Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canim siz kaan beye gidin anlatin durumunuzu üretim yok diye hic olmayacak degilki
raabim istedikten sonra hepsi olur..canim bizdede uretim var ama olgun sperm yok benimde kafam karisik

çiçek sizde üretim varsa olgunlaşır spermler ilaçla iğneğle bizde üretim olmadığı için karamsarız ama gene de bir umut doktor kök hücre çalışması olduğunu söylemiş eşime ilerki zamanlarda o aşamaya başlarsınız demiş varya şuan geçmişe dönmeyi okadar çok isterdimki çocukluğuma ne kadar zormuş büyümek

melda canım üzülme bak senin yazdıklarını okuduktan sonra bu haber çıktı karşıma inşallah bizim için iyi olacak güzel gelişmeler var Memurlar.Net (Erkek kısırlığını bitirecek gelişme)

canım bu çok güzel bir haber.inş hepimize umut olur.ben geçen hafta dr umuza sordum daha dünyanın hiçbir yerinde denenmedi dedi,denense bile uygulanabilir hale gelmesi çok uzun sürer demişti ve canım çok sıkılmıştı.inş okuduklarımız doğrudur..

hayırlı cumalar kızlar allah dualarımızı kabul etsin.kızlar canım çok sıkkın eşimin geçen yıl beraber çalıştığı çocuğu akşam bıçaklamışlar ve ölmüş çocugun pisikolojık sorunları vardı eşim çok üzüldü babası çok iyiydi diyo ve bu akşam benim eşimde nöbetçi ben çok korkuyorum geçe böyle tinerciler vardır sokaklarda allahım gece evinden uzak çalışanları bütün belalardan korusun amin..

tüm azospermilere müjdeli bir haber
Kök hücreden laboratuvar ortamında sperm geliştirildi. Buluş kanser tedavisi gören veya zayıf sperme sahip olan erkekleri baba olma hayallerine kavuşturacak

VATAN DIŞ HABERLER

Japon bilim adamları, kök hücre yöntemiyle çığır açan bir buluşa imza attı. Testislerden alınan doku örneklerini laboratuvar ortamında geliştiren uzmanlar, döllenmeye imkan veren sperm üretmeyi başardı. Yokohama Kent Üniversitesi tarafından yapılan araştırmada, dokudan sperm geliştirme tekniği fareler üzerinde yapılan testlerde yüzde 99 oranında başarıya ulaştı. Bu teknikle tam 12 tane yavru fare dünyaya getirildi.

Testis dokusu alındı

Nature Dergisi’nde yayınlanan araştırmaya göre, Takehiko Ogawa başkanlığındaki ekip, testisten alınan dokulara gerekli protein ve diğer besinleri vererek sperm oluşmasını sağladı. Buluşun özellikte kanser tedavisi gören erkeklere yeniden çocuk sahibi olma imkanı vereceği söyledi. Ayrıca dokudan elde edilen spermin, dünya çapındaki milyonlarca kısırlık tedavisi gören erkek için de umut ışığı olduğu belirtildi. Buna göre tamamen kısır veya döllenmeyi sağlayamayan zayıf sperme sahip olan erkeklerin spermleri laboratuvar ortamında geliştirilecek. Böylece erkeklerin kısırlığı tamamen tarih olacak ve başka birisinden sperm almalarına gerek kalmayacak. Tekniğin ayrıca donmuş testisler üzerinde bile işe yaradığı belirtildi. Ogawa, “Bir sonraki hedefimiz kadın için laboratuvar ortamında yumurta üretmek” diye konuştu.

canim rabbim nasip etmeyince olmuyor..benim esim bir yil ilac kullandi ama olgunlasmadi
tekrar devam bakalim ilaclara insallah bu sefer faydasi olur..ah keske elimizde olsada dönebilsek canim
o zamanlarda büyümek istiyorduk

kızlar hepinize hayırlı cumalar adakçım çokk üzüldüm canım allah sabır versin yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz alahh hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürür inşallah benim de kafam karmakarışık çok yorgun hisediyorum kendimi eşim bişey söylediği zaman bağırarak karşılık veriyorum hemen onu da üzmek isrtemiyorum ama sinirlerim çokk yıprandı bizden başka kimse anlayamaz bizim halimizi saraçoğlunun ilaçlarını kulanıyoduk son kürü kaldı test ler hep aynı çıkınca yapma boşuna içmem diyor varikosel de ameliyat olması lazım olcam da ne olcakm düzelecek mi sanki diyor onun için de çokk zor ona üzüldüğümü hiç belli etmiyorum ama kendimi çokk kötü hisssediyorum

ayyyy gerçekten üzüldüm.Rabbim ailesine sabır versin.canım sende eşine dua et duadan başka elimizden birşey gelmez. bende eşimi uğrlarken Ayetel Kursi okuyorum.:26:

canım hepimiz aynıyız aynı yollardan geçiyoruz.karamsar olmak etrafımızdakileri kırmak bize hiçbirşey getirmiyor aksine götürüyor onun için sabırlı olmak gerekir.Rabbin ne zaman mükafatını vereceği belli olmaz.canım siz hangi aşamalardan geçtiniz eşin tese oldumu azo sebeb nedir .belkide daha önce okumuşumdur fakat hatırlıyamadım kusura bakma.

