Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
geç kalınmış tek taraflık inmemiş testisli olanlar aksi durum olmadıkça azosperm hastası mı oluyor.yoksa nadiren mi azospermli oluyorlar.doğal yolla çocuk olma durumu olmuyor mu?.

bunun bir kısmet işi olduğunu düşünüyorum eşim azolu .sülalesinde de birisi askerden geldikten sonra indirilmiş çift taraflı ve ilaç tedavisiyle 3 tane çoçukları var,bir diğeride o erken olmuş ameliyayı yine ilaçla onlarında olmuş

canım inşAllah olacak Allah'ın izniyle, ben inanıyorum, canım bizim izin dönemlerinden falan sorun olduğu için birde sanki ben korkuyor gibyim tüp bebekten anlamadım gitti..ama temmuza mutlaka deneyecez Allah'ın izniyle..Olmayanı olduran Rabbim inş bizede evlatlarımızı verecek bir gün..

canım sizde durum ne tam olarak?

Bütün dualarınıza gönülden amiiiiiiiin

Gönlüme söz geçiremiyorum mutlu ol herşey çocuk degil Allah en hayırlısını verir diyorum ama gönül dinlemiyo iki kişilik yuvamıza bi can istiyo dua edin arkadaşlar

canım eşim tamoksifen ve endol diye ilaç kullandı;aynı zamanda akapuntura gitti;süt bal muz incir fındık badem her akşam yedi

zcu canim laremin mjs larina baktim ama tam bir bilgi bulamadim sebebini ogrenemedim azonun..
tese olmus canim esi spermmatid bulunmus sonra kaan hocada tedavi olmuslar 4 ay sanirim sonra normal yoldan 600.000 sperm cikisi olmus..

Allah yardımcınızı olsun canım iyi haberler alırız inşallah yarın..

zcu canim laremin mjs larina baktim ama tam bir bilgi bulamadim sebebini ogrenemedim azonun..
tese olmus canim esi spermmatid bulunmus sonra kaan hocada tedavi olmuslar 4 ay sanirim sonra normal yoldan 600.000 sperm cikisi olmus..
benimde öğrenmek istediğim buydu yani tesede bulunamadı tedaviyle normal çıkış oldu çok güzel o zaman koçişleri spora göndericez önce kiloları verecekler cünkü onun eşide tedavi sırasında kilo vermiş ,kot bantalon gibi dar giysiler giymemiş daha bol eşofman türü giymiş ve akupunktur olmuş üremeyle ilgili ve işte bizim yaptığımız gibi vitamin mineral bitkisel kürler ve dengeli beslenmişler.eşi bol bol yürüyüş yapmış şimdi tek soru işareti kafamda hormonlar kaldı, onlarınki nasıldı acaba sizinkide bizimkide normal ...bir ben arka sayfalara bakıp geleyim......Allahın izniyle göreceksin başarıcaz bizde.

ÇİÇEKÇİĞİM canım işte buldum.

JKLM arkadaşım en son agustos da bakılmlışdı normal çıkışda bulunmuşdu 31 yaşında.Sana bir şey sorucam biz hiç bitkisel kullanmadık size tavsiye eden dr oldumu hiç bitkisel ilaçlar kullandınız mı

canım çok isterdim ama mesaj sayım 100 ulaşmadığım için özelden msj atamıyorum....sizde kesin tıkanıklık var gibi ben korkuyorum napıcaz bilmiyorum testleri yaptırırmıyız yaptırmazmıyız.... inşallah olumlumlu sonuç alırsınız

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız uzun zamandır gelemiyordum inşl hepiniz iyisinizdir geçmişi okuyamıyorumda çok fazla herşe yolundadır umarım biz bugün ikili test yaptırdık ulturaqson konturollerinde herşey yonda şükür yarında kan sonucumuz çıkıcak doktora gösterecez inşl herşey yolunda gider
bebeğimiz sanırım erkek doktorumuz %80erkek dedi teyzeleri haber vereyim dedim

zcu canim bunuda okumusmuydun deyerlerde yaziyor burda.

massallah rabbim kucagina aldigin günleride göstersin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…