aleyküm selam canım.bende bugün emre bey'le konuştum genetik testleri yaptırın sonuçları alıp yanıma gelin dedi.bakalım inşallah kötü birşey çıkmaz.emre bey sonuçlara baktıktan sonra herşey belli olur dedi .doktor bile ne korkuyorsun gel artık testleri yaptır bakalım dedi.rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısını versin inşallah
CICEGIM sekerım tatlı dıllı arkadasım ıyıyım sukurler olsun.okuldan geldım yeemegımı yaptım,esımı beklıyrm...sen neler yabtn? nasılsın?ya eskıler artık hıc ugramaz oldular.....ben sen bırkac kısı kaldık topıkte eskılerden cokkkkkkkkk eskılerden
hakkınızda hayırlısı olsun canım ilk adımı atmışsını inşl herşey yolunda gider rabbim korktuğunuza uğratmasın inşlaleyküm selam canım.bende bugün emre bey'le konuştum genetik testleri yaptırın sonuçları alıp yanıma gelin dedi.bakalım inşallah kötü birşey çıkmaz.emre bey sonuçlara baktıktan sonra herşey belli olur dedi .doktor bile ne korkuyorsun gel artık testleri yaptır bakalım dedi.rabbim hakımızda herşeyin hayırlısını versin inşallah
slm kizlar nasilsiniz yarin esim hormon ve sperm testi yaptiracak insallah duzelme vardir 2 ay once sadece hormon testi yaptirmisdi degerleri dusmusdu insallah yukselmemisdir yarini iple cekiyorum ama hemen sonuclari alamiyoruz hafta aliriz sonuclari artik
insallah canim allahim gunleri gosterir insallah hepimizedeMRB KIZLAR ........... VCK HAYDI HAYIRLISI olsun tatlım ılk adımı sonunda attınız sakın vazgecme yola devam..hayırlısıyla temız cıkar testlerınız ınsaaalh rabbım yuzunuzu guldrsn... ..KADER canım guzel sonuclarınız olsun ınsaalh sevınc gozyası dokersınız sen ve esın tatlım
insallah canim cok korkuyorum valla insallah guzel haberler alirizhakkınızda hayırlısı olsun canım ilk adımı atmışsını inşl herşey yolunda gider rabbim korktuğunuza uğratmasın inşl
canım inşl sonuçlar yükselmemiştir mhayırlı haberlerini alırız inşl
Merhaba kizlar JKLMcim nasilsin canim benim?
canim ben geldim ama sen yoksun anlat bakalim kafan niye bozuk
canim insallah sonuclar güzel olur insallah cikis olur kadercim raabbim yardimcin olsun
benimde istedigim cikis olsun ama olmuyor biz hic sperm testi yaptirmiyoruz..size kaan hocami yaptirin dedi siz kendinizmi istediniz
canım nasıl kafam bozulmasın hayattan zevk almaz oldum bazen bu durumu çok takıyorum kafama .isyan etmiyorum Rabbime inancım sonsuz ama zaman zaman güçümün tükendiğini hissediyorum.tabi tek sorunumuzda çoçuk değil her şey üst üste gelince böyle oluyor,yinede herşeye rağmen çok şükür hayat yaşamaya değer.sen nasılsın nasıl gidiyor bu aralar az uğruyorsun buraya. bak ben depresyondayım beni yalnız bırakma.............
merhaba canlarım nasılsınız şükür biz iyiyiz..bebeğim 12.haftasına girdi,rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin..jklm,çiçek eskiler girmiyo demişsiniz,arkadaşlar giriyorum hemen hemen hergün güzel bir haber almak umuduyla giriyorum yazdıklarınızı okuyorum emin olun herzaman aklımdasınız...rabbim hepinizi bu sıkıntıdan kurtarsın..her birinizi, yeniler alınmasın özellikle eski arkadaşları çok merak ediyorum ve her açışımda neti içimde bi umut..mavimenekşe,belgin,harzem,zaman,sevgidolu,umutolsun,kadernl....rabbim ol desin yeter...
amin insallah. canim cikis olcagini zannetmiyorum ama yinede esim yaptirmak istedi ne zamandir yaptirmamisdik.kaan hoca istemedi.. canim allahim bir gun insallah o guzel sonuclari bizelere gosterecek hayirlisiyla
merhaba canlarım nasılsınız şükür biz iyiyiz..bebeğim 12.haftasına girdi,rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin..jklm,çiçek eskiler girmiyo demişsiniz,arkadaşlar giriyorum hemen hemen hergün güzel bir haber almak umuduyla giriyorum yazdıklarınızı okuyorum emin olun herzaman aklımdasınız...rabbim hepinizi bu sıkıntıdan kurtarsın..her birinizi, yeniler alınmasın özellikle eski arkadaşları çok merak ediyorum ve her açışımda neti içimde bi umut..mavimenekşe,belgin,harzem,zaman,sevgidolu,umutolsun,kadernl....rabbim ol desin yeter...
canım nasıl kafam bozulmasın hayattan zevk almaz oldum bazen bu durumu çok takıyorum kafama .isyan etmiyorum Rabbime inancım sonsuz ama zaman zaman güçümün tükendiğini hissediyorum.tabi tek sorunumuzda çoçuk değil her şey üst üste gelince böyle oluyor,yinede herşeye rağmen çok şükür hayat yaşamaya değer.sen nasılsın nasıl gidiyor bu aralar az uğruyorsun buraya. bak ben depresyondayım beni yalnız bırakma.............
ahh canim bende öyleyim hic bisey mutlu etmiyor beni de..ben bir konusursam daha seni bunalima sokarim haberin olsun ben senden farkli degilim..canim bende bu gunlerde pek iyi olmadigim icin okuyup cikyorum moral bozuk olunca yazip herkesin canini sikmak istemiyorum dikkat et kendine raabim tez zmanda kurtarsin bizi bu dertten
çiçek canım nasılsın?ben geldim
hosgeldin canim iyiyim sen nasilsin ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?