merhaba arkadaslar
nasilsiniz tedaviler ne alemde???
bize cok dua edin yarin esim spermiogram yaptirmaya gidecek,en son 1 yil once yaptirmistik,bakalim belki normal yolla cikar insaallah.....lutfen dua edin,cok korkuyorum
merhaba arkadaslar
bize cok dua edin yarin esim spermiogram yaptirmaya gidecek,en son 1 yil once yaptirmistik,bakalim belki normal yolla cikar insaallah.....lutfen dua edin,cok korkuyorum
kızlar buğün kaan aydos beyle görüştüm bütün herşeyi anlattım sisin durumunuzda yüzde yüz sperm buluruz dedi ama önce tedavi olmanız gerekir dedi tedavisiz tese yanlış dedi randevu numarası verdi musayit oldugunuzda gelin dedi ne bileyim bir içim bi anda ümütlendi musayit bi zamanda gidicez inşallah kader bizede güler
merhaba arkadaslar
zakkum beraba inmemiş testis falan şüpheleniyorum demiş.Testis ameliyatı olmadıysa kendi kendine mi inmiş testisler yerlerine bunu nasıl anladı ki?
zakkum11 evet siz daha yolun çok başındasınız ama inşallah daha başındayken herşey iyi gider olumlu sonuç alırsınız bizimkinede varakosel amaliyatı yapmıştı doktorun birisi aynı anda parçada alıp yollamıştı hiç bişey çıkmamıştı bizim sonra tüp bebek denememizde tese yapıldı çıktı olmayınca ikinciyi denedik ondada hiç çıkmadı heralde şimdi çıkma sırasındaneyse tabi şakada inşallah sizinki bizim gibi olmaz hemen kavuşursunuz bebeginize
merhaba arkadaslar
sana da hayırlı günler cancan :) ben iyiyim şükürHERKESE HAYIRLI GUNLER CANCANLAR nasılsınız?umarım keyıfler yerındedır.....bende ııyım
merhaba arkadaşalar,
düngece kuzenim oldu dayımın kızı oldu 22 senden sonra üçüncü kazayla tabiki yengem hiç istemiyordu kocaman kızları vardı sonuçta düşürmek içinde elinden geleni yaptı yiyecek ekmeği varmış telefonla aradım tebrik ettim ama içim bir tuhaf oldu benim başarısız bir microtesem oldu belkide hiç bir zaman anne olamıycam tam kendimi toparlamıştım şimdi ilk günkü gibi oldum demekki acı içimden çıkmamış hala yaram taze ve kanıyor nasıl böyle bir hayat geçiricem bilemiyorum moralim çok bozuk
canım gerçektende yaşadıklarımız çok zor kendimizi çok mutluymuş gibi göstersek yapmacik olur ,üzüldüğümüzü belli etsek ezik oluyoruz ne yapalım nerede duralım bilemiyoruz Rabbim yardımcımız olsun.merhaba arkadaşalar,
düngece kuzenim oldu dayımın kızı oldu 22 senden sonra üçüncü kazayla tabiki yengem hiç istemiyordu kocaman kızları vardı sonuçta düşürmek içinde elinden geleni yaptı yiyecek ekmeği varmış telefonla aradım tebrik ettim ama içim bir tuhaf oldu benim başarısız bir microtesem oldu belkide hiç bir zaman anne olamıycam tam kendimi toparlamıştım şimdi ilk günkü gibi oldum demekki acı içimden çıkmamış hala yaram taze ve kanıyor nasıl böyle bir hayat geçiricem bilemiyorum moralim çok bozuk
benim eşim kullanmıştı selmacan. testis çevresindeki kan akımını artıırıyor. ayrıca rahim kasılmalarına iyi geldiği için 2. transferim sonrası ben de kullanmıştım.arkadaşlar aranızda eşi endol kullanan varmı ne işe yarıyor
canım senin eski yazını okudum sana yardımcı olurmu yoksa iş işten geçtimi bilemem ama benim arkadaşım çidere üye olarak ilaçlar dahil 3900ytl ye umut tüp bebekte tüp bebek yaptırdı hatta embriyoların transferini bugün yaptılarKonuştuk adakçım. bende 5000 den 3500 e falan inerler diye tahmin ediyordum ama nerdee ine ine 4500 e iniyorlar çok acımasızlar. O ne ya 1. 5000 2. 4500 3. 4250 dedi koordinatör bize. lütfettin hiç inmesen de olurdu. ama maalesef böyle. başka yerde yapalım desen onlarda 1. deneme için ilaçlarla beraber 4500 den aşağı çıkmıyor. ilaçsız 3500-3000 diyen yerler var ama spermleri taşıma riskinden korkuyoruz. başka bir yere gidemiyoruz. ilaç dahil 3500 denecekki gitmeyi göze alalım. ama yok ki öyle bir yer istanbul'da
sorma ceylinsu kazandığından hiç birşey anlamıyorsun. tamamen onlara çalışıyorsun belki 1 sene boyunca. bu öyle yıpratıcı ki canından beziyorsun. Biz ilk seferde herşey mükemmel olsun diye moral bozmak olmasın ama 2005 model arabamızı sattık üstüne de 1000TL kadar daha koyduk. olmadı. 2. deneme için sadece merkeze ödeme yapabileceğiz ekstra hiç bir şeye gücümüz yok artık. bu da olmazsa 3. deneme için adakında dediği gibi belki 1 seneyi bulabilir maddi toparlanmamız. öyle zorki Allah bu dertten çeken herkesi en kısa sürede kurtarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?