canim siz kaan beye gidin anlatin durumunuzu üretim yok diye hic olmayacak degilki
raabim istedikten sonra hepsi olur..canim bizdede uretim var ama olgun sperm yok benimde kafam karisik
melda canım üzülme bak senin yazdıklarını okuduktan sonra bu haber çıktı karşıma inşallah bizim için iyi olacak güzel gelişmeler var Memurlar.Net (Erkek kısırlığını bitirecek gelişme)
çiçek sizde üretim varsa olgunlaşır spermler ilaçla iğneğle bizde üretim olmadığı için karamsarız ama gene de bir umut doktor kök hücre çalışması olduğunu söylemiş eşime ilerki zamanlarda o aşamaya başlarsınız demiş varya şuan geçmişe dönmeyi okadar çok isterdimki çocukluğuma ne kadar zormuş büyümek
ayyyy gerçekten üzüldüm.Rabbim ailesine sabır versin.canım sende eşine dua et duadan başka elimizden birşey gelmez. bende eşimi uğrlarken Ayetel Kursi okuyorum.:26:hayırlı cumalar kızlar allah dualarımızı kabul etsin.kızlar canım çok sıkkın eşimin geçen yıl beraber çalıştığı çocuğu akşam bıçaklamışlar ve ölmüş çocugun pisikolojık sorunları vardı eşim çok üzüldü babası çok iyiydi diyo ve bu akşam benim eşimde nöbetçi ben çok korkuyorum geçe böyle tinerciler vardır sokaklarda allahım gece evinden uzak çalışanları bütün belalardan korusun amin..
canım hepimiz aynıyız aynı yollardan geçiyoruz.karamsar olmak etrafımızdakileri kırmak bize hiçbirşey getirmiyor aksine götürüyor onun için sabırlı olmak gerekir.Rabbin ne zaman mükafatını vereceği belli olmaz.canım siz hangi aşamalardan geçtiniz eşin tese oldumu azo sebeb nedir .belkide daha önce okumuşumdur fakat hatırlıyamadım kusura bakma.kızlar hepinize hayırlı cumalar adakçım çokk üzüldüm canım allah sabır versin yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz alahh hepimizin yüzünü en kısa zamanda güldürür inşallah benim de kafam karmakarışık çok yorgun hisediyorum kendimi eşim bişey söylediği zaman bağırarak karşılık veriyorum hemen onu da üzmek isrtemiyorum ama sinirlerim çokk yıprandı bizden başka kimse anlayamaz bizim halimizi saraçoğlunun ilaçlarını kulanıyoduk son kürü kaldı test ler hep aynı çıkınca yapma boşuna içmem diyor varikosel de ameliyat olması lazım olcam da ne olcakm düzelecek mi sanki diyor onun için de çokk zor ona üzüldüğümü hiç belli etmiyorum ama kendimi çokk kötü hisssediyorum
canım senin bebeğin olacak ben öyle hissetiyorum belkide öyle olmasını istediğimden bilmiyorum.Allahım hepimizin yardımcısı olsunamin canim rabbim hayirlisini versin...icimde umut var canim olacak ama ne zman bilmiyorum
rabbim kimsenin kucagini bos koymasin boyle kimseyi sinamasin...yaz geldi herkes cocuklariyla disariya cikti üzülüyorum kiskanmiyorum rabbim o duyguyu bizede yasatacak biliyiorum
canım hepimiz aynıyız aynı yollardan geçiyoruz.karamsar olmak etrafımızdakileri kırmak bize hiçbirşey getirmiyor aksine götürüyor onun için sabırlı olmak gerekir.Rabbin ne zaman mükafatını vereceği belli olmaz.canım siz hangi aşamalardan geçtiniz eşin tese oldumu azo sebeb nedir .belkide daha önce okumuşumdur fakat hatırlıyamadım kusura bakma.
canım senin bebeğin olacak ben öyle hissetiyorum belkide öyle olmasını istediğimden bilmiyorum.Allahım hepimizin yardımcısı olsun
canım sizdede o kadar karamsar olacak bir durum yok teseyi kim yapmıştı malesef her tese ameliyatı yapan dr. bilinçli değil birde araştırmamışlar.canım eşin bitki kürleri istemeyebilir ama vit. min. bitkisek kapsüller yani haplar kullanabilirsiniz.birde birşey daha söyliycem burda duymuştuk da ha önce kekik suyu iyi geliyor diye benim eşim bir şişe içti tabi başka şeylerde kullanıyordu testislerinde karıncalanma hissetmiş biz bitince devam etmedik eşim önceden sarılık geçirdiği için karaçiğeri yorulmasın diye şimdi bir karaçiğer kontrolü yaptırım kullanmayı düşünüyoruz.artık Rabbim şifa versin.canım bir defa mikrotese oldu eşim sperm bulunamadı dediler 3 sene önce hiç araştırmadan bi hasteneye gittik sadece hormonlarını yüksek olduğunu söylediler o kadar eşimde şimdi lafını bile açtırmıyor ikinci teseyi falan olmam diyor hiç bitki falan da yapma içmicem diyor onun için de çokk zor tabi ama ne yapala allah heoimizin yüzünü nü en kısa zamanda güldürsün inşallah
Merhaba arkadaşlar,hayırlı cumalar...rabbim bu mübarek günler hürmetine hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..arkadaşlar bugün itibariyle bebeğim 7 hafta 4 günlük yarın hayırlısıyla kalp atışları için doktora gideceğim..inşallah bi aksilik yoktur,rabbim bu mucizeyi hepimize yaşatsın..dualarımdasınız..
Merhaba arkadaşlar,hayırlı cumalar...rabbim bu mübarek günler hürmetine hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin..arkadaşlar bugün itibariyle bebeğim 7 hafta 4 günlük yarın hayırlısıyla kalp atışları için doktora gideceğim..inşallah bi aksilik yoktur,rabbim bu mucizeyi hepimize yaşatsın..dualarımdasınız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?