Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi akşamlar...........

turtim senin adına çok ama çok sevindim canım inşallah hamile haberlerinide verirsin canım.....

ben yorgun ve bitkinimmisafirlerimi az önce yolladım hiç birşey yapmadan duşa girdim ev leş gibi 5 günde bu halde daha uzun olsa ne halde olurdu tahmin bile etmiyorum.........ve hiç birşey yapmak istemiyorum eşimle aramız bozuk geldi ve gitti sadece o kadar çok ama çok mutsuzum galiba yoruldum yoruldum yoruldum sonumuz ne olur bilemiyorum ama şunu diyebilirimki bebek meselesi benim için tamamen kapanmıştır eşimin ne ısrarları nede istemesi benim artık umrumda değil 11 yıl bana ağır geliyor artık

turtim canım çok sevindim ne güzel bir haber bu sen bize resmen umut oldun canım kağan beyde tedaviniz ne kadar sürdü ben eşimle konuştum durumu onada anlattım sanırım tedaviyi onda olucaz 2.ye bizimde ilkinde bulunmadı çünkü

TURTIM canım ıl dısındaydık esımle gezmeye gıtttık..yenı grdm guzel haberının ınanakı aklım sendeydı.....masaaalh hayırlı ugurlu olsun ınsaaalh rabbım devamını da gtrsn canım.....cokkkkkkkkkkkkkk sevndmmmmmmmmmm sankı benımmmıs gıbı yurekten soyluryum ınan

canım üzme kendini düzelir hapsi işallah hakkınızda hayırlısı olur...

hayırlı olsun turtim en büyük sıkıntıyı atlattıp dondurmuşsunuz bundan sonrası çorap söküğü gibi gelir geçer inş.tüp bebek 1.ci de olmadı önemli değil 2.ci de de olmadı yine önemli değil 3 te olur 4 te olur 5 te olur.sonuçta elinizde tüp bebek deneyebileceğiniz spermler mevcut.bizim de eşimde tek taraflı inemiş testis sorunu var.hormonlar çok düşüktü normal aralıklara girdi ama sperm çıkışı şu an için yok.10 ay oldu tedaviye başlayalı.emre bey yaza kadar çıkış olmazsa microtese yaparız sizde sperm bulabileceğime dair umutluyum demişti.bakalım hayırlısı nasip kısmet.

turtim canım ne kadar sevindim bilemezsin rabbim devamınıda hayırlısıyla getirsin, bir yeğen haberide senden alalım inan bu güzel habere ihtiyacımız vardı.Allahım buradaki arkadaşlarıma ve banada yaşatsın böyle güzel haberler vermeyi sizleri seviyorum canlarım benim.............

4 ay sürdü bitanem , kesinlikle Kaan hocaya gidin gerçekten çok başarılı ve bize ne söylediyse yaptı başardı :))) Allahım sizlerede göstersin bizim umudumuz kalmamıştı.. İyi dileklerin için çok tşk ederim..

Canım benim çookk çookkk tşk ederimm, biliyorsunuz ne kadar sıkıntılıydım bu haberi hiç beklemiyorduk rabbim yüzümüze güldü, dilerim hepiniz bu illeti yenersiniz, umudunuzu kaybetmeyinn..

Allah razı olsun canım, korkuyorum tedaviden benim polikistik overim var tedavi sürecim uzun olucak haziran ayında allah nasip ederse olucak sanırım tüp bebek denememiz.. Dua edicem hepiniz için sizlerde tadın bu duyguyu, bizi bizlerden başka kimse anlayamaz ki.. Dualarımdasınız..

Çok teşekkür ederim bitanem darısı başınıza inşallah.. Bende herbirinizi çok seviyorum can yoldaşlarımsınız sizler benim..

Gözün aydin turtim adiniza çok sevindim insallah hamile haberinide aliriz.

Olmuyorsa Zorlama, Ya Hayallerin Kırılır Ya Kalbin. Unutmuş Gibi Yap Çünkü Güzel Şeyler; Onları Hiç Beklemediğinde Gerçekleşir

slm canım çok sevindim senin adına allahım inşallah hamileliğinide nasip eder 2 yıl önce benim eşimde genartta tese oldu o zaman kaan hocaya para bile teklif etmiştik ama genartta ameliyatı yapmayı kabul etmemişti şimdi yapması güzel bişe

Günaydın kızlar..
ooff düşün düşün kafayı sıyırıcam..psikiyatriste gitsem kesin depresyonda tanısı konur.. düşün düşün bi çıkış yolu bulamıyorum çok dertliyim kimseye diyemiyorum derdimi, eşime bile...üzülsün istemiyorum aramızın bozulmasını huzurumuzun kaçmasını istemiyorum ama çıkmazdayım napıcam ne edicem bilemiyorum...tek bildiğim hiç iyi durumda değilim.!!!

günaydın arkadaşlar hergün sizleri takip ediyorum bir defada burda yazmıştım eşimin azolu olduğunu ama kendime söz verdim birdaha yazmayacam taki spermi bulana kadar çok şükür onu bulduk hatta normal çıkış dktorlar bize çare yok evinizde oturun para harcamayın dedi ama biz oturmadık herşeyi denedit. bizim problem genetik turtimm arkadaşimla aynıyız yani azfc delasyonu onlarda mikrsteseyle çikti eminim tedaviyi biraz daha uzatsaydı onlarda da olurdu ammmmmmma tüp bebeğimiz tutmadı neyse kader arkadaşlar ben tekrar tüp bebek için bügun hastanede randevum var ona gidecem gelince herşeyi anlatacam tesede bulunmayan sperm 2yıldan sonra nasılda bulundu bana soru sorabilirsiniz hepsini cevaplayacam kib

hiç üzülmeyin birgün hepimiz anne olacaz buna inaniyorum gün gelecek burda çocuklarımızın yaramazlıklarını anlatacaz eminim sadece dua edin dermansız dert yoktur buna inanın ........hep şükredin

canım ya sabah işe gelirken sen geldin aklıma biliyormusun, geçengün muhtara gittim ikametgah almak için muhtarın yanında anaokulu vardı sabah erkenden gittim işimi biran önce halledeyim dedim o sırada veliler çocukalrını sınıfa bırakıp işlerine gidiyorlar sarılıp öpüp kucaklaıyorlar içim sızladı yandı sanki beynim yerinden çıkacak gibi oldu ben 10 dakikalık bu olaya katlanamadım ama sen hergün bunlarını yaşıyorsun kaderimiz aynı ama meslek açısından iyi dayanıyorsun canım çok sabır isteyen bir iş seni 10 dakikada anladım rabbim bizim yüzümüze gülecek ben buna inanıyorum ben eşimle konuştum seneye tekrar tedavi olucaz turtim bana biraz ümit verdi yaşadıkları bir mucize sende ümidini kaybetme bence yoksa ümitsiz olunca daha da moralin çöker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…