Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne güzel bir haber böyle selmacan yani anladığım kadarıyla ilk tesede bulunmadı ama sonra normal yoldan çıkışmı oldu peki canım ilk tesede ölü spermde bulunmadımı yani bizim öyle oldu doktor üretim yok dedi eğer öyleyse iki gündür süper haberler alıyorum birde hangi doktorda tedavi oldunuz canım onuda yazarsan sevinirim

kızlar herkese günaydın biliyorsunuz bizim ilk tesede ölü canlı sperm bulunmadı raporumuzda da üretim yok yazıyordu ama birkaç gündür bu durumda olupta ikinci tesede bulunanları duydum şimdi bizde ikinciye tedavi olucaz ama sizce budurmda kağan aydosa mı gidelim yoksa emre bakırcıoğlunamı tam karar veremedim bana yardımcı olursanız sevinirim

günaydın arkadaşlar

turtim ve selmacan21 arkadaşım sizler adına çok ama çok sevindim gözünüz aydın inşl darısı hamilelik haberinizi vermenize olur ve inşl darısı diğer arkadaşların başına olur
hepiniz kendinize iyi bakın öpüyorum canlarım

günaydın fıstıklar nasılsınız selmacan arkadaşım çok sevindim sizin adınıza normal yoldan çıkış olmasına darısı bizlerin başına inşallah blueavcım sen nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik kendine ve bebişe dikkat et ha

günaydın kızlar nasılsınız ne güzel haberler alıyoruz allhım hepimize nasip etsin böyle güzel mutluluğuuu kısmet işte allahım nasip edince er geç oluyo arkadaşlar inşallah bizede nasip olurrrr

selam kızlar iki üç aydır sizi sessizce takip ediyordum daha önce böyle bir sitenin varlıgından habersizdim tesadüfen internetde kısırlıga bitkisel çözüm falan diye bakarken buldum ve buldugumdan beri sizi hergün yazdıklarınızı okumaya başladım sizinle üzülüp sizinle sevindim ve daha fazla sezsiz kalmak istemedim burayı bulmadan önce zanediyordum sadece bizim başımızda dünyanın en şansız insanı olarak görüyordum kendimi ama burda baktım aynı benim yaşadıklarımı yaşayanlar var çokmuş keşke olmasaydı sade genede bizde olsaydı çok zor bir durum insanın çocugunun olmaması tabi çevremizdekilere başında olmayana çok basit gelsede bizi ancak bizim gibiler anlar benimde eşimde sperm hiç yok 19 yıllık evliyiz biz çok çektik başımıza gelmeyen kalmadı çocuk ugruna biz ikikere tüp bebek denedik tese yapıldı ilkinde on iki sperm bulundu benden 18 yumurta toplandı sadece birisi döllendi odo tutmadı 1 yıl sonra tekrar denedik tesede hiç bulunamadı 5 yıldırda hiç birşey yapmıyoruz ama mikrotese denemeyi düşünüyoruz busefer ozaman öyle bişey yoktu doktorlar yapalım diyorda benim cesaretim yok .

hoşgeldin arkadaşım bu derdi tek başına çekmek çok zor bizler burada biraz dertleşip rahatlıyoruz çünkü burdan başka hiç bir kimseyle konuşamıyoruz.aslında denemenizi tavsiye ederim biliyorum çok zor bende 2.denemeye korkuyorum ama en azından siz spermi görmüşsünüz biz onuda göremedik ilkinde gelişmemmiş bişeyler bulundu fakat tutunamadı tüpbebek denememizde sizin en azından sperm bulunmuş belki ikincisinde bulunmamış olabilir bu şimdi bulunmayacak anlamına gelmiyor şimdi mtese yapıyorlar bunu deneyebilirsiniz bir kez daha peki ilk tesenizi ne zaman nerede olmuştunuz allahım hepimizin yardımcısı olsun en kıısa zamanda bebeğine kavuşman kavuşmammız dileğiyle..

canım hoş geldin umarım 19 senelik hasretin bu sefer biter.azo sebebiniz neydi, hormon değerleriniz kaçtı,hangi doktora gittin nerde tedavi oldun bilemiyorum ama inanıyorum ki yanlış doktora gittiğin için şu ana kadar bu güzel duyguyu yaşamadın .yazdığın gibi spermde bulunmuş .seneler önce .inşallah şimdi iyi doktoru bulursunuzda bu hasretiniz diner.tatlım önereceğim doktor ankara 'da kaan aydos istanbul'da emre bakırcıoğlu buradaki güzel sonuç alan arkadaşların çoğu bu kıymetli eli öpülesi doktorlarda tedavi gördüler.inşallah canım sende güzel sonuçlar alırsın .rabbim yüzünü güldürsün

canım sende aramıza hoşgeldin.ama gelişinde güzel haberlerle oldu çok sevindim.canım bende inanıyorum ki doktorların da elinin kolunun bağlandığı durumlar var onlar sadece bizi fazla umutlandırıp sonra üzülmemizi istemiyorlar inşallah birgün burdan hepimiz haykırıcaz sperm bulundu ve hamileyiz diye .inşallah seninde güzel haberlerini alırız

