Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

banimde ayni kucuk demislerdi ,sivida geliyor,tedavi vermediler,ama beni cok rahatsiz ediyor neden tedavi etmiyorlarki ilacla ,onu aldirmak cok iyi degil duyduguma gore...peki her gittiginde mamografiylemi kontrol ediyorlar??

banimde ayni kucuk demislerdi ,sivida geliyor,tedavi vermediler,ama beni cok rahatsiz ediyor neden tedavi etmiyorlarki ilacla ,onu aldirmak cok iyi degil duyduguma gore...peki her gittiginde mamografiylemi kontrol ediyorlar??

evet canim bende aldirmanin iyi olmadigini duymusdum.doktorda gerek yok dedi. kucuk oldugu icin yag bezesine benzer bir seymis. ocak ayinda gittim kontrole sadece ekoyla bakdilar canim. senden gelen sivi ne renkte.

günaydın herkse hayırlı pazarlar.arkadaşlar benim tüp bebk tedavisinden sonra yani iğneleri kullandıktan sonra göğüslerimde ağrı başladı kaşıntıda var doktora gitmedim birşey çıkar diye bende korkuyorum sırtım ve göğüslerim çok ağrıyor birkaç ay bekliyeyim diyorum bir problem çıkarmı acaba hayatta göğüs ağrısı bilmezdim o iğneler hormon iğneleri hep onlar yaptı sonuçta olumsuz olunca vücüdun dengesi bozuldu resmen...hayırlısı

melisela, blueavcı, gelincik ,penbe kızlar neredesiniz herşey yolundamı artık yazmaz oldunuz ya

mrh canım sağolasın çok şükür iyi diyelim iyi olalım ben grip oldum bayadırda çekiyorum bi ara geçti dedim ama tekrardan başladı ilaçta alamıyorum portakal suyu limonlu çay ılık bişeylerle geçiştirmeye çalışıyorum bugün biraz daha iyiyim bide üstüne hamileliğim zor geçince arada girip size bakıp geri çıkıyorum canım inşl sizlerdede herşey yolundadır kendinize çok iyi bakın öpüyorum hepinizi

slm arkadaslar ben bu siteyi bir haftadır tanıdım hem üzüldüm hem de biraz moral oldu cünkü cevremdeki kisilerle hic bukadar acık dertlesip yardımlasamıyorum Allah yardımcımız olsun ınsallah birer birer bu sıkıntılarımızı atlatıp cocuklarımızın güzelliklerini paylaşırız

melisela, blueavcı, gelincik ,penbe kızlar neredesiniz herşey yolundamı artık yazmaz oldunuz ya

selam canım iyim çok şükür, sen nasılsın? sende toparlamışsındır umarım...Malesef yazacak birşey olmadığından öyle okuyorum gidiyorum ben..beklemedeyiz yani..

BLUEAVCI canım dikkat et kendine ve bebişimize..Allah'a emanet olun..çok öpüldün tatlım..

evet canim bende aldirmanin iyi olmadigini duymusdum.doktorda gerek yok dedi. kucuk oldugu icin yag bezesine benzer bir seymis. ocak ayinda gittim kontrole sadece ekoyla bakdilar canim. senden gelen sivi ne renkte.

beyaz renkte hafif krem gibi,kotu bir kokusu var,
bende doktora gittigimde 2 turlu baktilar hangisi eko hangisi mamografi bilmiyorum???
ben yarin uzman bir doktora gitmeyi dusunuyorum...hayirlisi bakalim,cok kasintida var bende,gecen yil turkiyede gittigim doktor gogsunde problem yok belki cildiyeyle alakalidir demisti ,sonrada cildiyeye giderim belki bir gideyimde gogse

Son düzenleme:

Canım kendine dahada iyi bakmalısın yıllardır bekleğin meleğin gelecek Allahım seni ve onu korusun.hayırlı ömürlü olur inşanlah canım lütfen bizlerede dua et.a.e.ol geçmiş olsun iyileşince yaz bizleri unutma...

