canim gecmis olsun, ayni sorun bendede var. gecen yil sag gogsumde yesil sivi.hemen doktora gittim banada once demislerdi yasin kucuk mamografi cekemeyiz dedile.r ekoyla bakmislardi ama ekoda bir sey goremeyince mecbur mamografi cekdiler ve kucuk bi kist cikdi tahlilerim hep temiz cikdi kokulcak bir sey degil cok sukur. ben yazin turkiyeye gittigimdede doktara gittim.tahlil yaptilar sivi aldilar ekoyla bakdilar temiz cikdi cok sukur. benimkide arada sizlar doktor dedi simdi cok kucuk ele gelmiyo sadece ekoda gorunuyo ilerde istersen cok agrin olursa aliriz dediler. bu senede kontrole gittim ayni bodaymis kist ne buyumus ne kuculmus. canimm seninkide ayni seydir bence allah iyilik versin canim bencede doktora git bazen obur gogusede atiyormus. ayni sey olabilir rabbim korktugumuza ugratmasin canim
banimde ayni kucuk demislerdi ,sivida geliyor,tedavi vermediler,ama beni cok rahatsiz ediyor neden tedavi etmiyorlarki ilacla ,onu aldirmak cok iyi degil duyduguma gore...peki her gittiginde mamografiylemi kontrol ediyorlar??
melisela, blueavcı, gelincik ,penbe kızlar neredesiniz herşey yolundamı artık yazmaz oldunuz ya
melisela, blueavcı, gelincik ,penbe kızlar neredesiniz herşey yolundamı artık yazmaz oldunuz ya
evet canim bende aldirmanin iyi olmadigini duymusdum.doktorda gerek yok dedi. kucuk oldugu icin yag bezesine benzer bir seymis. ocak ayinda gittim kontrole sadece ekoyla bakdilar canim. senden gelen sivi ne renkte.
mrh canım sağolasın çok şükür iyi diyelim iyi olalım ben grip oldum bayadırda çekiyorum bi ara geçti dedim ama tekrardan başladı ilaçta alamıyorum portakal suyu limonlu çay ılık bişeylerle geçiştirmeye çalışıyorum bugün biraz daha iyiyim bide üstüne hamileliğim zor geçince arada girip size bakıp geri çıkıyorum canım inşl sizlerdede herşey yolundadır kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi
selam canım iyim çok şükür, sen nasılsın? sende toparlamışsındır umarım...Malesef yazacak birşey olmadığından öyle okuyorum gidiyorum ben..beklemedeyiz yani..
melisela canım ne olsun bende normala dönmeye çalışıyorum ama bu pek mümkün olmuyor hormon iğneleri vücüdumun dengesini bozdu göğüslerim ve yumurtalıklarım ağrıyor ayrıca çok kilo aldım sanki şişdim yani...hayırlısı be gülüm sınavımız buymuş ...ben sizden çok umutluyum böyle hiç beklemediğin bir anda normal yoldan hamile kalaçaksın inşanlah hep dua ediyorum A.e.ol
BLUEAVCI canım dikkat et kendine ve bebişimize..Allah'a emanet olun..çok öpüldün tatlım..
merhabalar, siteye yeni üye oldum. Esimin azospermi oldugunu 5 ay önce ögrendik. 3 kez spermiyogram yapildi ücünde de sperm bulunamadi. Fsh degerleri ilkinde 7,2 ikincide 5,9 cikti. Lh 5,3 ikincide 3,3 testosteronda normaldi. Sizin tecrubeniz vardir arkadaslar neler tavsiye edersiniz? Su an nohut kürünü okudum onu uygulamaya karar verdim. Onun disinda günlük vitaminler+ e vitamini falan kullaniyoruz.
Mikro tese den de cok korkuyoruz, negatif birseyler duymak biliyorsunuz ki cok stresli oluyor.
