Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar iyi geceler nasılsınız bugün cok dişim agrıyo dişlerimin saglık bozuklugu sanki 80 lik nine gibi ne yapamam lazım kızlar güçlendirmek için

hemen bi diş doktoruna gidiceksin tabiikiii :) aslında benimde bugün sabahtan randevum vardı diş doktorumda bakım yaptıracaktım ama manisaya gidiyorum bugün o yüzden iptaal ettim..sana geçmiş olsun ihmal etme..

günaydın canlarım nasılsınız......iyi haftalar diliyorum,epeydir giremiyordum bahar temizliği yptım....bu haftada anneme başlıycam anlaşılan yaza yorgun gireceğim. napalım sağlk olsun,daha geçmişi okumadım bir bakıp geleyim...

günaydın kızlar iyi sabahlar nasılsınız bayaadır yoktum.sormayın ne yaşadık aslında hiç adetimiz değildir böyle işlere hiç kalkışmazdık ama Allah şaşırttı galiba.iş yerinden bi arkadaşım bir evliya var benim baldızıma doktorlar çocuğun olmaz dediler o evliyaya gitti üç gün sonra hamile olduğunu öğrendi dedi.inandık gittik bizde tabi.ankaradan çıktık yola 300 km gittik.söylediği kişiyi bulduk adama derdimizi anlattık .çok pişman olduk adam iman ehli değildi bi kere saçma sapan konuştu işte hz.ali yi görüyormuş da onunla konuşuyomuş falan bi sürü saçmaladı zaten adam alkolikmiş.konuştu konuştu en son sizin çocuğunuz olacak ( tövbe haşa)ben size vermişken erkek çocuk vereyim kız çocuğunun derdi çok olur demezmi beynimden vrulmuşa döndüm sen kimsin yaaa senin ne haddine çocuk vermek eşimde çok sinirlendi yarım saat kadar oturduk adam bi dua bile etmedi bize çok canımız sıkıldı biz nasıl böyle bi yanlışa düştük diye yol boyunca ağladım çok canım sıkıldı kızlar dünden beri süekli tövbe ediyorum moralimiz sıfırlandı biz karşımıza bir derviş çıkacak diye bklerken saçma sapan biri çıktı offf offf bu çocuk hasreti gözümüzü gönlümüzü bu kadar mı kör etti anlamıyorum moralim çok çok çok bozuk

canım benım allah kendisinden başka kapı aratmasın inşallah.atalarımızın bir deyimi var denize düşen yılana sarılır diye. ama bizim denizdede karadada tek kurtarıcımız allah'tır.çaresizlikten ve bir umut belki allah'ın sevdiği kuludur diye ona gittiğinizi biliyorum.mevlam bizim derdimizi vermiş çaresini bulmamız gerekiyor.mevlam bizi en yakın zamanda evlatlarımıza kavuştursun inşallah

canım napalım insanız işte her duydugumuzdan umut bekliyoruz ama bu türlü insanlarında böyle yüce zatlerın(HZ ALİ)isimlerini kullanarak böyle saçmalıklarla uğraşmasına inanamıyorum.bizimde burda öyle biri var fakat o çocuk veririm felan demiyo o geçmişi söylüyo onun bazı güçleri var ama asla geleceği söylemiyo onu yüce allahtan başkası bilemez üzme kendini canım allahım böyle insanlara karşı bu derdimize derman verecek..

Son düzenleme:

canım allahım sabır ve dayanma gücü versin hepimizee

saolun canlarım belgin vck doğru söylüyosunuz denize düşen yılana sarılır ama bizim denizdede karadada Allah tan başka sarılacak kimsemiz yok gerçekten bu şarlatanın hz.ali nin ismini kullanması çok kötü daha da böyle peygamberimizin soyundan gelenleri saydı ama ne Allah dedi nede pegamberimizin ismini söyledi offf offf inanamıyorum biz nasıl kandıkda gittik

canım inan aynı hataya bizde düştük .bizim gittiğimiz alkolik felan değildi ama bir kuldan meded umacağımıza Rabbimiz bize o kadar yakınken her an dua etsek ve yakınlarımızdan etrafımızdakilerden hayır dua alsak .tam teslimiyetle sabır ve sükür etsek zaten verecekse kaderimizde varsa verir Allah.Rabbim daha fazla bekletmesin cahil insanlarında diline oyuncak etmesin bizi.:26:

boş ver canım öyle insanları allahımıza ,peygamberimize ve HZali dua edelimki allahım bizi bu dertten kurtarsın ..,allahım edilen duaları boşa çıkartmazzzzz

