MRB GUZELLER..... NASILSINIZ? bende ıyıyım okuldayım .......canım mrb rabbım yar ve yardımcın olsun ınsaaalh senın ve tum kardeslerımın...canım ben cektrdım o fılmı...eger kendını kasarsan benım gıbı (acı esıgım cok dusuk oldugu ıcın) acılı bır ıslem bende kanama da olmustu benım ıcın cok kotu bır seydı..ama kendını kasmadan yaparsan baska bırı oyleydı ve cok kolay cekıldı bır sorun olmaz....bır debenım vagınal yol ve rahımım darmıs...o yuzden oldu...sende olacagını sanmam..sen rahat ol kolay 5 daklık bır ıs.....
gunaydin kizlar nasilsiniz? "turtimm" gozun aydin cok sevindim operasyonunuzun iyi gecmesine insallah senin tedavin de iyi gecer... bu arada su kok hucre olayi sadece bobrekle ibaret degil kizlar dun okudum internette sanirim gormediniz ama kok hucreden kadin yumurtaligi elde edilmis ve erken menepoza girenlerin, yumurta rezervi az olanlarda ve kaliteli yumurtasi olmayanlarda 25-35 yas arasindakilerde uygulanacakmis tedavi..... umarim yakinda erkek inferilitesinde de olumlu gelismeler yasanir
kızlar geldiğim gibi nete koştum maillerime bakıyorum ve size bakıyorum hemen. Güzel haberler varmı,yazdıklarıma cevap yazan yok yaa neysesizden gelicek güzel haberlerle umutlanmaya çalışıyorum..
arkadaşlar dün haberlerde izledim kısırlığa kök hücre umudu diye yurt dışında türk doktorlarımızdan birtanesi kadının kök hücresinden yumurta üretmiş ve başarılı olmuşlar ilk fareler üzerinde denenmiş fareleri menepoza sokup sonradan yumurta elde etmişler ve yurt dışında kullanılmaya başlanmış bir kaç defa bence türkiyeyede gelmesi an meselesidir ve kök hücreden yumurta üretebiliyolarsa spermde üretebilirler dimi ama az kaldı inşl arkadaşlar çok az
kızlar acaba lahlil sonuçlarından anlıyanınız varmı eşime bugün tahlil yaptırdık fsh 2
3
kızlar içinizde tahlil sonucundan anlayan varmı eşime bugün tallil yaptırdık fsh 2
3
kızlar tahlil sonucundan anlayanınız varmı fsh 23.89 lh 16.52 testosteron 477.81 eşime bugün yaptırdık tabi sperm testi sıfır kulandıgı şeylerin faydası varmı diye baktırdık sperm testinde birtane bile çıksa sanki çocugumuz olmuş gibi sevincez ama nerde şansmı var agzına yandıgımın şansı
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?