Slm kizlar,dogum yaptim 10 gun oldu.sarilik ve gaz problemi disinda cok sukur bir sorunumuz yok,Hala inanamiyorum allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.hepinize dua ediyorum,insallah kisa zamanda kucaginiz dolar,allahim dualarimizi kabuletsin
Hayirli olsun ve gözün aydin RABBIM bebisinin ömrünü uzun etsin
dua et bacim sende bize
bende 9 haftalik hamileyim daha cok var ama zor geciyor gülnler ALLAH izin verirse
ikizlerim gelicek
Canım sizlerin problemleri neydi, çözümü ne güzel olmuş..hemde ikiz bebişşşşş ne güzelll, allahım kucağına almayı nasip etsin..
Sagol bacim Darisi olmayan kardeslerimin basina
sorun bendeydi canim yumurtalarim tembeldi benim 1.bucuk sene tedavi gördüm
yumurta gelistirici igne kullandim canim menogon diye sonra catlatma ignesi oldum
1.ci denemede olmadi malesef sonra yine tedaviyi tekrarladik ayni sekilde
cok sükür tuttu ALLAH OLMAYAN HERKESE VERSIN
VE HICKIMSE ALLAH"tan ümidini kesmesin
İnşallah canım benim.. Sperm olduktan sonra sorunlar çözülüyorda sperm olmayınca bizler gb ümitte kalmıyor tatlım.. Aminn inşallah allah bizede nasip eder..
Slm kizlar,dogum yaptim 10 gun oldu.sarilik ve gaz problemi disinda cok sukur bir sorunumuz yok,Hala inanamiyorum allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.hepinize dua ediyorum,insallah kisa zamanda kucaginiz dolar,allahim dualarimizi kabuletsin
kızlar canlarım ben geldim..mesleki teacher çok üzüldüm canım ama umut var şükürler olsun..ilaçlarla ve bitkisellerle inşallah olur..
bugün doktora gittim canlar:))bebişimin minicik kalbi pıtı pıtı atıyor...rabbimden dileğim yeri göğü ve ikisinin arasındaki herşeyi yaratan rabbim hepinize bu mutluluğu tattırsın...
Merhaba lamlay, biz birinci mikro teseyi izmirde özel şifa hastanesinde necmettin çıkılı diye bir profta 16 haziran 2010 da olmuştuk.. HAyatımızın en büyük hatası.. Patoloji raporumuz bile yok alınan mataryeller patolojiye gönderilmemiş doktor sağolsun o kadar ilgili ki ameliyat raporuna tanı bile yazma ihtiyacı hissetmemiş.. Çok sıkıntılıyım arkadaşlar bildiğiniz gibi değil.. Daralıyorum artık..
sağol canım iyiyimiyi aksamlar canim ben geldim nasilsin?
iyi aksamlar kizlar bende geldim nasilsiniz
ewet canım allah yardım etsin sen nasılsınbelgin canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin geride kalanara sabır versin gece çalışanları korusun tatlım.
HERKESE MRB KIZLAR,nasılsınız umarım guzel bır hafta sonu gecırırsınız.hepınızı tek tek opuyorum
canım çok üzüldüm ama kaybetme ümidini allah büyük hiç belli olmaz hiç bişeymi çıkmadı gelişmemiş filan.Merhaba arkadaşlar..malesef kötü haberlerle geldim eşim dün tese oldu ama sperm bulunamadı2,5 saat kadar sürdü ameliyatı her iki testisede bakılmış sol kötü durumdaymış ama sağ umut verici ben mikro altında hücreleri gözlemleyebildim dedi doktorumuz..4 aylık ilaç tedavisiyle 6 ay sonra tekarar tese yapabiliriz dedi ama patoloji raporu gelsin oturup daha emin konuşalım dedi..böyle işte dün kötü ve zor geçti,bugün biraz daha iyiyiz eşim kalktı işine bile gitti ağrısı sancısı yok çok şükür..benim iş ortamıda baya karıştı bu hafta sadece 2 gün okula gidebildim rapor aldım ama inanmadılar tabii pazartesi müdüre hanımın ekşi suratına katlanıcam sanırım buda kovmaktan beter eder insanı.!!
kızlar canlarım ben geldim..mesleki teacher çok üzüldüm canım ama umut var şükürler olsun..ilaçlarla ve bitkisellerle inşallah olur..
bugün doktora gittim canlar:))bebişimin minicik kalbi pıtı pıtı atıyor...rabbimden dileğim yeri göğü ve ikisinin arasındaki herşeyi yaratan rabbim hepinize bu mutluluğu tattırsın...
kızlar kayınpederimve kayınvalidem izmire gitti 1 ay eşimle yanlızızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?