Sevgiler,
tatlım hoşgeld,n aramıza en yakın zamanda çıkman dileğiyle hangi şehirdesin ve hangi doktora gidiyorsun bilmem ama önereceğim doktor ANKARA'DA KAAN AYDOS İSTANBUL'DA EMRE BAKIRCIOĞLU önereceğim kürler ise keçi boynuzu kürü yarım litre suya 6,7 tane keçiboynuzunu kır kayanamaya başladıktan sonra ocakta4dakika daha kaynat sonra 20dakika demlensin2 hafta sabah aç karnına1 bardak akşamda yatmadan önce bir bardak içsin 2 haftadan sonra günde 1 bardak akşam içsin daha bir sürü şey var zamanla yazarız sana .peki eşinin azo sebebi nedir.testisleri ufakmı bunlarda öneml,i tatlım tekrar geçmiş olsun
gofrettto kullanıcısından alıntı
Arkadaşlar bişey sormak istiyorum azospermi araştırırken sürekli şu yazı karşıma çıkıyor:Testis hacmi ve semen hacmi normal olup FSH düzeyleri de normal olan hastalarda sorun büyük olasılıkla boşaltıcı sistemdeki bir tıkanıklık olacaktır ve bu durumda da yaklaşık %100 başarıyla testis biyopsisinde sperm elde edilebilir.(makalenin bir üst paragrafı)
Ama devam eden başka bir paragrafta ise :hormon düzeyleri, testis hacmi ve vas deferensleri normal olup meni hacmi az olan (<1 ml) hastalarda ise boşalma ile ilgili bir sorun olabileceği gibi çoğu zaman neden boşaltıcı sistemin ejakulatuar kanal isimli son kısmındaki bir tıkanıklıktır.
TATLIM BENİM ANLADIĞIM KADARIYLA HORMONLAR TESTİS HACMİ VE MENİ NORMAL OLUNCA SPERM SAYISI SIFIR ÇIKTIĞI DURUMLARDA BOŞALTICI KANALLAR TIKALIOLDUĞU İÇİN AZO ÇIKIYOR.İKİNCİ DURUMDA İSE MENİ AZ ÇIKIYOR BENİM EŞİMDEDE BU DURUM MEVCUT O ZAMANDA BOŞALMA İLE İLGİLİ SORUN OLUYOR YANİ MENİ DIŞA ÇIKACAĞINA İÇE DOĞRU ÇIKIYOR.BUDA DEMEK OLUYORKİ .BİRİNCİ DURUMDA MENİ NORMAL ÖLÇÜDE ÇIKIYOR KANALLAR TIKALI İKİNCİ DURUMDA MENİ AZ ÇIKIYOR BOŞALTIMDA SORUN VAR BİLMEM YARDIMCI OLABİLDİMMİ CANIM
sanada iyi aksamlar canim iyiyim sen nasislin?
allah'a şükür iyiyim eşim yok bende sıkılınca topiğe giriyorum.senin rüyanın anlamına baktım iyiymiş.inşallah en yakın zamanda güzel haberler verirsin bize bizde senin mutluluğunla seviniriz.
BİZ HİÇ TEDAVİ GÖRMEDİK .TABİ BİR ÜROLOGA GİTTİK BEY EFENDİ SANDELYESİNDEN BİLE KALKMADI SANIRSIN CUMHURBAŞKANI O BENİM ÜMİTLERİMİDE KIRDI ŞİMDİDE GİTMEKTEN ÇOK KORKUYORUM AYNI ŞEYLERİ TEKRAR YAŞAMAKTAN ÇOK KORKUYORUM.AMA YİNEDE GİTMEYİ İSTİYORUM AKMI KARAMI GÖRELİM.AMA SENİN İÇİNDE HEP GÜZEL ŞEYLER GEÇİYOR İÇİMDEN SAnki en yakın zamanda bize hamilelik haberini vercekmişsin gibi geliyor bana zaten sen gelip ameliyatın olumsuz olduğunu söyleyince inanmak içimden gelmemişti.inşallah hislerim doğru çıkar canım müjdeli haberini tez zamanda alırızdenisik kisa bir ruyaydi...canim insallah hepimiz güzel haberler veririz ben de senin iyi haberlerini duymak isterim..
siz tedavi dusunuyormusunuz yakin zmanda..ben korkuyorum artik tekrar ne zaman deneriz bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?