Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim belkide bosuna bekliyorsun m tese olmadan umut kesilirmi hic belki senelerin bosu bosuna gecti cikis olmuyordur belki, icerde cok cok sperm vardir belkide..bence en yakin zmanda kaan hoca veya emre beye bir gidin tedaviyi erteleme baslayin, canim o doktor size hic tese falan demedimi....ay canim benim cok sagol keske bir mucize olsa

selam kızlar VCK tatlım senınle konusrken tel caldı tatlım kusura bakma,arkadasla konustuk geldım sen yoksun...CICEK NASILSIN VCK KUSURA BAKMA CANIM YA KIZLAR IYISINDR UMARIM BENDE IYIYM SUKURLER OLSUN

aman onu hatılamak bile istemiyorum o zaman eşimde sperm çıkmıştı yalnız idrarda belki ozaman içeride vardı şimdi çocuğum bile olmuştu.ama aradan tam6 yıl geçti.allah kimseyi kötülerle karşılştırmasın.şifamız nerdeyse onu bulmayı nasip etsin

selam kızlar VCK tatlım senınle konusrken tel caldı tatlım kusura bakma,arkadasla konustuk geldım sen yoksun...CICEK NASILSIN VCK KUSURA BAKMA CANIM YA KIZLAR IYISINDR UMARIM BENDE IYIYM SUKURLER OLSUN

yok canım önemli değil bende eşimle konuşuyordum eve geç kaldı bende aradım kaza yapmış .ALLAH'a şükür kimsenin canına birşey olmadı ama araba pelt olmuş.rabbim büyüğünden esirgesin biz burda çocuk derdine düştük onlar orda canlarını derdine düştüler

sagol canim iyiyim bende..seninde iyi olmana sevindim

evet canim allah iylerle karsilastirsin...amin insallah hepimiz en kisa zmanda kavusuruz bebeklerimize

gecmis olsun canim allah beterinden korusun

iyi geceler arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum ama bu problemle tanışalı 9 yıl oldu bilmiyorum ne yapıcaz duadan başka caremiz yok bu arada vck arkadaşım gecmiş olsun

merhaba jklm özelden yazamıyorum ben bi sorun varda.47 xxx kromozomu ben taşıyorum.eşimde hiç bir problem yok.size niye pgd önermiyorlar ki engelli bi bebek olma ihtimalinden söz ediliyor.benimde kafam çok karışık fakat tedaviye başladım.peki sende bi problem varmı.

Tesekkur ederim canim. Biz almanyada yasiyoruz. Burada gittigimiz iki farkli yer var, biri normal ürolog (hic bir sey bilmiyorlar bizi direkt sperm bankasina yönlendirdi, esim tabi küplere bindi) digeri de uni hastanesi arastirma merkezi orasi da sebebini biyopsisiz söyleyemeyiz dedi. Testis hacimleri normal biri 17 ml digeri 20 ml .. Meni Glukozidaz, inhibin b, cinko, fruktoz degerleri konusunda bilginiz varmi? Tikaniklik göstergesi olabiliyorlarmis. Tikanikliga bagli azo mu yoksa testiküler azo mu onu bilebilsek cok önemli bir adim olacak bizim icin. fakat bu soruyu cevaplayabilen bir doktor henuz bulamadik. Hormonlar böyle bu kadar normal olup da nasil azospermi cikiyor anlayamiyorum :

Sevgili whisper bizde Almanya da yaşızorduk bizde orada ögrendik ama biz 2007 de Türkiye ye temelli döndük bize de orda sperm bankasını söylediler tabi ki düşünmedik ama Emre bey ş kesinl,ikle tavsiye ederim bize bir umut ışıgı yaktı Allah bize ordan sonumuz güzel olur inşallah

Sevgili whisper bizde Almanya da yaşızorduk bizde orada ögrendik ama biz 2007 de Türkiye ye temelli döndük bize de orda sperm bankasını söylediler tabi ki düşünmedik ama Emre beyi kesinlikle tavsiye ederim bize bir umut ışıgı yaktı Allah ordan, sonumuz güzel olur inşallah

Canım nasılsın? Bana verdiğin cevabı şimdi gördüm kaçırmışım (diğer arkadaşın sayesinde).Cevap için teşekkürler.Bizde ilk azo lu olduğumuzu öğrendiğimizde senin gibi bi durum yaşadık.İl dışına daha büyük bir şehire gidip muayene olalım dedik keşke gitmeseydik moralimizi bozdu .Ben kahroldum çok kötü oldum eşim araç kullanıyor ama bi taraftan da beni kontrol etmeye çalışıyordu o gün kaza yapmadan eve döndüğümüze şükrediyorum.Dr lar düşüncesiz direk çocuğunuz olmaz modunda yaklaştı...Bence sende boşver cesaretini topla belki bu kadar üzüldüğüne beklediğine korktuğuna değmiyecek hemncik kuzunu kucağına alcaksın..Rabbim inşallah bizi bu sınavdan anlımızın akıyla çıkartmayı nasip etsin..Sizdeki azo sebei neydi hormonlar nasıl canım?

Whisper bende senin gibi bu durumu araştırıyorum ama henüz net bişey bulamadım meni glukozidaz,inhibin b,çinko değerleri tıkanıklık göstergesi olduğunu nerden öğrendin.Bende tıkanıklık mı testüküler bi problem mi var kafam karıştı .Belki de bana güç verecek olan tıkanıklık olduğunu duymak istiyorum ama net bişey yok fizik muayanede falan anlaşılmıyor mu bu tıkanıklık yoksa tek çözüm microtese yapılırken mi ortaya çıkacak bilmiyorom.

Son düzenleme:
büyük geçmiş olsun...

gofretto surekli makale okuyoruz, türk ve alman makalelerini.. inhibin b de yine oyle glukodizaz gibi.
fakat arastirmalar sonucu boyle bir kaniya varilmis ama yüzde yüz tikaniklik diyebilmek icin yine biyopsi yapilmasi gerekiyor seklinde yaziyor.
http://www.turkurolojidergisi.com/sayilar/51/10.pdf

redlion sizin hormonlariniz nasil hic mikrotese oldunuzmu? emre bey i duydum bahceci tüp bebekte sanirim..

VCK gelmıs gecmıs olsun tatlım rabbım korumus,beterınden saklasın...ANGELL canım bende bır sorun yok..ama genetıkten dolayı agustosta olumsuzluk yasadım.kımyasal gebelık erken dusuk gıbı bısey

Kısırlık tarihe karışıyor!
Laboratuvar ortamında sperm geliştirdiler!
25 Mart 2011 Cuma, 11:26:51

..JAPON bilim insanları, milyonlarca kısır erkeğin baba olmasının önünü açacak bir çalışmaya imza attı.

Yokohama City Üniversitesi’ndeki Takehiko Ogawa ve arkadaşları fareden aldıkları testis dokusuna gerekli besin ve proteinleri ekleyerek laboratuvar ortamında sperm geliştirdi.

Bu spermler yumurtaların döllenmesinde kullanıldı ve tüp bebek tekniğiyle 12 yavru fare doğdu. Ogawa, çalışmanın kısırlıkla ilgili yeni ilaç ve tedavilerin geliştirilmesinin önünü açacağını söyledi.

canım benim sabah işe gelir gelmez hemen senin haberin varmı diye açıp baktım ama sende benim gibi geri döndün sakın üzülme şuan herşeyden çok sabra ihtiyacımız var sen bence patolojiyi bekle ölü hücre bile olsa umudunu yitirme bende oda yok ama dayanıcam sende dayan canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…