Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Amin canım inşallah.. Hepimizin yüzünü güldürsün rabbim..

canım şimdiden saatler olsun işallah saçın güzel olur....Eşinde fark eder herhalde ....
Amin canım

kızlar hepinize hayırlı cumalar vck düşüncelerin cok güzel arkadasım jklm naber bacım harzemim sana katılıyorum görümce elti yüzünden cok yıpranıyoruz özelliklede bebegimiz yok diye dahabi alınganlık oluyo neyse bakalaım allahtan hayırlısı hepinize hayırlı cumalar

TURTİMM Allah yardımcınız olsun yüzünüz gülsün inşallah hayırlı haberlerinizi bekliyoruz..
Oooff bizim tese günü geldi aklıma o saatler hiç geçmemişti sonunda doktorumuz o yüzyüze gelişimiz bulunamadı deyişi herşey gözümün önünde ( oooff yaaaaa

Dostluklara mesken bu yürek aşklara değil, sevgilinin gözlerine değil
dostun sözlerine, selamına, merhabasına muhtaç bu yürek. Merhaba ey dost
bu gece de yürektesin...
__Mevlana'nın her şeydeki sırrı "Sabırdır". Açlığa sabredersin adı "Oruç" olur, acıya sabredersin adı "Metanet" olur,insanlara sabredersin adı "Hoşgörü" olur, dileğe sabredersin adı "Dua" olur,duygulara sabredersin adı "Gözyaşı" olur, özleme sabredersin adı "Hasret" olur, sevgiye sabredersin adı "AŞK" olur...

Arkadaşlar bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.. Yarın Gen-Ard Tüp bebek merkezinde saat 10.00 da başlayacak ameliyatımız.. Allahım yanımızda olsun.. Rabbim bugünlerimizi aratmasın.. Tekrar destekleriniz için teşekkür ederim.. Dualarınızı eksik etmeyin..

canım işallah bol bol sperm çıkar dua edicem .....

Gitme zamanı gelmişse DUR demenin,zaman geçmişse DÖN demenin ve aşk bitmişse YENİDEN demenin ;hiçbir anlamı yoktur.......

canim allah yardimciniz olsun. insallah bol bol spermeler bulunurda o guzel haberi bizlere verirsin. dualarim seninle canim..

tatlım şimdi ameliyattadır eşin biliyorum rabbim kolaylık versin inşallah senin içinde rabbim bugün ol desin ve yoktan var etsin spermleri ve ardından bebeğinin olmasını nasip etsin .güzel haberlerle dönmen dileğiyle

kızlar nerelerdesiniz :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Allah yardımcınız olsun..
kendimi çok tuhaf hissediyorum..inşallah yüzünüz güler...

Ben burdayım evimdeyim..güne süper başladım.en güzeli sabah bahçeye mama koymuştum kedi köpekler yesin diye,eşimi geçirdikten sonra sahile yürüyüşe inmek için çıktım bi tane kedicik benim bıraktığım mamayı yiyordu aayy çok hoşuma gitti :) yürüyüşümü yaptım temiz hava bol oksijen aldım evimi toparladım ve yanınıza koştum hemen...Ama TURTİMMin tese msj.ını okuyunca yine o günümüz geldi aklıma hüzünlendim yine, açıcam son ses bi arebesk o olucak yaniiii

hoşgeldin en güzelini yapmışsın canım .İnsan kendini unutmak için değişik şeyler yapması lazım.bende dün kur'an sohbetine gittim orda 2 tane bebek vardı onları sevdim hatta annelerine bile vermedim .Ben ve çevremdeki kişiler artık benim çocuksuzluk olayımı aşmış bulunuyoruz.beni gördüklerinde direk bebeklerini bana verip onlar oturuyorlar biraz biz dinlenelim diye şaka yapıyorlar.inşallah rabbim birgün bizede anne olmayı nassip eder üzülmek bize sadece zarar verir yapmamız gereken tek şey olduğumuz durumdan bile zevk alıp anı yaşamak

aayy ben onu yapamam işte sevemiyorum donup kalıyorum..hele okula ebeveynler çocuklarını almaya geliyorlar birbirlerine sarılıyorlar yaaa orda bitiyorum birde yavrucukları için bana fikir sormaları; kimisi annesini babasından kıskanırmış, kimi odasında yatmıyormuş ebeveyniyle yatmak istiyormuş ne yapalım ne edelim diyorlar gözlerim dolu dolu oluyo..alın yavrunuzu gögsünüze basa basa yatın diyesin geliyo ama olmuyor öğretmenim ya sonuçta doğruyu vermem gerek onlara..ama içimdeki fırtınaları kimse görmüyor...ooyy ne zor bi meslek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…