Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Öyle ama canım Türkiye hep geriden en geriden gelen ülke...bizim ülkemiz o noktaya gelene kadar

HAYIR CANIM YANLIŞ BİLİYORSUN BİZİM ÜLKENİN KÖK HÜCRE TEDAVİSİ İÇİN BÜTÜN ALT YAPILARI HAZIR VE ÖYLE BİRŞEY Kİ TÜRKİYE EĞER YASA KABUL EDİLİRSE KÖK HÜCREDEN HAP YAPIP BUNU DÜNYA ÜLKELERİNEDE PAZARLAYACAK.AYNI ZAMANDA ATATÜRK'ÜN DE DEDİĞİ GİBİ BENİ TÜRK HEKİMLERİNE BIRAKIN .BEN BU TEDAVİNİN EN YAKIN ZAMANDA HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.TABİ ŞİMDİ DENEY AŞAMASINDA AMA GÜZEL SONUÇLAR ALINSIN VE SONRASI GÜZEL OLSUN DİYE DENEYLERİN BİRAZ UZUN SÜRMESİ MUHTEMEL

çoğu konuda öyle ama inan bu konuda değil teacher. hatta metabolomiksi ilk türk doktor aydın arıcı buldu yani tüp bebek teknolojilerinde en gelişmiş 3 ülkeden biri türkiye. avrupada 1. olduğuna emin olabilirsin. Japonyadan 2 ay sonra engeç bizde olur.

ARKADAŞIM SANA KATILIYORUM .HEM UMUTSUZLUĞUN BİZE NASIL BİR FAYDASI OLACAK Kİ.UMUTLUYUM OLACAK İNŞALLAHU TEALA.ÜSTELİK TÜRKİYE BU KONUDA ÇOK ARAŞTIRMA YAPIYOR ÇÜNKÜ BİZİM DİNİMİZE GÖRE CAİZ OLMAYAN TEDAVİLER HARİCİNDE BİR ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR.DİĞER ÜLKELERİN PEK UMRUNDA DEĞİL KÖK HÜCREYLE SPERM OLUŞTURMAK ÇÜNKÜ ONLAR SPERM BANKASINDAN ALIYORLAR.AMA BİZ ÖYLE YADA BÖYLE KANIMIZDAN CANIMIZDAN EVLAT SAHİBİ OLMAYI DÜŞÜNÜYORUZ .RABBİM KISMET EDERSE.

Canım çok üzüldüm ama hücreler görülebilmiş en azından yani üretim var ama istenilen düzeyde değil inşallah ilaçla onlarda güzelleşir sen hiç canını sıkma eşine ve kendine dikkat et tekrar tedaviye başlıyacaksanız biliyosun her iki kişinin de başka bir problemi olmaması lazım benim stres altında kaldığım zaman prolaktinim yükseliyor yani öyle bir gıcık bhıormon ki hemen saniyede yükselip inebiliyor.o yüzden ikinizin de sağlığına dikkat etmesi lazım ..

Arkadaşlar tüp bebek konusunda Türkiye çok ilerde bende arkadaşlara katılıyorum Türkiye buna hazır çünkü hem dinimiz hem kültürümüz delasyona uzak.Batı da başkasını spermini ya da yumurtasını kullanmak çok normal o yüzden bu işin çok üstüne fazla gitmiyorlar... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu imtihandan yüzümüzün akıyla çıkmamımızı sağlasın...

Son düzenleme:

canim biz bu hafta gitmedik kaan hocaya martin ilk haftasi yanindaydik..3 mart esim m tese oldu sperm bulanamadi sonra patoloji raporunu bize mail uzerinden soyledi olgunlasmamis sperm bulunmus ayni ilaclar devaam dedi..insallah sizde bol bol sperm bulunur canim rabbim yardimciniz olsun...bu dert cok yipratiyor insani bende cok iyi degilim rabbim yardimcimiz olsun dayanma gücü versin hepimize
ne zaman dusunuyorsunuz tesyi biraz daha bekleyin isterseniz hangi ilaclari kullaniyor esin?

canim umutluydum senden mart ayni güzel bitecek diyordum kendi kendime...üzüldüm canim gecmis olsun rabbim yardimcin olsun insallah patoloji raporu güzel gelir...bak hucreleri göre bildim demis umutsuz olma...

kizlar hepinize iyi hafta sonlari

vck canim bu gece ruyamda seni gordum telefonum caldi actim sensin

canım öncelikle çok büyük geçmiş olsun inşanlah rabbim en kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip eder ondan umudumuzu kesmeyelim sabır ve dua ayrıca arkadaşım iş yeri konusunda sanki beni anlattın biliyorsun bende tüp bebek için kurul raporu falan aldım iş yerindekiler meraktan ve sinirden çatlamış ben sanki gezmeye gttim döndüğümde geçmiş olsun diyecekleri yerde hepsinin suratı bir karış onları görünce dahada hırslandım VAZGEÇMEYECEĞİM işimdede DAHADA BAŞARILI OLACAĞIM dedim...CANIM HİÇ MORALİNİ BOZMA MUTLU OLARAK ONLARI ÇATLAT herkesin bir derdi var bizimkide çoçuk ne yapalım hayırlıs inş.rabbim verecek bizlerede yıllar sonra normal yoldan hamile kalanlar var sabır ve dua arkadaşım A.e.ol çok dua edeceğim yorulana kadar....

