Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

İnşallah dediğiniz gibi olur..

Evet canım inşallah patolojimizde iyi çıkarsa 6 ay sonra tekrar deneriz dedi..ve Allah izniyliylede denemek istiyrouz

canim umutluydum senden mart ayni güzel bitecek diyordum kendi kendime...üzüldüm canim gecmis olsun rabbim yardimcin olsun insallah patoloji raporu güzel gelir...bak hucreleri göre bildim demis umutsuz olma...

Kısmet değilmiş çiçekçim nediyim

benimkiler mevzuyu bilmiyorlar ama kimse bilmiyor öylesine rapor aldım..bende aksine iş yerinde huzursuzluğa gelemiyorum hemen performansıma moralime etki ediyor..pzt gelsin istemiyorum inan!!

Amin sizinde inşallah..4-5 güne çıkar dedi cuma kontrolümüz var inşallah o zaman çıkmış olurda ileriye dönük ne yapıcağımızı daha kesin konuşabiliriz.valla doktor çıklak gözlede görmüş hücreleri baya olumlu konştu zaten bizim 2 sene önceki biyopssidede sperm hücresi çıkmıştı.Sizinde Allah yardımcınız olsun çok zor işlermiş benim çektiğim aptığım iğneşer bişey değilmiş asıl eşim içerde tesedeyken çektim bütün sıkıntıyı ve sonunda gelen bulunamadı haberini!! o anı hiç unutamam

MESLEKI TEACHER meslektasım sozun bıttıgı yer rabbım sana ve esıne sabr guc huzur mutluluk versın ınsaalh ...zaman gecınce tekrar demenk ıstersın tatlım..once olumsuzu dusunuluyr ama sonra acısı gecyr ıanan deneyımlıyım yanı olumsuz da olsa bu konuda(((( sen kaan hocada mı oldu teseyı tatlım?rabbım guzel kapılar acsın sana ve esıne...hergun meraktaydım yazdım sureklı ama herseyın hayırlısı ınsaaalh

Amin inşallah SELVAcım bi umut peşinden gidicez yinede işte..çok şükür rabbime yüzünü güldürdü darısı başımıza dikkat et kendine kıymetini bil ve keyfini çıkar hamileliğinin

Slm kizlar,dogum yaptim 10 gun oldu.sarilik ve gaz problemi disinda cok sukur bir sorunumuz yok,Hala inanamiyorum allahim isteyen herkese nasip etsin insallah.hepinize dua ediyorum,insallah kisa zamanda kucaginiz dolar,allahim dualarimizi kabuletsin
Allah bağışlasın

Hayirli olsun ve gözün aydin RABBIM bebisinin ömrünü uzun etsin
dua et bacim sende bize
bende 9 haftalik hamileyim daha cok var ama zor geciyor gülnler ALLAH izin verirse
ikizlerim gelicek
hayırlı olsun Allah kucağınada almak nasip etsin hayırlısıyla

canım çok üzüldüm ama kaybetme ümidini allah büyük hiç belli olmaz hiç bişeymi çıkmadı gelişmemiş filan.

Sağolasın belgincim.Sağda hücreler buldu işte canım ilaç tedavisi öneriyor ama patoloji gelsin daha emin konuşuruz dedi cumayı bekliyoruz..

mesleki teachar senin için üzüldüm canım allah sabır versin inşallah bebeğin kendiliğinden gelir siz hangi hastahanede olmuştıunuz

Kent hospitalda olduk.Ama doktorlarımızdan ve hastaneden memnunuz eşim mtese oldu ama maşallah bir gıdım ağrısı şişliği yok bugün işine bile gitti.bizi uğurlarken 2 asistanda ağladı,eşim ameliyattayken benimle ilgilendiler rahatlatmaya çalıştılar sağolsunlar.tekrar denemeye umudumuz varmış yine aynı hastanede deniycez..

Aynen öyle,sağol Allah razı olsun..Allahın izniyle umut olduğu sürece peşinden gidicez.hayır canım izmirde tedavi oldum ben..

