çoğu konuda öyle ama inan bu konuda değil teacher. hatta metabolomiksi ilk türk doktor aydın arıcı buldu yani tüp bebek teknolojilerinde en gelişmiş 3 ülkeden biri türkiye. avrupada 1. olduğuna emin olabilirsin. Japonyadan 2 ay sonra engeç bizde olur.
HAYIR CANIM YANLIŞ BİLİYORSUN BİZİM ÜLKENİN KÖK HÜCRE TEDAVİSİ İÇİN BÜTÜN ALT YAPILARI HAZIR VE ÖYLE BİRŞEY Kİ TÜRKİYE EĞER YASA KABUL EDİLİRSE KÖK HÜCREDEN HAP YAPIP BUNU DÜNYA ÜLKELERİNEDE PAZARLAYACAK.AYNI ZAMANDA ATATÜRK'ÜN DE DEDİĞİ GİBİ BENİ TÜRK HEKİMLERİNE BIRAKIN .BEN BU TEDAVİNİN EN YAKIN ZAMANDA HEPİMİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.TABİ ŞİMDİ DENEY AŞAMASINDA AMA GÜZEL SONUÇLAR ALINSIN VE SONRASI GÜZEL OLSUN DİYE DENEYLERİN BİRAZ UZUN SÜRMESİ MUHTEMEL
İnşallah dediğiniz gibi olur..
Canım çok üzüldüm ama hücreler görülebilmiş en azından yani üretim var ama istenilen düzeyde değil inşallah ilaçla onlarda güzelleşir sen hiç canını sıkma eşine ve kendine dikkat et tekrar tedaviye başlıyacaksanız biliyosun her iki kişinin de başka bir problemi olmaması lazım benim stres altında kaldığım zaman prolaktinim yükseliyor yani öyle bir gıcık bhıormon ki hemen saniyede yükselip inebiliyor.o yüzden ikinizin de sağlığına dikkat etmesi lazım ..
Arkadaşlar tüp bebek konusunda Türkiye çok ilerde bende arkadaşlara katılıyorum Türkiye buna hazır çünkü hem dinimiz hem kültürümüz delasyona uzak.Batı da başkasını spermini ya da yumurtasını kullanmak çok normal o yüzden bu işin çok üstüne fazla gitmiyorlar... Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün bu imtihandan yüzümüzün akıyla çıkmamımızı sağlasın...
Evet canım inşallah patolojimizde iyi çıkarsa 6 ay sonra tekrar deneriz dedi..ve Allah izniyliylede denemek istiyrouz
canim umutluydum senden mart ayni güzel bitecek diyordum kendi kendime...üzüldüm canim gecmis olsun rabbim yardimcin olsun insallah patoloji raporu güzel gelir...bak hucreleri göre bildim demis umutsuz olma...
Kısmet değilmiş çiçekçim nediyim
benimkiler mevzuyu bilmiyorlar ama kimse bilmiyorcanım öncelikle çok büyük geçmiş olsun inşanlah rabbim en kısa zamanda hayırlı haberler almayı nasip eder ondan umudumuzu kesmeyelim sabır ve dua ayrıca arkadaşım iş yeri konusunda sanki beni anlattın biliyorsun bende tüp bebek için kurul raporu falan aldım iş yerindekiler meraktan ve sinirden çatlamış ben sanki gezmeye gttim döndüğümde geçmiş olsun diyecekleri yerde hepsinin suratı bir karış onları görünce dahada hırslandım VAZGEÇMEYECEĞİM işimdede DAHADA BAŞARILI OLACAĞIM dedim...CANIM HİÇ MORALİNİ BOZMA MUTLU OLARAK ONLARI ÇATLAT herkesin bir derdi var bizimkide çoçuk ne yapalım hayırlıs inş.rabbim verecek bizlerede yıllar sonra normal yoldan hamile kalanlar var sabır ve dua arkadaşım A.e.ol çok dua edeceğim yorulana kadar....
Amin sizinde inşallah..4-5 güne çıkar dedi cuma kontrolümüz var inşallah o zaman çıkmış olurda ileriye dönük ne yapıcağımızı daha kesin konuşabiliriz.valla doktor çıklak gözlede görmüş hücreleri baya olumlu konştu zaten bizim 2 sene önceki biyopssidede sperm hücresi çıkmıştı.Sizinde Allah yardımcınız olsun çok zor işlermiş benim çektiğim aptığım iğneşer bişey değilmiş asıl eşim içerde tesedeyken çektim bütün sıkıntıyı ve sonunda gelen bulunamadı haberini!! o anı hiç unutamamCanım hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin yüce rabbim.. Sana ne kadar teselli cümleleri kursamda biliyorum fayda etmiycek, patoloji raporu ne zaman çıkarmış? İnşallah patoloji raporunuzda umudunuzu yitirecek bir sonuç çıkmaz.. BEnde sonuçtan çok korkuyorum bizde salı günü kaan hocaya gitmiştik sabahtan muayene için 9 nisanda mikro tese olucaz.. Bakalım ne olucak..