Amin canım Allah hepimizin yanında olsun, sizin çok güzel düşmüş canım, bizim 24den 16ya düştü 3 aylık ilaç tedavisinde şimdi mikro tese dedi, hayırlısı herşey için.. benim eşimde AZFc delesyonu var. Bakalım ne olucak bundan sonrası..

Canım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin yüce rabbim.. Sana ne kadar teselli cümleleri kursamda biliyorum fayda etmiycek, patoloji raporu ne zaman çıkarmış? İnşallah patoloji raporunuzda umudunuzu yitirecek bir sonuç çıkmaz.. BEnde sonuçtan çok korkuyorum bizde salı günü kaan hocaya gitmiştik sabahtan muayene için 9 nisanda mikro tese olucaz.. Bakalım ne olucak..

kızlar canlarım ben geldim..mesleki teacher çok üzüldüm canım ama umut var şükürler olsun..ilaçlarla ve bitkisellerle inşallah olur..
bugün doktora gittim canlar:))bebişimin minicik kalbi pıtı pıtı atıyor...rabbimden dileğim yeri göğü ve ikisinin arasındaki herşeyi yaratan rabbim hepinize bu mutluluğu tattırsın...

merhaba turtim kardeşim bu necmettin beyi eşimden duymuştum.eşim tek taraflı inmemiş testis sorunu var.20 yaşlarındayken bu necmettin beye gitmiş çok pişman oldum demişti bir aralar.direk senin çocuğun olmaz deyip kestirip atmış.biraz ağır laflar konuşmuş ve hayatım karardı o sözlerden sonra diyor yıllarca hayata karamsar baktım v.s demişti.hastane olarak izmir şifa hastanesi güzel fakat necmettin bey kısırlık alanında uzman bir doktor değil.prostat gibi durumlarda gerçekten kaliteli bir doktor ama bu erkek kısırlığı alanında o kadar da değil.üzülme tatlım herşeyin bir çaresi vardır.allah insana taşımayacağı bir yükü yüklemez.gün doğmadan neler doğar.

Canım benim teşekkür ederim, tahmin etmiştim zaten necmettin bey bütün umutlarımızı alıp götürdü bizden kendimizi toparlamamız kaç ay sürdü, sonunda kaan hocaya başladık bakalımmm bu seferki mikro tese nasıl olucak.. Necmettin hocada bize umutlu konuşmuştu kaan hocada öyle konuştu bilmiyorum, psikolojim iptal benim..

Amin canım.. Senin eşinin rahatsızlığı neydi? genetik bozukluk mu? Bizlerde senin gibi olabilecekmiyiz acaba..

VCK kolay testi biliyormusun? biz yaptık suyun üst kısmında ağ yaptı sarkık bir şekilde duruyor spermler diğerlerinin hepsi çöktü, bu nedek?

VCK kolay testi biliyormusun? biz yaptık suyun üst kısmında ağ yaptı sarkık bir şekilde duruyor spermler diğerlerinin hepsi çöktü, bu nedek?

tatlım bizde yaptık aynen senin dediğin gibi oldu ama ben onu beklettim 2 gün hiç değişmedi üsteki biraz aşağıya doğru sarkık yaptı ama eriyim gitmedi çok az hacmi azaldı benim bildiğime göre bir zaman sonra eriyip su gibi olması lazım.acaba suyun derecesini mi ayarlayamadım sizinki eriyip kayboldu mu

Canım bizimde aynı sarkık olanlar dediğin gibi küçüldü dibe çökenler erimeye başladı, daha dün gece yaptık biz bunu 24 saat bile olmadı, kaç günde belli oluyormuş ki??

Canım bizimde aynı sarkık olanlar dediğin gibi küçüldü dibe çökenler erimeye başladı, daha dün gece yaptık biz bunu 24 saat bile olmadı, kaç günde belli oluyormuş ki??

yani yazan arkadaşın dediğine göre üstte meni varsa sperm vardır ama yapan bütün arkadaşlar üstte bir miktar kaldığını yazıyor.bunun doğruluk oranını ancak yazan arkadaşın yani 5n1ke eşinin tedavi sonrası yaptıracağı test sonucu öğrenicez.biliyorsun oda eşine hergün serçe eti yediriyor aynı zamanda başka tedavilerde uyguluyor.güzel sonuç alırsa bize yazacak bizde inşallah iyi sonuç alır ondan faydalanırız.bildiğim tek şey bu canım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Slm kizlar,dogum yaptim 10 gun oldu.sarilik ve gaz problemi disinda cok sukur bir sorunumuz yok,Hala inanamiyorum allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.hepinize dua ediyorum,insallah kisa zamanda kucaginiz dolar,allahim dualarimizi kabuletsin

Slm kizlar,dogum yaptim 10 gun oldu.sarilik ve gaz problemi disinda cok sukur bir sorunumuz yok,Hala inanamiyorum allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.hepinize dua ediyorum,insallah kisa zamanda kucaginiz dolar,allahim dualarimizi kabuletsin

Hayirli olsun ve gözün aydin RABBIM bebisinin ömrünü uzun etsin
dua et bacim sende bize
bende 9 haftalik hamileyim daha cok var ama zor geciyor gülnler ALLAH izin verirse
ikizlerim gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…