SELVA HANDENIZUZ canım rabbım sızlere evlatlarınızla mutlu huzurlu guzel gunler gecrtsn ınsaalh bunu yurekten dılıyorum..bızede dua edın ne olur bana da ....LAMLAY canım neden korkuyrsn kıııı gec olmadan mutlaka gorun ..bak ben 2 seydan cok amacok korkardım bır karar aldım bırı dıscı bırı de kadın doguncuydu(((((ben azmettım ve 2 sene once gıtmedgm sureklı erteledgm kadın dogumcuya ve dıscıye tek basıma gttım tup tedavısıne basladım..dısıcıyede 2 gun ıcınde 3 tane kanal tedavısı yabtrdm..yanı korkularının ustune gıt...rabbım sıfa versın ınsaalh ben kı o catala cıkmayı gec kadın dogumcunun odasına bıel gıremesdım kac kes kacmıstım ama sonunda bu ıllet bızı belkı 30 sefer cıkatrttı o catala:)))) canım hseyın bası saglık..kendıne cok ama cok ıyı bakmalaısın 5N1K canım sen ugramyrsn pek ama ben o kısının adresını ve telının ıstedım senden bıze de verebılır mısın tel de danısalım durumumuzu...

CICEK kuzum nasılsın ne var neyok..ne guzel boyle guzel haberelr alınca ınsaan baharla bırlıkte yeserıryr huzur doluyr ınsanın ıcıne..SELVA HANDE DEMMI masalah masaalah kızlar sıze rabbım devamında gtrsn ınsalah

iyiyim canim benim ne olsun ayni bügün dolastik esimle alisveris falan iste..umut edip bekliyoruz bakalim rabbim bizlerede tattirsin o duyguyu..güzel bir haber alinca cok seviniyorum icim kipir kipir oluyor onlarin adina mutluyum..sen nasislin?

bızde ıyıyız canım alısverıs yabtık dısradaydık cay bahcesınde oturduk hava guzeldı.esımle zayıflamaya kara verdım dıgıtal tartıyla zayıflama bel kemerı aldık ...bkalaım yaza hangı kılolarla grcesz....ıste boyle canım: BELGIN tatlım haydı ıyı balayılar kız sana uslu uslu otur bakayım::::

birazda olsa insanin disarda kafasi dagiliyor canim.gule gule kullanin canim insallah zayiflarsiniz
esin kilolumu canim seninde ?

CICEKCIM ıkımızınde boy kılo endeksıne gore bır 6 kılo fazlamız var...yanı esım 1.86 boyunda 92 kılo..yanı zayıflık her acıdan ıyı ç..saglık goruntu acısından..bır de yaza dugunmuuz var kızkardesım evlenıyr 2 ayrı dugun faklı sehırlerde....kına nısan derken abıyelerın ıcınde sık olmak lazımmm ınsaalh zayıflarız yuruyuse de basladım..bakaılm

canim gecmis olsun, ayni sorun bendede var. gecen yil sag gogsumde yesil sivi.hemen doktora gittim banada once demislerdi yasin kucuk mamografi cekemeyiz dedile.r ekoyla bakmislardi ama ekoda bir sey goremeyince mecbur mamografi cekdiler ve kucuk bi kist cikdi tahlilerim hep temiz cikdi kokulcak bir sey degil cok sukur. ben yazin turkiyeye gittigimdede doktara gittim.tahlil yaptilar sivi aldilar ekoyla bakdilar temiz cikdi cok sukur. benimkide arada sizlar doktor dedi simdi cok kucuk ele gelmiyo sadece ekoda gorunuyo ilerde istersen cok agrin olursa aliriz dediler. bu senede kontrole gittim ayni bodaymis kist ne buyumus ne kuculmus. canimm seninkide ayni seydir bence allah iyilik versin canim bencede doktora git bazen obur gogusede atiyormus. ayni sey olabilir rabbim korktugumuza ugratmasin canim

canim benim esimde kilolu kilodanmi sperm yokki diye düsündugumden sordum..
evet canim zayiflik her acidan iyi insallah verebirsiniz klolari..dügününüzde simdiden hayirli olsun

Son düzenleme:
CICEKCIM saol tatlım ınsaalh hayırlı ugurlu mutlu bır evlılıklerı olur...amın canım sperme etkısı o kadar olacagını sanmıyorum ya ...esım kılouydu mesela ama mıkrotesede bulunmustu bozuk da olsa((

bulundugunu bildigim icin merak etmistim bende canimm..rabbim seni bu tedavinda kavusturur ins bebegine

canım gözün aydın bende onlar gidince bi rahat nefes alıyorum ama benimki en fazla 1 hafta gidiyolar gerci onların arkasından bende rahat rahat yapıyım diye temizliğe baslıyorum bende tatili kendime zindan ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…