Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
MRB KIZLAR ........... VCK HAYDI HAYIRLISI olsun tatlım ılk adımı sonunda attınız sakın vazgecme yola devam..hayırlısıyla temız cıkar testlerınız ınsaaalh rabbım yuzunuzu guldrsn... ..KADER canım guzel sonuclarınız olsun ınsaalh sevınc gozyası dokersınız sen ve esın tatlım

CICEGIM sekerım tatlı dıllı arkadasım ıyıyım sukurler olsun.okuldan geldım yeemegımı yaptım,esımı beklıyrm...sen neler yabtn? nasılsın?ya eskıler artık hıc ugramaz oldular.....ben sen bırkac kısı kaldık topıkte eskılerden cokkkkkkkkk eskılerden

canim hadi hayirli olsun baslayin artik tedaviye,insallah testiniz temiz cikar rabbim yardimcin olsun

hamarat arkadasim benim allah iylik versin sana..bende iyiyim canim ne olsun hersey ayni bende okula gittim geldim sonra evin isi iste..canim evet nedense kimse gelmiyor belki sessizce okuyorlardir bizi herkes icine kapandi olumsuz tedaviler insani üzüyor bazen bende okuyorum hic yazasim gelmiyor.rabbim herkesin yardimcisi olsun

hakkınızda hayırlısı olsun canım ilk adımı atmışsını inşl herşey yolunda gider rabbim korktuğunuza uğratmasın inşl

canım inşl sonuçlar yükselmemiştir mhayırlı haberlerini alırız inşl

insallah canim allahim gunleri gosterir insallah hepimizede
insallah canim cok korkuyorum valla insallah guzel haberler aliriz
Merhaba kizlar JKLMcim nasilsin canim benim?

merhaba canim iyilik valla canim ne olsun sen nasilsin.... Bugun sabah yigenimin kontrolu vardi onu goturdum . normal gelisim kontrolu kilosuna boyuna baktirlar masallah her sey yolunda allahim insallah kendi yavrumuda goturmeyi nasip eder..hepimize insallah

amin insallah. canim cikis olcagini zannetmiyorum ama yinede esim yaptirmak istedi ne zamandir yaptirmamisdik.kaan hoca istemedi.. canim allahim bir gun insallah o guzel sonuclari bizelere gosterecek hayirlisiyla

kızlar nasılsınız nabersiniz vck tedavin hayırlı olsun jklm naber bacım

merhaba canlarım nasılsınız şükür biz iyiyiz..bebeğim 12.haftasına girdi,rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin..jklm,çiçek eskiler girmiyo demişsiniz,arkadaşlar giriyorum hemen hemen hergün güzel bir haber almak umuduyla giriyorum yazdıklarınızı okuyorum emin olun herzaman aklımdasınız...rabbim hepinizi bu sıkıntıdan kurtarsın..her birinizi, yeniler alınmasın özellikle eski arkadaşları çok merak ediyorum ve her açışımda neti içimde bi umut..mavimenekşe,belgin,harzem,zaman,sevgidolu,umutolsun,kadernl....rabbim ol desin yeter...

kız beni unutmuşsun aşkolsun.......şaka şaka hepimiz için söylediğini biliyorum.canım senin adına çok mutluyum ,maaşAllah iyi gidiyor Rabbim sağlıkla kuçağına aldığın günleride göstersin ne olur bize dua etmeyi unutma tek ihtiyacımız bu .......

amin insallah. canim cikis olcagini zannetmiyorum ama yinede esim yaptirmak istedi ne zamandir yaptirmamisdik.kaan hoca istemedi.. canim allahim bir gun insallah o guzel sonuclari bizelere gosterecek hayirlisiyla

canim inslllah bir mucize olur cikis olur bellimi olur rabbim yardim etsin hepimize..olacak canim olacak inaniyorum bizimde olacakkk boyle taklalar atacak insallah ay dusunmesi bile cok guzel ya

canim benim sen niye ustune alindin benim sözüm benim gibi tedavilerinden olumsuz sonuc alan arkadaslara gelsinler konussunlar iclerine atmasinlar insanin icini kemiriyor bu dert..sen kendine iyi bak bitanem senin adina ben cok ama cok mutluyum allah kucagina sag salim almayi nasip etsin bebegini

41 kere masallah, canim benim ne guzel 12. haftaya gelmissin rabbim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin. bizleri dusundugun icin tesekkurle canim arada gel unutma bizleri bebekden haberler ver bizlere

Duanızın Kabul Edilme Şansını Arttırın
Bu duada bulunan kelimelerin manaları çok yüksek ve yücelik anlamını ifade etmektedir.Bu dua ile dua eden,Cenab-ı Hakkın şanına layık bir şekilde övgüde bulunmuş oldugundan bu mübarek kelimelerin dua olarak okunması diğer istek ve dileklerin kabul olunmasını sağlar!
Sevgili peygamberimiz (S.A.V) : 'Her kim bu kelimelerle dua eder de günahlarının bagışlanmasını diler veya dünya ahireti ile ilgilibir dua eder,dilek dilerse duası kabul olur ve isteği verilir.' buyurmuştur.

La İlahe İllallahü Vahdehü La Şerikeleh,Lehülmülkü Velehül-hamdü ve Hüve Ala Külli Şey'in Kadir.
Elhamdülillahi ve Sübhanallahi ve la ilahe illallahü vallahü Ekber.
Vela havle vela kuvvete illa billahil-Aliyyil-Azim.
Sevgi Emektir....

arkadaşlar size birşey demek istiyorum.benim samimiyetime inanın çünkü kendim için ne istiyorsam sizin içinde istiyorum arkadaşlar özellikle dualarımda yer almak isteyen arkadaşlarım varsa bana isimlerini anne baba isimleriyle özelden mesaj atsınlar.biliyorumki bizi bizden daha iyi anlayacak kimse yoktur.

kızlar bu akşam dua ettim hepimize Peygamberimizin Muhamed Mustafa S.A.V.doğum haftası bu hafta.... Yaradan nolur bizlerede bu hayırlı günlerde evlat nasip etsin Peygamberimizin hatırına işallah dualarımdasınnız .......

hosgeldin canim iyiyim sen nasilsin ne var ne yok

sağol arkadaşım hayat telaşı çalışıyorum biryandan okuyorum işte meşkale canım ama aklımdan bir an olsun çıkmıyo canım bu dert nolcak ne gidecek diye düşünmekten inan artık nefes alamaz oldum ...Allahım sonumuzu hayır etsin..Canım eşim testojel kullanıyo günde 2 defa bakalım test yaptırıcak yine sonuç nasıl olucak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…