Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kızlar merhaba, bişey sormak istiyorum Kaan hoca hiç ümitliyim çıkıcak m.tesede öyle görünüyor diyipte çıkmayan oldu mu? Laremde yanılmamış, yanıldığı oldu? m.tese yaklaştıkça sanırım İyice paranoyak olmaya başladım..

günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar.hayat hepimize Allahın izniyle tüm istediklerimizi hayırlı bir şekilde versin evlat diye yanan gönüllerimizi o sevgiden mahrum bırakmsın.

Arkadaslar günaydın gününüz aydın cumanız mübarek olsun

merhabalar arkadaşlar herkesin cuması mübarek olsun .arkadaşlar kutlu doğum haftasına girdik inşallah bu mübarek günlerin hatrına rabbim cümlemizin kalbindekini ihsan etsin.hayırlısıyla bizde en yakın zamanda annelik duygusunu yaşarız inşallah.

gunaydın hayırlı cumalar kardeslerım, dualrınıza yurkten amın dıyorum.rabbım saglık sıhhat afıyet mutluluk versın ınsaalh tum dertlılere deva,hastalara sıfa,darda olanlara ferahlık versın ınsaalh.benım cevredekı ınsanları ve sızlerınde ısteklerı yerıne gtrsn kurban oldugum allahım yarabbım...amın amın amın

zcu canim bunuda okumusmuydun deyerlerde yaziyor burda.

aferin canım sana sen daha açıklayıcı olanını bulmuşsun benimde merak ettiğim hormonlardı.onlarınki sizin duruma daha çok benziyor sebebsiz azo bizim geç ameliyat edilmiş inmemiş testis benim umudum daha önceden çıkış olduğu ama bu durumda ben sizi daha şanslı görüyorum.biz dün akşam spora başladık ikimizde bir spor salonuna kayıt olduk.bence sizde deneyin senin bulduğun laremin yazısını eşine okut göreceksin herşey yoluna girecek sizin hormonlarda normaldi diymi testosteron nasıldı bizim diğerleri normal testosterom altsınırın altında birde Kaan hoca size neden onlara verdiği ilaçları vermemiş anlamadım farkınız yok gibi ........inşAllah bizde birgün azoyu yendik deriz hayırlısı olsun.

canı gönülden AMİN diyorum.....

herkese günaydın hayırlı cumalar dilerim... yoğunluktan girip geçmişi pek okuyamadım güzel haberler varmı

arkadaşlar size yeni bir haber vereyim 3 kere tüp bebek deneyipte çocuğu olmayanlar çocuk esirgeme kurumundan evlat edinmek zorunda kalacakmış.evlat almayanlarda her ay 3 çocuğun bakımına yetecek kadar bağışta bulunmak zorundaymış bu haberi duyan varmı?

SELAMUN ALEYKÜM GÖNÜL DOSTLARI
ALLAH'ım !!!... Kaldıramayacağımız_________Yükü, Taşıyamayacağımız________Derdi, Çekemeyeceğimiz_________Çileyi, Gidemeyeceğimiz__________Yolu, Aşamayacağımız__________Engelleri, Yaşayamayacağımız_______Canı, Sevemeyeceğimiz_________Yari, Veremeyeceğimiz_________Cevabı, Yiyemeyeceğimiz__________Lokmayı, Konuşamayacağımız_______Sözü, Duyamayacağımiz_________Sesi, Gidemeyeceğimiz__________Mekanı, Giremeyeceğiz____________Gönülü, Kavuşamayacağımız_______AŞK-ı verme BİZE Ey Rabbim.. Sevdiklerimizi bize bağışla

Herkese iyi günler. Bizde azosperm mağdurlarındanız malisef. Evlatlık almak gibi bi mecburiyetimizin olduğunu duymamıştım. Benim ilk evliliğimden 1 kızım var. Deneyebildiğim kadar tüp bebek tedavisi olacağım. Ama eğer olumsuz olursa sonuçlarım evlatlık almayı düşünüyorum. hatta tedavim olumlu olsa dahi bir bebek alıp ikisine birden bakacağım. Neden olmasınki ne kadar bebeksiz aile varsa aileye hasret bebeklerde dolu.

süüppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer olmuş .AMİN AMİN AMİN.

Kızlar birde bişey sormak istiyorum. Çoğu okuduğum yazılarda hep horman değerleri düşük olanlarda ilaç ve bitkiseller sonucu sperm artışı olduğu yazıyor. bizim değerler çok yüksek biz de 3 aydır Bitkisel ilaçlar kullanıyoruz. 10 gün sonra 2. tedaviye başlayacağız. Şimdi bizde bir artış yokmudur yani. Bu ilaçlar sadece değerler düşük olursamı etkili oluyor.

süüppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer olmuş .AMİN AMİN AMİN.

teşekkür ederim canım duygularını çok güzel dile getiriyorsun .çok tatlısın rabbim hasretini çektiğin tüm duyguları yaşatsın hem sana hem burdaki can yoldaşlarıma tekrar hayırlı cumalar

canım sizin azo sebebi nedir.hormon değerleriniz nedir testis boyutu nedir yazarsan iyi olur.onun haricinde bu bitkisel ilaçlar gerçekten çok değişken kiminde etki yapıyor kiminde değişiklik olmuyor.rabbim şifamız nerdeyse bulmayı nasip etsin inşallah

blueavci arkadaşım rabbim evladını hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin .rabbim evladını salih evlatlardan etsin hem senin hemde ümmeti MUHAMMED'in yüzünü güldürsün.inşallah rabbim en yakın zamanda bizede bu duyguları yaşamayı nasip etsin

BLUEAVCI CANIM rabbım mutlu saglıklı huzurlu yııllar versın 9ınsaalah melegınle bırlıkte masalalhhhhh VCK RABBIM dularımız kabul etsın ınsaalah COK GUZEL PAYLASIMLARIN VAR TATLIM ALLAH RAZI OLSUNemegıne saglık....senın de yuzun gulsuın ınsaalh...

teşekkür ederim canım duygularını çok güzel dile getiriyorsun .çok tatlısın rabbim hasretini çektiğin tüm duyguları yaşatsın hem sana hem burdaki can yoldaşlarıma tekrar hayırlı cumalar

canım ya senin tatlılığının yansıması bu ,biz birbirimizi sevmesek nasıl destek oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…