canım 2 tese mi olcak işallah iii sonuçlarla dönersiniz.
Evet canım 2. mikro teseyi olucaz, kaan hocayla konuştuk sabah 10da allahın izniyle başlayacak ameliyatımız..
turtimm kullanıcısından alıntı
Merhaba kızlar, bugün ankaraya geldik.. Yarın eşimin tetkikleri olucak cumartesi günü allahın izniyle mikroteseye giriyoruz.. Umarım bu sefer güzel sonuç alırız teseden.. Çok korkuyorum, tedirginim.. Hakkımızda hayırlısı olsun..
İNŞALLAH CANIM SENDEN GÜZEL HABERLER ALMAK BİZİDE ÇOK MUTLU EDECEK.ZATEN TOPİĞİMİZ ÇOK DURGUN BU ARALAR. BİRAZ MUTLULUK YAŞAMAK İSTERİZ BİZLERDE.RABBİM BU CUMA GÜNÜ HATIRINA İNŞALLAH SENİNDE HEPİMİZİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH
canım şimdiden saatler olsun işallah saçın güzel olur....Eşinde fark eder herhalde ....slm kızlar herkese hayırlı cumalar kimse artıkeskisi gibi girmiyor sanırım, ayrıca tek noktamız çocukmu yapmayalım ya başka sohbetlerde edebiliriz aslında neden kimse girmiyo mesela bugün işyerinde çok yoğun değilim ben akşam olsunda biran önce ona bakıyorum birde kuaföre gidip saçlarımı boyatmayı düşünüyorum aslında değişklik olsun bakalım eşim farkedecekmi garibim oda çok yoğun bu sıralar
Amin canımselamün aleyküm kızlar, herkese hayırlı ve bol bereketli bir cuma diliyorum..Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı kılsın..dua için açtığımız ellerimizi rabbimiz rahmetiyle doldurur inşAllah..
canım 2 tese mi olcak işallah iii sonuçlarla dönersiniz.
Evet canım 2. mikro teseyi olucaz, kaan hocayla konuştuk sabah 10da allahın izniyle başlayacak ameliyatımız..
işallah hakınızda hayırlısı neyse o olsun ama çok zor sen çok heyecanlısındır şimdi hadi bakalım işallah GÜZEL OLUCAK....
canım işallah bol bol sperm çıkar dua edicem .....Arkadaşlar bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.. Yarın Gen-Ard Tüp bebek merkezinde saat 10.00 da başlayacak ameliyatımız.. Allahım yanımızda olsun.. Rabbim bugünlerimizi aratmasın.. Tekrar destekleriniz için teşekkür ederim.. Dualarınızı eksik etmeyin..
Arkadaşlar bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.. Yarın Gen-Ard Tüp bebek merkezinde saat 10.00 da başlayacak ameliyatımız.. Allahım yanımızda olsun.. Rabbim bugünlerimizi aratmasın.. Tekrar destekleriniz için teşekkür ederim.. Dualarınızı eksik etmeyin..[/QUO
Saat 10:00 ve şu an hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum. Biz de Genart'ta olmuştuk ve yerdeki karoları saymıştım o saatlerde. İnşallah bol bol sperm bulunuyordur şu an...
Arkadaşlar bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.. Yarın Gen-Ard Tüp bebek merkezinde saat 10.00 da başlayacak ameliyatımız.. Allahım yanımızda olsun.. Rabbim bugünlerimizi aratmasın.. Tekrar destekleriniz için teşekkür ederim.. Dualarınızı eksik etmeyin..
Arkadaşlar bütün iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.. Yarın Gen-Ard Tüp bebek merkezinde saat 10.00 da başlayacak ameliyatımız.. Allahım yanımızda olsun.. Rabbim bugünlerimizi aratmasın.. Tekrar destekleriniz için teşekkür ederim.. Dualarınızı eksik etmeyin..
Ben burdayım evimdeyim..güne süper başladım.en güzeli sabah bahçeye mama koymuştum kedi köpekler yesin diye,eşimi geçirdikten sonra sahile yürüyüşe inmek için çıktım bi tane kedicik benim bıraktığım mamayı yiyordu aayy çok hoşuma gitti :) yürüyüşümü yaptım temiz hava bol oksijen aldım evimi toparladım ve yanınıza koştum hemen...Ama TURTİMMin tese msj.ını okuyunca yine o günümüz geldi aklıma hüzünlendim yine, açıcam son ses bi arebesk o olucak yaniiii
hoşgeldin en güzelini yapmışsın canım .İnsan kendini unutmak için değişik şeyler yapması lazım.bende dün kur'an sohbetine gittim orda 2 tane bebek vardı onları sevdim hatta annelerine bile vermedim .Ben ve çevremdeki kişiler artık benim çocuksuzluk olayımı aşmış bulunuyoruz.beni gördüklerinde direk bebeklerini bana verip onlar oturuyorlar biraz biz dinlenelim diye şaka yapıyorlar.inşallah rabbim birgün bizede anne olmayı nassip eder üzülmek bize sadece zarar verir yapmamız gereken tek şey olduğumuz durumdan bile zevk alıp anı yaşamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?