Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Duayla ilgili ayet ve hadisler

Duayla ilgili ayet ve hadisler
1."Eğer kulum, bana ellerini kaldırır da dua ederse, ben o elleri boş olarak geri çevirmekten hayâ ederim."

2.Ben, kulumun zannı üzereyim. Artık dilediği gibi düşünsün!.." Yani siz dua ederken, o duanızın kesinlikle kabul göreceğini düşünürseniz, biliniz ki mutlaka isteğiniz meydana gelecektir!..

3."Bir şeyi istemek, ona nâil olmak demektir; Zirâ Allâhu Teâlâ kabul etmeyeceği duayı kuluna ettirmez." DUA’nın ısrarla devamına müsaade olunması, o duaya icabet edileceğinin de göstergesidir. Zirâ, Allâh, kabul etmeyeceği DUA’ya ısrarla devam şansı tanımaz.
Kişi, bir konudaki DUAsında ısrarlı değilse, o DUA'nın yerine gelme şansı da son derece düşüktür.DUA'da en önemli yardımcı faktörlerden biri de istenilen şey hususunda ısrarlı olmaktır. Herhangi bir konuda bir iki defa dua edip arkasını bırakmak son derece yanlıştır.

4."ALLAH İSTEMEDİKÇE SİZ İSTEYEMEZSİNİZ !." - Peki, biz dua ettiğimiz zaman, kabul olur mu?.. Yani, sizde ortaya çıkan bu istek, gerçekte Allâh istemiş olduğu için sizde ortaya çıkmaktadır!.. Eğer, Allâh istememiş olsaydı, siz dahi o şeyi isteyemezdiniz.

5.Ulu Allah (C.C) söyle buyurur: "Basina bir bela geldigi zaman bana siginan kulun, daha o hic bir istekte bulunmadan, diledigi yerine getirir ve daha yalvarmadan duasini kabul ederim. buna karsilik basina bir bela geldigi zaman bana degilde varliklardan birine siginan kulun yüzüne bütün gökyüzü kapilarini kitlerim." demistir.

6.Dahhak der ki: "her kirk gecede bir basina ya bir bela ya bir keder veya bir musibet gelmeyen kimsenin hesabina, Allah (C.C) katinda hic bir hayir yazilmaz"

7.Hazreti Rasûl aleyhi's-selâm buyuruyor:"Herhangi bir kul, koltuğunun altı görülecek şekilde ellerini kaldırır ve Allâh'dan bir dilekte bulunursa; acele etmediği takdirde kesinlikle duasına icabet edilir.- Acele nasıl olur yâ Resûlallah?..- Dua ettim ettim, kabul olmadı, der"(de vazgeçer)… işte bu yanlıştır; dua yerine gelene kadar ısrar etmek gerekir."Hazreti Rasûl aleyhi's-selâm, "şeksiz - şüphesiz, kabûl olacağından emin olunarak" DUA edilmesini tavsiye etmiştir.

8.Ayrıca, DUA konusunda, ŞEYTAN vasfıyla bilinen CİNLER'in insana çok yanlış fikirler telkini de sözkonusudur; ki, bu da insanı bu çok etkili silâhı kullanmaktan mahrum bırakır.Tam içinizden DUA etmek gelmişken, ŞEYTAN ismiyle, şeytaniyet vasıfları dolayısıyla lâkablanmış olan CİNLER, hemen bir vesvese verirler.
"Aman canım niye dua edeyim, nasıl olsa kaderde varsa olur!"

DUA etsem de etmesem de iş olacağına varır, ne diye DUA edeyim."

