günaydın fıstıklarnasılsınız selmacan arkadaşım çok sevindim sizin adınıza normal yoldan çıkış olmasına darısı bizlerin başına inşallah blueavcım sen nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik kendine ve bebişe dikkat et ha
kızlar acaba internette cum plus diye sperm arttırıcı var alsakmı diyorum bizim gibi inmemiş tessislerden sperm yoklugu olanlara ne iyi gelirki bissürü ürün var hangisini alsak bilmiyorum trubulus terteris kullandı üç aydır onu biz kendimiz satıyoruz zaten sizin içinizde hiç yokmu bunları deniyen olumlu sonuç alan acaba
hayır hiç bir degişiklik yok zaten sakalı falan fazlazıyla var eskisinden daha çabuk uzadıgını söylüyor inşallah faydası olsada mikroteseye falan gerek kalmasa ben sizin geçenlerde naptıgınızı merak ediyorum serçe kuşu falan yediriyordunuz hiç faydası olmadımı tahlil yaptırmadınızmı inşallah bir mucize olurda birşeyler sebeb olur
sağol canımcım ben de iyiyim şükür Allaha nolsun işte hep aynı.sağol canım iyiym hamilelikte iyi gidiyor ilk başlardaki bulantı ve kusmalar azaldı şimdi daha rahatım elimden geldiğince dikkat ediyorum hayatım inşl darısı sizlere olsun sen nasılsın
turtim cnm birşey soracaktım dr neden dondurmadan direk seni hazırlayıp aynı gün yumurtalarını toplamadı anlamadım.tamam bunu boşu boşuna umutlandırıp hayal kırıklığı yaşatmamak için yapıyolar ama hem de kendileri söylüyolar dondurarak denemenin tutma ihtimalini düşürdüğünü..lütfen bu konuda yazar mısın.çünkü biz daha önce hiç ilaç kullanmadık tesede sperm çıktı ama drların umudu olmadığı için beni hazırlamamışlardı.birinci denememizde tutmadı,ikincisindede tutma ihtimali %20 ymiş.bunun için dr ilaç tedavisi uygulayalım eşine 2-3 ay sonra tekrar tese yapalım dedi ve dondurmadan deneyecek galiba ihtimali arttırmak için bulunmazsa da daha önceden dondurulmuş olanlardan tüp bebek uygulanacak en kötü ihtimalle.sizinkini dondurunca kafam karıştı..:44:
Kızlar bişey sorucam, vajinal yoldan ilaç verilerek önce rahme sonra tüplerden karna giden ve bu sırada çekilen bir röntgen varmış.. Bunu yaptıran arkadaşlarım var mı? Doktor bunu istedi gitmeden yarım saat önce ağrı kesici iç dedi bana ben biraz şüphelendim.. Bu ağrılı sancılı bişey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?