Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar günaydın jklm nasılsın canım bende bugün yine efkarlıyım yine hüzün yine bebegimin olmamasının bir acı gercegiyle güne başlamış bulunuyorum

tatlım merhaba sana akıl vermek istemem ama bildiğimi paylaşmak boynunum borcudur.bir insana hastalık geldiği zaman o hastalığa şükür edilmez çünkü şükür daha çok arttırır.elhamdülillah tevekkeltüalallah demek gerekir canım.

canım sen benı yanlıs anladın sanırım ben daha kotu bırsey olmadıgı ıcın sukretmemeız lazım dedım(yanı annemız babamız sag,saglıklı ne bılem kanser degılız olumcul bır durum yok dıye))) yanı en kotusu de olabılırdı dıye DURUMUZA SUKUR ETMEKTEN BAHSETTIM TATLIM SAOL ARKADASIM :)))

Son düzenleme:
REDLION canım sız tedavıdeyken yanı cıkısın saglandıgı yıl esın kac yasındaydı?

anladım tatlım amin allah beterinden saklasın

canım sakın üzme kendini ,öyle sayılara harekete felan takılma normal yoldan olması şart değil geç kalmadan yaza deneyin göreceksiniz bebiş bütün stresinizi alıp götürecek.sizin durumunuzda olsam tüp bebek tedavimi bugünden yarına bırakmam çaresisiz ne gelir elden.bizde yarım klomen, proxeed plus,ginseng kapsül ,ginsengli macun,goji beriyy kurusu,gingo bilabo,l argineni ,spuriluna,triplus,evicap.bal. polen.harnup pekmezi.hergün ısırgan salatası,zeytinyağında incir ,kuru yemişler aklına ne gelirse.sadece çinko ,selenyum.omega,birde arısütü hiç kullanmadık.rabbim hepimize sifa versin.....

larem canım iyiki uğradın sana sormak istediklerim vardı cevaplarmısın canım.:26:

LAREM canım sanırım geçmişi okuyorsun ben sorayım istersen cevaplarsın....eşinin azo sebebi neydi,sperm çıkmadan önce m. tese olmuşmuydu, sperm cıkmadığı sıralarda kilo propleminiz varmıydı.Bildiğim kadarıyla Kaan hocada tedavi oldunuz hangi ilaçları verdi, hormonlarınız normalmiydi, birde akubunktur tedavisini kısırlık içinmi deniliyor tedaviye gidince ilk aklı gelenler bunlar oldu cevaplarsan sevinirim.

BELGIN kızzzzz yok mu bugun gezmelerın,?valla catlataynz benı boyle gezmelere gdyrsz dyrsnz ya:))))) saka saka tatlım ya bız calısan bayanlar ev hanımlarına cok ozenırız de..hatta ogretmenler odası muhabbetımızdr yanııı.gezmeler pastalar borekler sıkır sıkır gıyınmeler:))))) ben de ogle tataılındeyım bır bakam dedım...ancak tenefuslerde gryrm bırıgun bu sıtede yakalancam o olacak bır daha da okul da gıremeyecegım malum mıllet bılmıyr ya tam((( azospermllıler:))))) belgın nasılsın?

çiçekçm merhaba, bizimde cuma günü randevumuz var ve bizde 2.mtese için patoloji sonucunu alıcaz doktor iyi konuşmuştu raporda dediği gibi iyi çıkarsa ilaç tedavisinden sonra 2.denemeyi yapabiliirz demişti...siz ilaç kullanımından sonra 2.mtesedede mi bişey çıkmamıştı öyle hatırlıyorum sanki?[/QUOTE]

merhaba canim evet canim bir yil ilac kullanimindan sonra esim m tese oldu..ilk tesede bisey kullanmamisti bizim burdaki doktor ilac tedavisi yok demisti patolojide kac tane olgunlasmayan sperm vardi bilmiyorum soylemediler ilaclarin faydasi olup olmadigini bilmiyorum

sagol canim rabbim kimseyi evlatsiz koymasin hayirli zaman da hayirlisini versin

canıyzacak bişey bulamadıklarından gelmiyorlar galiba sende yoktun dün gündüzzzz

canim ben dun evde yoktum bazen zamanim olmuyor gündüzleri

canim bende merak ediyorum bu sorularin cevaplarini

canım keşke bende öğretmen olsamda özensem evde oturanlara inan evde oturmakta çok sıkıcı insan oğluyuz işte hiçbirşeyden zevk almıyoruz..

