Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

sağol canım iyiym hamilelikte iyi gidiyor ilk başlardaki bulantı ve kusmalar azaldı şimdi daha rahatım elimden geldiğince dikkat ediyorum hayatım inşl darısı sizlere olsun sen nasılsın

kızlar acaba internette cum plus diye sperm arttırıcı var alsakmı diyorum bizim gibi inmemiş tessislerden sperm yoklugu olanlara ne iyi gelirki bissürü ürün var hangisini alsak bilmiyorum trubulus terteris kullandı üç aydır onu biz kendimiz satıyoruz zaten sizin içinizde hiç yokmu bunları deniyen olumlu sonuç alan acaba

tatlım tribulusu eşim kullandı bak canım eşinde değişiklik hissediyormusun ne bileyim sakallarının daha çok çıktığını ne bileyim erkeklik özelliklerinin arttığını gözlemledinmi?en azından birşey farklı değilse başka ilaçlar deneyebilirsin allah hepimizin eşlerine bol bol sperm versin hepimizin hayırlı salih evlatları olsun inşallah

hayır hiç bir degişiklik yok zaten sakalı falan fazlazıyla var eskisinden daha çabuk uzadıgını söylüyor inşallah faydası olsada mikroteseye falan gerek kalmasa ben sizin geçenlerde naptıgınızı merak ediyorum serçe kuşu falan yediriyordunuz hiç faydası olmadımı tahlil yaptırmadınızmı inşallah bir mucize olurda birşeyler sebeb olur

canım serçe kuşunu eşine yediren arkadaşım 5n1ke .bizde ondan haber bekliyoruz ama ne zamandır uğramıyor topiğe belkide sperm bulunmuştur tedavi görüyorlardır.rabbim hepimiz için mucizelerini göstersin inşallah

ay pardon ya canım ben seni zanneddiydim kuş yediren neyse inşallah faydasını görmüştürler herkezede umut olurlar 5n1k arkadaş bence ne yaptıgınızı anlatın faydası oldumu olmadımı diye daha fazla meraklandırmayın herkezi :95::84:

sağol canım iyiym hamilelikte iyi gidiyor ilk başlardaki bulantı ve kusmalar azaldı şimdi daha rahatım elimden geldiğince dikkat ediyorum hayatım inşl darısı sizlere olsun sen nasılsın
sağol canımcım ben de iyiyim şükür Allaha nolsun işte hep aynı.

slm arkadaşlar siteye her gün bakıyorum ama yazacak bir şey bulamıyorum yeni arkadaşlar gelmiş inşallah tez zamanda hamile haberlerini alırız eşime üç ayrı vitamin aldık gnc ürünlerinden arginemax l arginine birde antioksidan formüla bakalım iki ayda bunları kullanack sonra test vercez 6 ay oldu eşim test vermedi inşallah faydası olur benden bukadar arkadaşlar szler nasılsınız

yorgunum dostlarım yorgunum yorgun... :) yorgunum işte siz nasılsınız? işten geldim beynimin içinde 16 tane çocuk sesi çığlık çığlığa halen bağırıyorlar sanki bugün gezimiz vardı baharı gördük diye çıktık çocuklarla parka, çocuklar için çok eğlenceli bizler için çok yorucuydu

Kızlar yaaaa ben artık şu kök hücre işinin uzamasından çok sıkıldım.şimdi haberlerde gördüm kök hücreden böbrek yapmayı başarmışlar.ama bunun tamamen kullanılabilr hale gelmesi 10seneyi bulur diyorlar.yani bunlar ne biçim doktor bilmiyorum .bir heyet oluştursunlar bu konuda gece gündüz demeden çalışsınlar madem bir ip ucu buldunuz mevlam birşeylerin tedavisini bulmanıza izin verdi o zaman çalışın vede insanlığa yararlı işler yapın ne bileyim insanları kesip biçeceğinize kök hücreden sağlıklı hücreler oluşturmaya çalışın.hergün çıkıyorlar ekranlara insanların ağzına bir kaşık bal çalıyorlar.insanlar ümitleniyor ama ortada ne fol var nede yumurta .lütfen arkadaşlar bu konuda sessiz kalmayalım .artık kanayan yaramız dinsin .bizde anne olalım.:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

evt vck sana katılıyorum bende kök hücreyi bekleyenlerdenim çok araştırmalar yaptım ama hala bir şey yok inşallah en kısa zamanda gerçekleşirde burda bizim gibi umutsuzlara umut ışığı olurlar

