- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
Merhaba arkadaşlar..malesef kötü haberlerle geldim eşim dün tese oldu ama sperm bulunamadı2,5 saat kadar sürdü ameliyatı her iki testisede bakılmış sol kötü durumdaymış ama sağ umut verici ben mikro altında hücreleri gözlemleyebildim dedi doktorumuz..4 aylık ilaç tedavisiyle 6 ay sonra tekarar tese yapabiliriz dedi ama patoloji raporu gelsin oturup daha emin konuşalım dedi..böyle işte dün kötü ve zor geçti,bugün biraz daha iyiyiz eşim kalktı işine bile gitti ağrısı sancısı yok çok şükür..benim iş ortamıda baya karıştı bu hafta sadece 2 gün okula gidebildim rapor aldım ama inanmadılar tabii pazartesi müdüre hanımın ekşi suratına katlanıcam sanırım buda kovmaktan beter eder insanı.!!
Çiçekçim siz bu hafta hangi gün gittiniz kaan hocaya? Biz şehir dışından geldik salı günü muayene oldu eşim tekrar kaan hoca mikro tese yapıcaz dedi, bizim 2. mikrotese olucak ve çok tedirginiz.. Fsh değerleri düşmüş dedi muayenede de testisler hayet iyi durumda dedi %50 den fazla umut görüyorum sanki tüp bebek aşamasına geçeriz gibi dedi ama yinede kesin bişey diyemem dedi.. Umut var ama umut etmek istemiyorum çok korkuyorum hiç çıkmama durumuda var, eğer hiç sperm oluşmuyorsa bizimde bütün çabamız burda bitmiş olucak.. Eşim iyi değil ben iyi değilim.. Çok içine atıyor herşeyi korkuyorum bişey olucak diye.. Allahım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin..
Merhaba arkadaşlar..malesef kötü haberlerle geldim eşim dün tese oldu ama sperm bulunamadı2,5 saat kadar sürdü ameliyatı her iki testisede bakılmış sol kötü durumdaymış ama sağ umut verici ben mikro altında hücreleri gözlemleyebildim dedi doktorumuz..4 aylık ilaç tedavisiyle 6 ay sonra tekarar tese yapabiliriz dedi ama patoloji raporu gelsin oturup daha emin konuşalım dedi..böyle işte dün kötü ve zor geçti,bugün biraz daha iyiyiz eşim kalktı işine bile gitti ağrısı sancısı yok çok şükür..benim iş ortamıda baya karıştı bu hafta sadece 2 gün okula gidebildim rapor aldım ama inanmadılar tabii pazartesi müdüre hanımın ekşi suratına katlanıcam sanırım buda kovmaktan beter eder insanı.!!
Mrb, fsh kaçtan kaça düştü merak ettim turtimm. Biz de bir kere mikrotese olduk, elonge bulunmuştu. Kaan Hocada tedavideyiz şimdi, fsh ı düşürmeye çalışıyoor.(40dan 20ye düştü şimdilik, devam ediyoruz) Fsh kaç olunca mikroteseye karar verdi, merak ettim. Allah hepimizin yardımcısı olsunn....
canim biz bu hafta gitmedik kaan hocaya martin ilk haftasi yanindaydik..3 mart esim m tese oldu sperm bulanamadi sonra patoloji raporunu bize mail uzerinden soyledi olgunlasmamis sperm bulunmus ayni ilaclar devaam dedi..insallah sizde bol bol sperm bulunur canim rabbim yardimciniz olsun...bu dert cok yipratiyor insani bende cok iyi degilim rabbim yardimcimiz olsun dayanma gücü versin hepimize
ne zaman dusunuyorsunuz tesyi biraz daha bekleyin isterseniz hangi ilaclari kullaniyor esin?
