Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
melda canım üzülme bak senin yazdıklarını okuduktan sonra bu haber çıktı karşıma inşallah bizim için iyi olacak güzel gelişmeler var Memurlar.Net (Erkek kısırlığını bitirecek gelişme)

hayırlı cumalar arkadaşlar hepinize. dün itibariyle Emre Bey bizim kök hücre doşında hiçbir şansımız olmadığını söyledi. Kök hücrede de öyle her gün haber olcak gelişmeler olmuyor dedi.Dünyanın hiçir yerinde henüz kök hücreden sperm hücresi geliştirilememiş. Ama bu habere şimdi inansam mı inanmasam mı bilemedim.

peki sizin azo sebebi neydi hotmonlar testis boyutları falan normalmiydi.bu haberede inana bilirsin canım benim haber aldığım çok önemli kişiler var bu sene beyin naklinin bile yapılacağını söylüyorlar .beyin naklide kök hücreyle çoğaltılıp nakil yapılacakbuda kök hücrenin en zor kısmı.bu olduktan sonra sperm oluşturmak devede kulak gibi kalır.tabi allah izin verirse

Emre Bey çok kesin söyledi farede yapılmış evet ama insan kök hücresinden henüz geliştirilmemiş. Her neyse zaten beklemekten başka çare yok. Allah büyük. Bizde sorun genetik Y kromozon delesyonu, AZfa AZFb AZFc genleri yok. Tese de hiç şans yok. ilaçla tedavi yok. Yoklar çok anlayacağın. Zati genetik sebeple testisin teki inmemiş teki gelişmemiş, hormonlar yüksek.

:26:bugün teacher arkadaşımızın eşi tese olacaktı ,lütfen bu mubarek günde onlar için dua edelim.Allahım elleri boş çevirmesin. herkeze hayırlı cumalar

canim üzülme desem bos biliyorum ama allahtan umut kesilmez canim
siz tedaviyi birakmayin birde kaan hoca ve ya emre beyle görüsün

olurmu 83 paylaştığı siteye baktım inanamadım gerçekten böyle bişey varsa çok güzel bir haber kızlar bişey daha söylecem sizede oluyormu bilmiyorum ama tam ümidimin koptuğu yerde yeni bir umut ışığı doğuyor bana neden böyle oluyor acaba

Merhaba kizlar hepinize hayirli cumalar rabbim hepinizin dualari kabul etsin

canım bende ÇİÇEK arkadaşımıza katılıyorum. mücadeleyi bırakmak Allahtan ümidi kesmek olur .sen istiyceksin azmetceksinki Allah verecek .bir Kaan hocayla görüşün derim.hem siz tese öncesi ilaç tedavisi felan oldunuzmu .burada tesede çıkmayıp ilaç tedavisiyle ve başka yöntemlerle akubunktur gibi ,birde vit. destekleriyle teseye gerek kalmadan normal çıkış olan arkadaşlar oldu .tüp bebek yaptırdılar şimdi bebekleri var.

hayır canım teseden önce ilaç tedavisi almadı eşim direke tese oldu ama ölüde bulunamadı doktor üretim yok birdahakinede bulunmaz kendinizi kandırmayın diyor ayrıca dr.emre beyin web sitesinde okudum oda aynısını söylemiş ilk tese başarızsızsa ikinciyi önermiyorum demiş nasıl olacak peki ben tekradan 2.mi deneyim kafam allak bullak en ufak bir ümit verseler tekrar denicem

canim üzülme desem bos biliyorum ama allahtan umut kesilmez canim
siz tedaviyi birakmayin birde kaan hoca ve ya emre beyle görüsün

gerçekten çiçek bizim umudumuz olurmu gene ne bileyim kafam iyicene karıştı gece gündüz hatta rüyalarımda bile bunu düşünüyorum tekrar şansımız olurmu sperm üretilebilirmi eşim tekrar olmak istiyo bense istemiyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

Merhaba kizlar hepinize hayirli cumalar rabbim hepinizin dualari kabul etsin

Allah razı olsun canım. Rabbim ona yönelen elleri geri çevirmez ,olmassada ya zamanı vardır yada hayırlı değildir.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.evlatlarımız olsun sağlıklı ,sıhhatli ,hayırlı,

meldacim rabbim kimseyi umutsuz birakmiyor canim hazinesi cok genis..ben ayni sen gibi umudun bittigi anda tekrar umut isigi dogdu

TEACTER canim rabbim yardimcin olsun insallah güzel haberler verirsin bize

canim siz kaan beye gidin anlatin durumunuzu üretim yok diye hic olmayacak degilki
raabim istedikten sonra hepsi olur..canim bizdede uretim var ama olgun sperm yok benimde kafam karisik

amin canim rabbim hayirlisini versin...icimde umut var canim olacak ama ne zman bilmiyorum
rabbim kimsenin kucagini bos koymasin boyle kimseyi sinamasin...yaz geldi herkes cocuklariyla disariya cikti üzülüyorum kiskanmiyorum rabbim o duyguyu bizede yasatacak biliyiorum

mrb canım,seni o kadar iyi anlıyoruz ki,hepimizin sorunu da yaşadıkları da malesf aynı.bizde ilk duyduğumuzda çok kötü olmuştuk.dediğin gibi eşim evde durmak,benimle karşı karşıya gelmek istemiyordu ve bu durum en az bir ay kadar sürdü.tabi konuşabilme aşamasına gelmemiz daha uzun neredeyse 4-5 ay.o zamanları hatırlıyorum da kabus gibiydi.uzun bir zamandan sonra dr a gitmiştik,çok zor.ama Rabbime binlerce kez şükrediyorum bana o sabrı verip onu hiç kırmadığım için ve bir arada olduğumuz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…