geçmiş olsun canım.Allah yardımcınız olsun.:26:benim eşim de salı günü emre beyle görüşmeye gidecek. inş iyi haberlerle döner. Bu ay üst üste aldık kötü haberleri. Ben de troid ameliyatı olmuştum, nüksetmiş. ameliyat olabilirmişim. ya da radyosyon tedavisi görebilirmişim. Olur da eşimde sperm bulunursa benim durumum muallakta. Hepten kötü bir durumdayız.Eşimin sıkıntıları yanında bir de kendi sağlık problemlerimle uğraşıyorum.
kızlar mesleki teacherdan haber yokmu hala bugünmü ameliyata girecekti eşi çok merak ediyorum acaba sonuç ne olacak inşallah yüzü güler son zamanlarda buradan hiç iyi haber çıkmadı
belgincim çok üzüldüm haberine canım eşin ne iş yapıyor sakın korkma dua et bol bol
hayırlı akşamlar kızlar hayırlı cumalar
sanada canımnasılsın
benim eşim de salı günü emre beyle görüşmeye gidecek. inş iyi haberlerle döner. Bu ay üst üste aldık kötü haberleri. Ben de troid ameliyatı olmuştum, nüksetmiş. ameliyat olabilirmişim. ya da radyosyon tedavisi görebilirmişim. Olur da eşimde sperm bulunursa benim durumum muallakta. Hepten kötü bir durumdayız.Eşimin sıkıntıları yanında bir de kendi sağlık problemlerimle uğraşıyorum.
nerdesiniz bu akşam yaaa beni yanlız bıraktınızzz
iyi aksamlar kizlar bende geldim nasilsiniz
hosgeldin canim sagol iyiyim bildigin gibi her gun ayni..sen nasilsin?yegenin nasil misdir o simdik benim yerimede kokla onu tamammi
canim bende ayni ne olsun degisik bir seyler yok...evet canim mis gibi opmeye kiyamiyorum kokluyorum bende senin yerinede koklarim canim benim. cok sukur iyi yigenim her gun gormeye gidiyorum bugun gidemedim aklim onda kaldi... allahim bizlere nasip etsin en kisa zamanda
gofretto sen nasilsin canim?
neslicimbom sen nasilsin? hep okuyorsun ama hic yazmiyorsun
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum azospermi araştırırken sürekli şu yazı karşıma çıkıyor:Testis hacmi ve semen hacmi normal olup FSH düzeyleri de normal olan hastalarda sorun büyük olasılıkla boşaltıcı sistemdeki bir tıkanıklık olacaktır ve bu durumda da yaklaşık %100 başarıyla testis biyopsisinde sperm elde edilebilir.(makalenin bir üst paragrafı)
Ama devam eden başka bir paragrafta ise :hormon düzeyleri, testis hacmi ve vas deferensleri normal olup meni hacmi az olan (<1 ml) hastalarda ise boşalma ile ilgili bir sorun olabileceği gibi çoğu zaman neden boşaltıcı sistemin ejakulatuar kanal isimli son kısmındaki bir tıkanıklıktır.
Bu iki durum aynı mı yoksa makale yanlış mı yazılmış. İki durum arasındaki farkı ben anlayamadım meni ne semen ne aynı şey değil mi? bilgisi olanlar lütfen cevap verirse sevinirim. Aynı makaleyi bütün siteler kullanmış tıpatıpatıp aynı.Heralde yanlış yazılmış olsa kullanmazlardı di mi? Şimdiden teşekkürler iyi geceler.Azospermi araştırdığımdan buyana bu iki durumu araştırıyorum ama net bilgi edinemedim çünkü kopyala yapıştır ile hep aynı yazı kullanılmış o yüzden kontrol de edemiyorum.iy geceler
kizlar kaan hoca ilaclari denistirmedi..gine aynilara devam biz zaten bir yil kullandik
ben denistirir diye bekliyordum..sizce faydasi olurmu canlarim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?