GUNAYDIN herkese hayırlı umutlu guzel gununnuz olsun ınsaaalh.MESLEKI TEACHER CANIM benım evet hayat devam edyr dımı zaman la hersey yerıne oturyr .okul ogrencı ler derkern hayat gecyr ıste.....CICEK balım petegım ınsaaalh tatlım yuzunuz bu kez guler ıslerınız su gıbı akar..esının acele etmesınde de vardr bır hayr....REDLION kader arkadasım AYNEN COK ZOR BIR IMTIHAN ....BINDE BIR GORULAN HASTALIK ESLERIMIZDE...BEN DIYORUM KI BIZ SECKIN INSANLARIZ RABBIM BIZE VERDGINE GORE AGIR DURUMU BENCE IMTIHAN VE mukafatıda buyuk olur ınaaalh ama sıkayet ederek degılll tabbıkı de sabr etmemız noktasında sınavımız baslıyr..bazen esım cok kotu konusyr ugursuzum bahtsızım ,,bak yıne kotuluk benı buldu.....seklınde konusyr ve ben cok ama cok kızıyrm...cunku allah sınarmıs acaba kulum ne yabcaka sabr la sukre devammmı edecek yoksa pes edıp sıkayet mı edecek..madem cok zor durumdayız obur dunyamızı dusunelım bu dunyada mutlu degılsek obur dunyadakı mutluluk ıcın calısalım derımmm yanı sabr et konusma oyle derım..ama erkeler oyle degıl ıste kabullenmelerı zor....esım her ne kadar sureklı kızzsada bana. daha kotu ne gelebılır kı dıye..artık sabr sabr sabr ve daha kotusu olamamsı ıcın sukur dyrmmmm
tatlım merhaba sana akıl vermek istemem ama bildiğimi paylaşmak boynunum borcudur.bir insana hastalık geldiği zaman o hastalığa şükür edilmez çünkü şükür daha çok arttırır.elhamdülillah tevekkeltüalallah demek gerekir canım.
canım sen benı yanlıs anladın sanırım ben daha kotu bırsey olmadıgı ıcın sukretmemeız lazım dedım(yanı annemız babamız sag,saglıklı ne bılem kanser degılız olumcul bır durum yok dıye))) yanı en kotusu de olabılırdı dıye DURUMUZA SUKUR ETMEKTEN BAHSETTIM TATLIM SAOL ARKADASIM :)))
canım sakın üzme kendini ,öyle sayılara harekete felan takılma normal yoldan olması şart değil geç kalmadan yaza deneyin göreceksiniz bebiş bütün stresinizi alıp götürecek.sizin durumunuzda olsam tüp bebek tedavimi bugünden yarına bırakmam çaresisiz ne gelir elden.bizde yarım klomen, proxeed plus,ginseng kapsül ,ginsengli macun,goji beriyy kurusu,gingo bilabo,l argineni ,spuriluna,triplus,evicap.bal. polen.harnup pekmezi.hergün ısırgan salatası,zeytinyağında incir ,kuru yemişler aklına ne gelirse.sadece çinko ,selenyum.omega,birde arısütü hiç kullanmadık.rabbim hepimize sifa versin.....zcummm canım kusuruma bakma daha yeni gördüm tatlım, valla ilaçlara devam ediyoruz ama pek bir ilerleme yok bizdede, bir ara ileri ve yavaş %2şer, yerinde hareketli %6 çıktı, geçen pazartesi yaptık sadece yerinde hareketli %5 ve sayı 12milyon çıktı, önceden sayı falan 40 küsürleri geçmişti..ama bu 2 aydır baya bir sıkıntı yaşadık, eşimin psikolojisi pek ii değildi o yüzden düşmüş olabilir diye düşünüyorum, artık temmuza kadar bekeleyecem, temmuz adetiyle hemen tüpe geçeceğiz inş..sizin sonuçta ii çıkmamış, geçmiş olsun inş birgün çok ii çıkacak, sizde proxeede, vitaminlere devam ediyorsunuz değilmi? gingseng, ginko biloba, larginine falan..
