Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cuma Günün yüzü hürmetine Rabbim inşallah yarın TEACHER'in yüzünü güldürür...Allah yardımcısı olsun bize mutlu haberlerle gelsin inşallah gönülden dua ediyorum canım arkadaşım...

insallah güzel haberler verir yarinnn....kizlar mart ayi ugurlu gelmedi bize hep olumsuz sonuclandi tedaviler
ins yarin sonuc olumlu olur seviniriz biraz

Son düzenleme:
SEN GüLERKEN YANINDAKiLERDE GüLER.. AMA AGLARKEN YALNIZ AGLARSIN.. ONUN ICIN öYLE BIR AGACA YASLANKi, ASLA YIKILMASIN.. öYLE BIR DOST EDiNKi SENI ASLA BIRAKMASIN..!!İYİKİ VARSINIZ KADERDAŞLARIM RABBİM HEPİMİZİ EN YAKIN ZAMANDA ANNE YAPSIN İNŞALLAH

kizlar kaan hoca ilaclari denistirmedi..gine aynilara devam biz zaten bir yil kullandik
ben denistirir diye bekliyordum..sizce faydasi olurmu canlarim ya

amin insllah canim insallah

kizlar kaan hoca ilaclari denistirmedi..gine aynilara devam biz zaten bir yil kullandik
ben denistirir diye bekliyordum..sizce faydasi olurmu canlarim ya

tatlım olur inşallah ama sana birşey sorucam eşinde şu yazdıklarımdan her hangi bir belirti varmı.akşam yatınca ağızda akıntı burunda ara sıra kaşıntı sürekli acıkma varmı

tatlım olur inşallah ama sana birşey sorucam eşinde şu yazdıklarımdan her hangi bir belirti varmı.akşam yatınca ağızda akıntı burunda ara sıra kaşıntı sürekli acıkma varmı

onlar olunca ne oluyorki canim

Bunu şu yüzden sordum ahmet maranki geçen gün azosperm için şöyle açıklama yaptı vücudtaki tenyalar kurtlar spermi yerlermiş aynı zamanda onun vitaminlerini yermiş sperm gelişemezmiş

Tenya ve kıl kurdu her 100 kişiden 95 inde olurmuş biz şimdi bunun için tedaviye başlıycaz sonrada onun verdiği iaçları kullunıcaz ve ahmet marankinin bu azodan çocuğu olmayan binlerce kişinin çocuk sahibi olmasında çok yardımı oluyormuş

nasil bir tedavi canim napacaniz

esleri klomen ve proxeed plus kullanan arkadaslar deyerleri yazarmisiniz degerler nasil

öncelikle pazar günü kozmik beden temizliğine başlıtcaz bir hafta onun sitesinde herşey yazıyor.sonrada azo için bir ilaç vericek 3 ay kullanıcaz sonra allah'ın izniyle sperm yoksa bile üretim olur allah'ın izniyle dedi .ilacın fiyatı200ytl.ayrıca vücut analizide yaptıra biliriz büyün vücut taranıyor nerde ne sorun varsa orayı tedavi ediyor onun ücretide400ytl

inslllah faydasi olur canim

Arkadaşlar bişey sormak istiyorum azospermi araştırırken sürekli şu yazı karşıma çıkıyor:Testis hacmi ve semen hacmi normal olup FSH düzeyleri de normal olan hastalarda sorun büyük olasılıkla boşaltıcı sistemdeki bir tıkanıklık olacaktır ve bu durumda da yaklaşık %100 başarıyla testis biyopsisinde sperm elde edilebilir.(makalenin bir üst paragrafı)

Ama devam eden başka bir paragrafta ise :hormon düzeyleri, testis hacmi ve vas deferensleri normal olup meni hacmi az olan (<1 ml) hastalarda ise boşalma ile ilgili bir sorun olabileceği gibi çoğu zaman neden boşaltıcı sistemin ejakulatuar kanal isimli son kısmındaki bir tıkanıklıktır.

Bu iki durum aynı mı yoksa makale yanlış mı yazılmış. İki durum arasındaki farkı ben anlayamadım meni ne semen ne aynı şey değil mi? bilgisi olanlar lütfen cevap verirse sevinirim. Aynı makaleyi bütün siteler kullanmış tıpatıpatıp aynı.Heralde yanlış yazılmış olsa kullanmazlardı di mi? Şimdiden teşekkürler iyi geceler.Azospermi araştırdığımdan buyana bu iki durumu araştırıyorum ama net bilgi edinemedim çünkü kopyala yapıştır ile hep aynı yazı kullanılmış o yüzden kontrol de edemiyorum.iy geceler

insaalah 2 hafta sonra birsuru sperminiz cikar canim,bizimki hormonlar biraz yuksek doktorlar ondan kaynaklandigini soyluyor..kaan beyde tedavideyiz 1 yildir

Arkadaslar hayırlı cumlara gece kaynatmışsınız rabbim bu mbarek günde hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin

kızlar günaydın hayırlı cumalar bu mübarek günde dualrımız kabul olur inşallah dün eşim potoloji sonucunu almış ve ölü spermde yok yani üretim yok demiş doktor bu durumda 2.teseyi denesende ya çıkar yada çıkmaz ilerki aşamayı göremeyiz demiş bizde eşimle kara aldık bundan sonra tekrar tedavi olmayacaz oluruna bırakıcaz çünkü aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum ben kaldıramam artık ileri doğru evlatlık almayı düşünüyorum şuan yaşım genç etrafım normal karşılamaz biraz yaşım geçsin başvurucam napalım benim kadareimde anne olamamak varmış belki rabbim böyle istedi o zamanını bilir hiç ummadığım anda belki anne olucam belki olmaıcam artık üzülmenin bir anlamı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…