlıtcaz bir hafta onun sitesinde herşey yazıyor.sonrada azo için bir ilaç vericek 3 ay kullanıcaz sonra allah'ın izniyle sperm yoksa bile üretim olur allah'ın izniyle dedi .ilacın fiyatı200ytl.ayrıca vücut analizide yaptıra biliriz büyün vücut taranıyor nerde ne sorun varsa orayı tedavi ediyor onun ücretide400ytl
LAMLAY bizim azosperm sebebimiz 1.5 yaşnda yapılan inmemiş testis ameliyatı sanırım.hala biri normal yerinde değil ayrıca. sağ testis normal yerinde.hormonları da normal. ocak sonunda öğrendik durumu ve herhangi bir tıbbı yardım almadık durumu ortaya koyan testleri yaptırmanıın dışında.2-3 hafta sonra spermiyogram yaptırıcağız tekrardan.bakalım sonucumuzda bir değişiklik olucak mı? aynı heycan ve merakla bekliyorum bende. sperm varsa hemen tüp bebek deneyeceğiz inş.
sizin sebebiniz ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?