Ve, böylece siz, DUA etmekten vazgeçip; en güçlü SİLAH olan DUAdan mahrum kalırsınız. DUA'dan mahrum kalmak, DUA etmemek suretiyle de nelerden mahrum kaldığınızı asla hayâl bile edemezsiniz.İşte bu yüzdendir ki, Hazret-i Rasûlullah aleyhi's-selâm bakın bize ne tavsiye ediyor:

"Nalınınızın tasmasına, koyununuzun otuna kadar her şeyi Allâh'tan isteyiniz.."
"Allâh'ın fazlı kereminden isteyiniz, çünki istenilmesinden hoşlanır.'
"Şüphesiz ki Allâh, ısrarla DUA eden kullarını çok sever'
"Hassas olduğunuz saatlerde DUA etmeyi ganimet biliniz. Çünkü bu hâl rahmet saatinin hâlidir".
 
Kendisiniz için dua istiyorsanız ,sizde özelikle hiç tanımadığınız ve hiç bir çıkarınız olmayan diğer kardeşlerimizi için gönülden dua edin,yorum kısmına ismen ettiğiniz duaları yazın,onlarda sisizn için etsinler.Dua zinciri ancak bu şekilde kurulur.

İnsana en ağır gelen hiç tanımadığı bir kişi için dua etmektir.Çoğu insan bunu zaman kaybı olarak düşünür.Halbuki en çabuk kabul edilen dua hiç tanımadığınız bir kardeşinizi için yaptığınız duadır.Siz onun için dua ederken meleklerden "Amin Allah aynısını sanada nasip etsin "diye dua ederler.Dolayısı ile siz başkası için dua ederken meleklerin duasını almış olursunuz.


Allaha emanet olun.Allah gönlünüze göre istediğinizi nasip etsin.
 
lamlay canım seni merak ettim, inş iyi bir haber vardır, olmadıysada sıkma canını, Rabbim inş ummadığın anda muradını verir canım..dün sana gerçekten dua ettim, Rabbim inş kabul eyler ve eşinde sperm bulunur canım..
 
benim eşim kullanmıştı selmacan. testis çevresindeki kan akımını artıırıyor. ayrıca rahim kasılmalarına iyi geldiği için 2. transferim sonrası ben de kullanmıştım.

iyi akşamlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bizde tüpbebek yaptık bena vermediler ama kasık ağrılarım yoktu inşallah bu sefer başarırız bizde azospermi yeneriz...
 
Alfabemin en güzel harfleri JKLM'em nasılsın tatlım herşey yolundadır umarım, bende harıl harıl ders çalışıyorum vizelerim var perş- cuma, makale çeviriyorum tez için ( çırpınıyorum yani, öyle okuyup gidiyorum, yazamamıyorum fazla..sende iyisindir umarım..kocaman öpüldün tatlışım..
 

MELISELACIM cıcegım allah razı olsun kardesım.eh ıste ıyı dıyelım ıyı olalım..canım rabbım kolaylık ve basarı versın ın saalh emegının karsılıgını alırsın tatlım ...
 
Günaydın canım kader arkadaşlarım nasılsınız LAMYAY arkadaşımızın eşi tese mi olcaktı ben kaçırmışım olayı inşallah güzel haberlerle gelir bizlere R abbim bu durumdan muzdarip olan cümle mümin kardeşlerimizin yüzünü güldürsün VCK arkadaşım Allah razı olsun verdiğin güzel bilgiler için.
 
günaydın canlarım nasılsınız......sizleri seviyorum... görüşürüz.......
 
selamun aleykum kardeslerım sırdaslarım...allahın rahmetı bereketı uzerınıze olsun....hayırlı guzel gunlerrr
 
nirdesiniz ya hu. gidiyom bende zati ,kafam bozuk arada bi geliverin diyom size ...........
 
selamun aleykum kardeslerım sırdaslarım...allahın rahmetı bereketı uzerınıze olsun....hayırlı guzel gunlerrr

aleyküm selam canım.bende bugün emre bey'le konuştum genetik testleri yaptırın sonuçları alıp yanıma gelin dedi.bakalım inşallah kötü birşey çıkmaz.emre bey sonuçlara baktıktan sonra herşey belli olur dedi .doktor bile ne korkuyorsun gel artık testleri yaptır bakalım dedi.rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin inşallah
 
slm kizlar nasilsiniz yarin esim hormon ve sperm testi yaptiracak insallah duzelme vardir 2 ay once sadece hormon testi yaptirmisdi degerleri dusmusdu insallah yukselmemisdir yarini iple cekiyorum ama hemen sonuclari alamiyoruz hafta aliriz sonuclari artik
 
Kısırlık Sorunu İçin Dua
Bismillahirahmenirrahim,
Ali imran suresi 35. ayet

İmran'ın karısı: "Rabbim, karnımdakini tam hür olarak sana adadım, benden kabul buyur, şüphesiz sen işitensin, bilensin." demişti....