İnşallah canım yüce rabbim hiç birimizin umudunu yitirtmesin.. bizim mikro tese 9 nisan cumartesi olucak, testojel kullanıyor sadece ameliyat gününe kadarda kullanıcakmış, biz geçen haziran ayında olmuştuk mikroteseyi fshda 24den 16 yha düşünce bide muayenede testisler iyi görünüyor dedi kaan hoca yapmanın zamanı geldi dedi bizde tamam dedik.. eşimin ablası hamile kendimi çok kötü hissediyorum.. Sürekli onun hamileliğinden konuşuyorlar.. Müthiş bir kıskançlık doğuyor içime.. Bütün gün yattım gene bugün gece uyumak sabah kalkmak bilmiyorum başladı gene benim depresyın halim, umarım herşey güzel olur ama bunun çok zor ve ihtimalinin düşük olduğunu biliyorum.. Çok mutsuzum.. Teşekkür ederim beni dinlediğiniz için.. bide eşimle Dün akşam şu kolay testi denedik suyun üstünde ağ yaptı bazıları ve sarkık şekilde öylece duruyor diğerleri çöktü bu ne demek şimdi bilemedim ben..
Merhaba lamlay, biz birinci mikro teseyi izmirde özel şifa hastanesinde necmettin çıkılı diye bir profta 16 haziran 2010 da olmuştuk.. HAyatımızın en büyük hatası.. Patoloji raporumuz bile yok alınan mataryeller patolojiye gönderilmemiş doktor sağolsun o kadar ilgili ki ameliyat raporuna tanı bile yazma ihtiyacı hissetmemiş.. Çok sıkıntılıyım arkadaşlar bildiğiniz gibi değil.. Daralıyorum artık..
merhaba turtim kardeşim bu necmettin beyi eşimden duymuştum.eşim tek taraflı inmemiş testis sorunu var.20 yaşlarındayken bu necmettin beye gitmiş çok pişman oldum demişti bir aralar.direk senin çocuğun olmaz deyip kestirip atmış.biraz ağır laflar konuşmuş ve hayatım karardı o sözlerden sonra diyor yıllarca hayata karamsar baktım v.s demişti.hastane olarak izmir şifa hastanesi güzel fakat necmettin bey kısırlık alanında uzman bir doktor değil.prostat gibi durumlarda gerçekten kaliteli bir doktor ama bu erkek kısırlığı alanında o kadar da değil.üzülme tatlım herşeyin bir çaresi vardır.allah insana taşımayacağı bir yükü yüklemez.gün doğmadan neler doğar.
kızlar canlarım ben geldim..mesleki teacher çok üzüldüm canım ama umut var şükürler olsun..ilaçlarla ve bitkisellerle inşallah olur..
bugün doktora gittim canlar:))bebişimin minicik kalbi pıtı pıtı atıyor...rabbimden dileğim yeri göğü ve ikisinin arasındaki herşeyi yaratan rabbim hepinize bu mutluluğu tattırsın...
kizlar hepinize iyi hafta sonlari
vck canim bu gece ruyamda seni gordum telefonum caldi actim sensin
VCK kolay testi biliyormusun? biz yaptık suyun üst kısmında ağ yaptı sarkık bir şekilde duruyor spermler diğerlerinin hepsi çöktü, bu nedek?
tatlım bizde yaptık aynen senin dediğin gibi oldu ama ben onu beklettim 2 gün hiç değişmedi üsteki biraz aşağıya doğru sarkık yaptı ama eriyim gitmedi çok az hacmi azaldı benim bildiğime göre bir zaman sonra eriyip su gibi olması lazım.acaba suyun derecesini mi ayarlayamadım sizinki eriyip kayboldu mu
Canım bizimde aynı sarkık olanlar dediğin gibi küçüldü dibe çökenler erimeye başladı, daha dün gece yaptık biz bunu 24 saat bile olmadı, kaç günde belli oluyormuş ki??
Slm kizlar,dogum yaptim 10 gun oldu.sarilik ve gaz problemi disinda cok sukur bir sorunumuz yok,Hala inanamiyorum allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.hepinize dua ediyorum,insallah kisa zamanda kucaginiz dolar,allahim dualarimizi kabuletsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?