tedaviye devam ediyormusunuz bir daha mikrotese deniyecekmisiniz kaç yıllık evlisiniz mikroteseyi kim ve nerde yaptınız
bizede başta sebebsiz dediler biz genetik tahlilere bakınca azfc delasyonu çıktı siz baktırdınız mı
canım ya sabah işe gelirken sen geldin aklıma biliyormusun, geçengün muhtara gittim ikametgah almak için muhtarın yanında anaokulu vardı sabah erkenden gittim işimi biran önce halledeyim dedim o sırada veliler çocukalrını sınıfa bırakıp işlerine gidiyorlar sarılıp öpüp kucaklaıyorlar içim sızladı yandı sanki beynim yerinden çıkacak gibi oldu ben 10 dakikalık bu olaya katlanamadım ama sen hergün bunlarını yaşıyorsun kaderimiz aynı ama meslek açısından iyi dayanıyorsun canım çok sabır isteyen bir iş seni 10 dakikada anladım rabbim bizim yüzümüze gülecek ben buna inanıyorum ben eşimle konuştum seneye tekrar tedavi olucaz turtim bana biraz ümit verdi yaşadıkları bir mucize sende ümidini kaybetme bence yoksa ümitsiz olunca daha da moralin çöker
iyi geceler..........
ne güzel kimimiz güzel haberler veriyor kimimizde üzüntümüzü dile getiriyoruz ama hepimizin ortak derdi azo sevinsekte üzülsekte kaderimiz aynı azoooooo iyiki bu topiği bulmuşum vakti zamanında hiç değilse kendimi burada iyi hissediyorum sevinçler hüzünler hep burada paylaşılıyor birbirimizi tanımasakta sadece sanal olarak biliyoruz ama üzüntümüzde sevincimizde birbirimiz için oluyor yeri kendi kanımızdan canımızdan kişilerle bile paylaşamadığımız sorunları burada anlatıyoruz teselli buluyoruz umarım hiç değişmez bu topik.....
ne güzel yazmışın harzem aynı duyguları yaşıyorum işe gelir gelmez hemen burayı açıyorum eskiden maillerime bakardım ama ilkim bu oldu şimdi
Günaydın arkadaşlar, umut dolu güzel bir gün geçirmenizi dilerim :)
merhaba arkadaşlar...Ya canım çok sıkkın. Biz 6 aydır Kaan Hocada tedavideyiz. fsh 40dan 20lere düştü. Daha doğrusu geçen ay 20ye düşmüştü, bu ay yine 26 çıktı. Kaan Hoca mikrotese yapalım artık, anca yarıya düşürebildik 6 ayda demiş. Biz daha önce mikrotese yaptırmıştık, elonge bulunmuştu. Genartta yaptırmıştık mikroteseyi. Dün benim tedavimi yapan doktorumu aradım. Dedi ki "fazla ümitlenmeyin, birinci de elonge bulununca ikincide sperm bulunma şansı çok az." Bunu duyuncaya kadar daha ümitliydim ama bir anda yerle bir etti beni. Kaan Hocaya yazdık bakalım Haziran bizim için uygundur diye. Bu arada Kaan Hoca mikroteseleri Genartta yapıyormuş heralde artık. Hayırlısı, çok zor işimiz biliyorum, korkuyorum, ama korkunun da ecele faydası yokk....
günaydın arkadaşlar denetmen arkadaş bencede fazla üzülme herzaman doktorların dedigi gibi olmuyor sen genede eşininde kendininde morelini yüksek tut moral çok etkiliyor sonucu birde tedavinin yanı sıra bitkiselleride deneyin incir kürü falan yapın keçi buynuzu pekmezi bal macunu sigara içmesin çok etkisi var inşallah içimden olumlu sonuç alacakmışsınız gibi geliyor inşallah seneye buzaman karnında olur allah kimsenin boynunu bükük eli boş koymasın aminn
canım kaderimizde varsa anne olmak buna hiç kimse engel olamaz ama yoksa da kimse hiçbirşey yapamaz ben buna inanıyorum...Ben sigaraya falan inanmıyorum hayatında sigara içmemiş içki içmemiş ama yok kilosu iii boyu iii ...nebileyim anlamadım gitti kıllı dagünaydın arkadaşlar denetmen arkadaş bencede fazla üzülme herzaman doktorların dedigi gibi olmuyor sen genede eşininde kendininde morelini yüksek tut moral çok etkiliyor sonucu birde tedavinin yanı sıra bitkiselleride deneyin incir kürü falan yapın keçi buynuzu pekmezi bal macunu sigara içmesin çok etkisi var inşallah içimden olumlu sonuç alacakmışsınız gibi geliyor inşallah seneye buzaman karnında olur allah kimsenin boynunu bükük eli boş koymasın aminn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?