(İz kaletimraetü ımrane rabbi innı nezertü leke ma fı batnı muharranan fe tekabbel minnı inneke entes semıul alım)



Ali imran süresi 38. ayet

38- Orada Zekeriyya, Rabbine dua etti: "Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" dedi..

(Hünalike dea zekeriyya rabbeh kale rabbi heb lı mil ledünke zürriyyeten tayyibeh inneke semıud düa')


Ali imran suresi 40. ayet

40- Zekeriyya: "Ey Rabbim, benim nasıl oğlum olabilir? Bana ihtiyarlık gelip çattı, karım ise kısırdır." dedi. Allah: "Öyledir, fakat Allah dilediğini yapar." buyurdu.

(Kale rabbi enna yekunü lı ğulamüv ve kad beleğaniyel kiberu vemraetı akır kale kezalikellahü yef'alü ma yeşa')

Meryem suresi 9. ayet

(Allah yahut Cebrail ona şöyle) dedi: "Dediğin gibidir, (fakat) Rabbin buyurdu ki, bu işi yapmak bana kolaydır. Nitekim bundan önce seni yarattım. Halbuki sen hiçbir şey değildin."

(Kale kezalik kale rabbüke hüve aleyye heyyinüv ve kad halaktüke min kablü ve lem tekü şey'a)


Meryem suresi 10 ayet


Zekeriyya şöyle dedi: "Rabbim! Bana alâmet ver." Allah: "Senin alâmetin, sapasağlam olduğun halde, üç gün, üç gece insanlarla konuşamaz hale gelmendir." buyurdu.

(Kale rabbic'al lı ayeh kale ayetüke ella tükellimen nase selase leyalin seviyya)

Kasas suresi 12. ayet

Biz (annesine geri vermezden) daha önce, onun süt analarının sütünü kabulüne müsade etmedik. Bunun üzerine ablası, "Size, onun bakımını sizin namınıza üstlenecek, hem de ona iyi davranacak bir aile göstereyim mi?" dedi.

(Ve harramna aleyhil meradıa min kablü fe kalet hel edüllüküm ala ehli beytiy yekfülunehu leküm ve hüm lehu nasıhun)


Kasas suresi 13. ayet

Böylelikle biz onu, gözü aydın olsun, gam çekmesin ve Allah'ın vaadinin gerçek olduğunu bilsin, diye anasına geri verdik. Fakat yine de pek çoğu (bunu) bilmezler.

(Fe radednahü ila ümmihı key tekarra aynühaa ve la tahzene ve li ta'leme enne va'dellahi hakkuv ve lakinne ekserahüm la ya'lemun)

Fatır suresi 11. ayet

Hem Allah sizi bir topraktan, sonra bir damla sudan yarattı. Sonra sizi çiftler kıldı. O'nun bilgisi olmadan ne bir dişi hamile olur, ne doğurur. Kendisine ömür verilenin de ömrünün uzatılması da, ömründen kısaltılması da mutlaka bir kitapta yazılıdır. Şüphe yok ki bu, Allah'a göre kolaydır.

(Vallahü halekaküm min türabin sümme min nutfetin sümme cealeküm ezvaca ve ma tahmilü min ünsa ve la tedau illa bi ılmih ve ma tahmilü min ünsa la tedau illa bi ılmih ve ma yüammeru min müammeriv ve la yünkasu min umurihı illa fı kitab inne zalike alellahi yesır)


Saffat suresi 100. ayet

"Ey Rabbim! Bana salihlerden (bir oğul) ihsan et!"