arkadaşlar tüpbebk denemesinden sonra benimde göğüslerimde ağrı ve kaşıntı var sağ gösümdende bir sıvı çıktı iğnelerin etkisidir diye düşünüyorum doktora gitmektende korkuyorum .ne olacak böyle bizim halimiz ya RABBİM NE OLUR YARDIMCIMIZ OL

merhabalar, siteye yeni üye oldum. Esimin azospermi oldugunu 5 ay önce ögrendik. 3 kez spermiyogram yapildi ücünde de sperm bulunamadi. Fsh degerleri ilkinde 7,2 ikincide 5,9 cikti. Lh 5,3 ikincide 3,3 testosteronda normaldi. Sizin tecrubeniz vardir arkadaslar neler tavsiye edersiniz? Su an nohut kürünü okudum onu uygulamaya karar verdim. Onun disinda günlük vitaminler+ e vitamini falan kullaniyoruz.
Mikro tese den de cok korkuyoruz, negatif birseyler duymak biliyorsunuz ki cok stresli oluyor.
Sevgiler,

tatlım hoşgeld,n aramıza en yakın zamanda çıkman dileğiyle hangi şehirdesin ve hangi doktora gidiyorsun bilmem ama önereceğim doktor ANKARA'DA KAAN AYDOS İSTANBUL'DA EMRE BAKIRCIOĞLU önereceğim kürler ise keçi boynuzu kürü yarım litre suya 6,7 tane keçiboynuzunu kır kayanamaya başladıktan sonra ocakta4dakika daha kaynat sonra 20dakika demlensin2 hafta sabah aç karnına1 bardak akşamda yatmadan önce bir bardak içsin 2 haftadan sonra günde 1 bardak akşam içsin daha bir sürü şey var zamanla yazarız sana .peki eşinin azo sebebi nedir.testisleri ufakmı bunlarda öneml,i tatlım tekrar geçmiş olsun

Tesekkur ederim canim. Biz almanyada yasiyoruz. Burada gittigimiz iki farkli yer var, biri normal ürolog (hic bir sey bilmiyorlar bizi direkt sperm bankasina yönlendirdi, esim tabi küplere bindi) digeri de uni hastanesi arastirma merkezi orasi da sebebini biyopsisiz söyleyemeyiz dedi. Testis hacimleri normal biri 17 ml digeri 20 ml .. Meni Glukozidaz, inhibin b, cinko, fruktoz degerleri konusunda bilginiz varmi? Tikaniklik göstergesi olabiliyorlarmis. Tikanikliga bagli azo mu yoksa testiküler azo mu onu bilebilsek cok önemli bir adim olacak bizim icin. fakat bu soruyu cevaplayabilen bir doktor henuz bulamadik. Hormonlar böyle bu kadar normal olup da nasil azospermi cikiyor anlayamiyorum

tatlım bu benim geçen aynı soruyu yazan arkadaşa verdiğim cevap inşallah senin içinde yardımcı olabilirim.senin meni miktarı az çıkıyorsa sperm testi yaptırınca idrarınada bakılsın orda sperm çıkabilir

sanada iyi aksamlar canim iyiyim sen nasislin?

allah'a şükür iyiyim eşim yok bende sıkılınca topiğe giriyorum.senin rüyanın anlamına baktım iyiymiş.inşallah en yakın zamanda güzel haberler verirsin bize bizde senin mutluluğunla seviniriz.

allah'a şükür iyiyim eşim yok bende sıkılınca topiğe giriyorum.senin rüyanın anlamına baktım iyiymiş.inşallah en yakın zamanda güzel haberler verirsin bize bizde senin mutluluğunla seviniriz.

denisik kisa bir ruyaydi...canim insallah hepimiz güzel haberler veririz ben de senin iyi haberlerini duymak isterim..
siz tedavi dusunuyormusunuz yakin zmanda..ben korkuyorum artik tekrar ne zaman deneriz bilemiyorum

denisik kisa bir ruyaydi...canim insallah hepimiz güzel haberler veririz ben de senin iyi haberlerini duymak isterim..
siz tedavi dusunuyormusunuz yakin zmanda..ben korkuyorum artik tekrar ne zaman deneriz bilemiyorum
BİZ HİÇ TEDAVİ GÖRMEDİK .TABİ BİR ÜROLOGA GİTTİK BEY EFENDİ SANDELYESİNDEN BİLE KALKMADI SANIRSIN CUMHURBAŞKANI O BENİM ÜMİTLERİMİDE KIRDI ŞİMDİDE GİTMEKTEN ÇOK KORKUYORUM AYNI ŞEYLERİ TEKRAR YAŞAMAKTAN ÇOK KORKUYORUM.AMA YİNEDE GİTMEYİ İSTİYORUM AKMI KARAMI GÖRELİM.AMA SENİN İÇİNDE HEP GÜZEL ŞEYLER GEÇİYOR İÇİMDEN SAnki en yakın zamanda bize hamilelik haberini vercekmişsin gibi geliyor bana zaten sen gelip ameliyatın olumsuz olduğunu söyleyince inanmak içimden gelmemişti.inşallah hislerim doğru çıkar canım müjdeli haberini tez zamanda alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…