Canım merhaba, dilekleriniz için herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim, sizlerin bana desteği çok fazla.. Beni hazırlamadı çünkü biz ilk mikroteseyi 1 yıl önce yaptırdık sperm bulunmadı ve patoloji raporu bile istememiş doktor, ilk kendiside takip etmediği için elinde bişey yoktu.. Kaan hoca temkinli gitmek istedi, eğer sperm çıkmazsa seni boşuna hazırlamayalım en azından içini açıp görmüş olurum ona göre tedavi sürecine devam ederim patoloji raporuyla demişti, sanırım o yüzden.. umutluydu ama riske atmak istedi diye düşünüyorum..

Kızlar nasılsınız? Herbirinizi çok özledim yazdıklarınızı hemen göz ucuyla okudum, dualarımdasınız, rabbim sizlerede yaşatsın.. Adet düzensizliğim için için ilaca başladım polikistik overim olduğu için benim tedavi sürem 2 ayı geçicekmiş sanırım haziran sonu gibi deneme yapılacak.. Eşiminde o zamana kadar yarasının iyileştirip herhangi bir olumsuz durumda tekrar ameliyata girmeye hazır olması gerekiyormuş. Patoloji raporumuz çıkmış sperm üretiminin olduğu yazıyormuş, henüz kaan hocaya mail atmadım.. memlekete döndük, bakalım bundan sonraki süreç nasıl devam edicek..

Selmacan21 aramıza hoşgeldin öncelikle, senin adına çok sevindim ve aynı kaderin yolcusu olduğumuzu duyunca umutlandım.. Eşinden meni yoluyla sperm çıkması ne kadar güzel bişey inşallah birgün bizimde normal çıkışımız olur.. Bizim 2.mikrotese denememizde bulundu Allahıma şükürler olsun.. Tedavi aşamasına geldik ne mutlu ki ama korkularımda yok değil.. Benim pek bilgim yok burdan kızlardan duyduklarım dışında, sen tecrübelisin ve senin gibi daha önce tüp bebek deneyen arkadaşlarımın tecrübelerine ihtiyacım var..

Kızlar bişey sorucam, vajinal yoldan ilaç verilerek önce rahme sonra tüplerden karna giden ve bu sırada çekilen bir röntgen varmış.. Bunu yaptıran arkadaşlarım var mı? Doktor bunu istedi gitmeden yarım saat önce ağrı kesici iç dedi bana ben biraz şüphelendim.. Bu ağrılı sancılı bişey mi?

MRB GUZELLER..... NASILSINIZ? bende ıyıyım okuldayım .......canım mrb rabbım yar ve yardımcın olsun ınsaaalh senın ve tum kardeslerımın...canım ben cektrdım o fılmı...eger kendını kasarsan benım gıbı (acı esıgım cok dusuk oldugu ıcın) acılı bır ıslem bende kanama da olmustu benım ıcın cok kotu bır seydı..ama kendını kasmadan yaparsan baska bırı oyleydı ve cok kolay cekıldı bır sorun olmaz....bır debenım vagınal yol ve rahımım darmıs...o yuzden oldu...sende olacagını sanmam..sen rahat ol kolay 5 daklık bır ıs.....

günaydın JKLMem ben iyiyim şükür Allaha sen nasılsın nasıl gidiyo okul

günaydınnnnnnnn kızlar...nasılsınız? JKLM ders boş heralde canım:)) benim de öğlen başlıyo dersim bgn..keyif yapıyorum şimdilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…