Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Slm kizlar,dogum yaptim 10 gun oldu.sarilik ve gaz problemi disinda cok sukur bir sorunumuz yok,Hala inanamiyorum allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.hepinize dua ediyorum,insallah kisa zamanda kucaginiz dolar,allahim dualarimizi kabuletsin

Allah analı babalı büyütsün canım, ne güzel sizin tedaviniz sonuca ulaşmış inşallah bizlerinde öyle olur..

Hayirli olsun ve gözün aydin RABBIM bebisinin ömrünü uzun etsin
dua et bacim sende bize
bende 9 haftalik hamileyim daha cok var ama zor geciyor gülnler ALLAH izin verirse
ikizlerim gelicek

Canım sizlerin problemleri neydi, çözümü ne güzel olmuş..hemde ikiz bebişşşşş ne güzelll, allahım kucağına almayı nasip etsin..

Canım sizlerin problemleri neydi, çözümü ne güzel olmuş..hemde ikiz bebişşşşş ne güzelll, allahım kucağına almayı nasip etsin..

Sagol bacim Darisi olmayan kardeslerimin basina
sorun bendeydi canim yumurtalarim tembeldi benim 1.bucuk sene tedavi gördüm
yumurta gelistirici igne kullandim canim menogon diye sonra catlatma ignesi oldum
1.ci denemede olmadi malesef sonra yine tedaviyi tekrarladik ayni sekilde
cok sükür tuttu ALLAH OLMAYAN HERKESE VERSIN
VE HICKIMSE ALLAH"tan ümidini kesmesin

İnşallah canım benim.. Sperm olduktan sonra sorunlar çözülüyorda sperm olmayınca bizler gb ümitte kalmıyor tatlım.. Aminn inşallah allah bizede nasip eder..

İnşallah canım benim.. Sperm olduktan sonra sorunlar çözülüyorda sperm olmayınca bizler gb ümitte kalmıyor tatlım.. Aminn inşallah allah bizede nasip eder..

Amin insallah ALLAH SIZEDE NASIP ETSIN
Ama neler duyuyoruz canim olur diyolar olmuyo
olmuyo diyen doktor var oluyo yinede sen umutsuz olma derim
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

Slm kizlar,dogum yaptim 10 gun oldu.sarilik ve gaz problemi disinda cok sukur bir sorunumuz yok,Hala inanamiyorum allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.hepinize dua ediyorum,insallah kisa zamanda kucaginiz dolar,allahim dualarimizi kabuletsin

maşallah maşallah Allah hayırlı ömürlü etsin bu ne güzel bir haber ya...arkadaşım sende burada aylarca yıllarca olacakmı olmayacak mı diye yazdın mı bizim gibi sorun azomuydu ne güzel bir sonuç almışşınız maşallah tüp mü normal mi oldu birazdaha bize umut verirsen çok sevineceğim A.e.olun

Allah tamamına erdirsin hayırlı ömürlü olsun inş.bizede dua edin lütfen A.e olun

sol gogsumde bir agri var yaklaik 2 yildir.
mamografi cektiler 2 yil once ve kucuk bir kist var ama onemsiz dediler(taylandda yasiyorum burda cektirdim)
sonra turkiyede basaka bir ozel hastaneye gittim hormonlara kana baktilar onemli birsey yok dediler,mamografiden cikan sonuctan bahsettim o onemli degildediler.
simdi sol tarafim cok agriyor,gelip gecici agrilar ,ama sik olmaya basladi,su an cok agriyor,buraya yani taylanddaki dr lara guvenmiyorum cunku ben ilk gittigimde gogus agrim yoktu baska bir rahatsizliktan gitmistim mamografi cektiler ve yasim daha 24 du (bu yasta cekilmemesi gerekiyormus),ondan sonrada agrilar basladi.....
simdi iki arada bir derede kaldim burdakilere gidemiyorum ,turkiyeye gitsem bile 1 yil sonra gidebilirim...
ne yapayim sizceee???

hayırlı uğurlu olsun handecim çok sevindim darısı tüm isteyenlerin başına...
sen bizim mucizevi örneğimizsin. geçenlerde bir arkadaş sormuştu azodan doğal hamilelik var mı diye. işte sen busun. gözünaydın canım.

yada turkiyede onerebileceginiz bir doktor varmi bu konuda uzman sartlari zorlayip gelicem 1 -2 gunlugune cunku cok korkuyorum bu agrilardan kotu bir sey vardir diye??/

canim bizde ayniyiz,biz ilk teseyi yurt disindayiz burda olduk ,ayni dediklerinin tipkisini bizde burda yasadik ne yazikkii,biz 2009 mayisinda olmustuk...
artik yirstim butun doktorlardan esim tese oldu berbatti ...........
ben ayni donemde gogsumden gittim ,yapilmamasi gereken bir mamografi yaptilar ve o gunden beri gogsumde agri basladi...beni uzen tek seyde azo yetmiyormus gibi birde gogsum basladi cok korkuyorum ,bugun cok sancidi,ne yapicam onuda bilmiyorum,resmen hangi devirdeyiz ama belki basit birsey ama korkttugum icin doktora gidemiyorum,allahim yardim etsin

Handecim gözünüz aydın tatlım, ne kadar sevindim anlatamam, Rabbim tüm hamile kardeşlerimizede nasip etsin bebeklerini kucaklarına almayı... Olmayanlarada Rabbim hayırlı evlat versin tez zamanda..
DEMMİ'cim seninde hayırlı olsun hamileliğin, nasıl gidiyor? iyisin inş..

LAMLAY hiç bir fikrim yok ama bence hemen git doktora..

Bu arada kızlar eşim FSH yaptırmıştı 3.17'den 6.1 'e yükselmiş, inş spermlere yansımıştır bu

çok üzüldüm adakçım eşin mtese olmuşmuydu? normal çıkışlardan mı döllenme oldu?
ne olur vazgeçmeyin. bak sizinki sebepsiz azosperm ve arada bir de olsa tek tük te olsa çıkış olabiliyor. topikteki bir çok arkadaşımıza göre ne kadar şanslı olduğunuzun lütfen farkında olun. Yerinizde olmak isteyen ne çok arkadaşımız vardır bilemezsin.

Allah!ım doğal hamilelik mucizesini yaşatsın size

handecim gözün aydın canım daha gecen yıl birlikte tedavidedydik bak kucagına alalı 10 gün olmuş hakkında hayırlısı olsun bebeginin adı ne kızlar bugün hafta sonu ama yinede kalabalıgız

iyi aksamlar canim ben geldim nasilsin?
sağol canım iyiyim
iyi aksamlar kizlar bende geldim nasilsiniz

belgin canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin geride kalanara sabır versin gece çalışanları korusun tatlım.
ewet canım allah yardım etsin sen nasılsın
HERKESE MRB KIZLAR,nasılsınız umarım guzel bır hafta sonu gecırırsınız.hepınızı tek tek opuyorum

canım çok üzüldüm ama kaybetme ümidini allah büyük hiç belli olmaz hiç bişeymi çıkmadı gelişmemiş filan.
allah doğumunuda nasip etsin canım

gözün aydın canım ne güzel allahım versin yeterki hemen doğuyolar daha dün gibi kutlamalarımız..

canım ne güzel bir haber bu allahım bebeğini sana ve eşine bağışlasın hayırllı sağlıklı bir evlat olsun inşallah darısı bizlerin başına olsun

mesleki teachar senin için üzüldüm canım allah sabır versin inşallah bebeğin kendiliğinden gelir siz hangi hastahanede olmuştıunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…