günaydın arkadaşlar hergün sizleri takip ediyorum bir defada burda yazmıştım eşimin azolu olduğunu ama kendime söz verdim birdaha yazmayacam taki spermi bulana kadar çok şükür onu bulduk hatta normal çıkış dktorlar bize çare yok evinizde oturun para harcamayın dedi ama biz oturmadık herşeyi denedit. bizim problem genetik turtimm arkadaşimla aynıyız yani azfc delasyonu onlarda mikrsteseyle çikti eminim tedaviyi biraz daha uzatsaydı onlarda da olurdu ammmmmmma tüp bebeğimiz tutmadı neyse kader arkadaşlar ben tekrar tüp bebek için bügun hastanede randevum var ona gidecem gelince herşeyi anlatacam tesede bulunmayan sperm 2yıldan sonra nasılda bulundu bana soru sorabilirsiniz hepsini cevaplayacam kib
selam kızlar iki üç aydır sizi sessizce takip ediyordum daha önce böyle bir sitenin varlıgından habersizdim tesadüfen internetde kısırlıga bitkisel çözüm falan diye bakarken buldum ve buldugumdan beri sizi hergün yazdıklarınızı okumaya başladım sizinle üzülüp sizinle sevindim ve daha fazla sezsiz kalmak istemedim burayı bulmadan önce zanediyordum sadece bizim başımızda dünyanın en şansız insanı olarak görüyordum kendimi ama burda baktım aynı benim yaşadıklarımı yaşayanlar var çokmuş keşke olmasaydı sade genede bizde olsaydı çok zor bir durum insanın çocugunun olmaması tabi çevremizdekilere başında olmayana çok basit gelsede bizi ancak bizim gibiler anlar benimde eşimde sperm hiç yok 19 yıllık evliyiz biz çok çektik başımıza gelmeyen kalmadı çocuk ugruna biz ikikere tüp bebek denedik tese yapıldı ilkinde on iki sperm bulundu benden 18 yumurta toplandı sadece birisi döllendi odo tutmadı 1 yıl sonra tekrar denedik tesede hiç bulunamadı 5 yıldırda hiç birşey yapmıyoruz ama mikrotese denemeyi düşünüyoruz busefer ozaman öyle bişey yoktu doktorlar yapalım diyorda benim cesaretim yok .
selam kızlar iki üç aydır sizi sessizce takip ediyordum daha önce böyle bir sitenin varlıgından habersizdim tesadüfen internetde kısırlıga bitkisel çözüm falan diye bakarken buldum ve buldugumdan beri sizi hergün yazdıklarınızı okumaya başladım sizinle üzülüp sizinle sevindim ve daha fazla sezsiz kalmak istemedim burayı bulmadan önce zanediyordum sadece bizim başımızda dünyanın en şansız insanı olarak görüyordum kendimi ama burda baktım aynı benim yaşadıklarımı yaşayanlar var çokmuş keşke olmasaydı sade genede bizde olsaydı çok zor bir durum insanın çocugunun olmaması tabi çevremizdekilere başında olmayana çok basit gelsede bizi ancak bizim gibiler anlar benimde eşimde sperm hiç yok 19 yıllık evliyiz biz çok çektik başımıza gelmeyen kalmadı çocuk ugruna biz ikikere tüp bebek denedik tese yapıldı ilkinde on iki sperm bulundu benden 18 yumurta toplandı sadece birisi döllendi odo tutmadı 1 yıl sonra tekrar denedik tesede hiç bulunamadı 5 yıldırda hiç birşey yapmıyoruz ama mikrotese denemeyi düşünüyoruz busefer ozaman öyle bişey yoktu doktorlar yapalım diyorda benim cesaretim yok .
