Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geçmiş olsun canım.Allah yardımcınız olsun.:26:

canım eşim sağlıkçı eczanede çalışıyo gece nöbetleri oluyooo

kısa dönem çalışmışlardı eşimle ama olsun bu şekilde ölmeside kötü oldu sağol canım allah anasına babasına sabır versin..

merhaba gecmis olsun , allah yardimcin olsun ! sikintilarin allahin izniyle cabuk gecsin!!!
Benimde durumum seninkinden farkli degil !! adet düzensizligi cekiyorum bu aralar!!!
dün doktora gittim ve bu ay reglim baya bir geciktigini söyledim .
bizde belki 6 .aydan sonra tedaviye basliyacagiz insallah .ama bendede hersey iyi olmasi lagzim yoksa esimin ameliyati gerceklesemez !!!nebilim coookkkk tuaf bir durum !!! seni iyi anliyorum o yüzden !!!

gofretto sen nasilsin canim?

neslicimbom sen nasilsin? hep okuyorsun ama hic yazmiyorsun

hosgeldin canim sagol iyiyim bildigin gibi her gun ayni..sen nasilsin?yegenin nasil misdir o simdik benim yerimede kokla onu tamammi

canim bende ayni ne olsun degisik bir seyler yok...evet canim mis gibi opmeye kiyamiyorum kokluyorum bende senin yerinede koklarim canim benim. cok sukur iyi yigenim her gun gormeye gidiyorum bugun gidemedim aklim onda kaldi... allahim bizlere nasip etsin en kisa zamanda

massallah allah annesine babasina bagislasin....amin canim ins allahim bizlerede nasip eder

gofretto sen nasilsin canim?

neslicimbom sen nasilsin? hep okuyorsun ama hic yazmiyorsun

Çiçekcim , runya, belginş kader_nl, vck, zcu ve herkes dün gece bi soru sorduydum bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim...Aslına aklım teacherda inşallah sonuç güzeldir de sevinçten bizlere haber vermeyi unutturacak kadar çok sevinçlidir.

canim benim bilgim yok anlamadim

kizlar benim aklimda teacher de gelmedi inslalah sonuc guzeldir

Arkadaşlar selam, şu kolay test nasıl oluyordu? Biz eşime denedik ama tam bilmiyorum, oda sıcaklığındaki suda denedik spermlerin çoğu çöktü bazıları suyun yüzeyine ağ yaptı sarkık şekilde duruyor.. bu şimdi ne demek anlayamadım.. yardımcı olursanız sevinirim..

kizlar kaan hoca ilaclari denistirmedi..gine aynilara devam biz zaten bir yil kullandik
ben denistirir diye bekliyordum..sizce faydasi olurmu canlarim ya

Çiçekçim siz bu hafta hangi gün gittiniz kaan hocaya? Biz şehir dışından geldik salı günü muayene oldu eşim tekrar kaan hoca mikro tese yapıcaz dedi, bizim 2. mikrotese olucak ve çok tedirginiz.. Fsh değerleri düşmüş dedi muayenede de testisler hayet iyi durumda dedi %50 den fazla umut görüyorum sanki tüp bebek aşamasına geçeriz gibi dedi ama yinede kesin bişey diyemem dedi.. Umut var ama umut etmek istemiyorum çok korkuyorum hiç çıkmama durumuda var, eğer hiç sperm oluşmuyorsa bizimde bütün çabamız burda bitmiş olucak.. Eşim iyi değil ben iyi değilim.. Çok içine atıyor herşeyi korkuyorum bişey olucak diye.. Allahım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…