Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba turtim siz birinci teseyi ne zaman oldunuz???
ve kimde olmustunuz

merhaba turtim siz birinci teseyi ne zaman oldunuz???
ve kimde olmustunuz

Merhaba lamlay, biz birinci mikro teseyi izmirde özel şifa hastanesinde necmettin çıkılı diye bir profta 16 haziran 2010 da olmuştuk.. HAyatımızın en büyük hatası.. Patoloji raporumuz bile yok alınan mataryeller patolojiye gönderilmemiş doktor sağolsun o kadar ilgili ki ameliyat raporuna tanı bile yazma ihtiyacı hissetmemiş.. Çok sıkıntılıyım arkadaşlar bildiğiniz gibi değil.. Daralıyorum artık..

Mrb, fsh kaçtan kaça düştü merak ettim turtimm. Biz de bir kere mikrotese olduk, elonge bulunmuştu. Kaan Hocada tedavideyiz şimdi, fsh ı düşürmeye çalışıyoor.(40dan 20ye düştü şimdilik, devam ediyoruz) Fsh kaç olunca mikroteseye karar verdi, merak ettim. Allah hepimizin yardımcısı olsunn....

belgin canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin geride kalanara sabır versin gece çalışanları korusun tatlım.

HERKESE MRB KIZLAR,nasılsınız umarım guzel bır hafta sonu gecırırsınız.hepınızı tek tek opuyorum

gofrettto kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum azospermi araştırırken sürekli şu yazı karşıma çıkıyor:Testis hacmi ve semen hacmi normal olup FSH düzeyleri de normal olan hastalarda sorun büyük olasılıkla boşaltıcı sistemdeki bir tıkanıklık olacaktır ve bu durumda da yaklaşık %100 başarıyla testis biyopsisinde sperm elde edilebilir.(makalenin bir üst paragrafı)

Ama devam eden başka bir paragrafta ise :hormon düzeyleri, testis hacmi ve vas deferensleri normal olup meni hacmi az olan (<1 ml) hastalarda ise boşalma ile ilgili bir sorun olabileceği gibi çoğu zaman neden boşaltıcı sistemin ejakulatuar kanal isimli son kısmındaki bir tıkanıklıktır.
TATLIM BENİM ANLADIĞIM KADARIYLA HORMONLAR TESTİS HACMİ VE MENİ NORMAL OLUNCA SPERM SAYISI SIFIR ÇIKTIĞI DURUMLARDA BOŞALTICI KANALLAR TIKALIOLDUĞU İÇİN AZO ÇIKIYOR.İKİNCİ DURUMDA İSE MENİ AZ ÇIKIYOR BENİM EŞİMDEDE BU DURUM MEVCUT O ZAMANDA BOŞALMA İLE İLGİLİ SORUN OLUYOR YANİ MENİ DIŞA ÇIKACAĞINA İÇE DOĞRU ÇIKIYOR.BUDA DEMEK OLUYORKİ .BİRİNCİ DURUMDA MENİ NORMAL ÖLÇÜDE ÇIKIYOR KANALLAR TIKALI İKİNCİ DURUMDA MENİ AZ ÇIKIYOR BOŞALTIMDA SORUN VAR BİLMEM YARDIMCI OLABİLDİMMİ CANIM

Selam kızlar jklm olurmu_83 ve diğer arkadaşlar inşallah bugününüz dününüzden yarınınızda bugününüzden daha güzel olur.iyi hafta sonları.arkadaşlar mesleki_teacherden haber yokmu?inşallah güzel haberlerle gelir.

Merhaba arkadaşlar..malesef kötü haberlerle geldim eşim dün tese oldu ama sperm bulunamadı 2,5 saat kadar sürdü ameliyatı her iki testisede bakılmış sol kötü durumdaymış ama sağ umut verici ben mikro altında hücreleri gözlemleyebildim dedi doktorumuz..4 aylık ilaç tedavisiyle 6 ay sonra tekarar tese yapabiliriz dedi ama patoloji raporu gelsin oturup daha emin konuşalım dedi..böyle işte dün kötü ve zor geçti,bugün biraz daha iyiyiz eşim kalktı işine bile gitti ağrısı sancısı yok çok şükür..benim iş ortamıda baya karıştı bu hafta sadece 2 gün okula gidebildim rapor aldım ama inanmadılar tabii pazartesi müdüre hanımın ekşi suratına katlanıcam sanırım buda kovmaktan beter eder insanı.!!