canım senin bebeğin olacak ben öyle hissetiyorum belkide öyle olmasını istediğimden bilmiyorum.Allahım hepimizin yardımcısı olsun

canım bir defa mikrotese oldu eşim sperm bulunamadı dediler 3 sene önce hiç araştırmadan bi hasteneye gittik sadece hormonlarını yüksek olduğunu söylediler o kadar eşimde şimdi lafını bile açtırmıyor ikinci teseyi falan olmam diyor hiç bitki falan da yapma içmicem diyor onun için de çokk zor tabi ama ne yapala allah heoimizin yüzünü nü en kısa zamanda güldürsün inşallah

canım senin bebeğin olacak ben öyle hissetiyorum belkide öyle olmasını istediğimden bilmiyorum.Allahım hepimizin yardımcısı olsun

canim benim sagol öyle olmasini istedigin icin..bende senden umutluyum olacak inaniyorum
amin canim allahim hepimizin yardimcisi olsun

Son düzenleme:
Erkek kısırlığını bitirecek gelişme

Kök hücreden laboratuvar ortamında sperm geliştirildi. Buluş kanser tedavisi gören veya zayıf sperme sahip olan erkekleri baba olma hayallerine kavuşturacak

25 Mart 2011 - 08:29
Yazı Boyutu:

Japon bilim adamları, kök hücre yöntemiyle çığır açan bir buluşa imza attı. Testislerden alınan doku örneklerini laboratuvar ortamında geliştiren uzmanlar, döllenmeye imkan veren sperm üretmeyi başardı. Yokohama Kent Üniversitesi tarafından yapılan araştırmada, dokudan sperm geliştirme tekniği fareler üzerinde yapılan testlerde yüzde 99 oranında başarıya ulaştı. Bu teknikle tam 12 tane yavru fare dünyaya getirildi.

Testis dokusu alındı

Nature Dergisi’nde yayınlanan araştırmaya göre, Takehiko Ogawa başkanlığındaki ekip, testisten alınan dokulara gerekli protein ve diğer besinleri vererek sperm oluşmasını sağladı. Buluşun özellikte kanser tedavisi gören erkeklere yeniden çocuk sahibi olma imkanı vereceği söyledi. Ayrıca dokudan elde edilen spermin, dünya çapındaki milyonlarca kısırlık tedavisi gören erkek için de umut ışığı olduğu belirtildi.

Buna göre tamamen kısır veya döllenmeyi sağlayamayan zayıf sperme sahip olan erkeklerin spermleri laboratuvar ortamında geliştirilecek. Böylece erkeklerin kısırlığı tamamen tarih olacak ve başka birisinden sperm almalarına gerek kalmayacak. Tekniğin ayrıca donmuş testisler üzerinde bile işe yaradığı belirtildi. Ogawa, “Bir sonraki hedefimiz kadın için laboratuvar ortamında yumurta üretmek” diye konuştu.
kızlar ne olur ümidinizi yitirmeyin

kızlar mesleki teacherdan haber yokmu hala bugünmü ameliyata girecekti eşi çok merak ediyorum acaba sonuç ne olacak inşallah yüzü güler son zamanlarda buradan hiç iyi haber çıkmadı

belgincim çok üzüldüm haberine canım eşin ne iş yapıyor sakın korkma dua et bol bol

canım sizdede o kadar karamsar olacak bir durum yok teseyi kim yapmıştı malesef her tese ameliyatı yapan dr. bilinçli değil birde araştırmamışlar.canım eşin bitki kürleri istemeyebilir ama vit. min. bitkisek kapsüller yani haplar kullanabilirsiniz.birde birşey daha söyliycem burda duymuştuk da ha önce kekik suyu iyi geliyor diye benim eşim bir şişe içti tabi başka şeylerde kullanıyordu testislerinde karıncalanma hissetmiş biz bitince devam etmedik eşim önceden sarılık geçirdiği için karaçiğeri yorulmasın diye şimdi bir karaçiğer kontrolü yaptırım kullanmayı düşünüyoruz.artık Rabbim şifa versin.

Merhaba arkadaşlar,hayırlı cumalar...rabbim bu mübarek günler hürmetine hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..arkadaşlar bugün itibariyle bebeğim 7 hafta 4 günlük yarın hayırlısıyla kalp atışları için doktora gideceğim..inşallah bi aksilik yoktur,rabbim bu mucizeyi hepimize yaşatsın..dualarımdasınız..

kızlar bu kök hücre olayı bugünmü acıklandıda bu kadar olay oldu nasılsınız kızlar cumanız nasıl geciyo belginim rabbim yar ve yardımcın olsun o cocugada allah rahmet eylesin selva inşallah bebegi,nin kalp atışını duyarsın

canım inşAllah bir aksilik çıkmaz sende bizim dualarımızdasın, Rabbim sağ sağlim doğum yapıp kuçağına aldığın günleride göstersin.bizi unutma duanıda eksik etme.

selvacigim masallah iyi bak yegenimize insallah yarinda güzel haberler verirsin bize yegenimizden

benim eşim de salı günü emre beyle görüşmeye gidecek. inş iyi haberlerle döner. Bu ay üst üste aldık kötü haberleri. Ben de troid ameliyatı olmuştum, nüksetmiş. ameliyat olabilirmişim. ya da radyosyon tedavisi görebilirmişim. Olur da eşimde sperm bulunursa benim durumum muallakta. Hepten kötü bir durumdayız.Eşimin sıkıntıları yanında bir de kendi sağlık problemlerimle uğraşıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…