BİZ HİÇ TEDAVİ GÖRMEDİK .TABİ BİR ÜROLOGA GİTTİK BEY EFENDİ SANDELYESİNDEN BİLE KALKMADI SANIRSIN CUMHURBAŞKANI O BENİM ÜMİTLERİMİDE KIRDI ŞİMDİDE GİTMEKTEN ÇOK KORKUYORUM AYNI ŞEYLERİ TEKRAR YAŞAMAKTAN ÇOK KORKUYORUM.AMA YİNEDE GİTMEYİ İSTİYORUM AKMI KARAMI GÖRELİM.AMA SENİN İÇİNDE HEP GÜZEL ŞEYLER GEÇİYOR İÇİMDEN SAnki en yakın zamanda bize hamilelik haberini vercekmişsin gibi geliyor bana zaten sen gelip ameliyatın olumsuz olduğunu söyleyince inanmak içimden gelmemişti.inşallah hislerim doğru çıkar canım müjdeli haberini tez zamanda alırız
canim belkide bosuna bekliyorsun m tese olmadan umut kesilirmi hic belki senelerin bosu bosuna gecti cikis olmuyordur belki, icerde cok cok sperm vardir belkide..bence en yakin zmanda kaan hoca veya emre beye bir gidin tedaviyi erteleme baslayin, canim o doktor size hic tese falan demedimi....ay canim benim cok sagol keske bir mucize olsa
selam kızlar VCK tatlım senınle konusrken tel caldı tatlım kusura bakma,arkadasla konustuk geldım sen yoksun...CICEK NASILSIN VCK KUSURA BAKMA CANIM YA KIZLAR IYISINDR UMARIM BENDE IYIYM SUKURLER OLSUN
selam kızlar VCK tatlım senınle konusrken tel caldı tatlım kusura bakma,arkadasla konustuk geldım sen yoksun...CICEK NASILSIN VCK KUSURA BAKMA CANIM YA KIZLAR IYISINDR UMARIM BENDE IYIYM SUKURLER OLSUN
aman onu hatılamak bile istemiyorum o zaman eşimde sperm çıkmıştı yalnız idrarda belki ozaman içeride vardı şimdi çocuğum bile olmuştu.ama aradan tam6 yıl geçti.allah kimseyi kötülerle karşılştırmasın.şifamız nerdeyse onu bulmayı nasip etsin
yok canım önemli değil bende eşimle konuşuyordum eve geç kaldı bende aradım kaza yapmış .ALLAH'a şükür kimsenin canına birşey olmadı ama araba pelt olmuş.rabbim büyüğünden esirgesin biz burda çocuk derdine düştük onlar orda canlarını derdine düştüler
gecmis olsun canim allah beterinden korusun
Tesekkur ederim canim. Biz almanyada yasiyoruz. Burada gittigimiz iki farkli yer var, biri normal ürolog (hic bir sey bilmiyorlar bizi direkt sperm bankasina yönlendirdi, esim tabi küplere bindi) digeri de uni hastanesi arastirma merkezi orasi da sebebini biyopsisiz söyleyemeyiz dedi. Testis hacimleri normal biri 17 ml digeri 20 ml .. Meni Glukozidaz, inhibin b, cinko, fruktoz degerleri konusunda bilginiz varmi? Tikaniklik göstergesi olabiliyorlarmis. Tikanikliga bagli azo mu yoksa testiküler azo mu onu bilebilsek cok önemli bir adim olacak bizim icin. fakat bu soruyu cevaplayabilen bir doktor henuz bulamadik.Hormonlar böyle bu kadar normal olup da nasil azospermi cikiyor anlayamiyorum
BİZ HİÇ TEDAVİ GÖRMEDİK .TABİ BİR ÜROLOGA GİTTİK BEY EFENDİ SANDELYESİNDEN BİLE KALKMADI SANIRSIN CUMHURBAŞKANI O BENİM ÜMİTLERİMİDE KIRDI ŞİMDİDE GİTMEKTEN ÇOK KORKUYORUM AYNI ŞEYLERİ TEKRAR YAŞAMAKTAN ÇOK KORKUYORUM.AMA YİNEDE GİTMEYİ İSTİYORUM AKMI KARAMI GÖRELİM.AMA SENİN İÇİNDE HEP GÜZEL ŞEYLER GEÇİYOR İÇİMDEN SAnki en yakın zamanda bize hamilelik haberini vercekmişsin gibi geliyor bana zaten sen gelip ameliyatın olumsuz olduğunu söyleyince inanmak içimden gelmemişti.inşallah hislerim doğru çıkar canım müjdeli haberini tez zamanda alırız
Tesekkur ederim canim. Biz almanyada yasiyoruz. Burada gittigimiz iki farkli yer var, biri normal ürolog (hic bir sey bilmiyorlar bizi direkt sperm bankasina yönlendirdi, esim tabi küplere bindi) digeri de uni hastanesi arastirma merkezi orasi da sebebini biyopsisiz söyleyemeyiz dedi. Testis hacimleri normal biri 17 ml digeri 20 ml .. Meni Glukozidaz, inhibin b, cinko, fruktoz degerleri konusunda bilginiz varmi? Tikaniklik göstergesi olabiliyorlarmis. Tikanikliga bagli azo mu yoksa testiküler azo mu onu bilebilsek cok önemli bir adim olacak bizim icin. fakat bu soruyu cevaplayabilen bir doktor henuz bulamadik.Hormonlar böyle bu kadar normal olup da nasil azospermi cikiyor anlayamiyorum
büyük geçmiş olsun...yok canım önemli değil bende eşimle konuşuyordum eve geç kaldı bende aradım kaza yapmış .allah'a şükür kimsenin canına birşey olmadı ama araba pelt olmuş.rabbim büyüğünden esirgesin biz burda çocuk derdine düştük onlar orda canlarını derdine düştüler
Whisper bende senin gibi bu durumu araştırıyorum ama henüz net bişey bulamadım meni glukozidaz,inhibin b,çinko değerleri tıkanıklık göstergesi olduğunu nerden öğrendin.Bende tıkanıklık mı testüküler bi problem mi var kafam karıştı .Belki de bana güç verecek olan tıkanıklık olduğunu duymak istiyorum ama net bişey yok fizik muayanede falan anlaşılmıyor mu bu tıkanıklık yoksa tek çözüm microtese yapılırken mi ortaya çıkacak bilmiyorom.
Sevgili whisper bizde Almanya da yaşızorduk bizde orada ögrendik ama biz 2007 de Türkiye ye temelli döndük bize de orda sperm bankasını söylediler tabi ki düşünmedik ama Emre beyi kesinlikle tavsiye ederim bize bir umut ışıgı yaktı Allah ordan, sonumuz güzel olur inşallah
Merhaba arkadaşlar..malesef kötü haberlerle geldim eşim dün tese oldu ama sperm bulunamadı2,5 saat kadar sürdü ameliyatı her iki testisede bakılmış sol kötü durumdaymış ama sağ umut verici ben mikro altında hücreleri gözlemleyebildim dedi doktorumuz..4 aylık ilaç tedavisiyle 6 ay sonra tekarar tese yapabiliriz dedi ama patoloji raporu gelsin oturup daha emin konuşalım dedi..böyle işte dün kötü ve zor geçti,bugün biraz daha iyiyiz eşim kalktı işine bile gitti ağrısı sancısı yok çok şükür..benim iş ortamıda baya karıştı bu hafta sadece 2 gün okula gidebildim rapor aldım ama inanmadılar tabii pazartesi müdüre hanımın ekşi suratına katlanıcam sanırım buda kovmaktan beter eder insanı.!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?