iyi aksamlar kizlar
jklm canim nasilsin nasil gidiyor hayat? eski arkadaslar nerde kimse gelmiyor ner bu kizlar
GUNAYDIN herkese hayırlı umutlu guzel gununnuz olsun ınsaaalh.MESLEKI TEACHER CANIM benım evet hayat devam edyr dımı zaman la hersey yerıne oturyr .okul ogrencı ler derkern hayat gecyr ıste.....CICEK balım petegım ınsaaalh tatlım yuzunuz bu kez guler ıslerınız su gıbı akar..esının acele etmesınde de vardr bır hayr....REDLION kader arkadasım AYNEN COK ZOR BIR IMTIHAN ....BINDE BIR GORULAN HASTALIK ESLERIMIZDE...BEN DIYORUM KI BIZ SECKIN INSANLARIZ RABBIM BIZE VERDGINE GORE AGIR DURUMU BENCE IMTIHAN VE mukafatıda buyuk olur ınaaalh ama sıkayet ederek degılll tabbıkı de sabr etmemız noktasında sınavımız baslıyr..bazen esım cok kotu konusyr ugursuzum bahtsızım ,,bak yıne kotuluk benı buldu.....seklınde konusyr ve ben cok ama cok kızıyrm...cunku allah sınarmıs acaba kulum ne yabcaka sabr la sukre devammmı edecek yoksa pes edıp sıkayet mı edecek..madem cok zor durumdayız obur dunyamızı dusunelım bu dunyada mutlu degılsek obur dunyadakı mutluluk ıcın calısalım derımmm yanı sabr et konusma oyle derım..ama erkeler oyle degıl ıste kabullenmelerı zor....esım her ne kadar sureklı kızzsada bana. daha kotu ne gelebılır kı dıye..artık sabr sabr sabr ve daha kotusu olamamsı ıcın sukur dyrmmmm
canıyzacak bişey bulamadıklarından gelmiyorlar galiba sende yoktun dün gündüzzzz
LAREM canım sanırım geçmişi okuyorsun ben sorayım istersen cevaplarsın....eşinin azo sebebi neydi,sperm çıkmadan önce m. tese olmuşmuydu, sperm cıkmadığı sıralarda kilo propleminiz varmıydı.Bildiğim kadarıyla Kaan hocada tedavi oldunuz hangi ilaçları verdi, hormonlarınız normalmiydi, birde akubunktur tedavisini kısırlık içinmi deniliyor tedaviye gidince ilk aklı gelenler bunlar oldu cevaplarsan sevinirim.
canım keşke bende öğretmen olsamda özensem evde oturanlara inan evde oturmakta çok sıkıcı insan oğluyuz işte hiçbirşeyden zevk almıyoruz..BELGIN kızzzzz yok mu bugun gezmelerın,?valla catlataynz benı boyle gezmelere gdyrsz dyrsnz ya:))))) saka saka tatlım ya bız calısan bayanlar ev hanımlarına cok ozenırız de..hatta ogretmenler odası muhabbetımızdr yanııı.gezmeler pastalar borekler sıkır sıkır gıyınmeler:))))) ben de ogle tataılındeyım bır bakam dedım...ancak tenefuslerde gryrm bırıgun bu sıtede yakalancam o olacak bır daha da okul da gıremeyecegım malum mıllet bılmıyr ya tam((( azospermllıler:))))) belgın nasılsın?
çiçekçm merhaba, bizimde cuma günü randevumuz var ve bizde 2.mtese için patoloji sonucunu alıcaz doktor iyi konuşmuştu raporda dediği gibi iyi çıkarsa ilaç tedavisinden sonra 2.denemeyi yapabiliirz demişti...siz ilaç kullanımından sonra 2.mtesedede mi bişey çıkmamıştı öyle hatırlıyorum sanki?
hizlisin baya canim :) o zaman ekleyeyim birseyler:
Inhibin B sertoli cell hücrelerinde üretililir ve spermatogenez göstergesidir. inhibin B ve FSH degeri kombinasyonu bize sertoli hücrelerindeki görev bozuklugu yada spermatogenez ile ilgili su an bilgi verebilen en iyi metodtur.Bu metod bize yapilacak olan tesedeki basari oranimizi yaklasik olarak gösterir. inhibin B degeri spermsayisi ile iliskilidir, bu nedenle düsük inhibin b degerlerinde sperm üretimi problemi yada spermatogenez sorunu oldugu, normal inhibin b degerinde ise tikaniklik oldugu düsünülür. Iste bu nedenle inhibin b tikanikliga bagli azospermi yada tikanikliga bagli olmayan azospermide fsh dan daha güclü bir indikatördür.
Deger normlari:
Fertillerde: 150-300 pg/ml
subfertilde: 100-150 pg/ml
tikanikliga bagli olmayan azospermide: < 30 pg/ml
baska bir makalede de 60 pg/ml nin altinda olanlarda siddetli testis fonksiyon bozuklugu oldugu düsünülür bunlarin genetik testlerinin mutlaka yapilmasi gerekmektedir yaziyordu.
geç kalınmış tek taraflık inmemiş testisli olanlar aksi durum olmadıkça azosperm hastası mı oluyor.yoksa nadiren mi azospermli oluyorlar.doğal yolla çocuk olma durumu olmuyor mu?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?