kızlar iyi geceler nasılsınız bugün cok dişim agrıyo dişlerimin saglık bozuklugu sanki 80 lik nine gibi ne yapamam lazım kızlar güçlendirmek için
günaydın kızlar iyi sabahlar nasılsınız bayaadır yoktum.sormayın ne yaşadık aslında hiç adetimiz değildir böyle işlere hiç kalkışmazdık ama Allah şaşırttı galiba.iş yerinden bi arkadaşım bir evliya var benim baldızıma doktorlar çocuğun olmaz dediler o evliyaya gitti üç gün sonra hamile olduğunu öğrendi dedi.inandık gittik bizde tabi.ankaradan çıktık yola 300 km gittik.söylediği kişiyi bulduk adama derdimizi anlattık .çok pişman olduk adam iman ehli değildi bi kere saçma sapan konuştu işte hz.ali yi görüyormuş da onunla konuşuyomuş falan bi sürü saçmaladı zaten adam alkolikmiş.konuştu konuştu en son sizin çocuğunuz olacak ( tövbe haşa)ben size vermişken erkek çocuk vereyim kız çocuğunun derdi çok olur demezmi beynimden vrulmuşa döndüm sen kimsin yaaa senin ne haddine çocuk vermek eşimde çok sinirlendi yarım saat kadar oturduk adam bi dua bile etmedi bize çok canımız sıkıldı biz nasıl böyle bi yanlışa düştük diye yol boyunca ağladım çok canım sıkıldı kızlar dünden beri süekli tövbe ediyorum moralimiz sıfırlandı biz karşımıza bir derviş çıkacak diye bklerken saçma sapan biri çıktı offf offf bu çocuk hasreti gözümüzü gönlümüzü bu kadar mı kör etti anlamıyorum moralim çok çok çok bozuk
günaydın kızlar iyi sabahlar nasılsınız bayaadır yoktum.sormayın ne yaşadık aslında hiç adetimiz değildir böyle işlere hiç kalkışmazdık ama Allah şaşırttı galiba.iş yerinden bi arkadaşım bir evliya var benim baldızıma doktorlar çocuğun olmaz dediler o evliyaya gitti üç gün sonra hamile olduğunu öğrendi dedi.inandık gittik bizde tabi.ankaradan çıktık yola 300 km gittik.söylediği kişiyi bulduk adama derdimizi anlattık .çok pişman olduk adam iman ehli değildi bi kere saçma sapan konuştu işte hz.ali yi görüyormuş da onunla konuşuyomuş falan bi sürü saçmaladı zaten adam alkolikmiş.konuştu konuştu en son sizin çocuğunuz olacak ( tövbe haşa)ben size vermişken erkek çocuk vereyim kız çocuğunun derdi çok olur demezmi beynimden vrulmuşa döndüm sen kimsin yaaa senin ne haddine çocuk vermek eşimde çok sinirlendi yarım saat kadar oturduk adam bi dua bile etmedi bize çok canımız sıkıldı biz nasıl böyle bi yanlışa düştük diye yol boyunca ağladım çok canım sıkıldı kızlar dünden beri süekli tövbe ediyorum moralimiz sıfırlandı biz karşımıza bir derviş çıkacak diye bklerken saçma sapan biri çıktı offf offf bu çocuk hasreti gözümüzü gönlümüzü bu kadar mı kör etti anlamıyorum moralim çok çok çok bozuk
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir
ben pek iyi degilim bugunlerde iyice bunaldim cok sinirliyim herseyi kirip dökesim geliyor
icim karma karisik..Rabbim kimseyi böyle sinamasin cok zor alistim diyorum ama alisilmiyor
allahim hepimize sabir eslerimize sifalar versin gelsin artik bizimde bebislerimiz
canım inan aynı hataya bizde düştük .bizim gittiğimiz alkolik felan değildi ama bir kuldan meded umacağımıza Rabbimiz bize o kadar yakınken her an dua etsek ve yakınlarımızdan etrafımızdakilerden hayır dua alsak .tam teslimiyetle sabır ve sükür etsek zaten verecekse kaderimizde varsa verir Allah.Rabbim daha fazla bekletmesin cahil insanlarında diline oyuncak etmesin bizi.:26:günaydın kızlar iyi sabahlar nasılsınız bayaadır yoktum.sormayın ne yaşadık aslında hiç adetimiz değildir böyle işlere hiç kalkışmazdık ama Allah şaşırttı galiba.iş yerinden bi arkadaşım bir evliya var benim baldızıma doktorlar çocuğun olmaz dediler o evliyaya gitti üç gün sonra hamile olduğunu öğrendi dedi.inandık gittik bizde tabi.ankaradan çıktık yola 300 km gittik.söylediği kişiyi bulduk adama derdimizi anlattık .çok pişman olduk adam iman ehli değildi bi kere saçma sapan konuştu işte hz.ali yi görüyormuş da onunla konuşuyomuş falan bi sürü saçmaladı zaten adam alkolikmiş.konuştu konuştu en son sizin çocuğunuz olacak ( tövbe haşa)ben size vermişken erkek çocuk vereyim kız çocuğunun derdi çok olur demezmi beynimden vrulmuşa döndüm sen kimsin yaaa senin ne haddine çocuk vermek eşimde çok sinirlendi yarım saat kadar oturduk adam bi dua bile etmedi bize çok canımız sıkıldı biz nasıl böyle bi yanlışa düştük diye yol boyunca ağladım çok canım sıkıldı kızlar dünden beri süekli tövbe ediyorum moralimiz sıfırlandı biz karşımıza bir derviş çıkacak diye bklerken saçma sapan biri çıktı offf offf bu çocuk hasreti gözümüzü gönlümüzü bu kadar mı kör etti anlamıyorum moralim çok çok çok bozuk
saolun canlarım belgin vck doğru söylüyosunuz denize düşen yılana sarılır ama bizim denizdede karadada Allah tan başka sarılacak kimsemiz yok gerçekten bu şarlatanın hz.ali nin ismini kullanması çok kötü daha da böyle peygamberimizin soyundan gelenleri saydı ama ne Allah dedi nede pegamberimizin ismini söyledi offf offf inanamıyorum biz nasıl kandıkda gittik
mavianemo sizin hormon değerleriniz nasıl bize de inmemiş testisten şüpheleniyorum dedi ameliyatımız falan yok tabi sizin kadar parlak konuşmadı bizimle onun iiçn merak ettim bir de ameliyatı tıp fakültesinde yapıyor diye biliyordum ama özel lafı falan geçti tam olarak bilen var mı nerede ameliyat yaptığını
merhaba arkadaslar
nasilsiniz tedaviler ne alemde???
bize cok dua edin yarin esim spermiogram yaptirmaya gidecek,en son 1 yil once yaptirmistik,bakalim belki normal yolla cikar insaallah.....lutfen dua edin,cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?