canım sende aramıza hoşgeldin.ama gelişinde güzel haberlerle oldu çok sevindim.canım bende inanıyorum ki doktorların da elinin kolunun bağlandığı durumlar var onlar sadece bizi fazla umutlandırıp sonra üzülmemizi istemiyorlar inşallah birgün burdan hepimiz haykırıcaz sperm bulundu ve hamileyiz diye .inşallah seninde güzel haberlerini alırızgünaydın arkadaşlar hergün sizleri takip ediyorum bir defada burda yazmıştım eşimin azolu olduğunu ama kendime söz verdim birdaha yazmayacam taki spermi bulana kadar çok şükür onu bulduk hatta normal çıkış dktorlar bize çare yok evinizde oturun para harcamayın dedi ama biz oturmadık herşeyi denedit. Bizim problem genetik turtimm arkadaşimla aynıyız yani azfc delasyonu onlarda mikrsteseyle çikti eminim tedaviyi biraz daha uzatsaydı onlarda da olurdu ammmmmmma tüp bebeğimiz tutmadı neyse kader arkadaşlar ben tekrar tüp bebek için bügun hastanede randevum var ona gidecem gelince herşeyi anlatacam tesede bulunmayan sperm 2yıldan sonra nasılda bulundu bana soru sorabilirsiniz hepsini cevaplayacam kib
geçmiş olsun 19 yıllık evlisin çok zor olsa gerekseni çok iiii anlıyorum.İşallah bu defaki tedavide yüzünüz gülerselam kızlar iki üç aydır sizi sessizce takip ediyordum daha önce böyle bir sitenin varlıgından habersizdim tesadüfen internetde kısırlıga bitkisel çözüm falan diye bakarken buldum ve buldugumdan beri sizi hergün yazdıklarınızı okumaya başladım sizinle üzülüp sizinle sevindim ve daha fazla sezsiz kalmak istemedim burayı bulmadan önce zanediyordum sadece bizim başımızda dünyanın en şansız insanı olarak görüyordum kendimi ama burda baktım aynı benim yaşadıklarımı yaşayanlar var çokmuş keşke olmasaydı sade genede bizde olsaydı çok zor bir durum insanın çocugunun olmaması tabi çevremizdekilere başında olmayana çok basit gelsede bizi ancak bizim gibiler anlar benimde eşimde sperm hiç yok 19 yıllık evliyiz biz çok çektik başımıza gelmeyen kalmadı çocuk ugruna biz ikikere tüp bebek denedik tese yapıldı ilkinde on iki sperm bulundu benden 18 yumurta toplandı sadece birisi döllendi odo tutmadı 1 yıl sonra tekrar denedik tesede hiç bulunamadı 5 yıldırda hiç birşey yapmıyoruz ama mikrotese denemeyi düşünüyoruz busefer ozaman öyle bişey yoktu doktorlar yapalım diyorda benim cesaretim yok .
merhaba arkadaşlar size kısaca anlatıyım 3yıllık evliyim diyarbakırda yaşıyorum 2 aylık evliyken eşim tese oldu diyarbakırda ölü veya canlı sperm bulunamadı ,patoloji raporunda maturasyon ares yazıyodu kaan hocaya gitmeye karar verdik herşeyin cok güzel olduğunu söylemişti tedaviye başlayalım dedi eşim 2 yıldır tedavide kaan hoca birgün ayarlayp gelin dedi ilaçlarını değitirelim eşim yalnız gitti sperm testi yapmiş 400 sperm öncesi evresi görülmüş hoca iyiyi yaza gelin mikrotese yapalım demiş eşim geldi aradan 4ay geçti biz istanbula gittik mikrotese için emre hocaya orası özel olduğu için daha çok ilgilenirler diye o da bizden sperm tahlili istedi kağıta 10üzeri motil sperm yazıyordu biz ne olduğunu anlamıyorduk biz hep azospermı biliyorduk hocayla görüştük gözünüz aydın 10 ve 20arası hareketli sperm çikmiş hemen tüp bebeğe başlayın dedi yaptık ama olmadı darısı hepinizin başina biz tekrar deniyorz ve deniyeceğizde tuturana kadar
fatfata arkadaşım sizin problem neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?