melda canım üzülme bak senin yazdıklarını okuduktan sonra bu haber çıktı karşıma inşallah bizim için iyi olacak güzel gelişmeler var Memurlar.Net (Erkek kısırlığını bitirecek gelişme)
çok güzel bir haber bu bende devamlı araştırıyorum rabim umutlarımızı tüketmesin.melda canım üzülme bak senin yazdıklarını okuduktan sonra bu haber çıktı karşıma inşallah bizim için iyi olacak güzel gelişmeler var memurlar.net (erkek kısırlığını bitirecek gelişme)
hayırlı cumalar arkadaşlar hepinize. Dün itibariyle emre bey bizim kök hücre doşında hiçbir şansımız olmadığını söyledi. Kök hücrede de öyle her gün haber olcak gelişmeler olmuyor dedi.dünyanın hiçir yerinde henüz kök hücreden sperm hücresi geliştirilememiş. Ama bu habere şimdi inansam mı inanmasam mı bilemedim.
esleri klomen ve proxeed plus kullanan arkadaslar deyerleri yazarmisiniz degerler nasil
peki sizin azo sebebi neydi hotmonlar testis boyutları falan normalmiydi.bu haberede inana bilirsin canım benim haber aldığım çok önemli kişiler var bu sene beyin naklinin bile yapılacağını söylüyorlar .beyin naklide kök hücreyle çoğaltılıp nakil yapılacakbuda kök hücrenin en zor kısmı.bu olduktan sonra sperm oluşturmak devede kulak gibi kalır.tabi allah izin verirse
melda canım üzülme bak senin yazdıklarını okuduktan sonra bu haber çıktı karşıma inşallah bizim için iyi olacak güzel gelişmeler var Memurlar.Net (Erkek kısırlığını bitirecek gelişme)
kızlar günaydın hayırlı cumalar bu mübarek günde dualrımız kabul olur inşallah dün eşim potoloji sonucunu almış ve ölü spermde yok yani üretim yok demiş doktor bu durumda 2.teseyi denesende ya çıkar yada çıkmaz ilerki aşamayı göremeyiz demiş bizde eşimle kara aldık bundan sonra tekrar tedavi olmayacaz oluruna bırakıcaz çünkü aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum ben kaldıramam artık ileri doğru evlatlık almayı düşünüyorum şuan yaşım genç etrafım normal karşılamaz biraz yaşım geçsin başvurucam napalım benim kadareimde anne olamamak varmış belki rabbim böyle istedi o zamanını bilir hiç ummadığım anda belki anne olucam belki olmaıcam artık üzülmenin bir anlamı yok
canım önümüzdeki hafta eşim hem semen analizi hemde hormon tahlili yaptıracak sonuçları buraya yazarım
canım bende ÇİÇEK arkadaşımıza katılıyorum. mücadeleyi bırakmak Allahtan ümidi kesmek olur .sen istiyceksin azmetceksinki Allah verecek .bir Kaan hocayla görüşün derim.hem siz tese öncesi ilaç tedavisi felan oldunuzmu .burada tesede çıkmayıp ilaç tedavisiyle ve başka yöntemlerle akubunktur gibi ,birde vit. destekleriyle teseye gerek kalmadan normal çıkış olan arkadaşlar oldu .tüp bebek yaptırdılar şimdi bebekleri var.kızlar günaydın hayırlı cumalar bu mübarek günde dualrımız kabul olur inşallah dün eşim potoloji sonucunu almış ve ölü spermde yok yani üretim yok demiş doktor bu durumda 2.teseyi denesende ya çıkar yada çıkmaz ilerki aşamayı göremeyiz demiş bizde eşimle kara aldık bundan sonra tekrar tedavi olmayacaz oluruna bırakıcaz çünkü aynı hayal kırıklığını yaşamak istemiyorum ben kaldıramam artık ileri doğru evlatlık almayı düşünüyorum şuan yaşım genç etrafım normal karşılamaz biraz yaşım geçsin başvurucam napalım benim kadareimde anne olamamak varmış belki rabbim böyle istedi o zamanını bilir hiç ummadığım anda belki anne olucam belki olmaıcam artık üzülmenin bir anlamı yok
canım bende ÇİÇEK arkadaşımıza katılıyorum. mücadeleyi bırakmak Allahtan ümidi kesmek olur .sen istiyceksin azmetceksinki Allah verecek .bir Kaan hocayla görüşün derim.hem siz tese öncesi ilaç tedavisi felan oldunuzmu .burada tesede çıkmayıp ilaç tedavisiyle ve başka yöntemlerle akubunktur gibi ,birde vit. destekleriyle teseye gerek kalmadan normal çıkış olan arkadaşlar oldu .tüp bebek yaptırdılar şimdi bebekleri var.
canim üzülme desem bos biliyorum ama allahtan umut kesilmez canim
siz tedaviyi birakmayin birde kaan hoca ve ya emre beyle görüsün
Merhaba kizlar hepinize hayirli cumalar rabbim hepinizin dualari kabul etsin
olurmu 83 paylaştığı siteye baktım inanamadım gerçekten böyle bişey varsa çok güzel bir haber kızlar bişey daha söylecem sizede oluyormu bilmiyorum ama tam ümidimin koptuğu yerde yeni bir umut ışığı doğuyor bana neden böyle oluyor acaba
gerçekten çiçek bizim umudumuz olurmu gene ne bileyim kafam iyicene karıştı gece gündüz hatta rüyalarımda bile bunu düşünüyorum tekrar şansımız olurmu sperm üretilebilirmi eşim tekrar olmak istiyo bense istemiyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Allah razı olsun canım. Rabbim ona yönelen elleri geri çevirmez ,olmassada ya zamanı vardır yada hayırlı değildir.Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin.evlatlarımız olsun sağlıklı ,sıhhatli ,hayırlı,
eşim tahlil sonuçlarını benden önce almış. Gün boyu sordum sonuçları almadığını söyledi. Halbu ki sonuçları almış ama bir türlü bana söyleyemedi. Tam yatacaktık ki. otur sana bişey anlatacağım dedi. Ağlamaya başladı. Sonra birlikte ağladık. İki gündür bunaldım diye arabaya atlayıp gdiyor. Ben de üzerine gitmiyorum konuyu açmıyorum. Ev cenaze evi gibiydi. Şimdi yeni yeni kendimize geliyoruz. Eşim de emre beyin adını duymuş. Sanırım oradan randevu alıp gideriz. Allah hepimimiz yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?