Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yeni gelen arkadaşlarımız var Allah kurtarsın diliyorum,bebişleri tez gelsin.:80:

merhaba arkadaslar
nasilsiniz tedaviler ne alemde???
bize cok dua edin yarin esim spermiogram yaptirmaya gidecek,en son 1 yil once yaptirmistik,bakalim belki normal yolla cikar insaallah.....lutfen dua edin,cok korkuyorum

Bitanem dualarım sizinle, Rabbim gönlünün muradını versin, bol bol sperm çıkışı nasip etsin inşallah..

herkese selamün aleyküm arkadaşlar, umarım herkes iyidir..

merhaba arkadaslar
bize cok dua edin yarin esim spermiogram yaptirmaya gidecek,en son 1 yil once yaptirmistik,bakalim belki normal yolla cikar insaallah.....lutfen dua edin,cok korkuyorum

canım hakkınızda hayırlısı olsun, senin için dua edeceğim, inşAllah güzel haberlerle gelirsin yarın..

arkadaşım bizim durumumuz da sizinkiyle aynı.inmemiş testis m.teseyle sperm bulundu fakat tutunma olmadı .ikinci m.tesede de bulunamadı .bende kaan hocaya mail atmıştım gelin görüşelim diye cvp yazmış bu hafta inş gidip geleceğiz.Rabbim hepimize şifa versin sıkıntılarımızdan kurtarsın tez zamanda ...

merhaba arkadaslar

canım inşl güzle haberler alırsın allah yardımcınız olsun

zakkum beraba inmemiş testis falan şüpheleniyorum demiş.Testis ameliyatı olmadıysa kendi kendine mi inmiş testisler yerlerine bunu nasıl anladı ki?

bilemiyorum 1 yaşlarında olmuş olabilir falan demiş o sırada muayenedeydi ben duymadım net olarak belki başka ihtimaller daha düşük yada olamayacağı için mi böyledi bilmem :S

19 yıl ve operasyonlar, tedaviler çoktan haketmişsiniz inşaallah dediğin gibi çıkma sırasıdır :) inşaallah hepimiz kavuşıurız evlatlarımıza inşallah inşaallah...

İnşaallah derse yakaran İnşa eder YARADAN... diyelim o zaman :)

merhaba arkadaslar

bissürü bissürü bebiş adaylarınız olsun inşaallah:)

günaydın arkadaşlar nasılsınız ne var ne yok,niye eskisi gibi kimse gelmiyor,

Son düzenleme:
asi06 inşallah kaan hoca size olumlu konuşur bizede umut olursunuz sizinki kaç yaşında amaliyat olmuş tessisler küçükmü bizimkine doktor normalden biraz küçük demişti amaliyata geç kalındıgı için gelişmiyorlar heralde kaç yaşındasınız benim yaşım 35 eşimin 42 zaten buseferde olmazsa yaşımda geçecek iyce artık bizim için bitmiş olacak herşey allah herkeze inşallah kısa zamanda istedigini versin .

HERKESE HAYIRLI GUNLER CANCANLAR nasılsınız?umarım keyıfler yerındedır.....bende ııyım

merhaba arkadaşalar,

düngece kuzenim oldu dayımın kızı oldu 22 senden sonra üçüncü kazayla tabiki yengem hiç istemiyordu kocaman kızları vardı sonuçta düşürmek içinde elinden geleni yaptı yiyecek ekmeği varmış telefonla aradım tebrik ettim ama içim bir tuhaf oldu benim başarısız bir microtesem oldu belkide hiç bir zaman anne olamıycam tam kendimi toparlamıştım şimdi ilk günkü gibi oldum demekki acı içimden çıkmamış hala yaram taze ve kanıyor nasıl böyle bir hayat geçiricem bilemiyorum moralim çok bozuk

canım seni çok iyi anlıyorum benimde iş yerinden bi arkadaşım doğum yaptı bende arayamıyorum ne diyceğimi bilemiyorum bizim tedavimiz sonuçlanınca bi geçmiş olsun bile dememişti bana şimdi onu arayıp da gözün aydın demek o kadar zor ki

canım gerçektende yaşadıklarımız çok zor kendimizi çok mutluymuş gibi göstersek yapmacik olur ,üzüldüğümüzü belli etsek ezik oluyoruz ne yapalım nerede duralım bilemiyoruz Rabbim yardımcımız olsun.

kızlar mr b nasılsınız jklm nasılsın arkadasım iyi olduguna sevindim

canım senin eski yazını okudum sana yardımcı olurmu yoksa iş işten geçtimi bilemem ama benim arkadaşım çidere üye olarak ilaçlar dahil 3900ytl ye umut tüp bebekte tüp bebek yaptırdı hatta embriyoların transferini bugün yaptılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…