(Rabbi heb lı mines salihıyn)


Fussilet suresi 47. ayet

Kıyamet zamanını bilmek ancak Allah'a havale edilir. Onun bilgisi dışında hiçbir meyve kabuğundan çıkmaz, hiçbir dişi gebe kalmaz ve doğurmaz. Allah onlara: "Bana koştuğunuz ortaklarım nerede?" diye seslendiği gün, onlar: "Senin ortağın olduğuna dair bizden hiçbir şahit olmadığını sana arz ederiz." derler.

(İleyhi yüraddü ılmüs saah ve ma tahrucü min semeratüm min ekmamiha ve ma tahmilü min ünsa ve la tedau illa biılmih ve yevme yünadıhim eyne şürakaı kalu azennake ma minna min şehıd)

Şura suresi 49. ayet

Göklerin ve yerin hükümranlığı yalnız Allah'a aittir. O dilediğini yaratır, dilediğine kız çocuk, dilediğine de erkek çocuk bahşeder.

(Lillahi mülküs semavati vel ard yahlüku ma yeşa' yehebü li mey yeşaü inasev ve yehebü li mey yeşaüz zükur)

Şura suresi 50. ayet

Yahut Allah onları erkek ve kız olmak üzere çift verir, dilediğini de kısır yapar. Şüphesiz ki O her şeyi bilir. O'nun her şeye gücü yeter.

(Ev yüzevvicühüm zükranev ve inasa ve yec'alü mey yeşaü akıyma innehu alımün kadır)

Zariat suresi 29. ayet

Bunun üzerine karısı (Sâre) bir çığlık atarak geldi ve elini yüzüne vurarak: "Ben kısır bir kocakarıyım, nasıl çocuğum olur?" dedi.

(Fe akbeletimraetuhu fi sarratin fe sakket vecheha ve kalet acuzun akıym)

Zariat Suresi 30. ayet

Misafir melekler: "Evet bu böyledir. Rabbin böyle buyurdu. Gerçekten O hüküm ve hikmet sahibidir. Herşeyi hakkıyla bilir." dediler.

(Kalu kezaliki kale rabbuk innehu huvel hakimul alim)


İnşeallah bu mübarek ayetleri (Arapçasını) ezberleyerek 5 vakit Namazlarınızın içinde okursak umulur ki Allahu Teala (c.c.) evladı olmayanlar için bir evlat nasib eder.
Allah Dualarınız Kabul Eylesin İşallah...
Alıntı ile Cevapla
 

kaderim canım Rabbim yüzünüzü güldürsün inşAllah emekleriniz boşa gitmez güzel sonuçlarla dönersiniz......:26:
 
kader-nl vck hepinizde inşallah olumlu sonuç alırsınız dualarım sizlere sizin gibi hepinize inşallah allahım bir ümüt kapısı açar herkeze rabbim yalvarışlarımızı dualarımızı görsün inşallah gözümüzü yaşlı boynumuzu bükük elimizi boş anne baba sözüne hasret koymasın allahım inşallah ..
 
sağ ol canım Allah razı olsun. sureleri ve ayetleri not aldım .Allah kabul etsin.
 
kaderim canım Rabbim yüzünüzü güldürsün inşAllah emekleriniz boşa gitmez güzel sonuçlarla dönersiniz......:26:


amin insallah kizlar. allah razi olsun hepinizden. rabbim hepimizin dualarini kabul etsin yuzumuzu guldursun insallah
 
nirdesiniz ya hu. gidiyom bende zati ,kafam bozuk arada bi geliverin diyom size ...........


canim ben geldim ama sen yoksun anlat bakalim kafan niye bozuk


canim insallah sonuclar güzel olur insallah cikis olur kadercim raabbim yardimcin olsun
benimde istedigim cikis olsun ama olmuyor biz hic sperm testi yaptirmiyoruz..size kaan hocami yaptirin dedi siz kendinizmi istediniz
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…