hepinize teşekküredrim beni aranıza aldıgınız için bizim azo sebebibiz inmemiş tessislerden eşimin annesi farkında olmamış yerinde olmadıklarını öyle söylüyorlar 11 yaşında amaliyatla indirilmiş ikiside şimdi yerindeler pek işe yaramasalarda evlendikden 1 yıl sonra öğrendik eşimin durumunu olmayınca tahlil yaptırdık ilk sperm tahlilinde 100 bin sperm vardı çok az dediler doktor üç aylık tedavi verdi yüzde yüz çogalır diye şimdi ismini hatırlamıyorum ve onun üzerine çogalacagı yerde hepside kurudu tedavi ters depti keşke hiç tedavi olmasaydı daha sonra varakosel dediler onunda amaliyatını oldu gene düzelmedi ve ondan beri azosperm birdaha çıkış olmadı 13 yıllık evliyken tüp bebek merkezine gittik anadolu hastanesinde sinan kurşun du doktorumuz bize cesaret verdi sizin durumunuzdakilerde çok bulduk diye genede buldular ama olmadı haha sonra merkez degiştirdik antalya tüp bebek merkezinde tedavinin sonunda tese yapıldı bulamadık diye geldi doktor boşu boşunada benden yumurta topladılar parayı istemiyelim diye tabi o şoku atlatmak çok zor oluyor insan ölmek bile istiyor allah kimseye yaşatmasın o anı benimde hikayem bu

geçmiş olsun 19 yıllık evlisin çok zor olsa gerekseni çok iiii anlıyorum.İşallah bu defaki tedavide yüzünüz güler

merhaba arkadaşlar size kısaca anlatıyım 3yıllık evliyim diyarbakırda yaşıyorum 2 aylık evliyken eşim tese oldu diyarbakırda ölü veya canlı sperm bulunamadı ,patoloji raporunda maturasyon ares yazıyodu kaan hocaya gitmeye karar verdik herşeyin cok güzel olduğunu söylemişti tedaviye başlayalım dedi eşim 2 yıldır tedavide kaan hoca birgün ayarlayp gelin dedi ilaçlarını değitirelim eşim yalnız gitti sperm testi yapmiş 400 sperm öncesi evresi görülmüş hoca iyiyi yaza gelin mikrotese yapalım demiş eşim geldi aradan 4ay geçti biz istanbula gittik mikrotese için emre hocaya orası özel olduğu için daha çok ilgilenirler diye o da bizden sperm tahlili istedi kağıta 10üzeri motil sperm yazıyordu biz ne olduğunu anlamıyorduk biz hep azospermı biliyorduk hocayla görüştük gözünüz aydın 10 ve 20arası hareketli sperm çikmiş hemen tüp bebeğe başlayın dedi yaptık ama olmadı darısı hepinizin başina biz tekrar deniyorz ve deniyeceğizde tuturana kadar

merhaba selmacan 21 peki sizin hormonlar nasıldı hangi ilaçları kullandınız tedavi süresinde

inşallah hepimizin allah yüzünü güldürsün inşallah hepimizin hamile haberleriyle burası dolar taşar olumsuz haberler gelmez inşallah ben burdan okudugum şeyleri deniyorum kocama üç aydır trubulus terteris kullanıyor hüseyin ermişin macununu yaptık incir kürünü yapıyoruz hepsini kullanıyor biz aktarız< aynı zamanda elimizde bütün şeyler ondan hepsini kullandırıyorum inşallah işe yarar işe yararsa dükkana gelenlerede öneririz kelin merhemi olsa kendi başına sürecek aslında neyse bir ümüt işte

belgin arkadaşım inşallah sizdede selmacan gibi turtimgibi bütün sperm bulunan arkadaşlar gibi sizlerdede çıkar bir gün tez zamanda bu hasret biter sizde bitkisel veya başka tedaviler denemedinizmi azo sebebiniz neydi acaba kaç yıllık evlisiniz galiba en eski evliligi olan benim allah benim gibi yapmasın kimseyi napalım kısmet elden gelen birşey yok bazen herşeyde vardır belki bir hayır diyorum bizide allah böyle olmamızı istedi bazende isyanları oynuyorum ama öylede geçiyor günler böylede ben küçük yaşta evlendim 16 yaşını bitirdim evlendim ama boşa bazen etrafıma bakıyorum akrabalara bizden sonra bile evlenenlerin çocukları boyları kadar gelde stres olma kıskançlık degil ama daha degişik bişey çevremden dogum yapan oldugu zaman hayırlı olsuna bile gidesim gelmiyor çünkü milletin laflarını hareketlerini ay uy görüyonmu aman falan dedikçe bana dgeliyolar mutluymuşum gibi seviniyomuşum gibi davranıyorum aglamamak için kendimi sıkıyorum aglasan buseferde millete malzeme çıkoyor bana kimse akrabalardan pek hamile haberini söylemiyor üç ay önce görümcem dogum yaptı arayıpta hayırlı olsun bile demedim offfff offf :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…