bencede canım içindeki oldugumuz durum al şu zehiri iç çocugunuz olacak deseler içecek durumdayız hiç üzülmeye deymez öyle şarlatanlar çok gelecegi allahtan başkası bilemez tabi bende yaşadım buna benzer şeyler benide gömcemgilin bir gittikleri hoca varmış ta antakyanın bir köyünde çocugumuz yok diye anlattık adama eşimden olmuyo dediksede hiç ilgilenmedi senin hertarafın çocuk ne üzülüyonuz olacak yakında dedi tutdu küçük bir şişe pembe renkli bir su verdi birde bunu hergün 20 gün iç bide muska yazdı bunuda boynundan çıkarma diye 20 gün adetin geçecek 20.ci ğünü beni arayın hemen dedi bende salak gibi dediğini yaptım ve 20 gün adetim geçti 20.günü aradım buraya hemen gelin dedi biz ta antalyadan antakyaya nasıl gidelim daha önce niye söylemedin ben bugün gelem yetişmez dedik e suyun içine 100 tana ihlas süresi oku iç dedi bugün ben hemen onuda yaptım malesef sonu hüsran hayır bebek olsa yanına gitmedik diye nere gitcek bunların hepsi yalançı adetimde bence o suyun içinde bişey vardı ondan geçti yada piskolojik hayır bide adamdan olmuyo dedik ona versin bişeyler yalan oldu ordan belli denize düşen böyle

MRB ARKADASLAR maalesef hepımız boyle seyler yasamısız bız de gıttıkk ..dualar fılan okudu gercı bızımkı ımamdı..neyse rabbbım kabul etsın ınsaalh..sarlatanların elınede muhtac etmesın dusurmesın...rabbım gonlunuzden her ne gecyrsa butum cumle musluman kardesımın dıleklerını yerıne gtrsn ınsaaalh.amınamın

kızlar buğün kaan aydos beyle görüştüm bütün herşeyi anlattım sisin durumunuzda yüzde yüz sperm buluruz dedi ama önce tedavi olmanız gerekir dedi tedavisiz tese yanlış dedi randevu numarası verdi musayit oldugunuzda gelin dedi ne bileyim bir içim bi anda ümütlendi musayit bi zamanda gidicez inşallah kader bizede güler

mavianemo sizin hormon değerleriniz nasıl bize de inmemiş testisten şüpheleniyorum dedi ameliyatımız falan yok tabi sizin kadar parlak konuşmadı bizimle onun iiçn merak ettim bir de ameliyatı tıp fakültesinde yapıyor diye biliyordum ama özel lafı falan geçti tam olarak bilen var mı nerede ameliyat yaptığını

zakkum11 valla hormon fsh 23 lh 16 testesteron 444 ama kendisi sormadı sadece ben 19 yıllık evliyiz iki tese oldu birinde 12 sperm çıktı tutmadı ikinci tesede hiç bulunamadı acaba mikrotese yapsak çıkarmı diye sordum yanlış tedavisiz tese ben dedim bir yılık evliyken menisinde çok az olsada çıkmıştı doktor çogaltmak için üç ay ilaç verdi ondan sonra tersine azospermi oldu yanlış yerde olmussunuz gelin sizi tedaviye başlatalım belkide normal çıkış bile olur dedi yüzde yüz sizin durumunuzda bir şekilde çıkar dedi randevu numarasını verdi ama çok ümüt baglamak istemiyorum hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum allahım herkezin gönlünün muradını versin sizindemi inmemiş tessisler amaliyat nasıl yapılmamış kaç inşallah sizinde ümüdiniz olsun niye parlak konuşmadılar kaç yılık evlisin kaç yaşındasınız hiç sperm görülmedimi teseyle filanda padon çok sordum ama kötü bi niyetle sormadım birbirimize yardımcı olmak amaçlı

estağfurullah çok soru olur mu keşke yardımcı olabilsek birbirimize. biz 4 ay önce öğrendik 1,5 yıllık evliyiz çok yeniyiz hele ki sizin yanınızda bizim fsh 29 lh 10 2 tane spermiyogram ikiside 0 artı ciddi düzeyde varikosel de var ameliyatla hem varikosl hem de tese aynı anda olucak nasipse.

Son düzenleme:

zakkum beraba inmemiş testis falan şüpheleniyorum demiş.Testis ameliyatı olmadıysa kendi kendine mi inmiş testisler yerlerine bunu nasıl anladı ki?

zakkum11 evet siz daha yolun çok başındasınız ama inşallah daha başındayken herşey iyi gider olumlu sonuç alırsınız bizimkinede varakosel amaliyatı yapmıştı doktorun birisi aynı anda parçada alıp yollamıştı hiç bişey çıkmamıştı bizim sonra tüp bebek denememizde tese yapıldı çıktı olmayınca ikinciyi denedik ondada hiç çıkmadı heralde şimdi çıkma sırasında neyse tabi şakada inşallah sizinki bizim gibi olmaz hemen kavuşursunuz bebeginize

merhaba arkadaslar
nasilsiniz tedaviler ne alemde???
bize cok dua edin yarin esim spermiogram yaptirmaya gidecek,en son 1 yil once yaptirmistik,bakalim belki normal yolla cikar insaallah.....lutfen dua edin,cok korkuyorum

merhaba arkadaslar
nasilsiniz tedaviler ne alemde???
bize cok dua edin yarin esim spermiogram yaptirmaya gidecek,en son 1 yil once yaptirmistik,bakalim belki normal yolla cikar insaallah.....lutfen dua edin,cok korkuyorum

canım inşAllah güzel sonuçlarla gelirsiniz, Allah umduklarınıza kavuştursun .fazla olmasada bir iki bile çksa bizler için milyonlara bedel dilerimki bol bol çıksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…