merhaba canim evet canim bir yil ilac kullanimindan sonra esim m tese oldu..ilk tesede bisey kullanmamisti bizim burdaki doktor ilac tedavisi yok demisti patolojide kac tane olgunlasmayan sperm vardi bilmiyorum soylemediler ilaclarin faydasi olup olmadigini bilmiyorum

sagol canim rabbim kimseyi evlatsiz koymasin hayirli zaman da hayirlisini versin

canim ben dun evde yoktum bazen zamanim olmuyor gündüzleri[/QUOTE]

doğru canım

Canım süpersin ama ben açıkcası korkuyorum bu değerleri ölçdürmeye eşime söyledim akşam beraber makale okuduk ama bazı makaleler kesin konuşurken bazıları tanı konusunu saptamada tam bir gösterge olmaz diye de yazıyor.Sinir olduğum durum biz elimizde normal değerler ve genetik problem olmadan burda adı geçen iki ünlü doktorunda kapısını çaldık ikiside inhibin b den bahsetmedi ...gece 3 kadar makale seminer tez çalışmaları okudum bu konuyla ilgili siz ne zaman yaptıracaksınız? sonuçlarını burdan yazar mısın?Bilgiler için teşekkürler

geç kalınmış tek taraflık inmemiş testisli olanlar aksi durum olmadıkça azosperm hastası mı oluyor.yoksa nadiren mi azospermli oluyorlar.doğal yolla çocuk olma durumu olmuyor mu?.

geç kalınmış tek taraflık inmemiş testisli olanlar aksi durum olmadıkça azosperm hastası mı oluyor.yoksa nadiren mi azospermli oluyorlar.doğal yolla çocuk olma durumu olmuyor mu?.

canım benim eşimde tek taraflı inmemiş testisi problemi var..Sizdeki durum nedir tam olarak biraz açar mısın? hormonlar falan nasıl ?spermiogramda 0 çıkıyorsa azospermdir?

Son düzenleme:
herkese mrb.hep bir umutla açıyorum topikte hepimize umut olacak güzel haberler okumak için ama malesef hiç bir gelişme yokinş en yakın zamanda birilerinin hamiş olduğu haberlerini okuruz.ben artık eskisi kadar ümitli değilim,bu yüzden hastaneye bile gitmek gelmiyor içimden,ama gelecek hafta başlıyıcaz 2. tüp bebek tedavimize.biliyorum bir çoğunuza göre daha çok erken ama çok yorgun hissediyorum kendimi,acaba herkes çocuğumuzun olmadığını duysa daha mı rahat ederiz diye düşünmeye başladım...inş bu son tedavimiz olur hepimizin bir daha ki hastane ziyaretimiz bebişimizin aylık kontrolü için olsun

gofrettto biz haftaya yaptiriyoruz bunlari, sonuclari alinca tabi bilgi veririm. ben tikaniklik cikmasini cok istiyorum spermatogonezde sorun olursa cok zorlasacak durum. inhibinle ilgili cok aciklayici türkce makale pek bulamadim yabanci makalelerde cok iyi bir marker oldugu yaziyordu, ama sonunda tabi diyor ki kesin tani biyopside konur,Adamlar sonucta arastirma yaparken sinirli sayida insan kullaniyor onlarda cikan sonuclara gore istatistik yapmaya ve genel bir tablo cikarmaya calisiyor, bu tabloyu bozan örnekler de oldugu icin kesin birsey soylemek mumkun olmuyor.

biz türkiyedeki ünlü doktorlara mail yazip durum hakkinda bilgi istedik yaklasik 35 doktor :) sagolsunlar hepsi de cevap yazdi cogu detaya hic girmemis tabi "mikro tese yaptirin" seklindeydi ama benim sorularimda inhibin alfa glukodizaz anti müller vardi , bunlara cevap veren maalesef olmadi.

mesela yine alfa glukodizaz epididim fonksiyonu ile ilgili bilgi veriyor, testis hacmi normal fsh degeri yine normal ise seminal plazmada alfa glukodizaz ölcümü yapilmasi öneriliyor, bizim deger cok dusuk cikti. bu dusuk deger epididim fonksiyonunda veya epididim yada seminal kanallarda tikaniklik oldugunu isaret ediyor. ama yine kesin oyle denmiyor tikanikliktan ciddi süphe duyulmasi gerekir diyor. yine fruktozumuz dusuk cikti cok dusuk degildi ama normun altindaydi o da tikanikligin gostergesiymis. bunlari bize hicbir doktor soylemedi esim okuyup ögrenip test yaptiriyor, konuyu cok fazla kafasina taktigi icin cok ilgileniyor.

sanirim doktorlar olayin teorisinde degil pratik kisminda duruyorlar.

bizim istedigimiz yine de butun degerleri ele alip genel tablomuzu ortaya cikarmak, o yuzden boyle butun enerjimizi yayinlara arastirmalara verdik. ama tabi asil sebebi biyopside ogrenicez.

elimde bir grafik var burdan paylasamiyorum, inhibin fsh testis volumu kombinasyonuyla ilgili bir grafik, ilgini cekerse yada ilgisini ceken olursa bana özelden mail adreslerinizi yazin göndereyim.

şuan bu topikte bulunan ark adaşlar size bir şey sormak istiyorum...eşimin hormonlarından sadece testosteron çok düşüktü fsh lh normaldi klomen kullanıyoruz kaan hocaya tedavi oluyoruz,fakat anlamadığım bişey var.sizler yüksek fsh yı düşürmeye çalışıyorsunuz bizimse fsh normal seviyede 12 ydi sanırım,kaan hoca yükselticez diyor kullandığımız ilaç yükseltiyor galiba...aklım karıştı bilgisi tecrübesi olan varsa lütfen yarcımcı olurmusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…