Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Dualarını bizden esirgemeyen arkadaşlarım Allah sizden razı olsun, hepimizin dualarıyla biz bugün Genarttan bol bol spermle çıktık.. Eşimin sağlık durumu çok iyi Kaan hoca yeteri kadar sperm bulduk hücrelerimiz yeterli sayıda dedi.. Spermler donduruldu.. Haklıymış Kaan hoca bulucamı düşünüyorum tüp bebek aşamasına geçeriz demişti, Allah ondan razı olsun dediğini yaptı buldu spermleri.. Hiç yoktu ki bizim sperm daha önceki mikro tesede de hiç çıkmamıştı, ama kaan hoca başardı.. İçimdeki tarifsiz duyguyu dile dökemiyorum arkadaşlar.. Rabbim bugün yüzümüze güldü yoktan var eden rabbim bizede bir kapı açtı, dilerim hepinizin yüzü gülsün.. Allah aratmasın.. Bu dönemimde çok yardımcı oldunuz beni dinlediniz düşünceleri paylaştınız çok teşekkür ederim.. Bundan sonraki her aşamadan haberdar edicem sizi.. Pazartesi günü kaan hocayla görüşmemiz olucak tekrar, ardından akşamüstü 5ten sonra bir jinekoloğa yollıycak bizi.. Tüp bebek için acele etmeyin dedi.. 1 ay bir geçsin eşin kendini toparlasın dedi.. beklerim artık usanmadan, 1 ay değil 1 yıl daha beklerim..

Ay çoooook sevindim ya:) Allah bizlere de nasip etsin. Bu arada Müfit Hocamı yaptı mikroteseyi, anlamadım. Genart demiştin heralde

canım gözün aydın çooook sevindi haydi halaya

gözün aydın canım Allah tamamına erdirsin inş bebeğinide kucağına alırsın

canım hadi gözünüz aydın.....birde bana kaan hocanın ameliyat fiyatını özelden yazarsan çok sevinirm...öptümmmmm inşallah tez güler yüzün.yüzümüz..

canimm cok sevindim. gozun aydin cok sukur sende kurtuldun bu hastalikdan. canim tez zamanda da insallah hamile kalirsin

Canım bizim ameliyatımızı GEN-ART tüp bebek merkezinde yaptı. Sanırım özele giriyor o zaman bizden 1750 tl aldı merkez herşey içinde, birde ekstra 80 tl patoloji raporu için istediler. Belden uyuşturmuşlar 1 saat kadar sürdü ameliyat. 1 saat sonrada eşim kalktı yürüdü otele geldik.. O kadar rahat oldu ki, ilk mikro tesemiz ile karşılaştırılamaz bile eşim o zman çok kötüydü.. Şimdi harika durumu..

canım hadi gözünüz aydın.....birde bana kaan hocanın ameliyat fiyatını özelden yazarsan çok sevinirm...öptümmmmm inşallah tez güler yüzün.yüzümüz..

Canım kaan hoca kendisi ücret almadı Gen - Art tüp bebek merkezi aldı 1750 tl, çok teşekkür ederim hepinize..

Canım kaan hoca kendisi ücret almadı Gen - Art tüp bebek merkezi aldı 1750 tl, çok teşekkür ederim hepinize..

turtimm öncelikle gözün aydın allah tamamına erdirsin.tedavi sürecini biraz anlatırmısın kaç ay sürdü
hangi ilaçları kullandı eşin hormonları nasıldı.

aay ayyyy aayyy mutluluktan gözleirm doldu ne güzel..gözünüz aydın şükür rabbime o istedikten sonra herşey oluyor bak ilk tesede yokmuş ama şimdi varlaaarrr... darısı başımıza yarabbim..

turtim canım arkadaşım çok sevindim gözünüz aydın Allahım tamamına erdirsin inşallah kalan tedavileriniz de başarıyla devam edip sonuca ulaşır Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah.

canim gözün aydin cok sevindim allah bizlerede nasip eder insallah ins hamilelik haberinide aliriz

TURTim canim kaan hoca dedigin kaan aydosmu canim o hastane ozelmi
tüp bebek demi orda olacak ben orda calisdigi bilmiyorum kaan hoca ise

Turtimmmmm şuanda sevinçten ağlıyorum inan çok sevindim Rabbim kucağına almayı nasip etsin....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…