aleyküm selam vck nasılsın inşallah dediğin gibi bugünümüz dünümüzden güzel olur mesleki teacher hadi bize güzel haberler ver bekliyoruz seni

canım çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun sen geç kalınca umutlanmıştık inşallah patoloji sonucunuz iyi gelir üzülme desek de boş biliyorum inşallah zafer bizim olacak çok geçmiş olsun

geçmişe göz atıyorum bi yandanda, merak eden soran dua eden herkesten Allah razı olsun Allah hepiniizn gönlüne göre versin..

canım çok geçmiş olsun tek testis küçükmüydü.peki neden tese yapıldı mikrotese değil.rabbim sabrını versin bende tam seni düşünüyordumki sen cevap yazdın .inşallah patolojiden güzel cevap alırsın.sende işi falan düşünme onlar istediklerini düşünebilirler söyleyebilirler tok açın halinden anlamıyor ne yazıkki.sen şimdi kendini iyi hissetmeye bak.canınıda sıkma olur inşallah hem dün sen yoktun bir arkadaş kök hücredeki gelişmeleri paylaştı bizimle inşallah bir yerden yüzümüz gülecek.

canım çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun sen geç kalınca umutlanmıştık inşallah patoloji sonucunuz iyi gelir üzülme desek de boş biliyorum inşallah zafer bizim olacak çok geçmiş olsun

giremedim çünkü sadece buda sorun değildi işte okulumla papaz oldum salı perşembe cuma hastanedeydik dün eve 8de geldik anca girebildim siteye..keşke iyi haberlerle gelseydim ama malesef olmadı.

sol biraz daha ufaktı ama sorun o değil içi baya kötüymüş bi daha solu açtırmayın dedi. mtese işte canım ben kısaca tese yazmışım.evet canım dün hastenedeyken okudum bende posta gazetesinde henüz Japonyada yapılmış bu çalışma Türkiyeye gelene kadar bizim yaşımızda geçer

canim gecmis olsun cok uzuldum. her gun boyle haber alinca gercekden cok uzuluyorum. son zamanlarda hep tese olan kisilerden olumsuz haberler aldik.allahimm insallah yeni umutlar verir bizlerede kurtuluruz bi hastalikdan canim umudunu kaybette insalalh bi gun yencegiz bu hastaligi yilmak yok yola devam,canim kok hucredende yeni haberler var insalalh en kisa zamanda gerceklersirde yavrularmiza kavusuruz

aaaaaaaaaaaaaa oldumu şimdi seni biraz umutsuz gördüm ha japonya ha türkiye komşuda pişer bizede düşer.hem türkiye dünya ülkelerini takip eden bir ülke canım lütfen kendini koyverme

yok kader umudumuzu kaybetmedik bakalım haftaya hocamızla kontrolümüz var o zamanada patoloji sonucu belli olur bu 2 mteseyi belirleriz hocanın dün konuştuğuna göre 6 ay sonra yapabiliriz demişti tekrar deniycez böyle bi şansımız varsa madem onunda sonuna kadar gidicez Allah büyüktür..

aaaaaaaaaaaaaa oldumu şimdi seni biraz umutsuz gördüm ha japonya ha türkiye komşuda pişer bizede düşer.hem türkiye dünya ülkelerini takip eden bir ülke canım lütfen kendini koyverme

Öyle ama canım Türkiye hep geriden en geriden gelen ülke...bizim ülkemiz o noktaya gelene kadar

ben sizin durumda biriyle tanıştım. daha önce 3 mikrotesede ateş hoca bulamamış 4. de emre bey bulmuş 4 adet dört döllenme 4 embriyo transferi tek tutunma, iyi bir gebelik ve geçen ekim ayında doğum gerçekleşti sağlıkla büyütüyorlar oğullarını. şans az evet ama çok çok dua edin. rabbim versin

eşinde çok az da olsa sperm çıkıyorsa azospermi denmiyor ebru5 hiç olmayıp sayı sıfırsa azosperm oluyor. inşallah olur

çoğu konuda öyle ama inan bu konuda değil teacher. hatta metabolomiksi ilk türk doktor aydın arıcı buldu yani tüp bebek teknolojilerinde en gelişmiş 3 ülkeden biri türkiye. avrupada 1. olduğuna emin olabilirsin. Japonyadan 2 ay sonra engeç bizde olur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…