Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

selva canım maşallahAllah seni nazarlardan saklasın işallah bizlerde bu günleri görürüz canım bizlere bol bol dua et halimizi sen anlarsın ...Sağ sağlim bebeğini kucağına almak nasip olsun

evet canim benimde hic aklimdan cikmiyor ne olacak olacakmi olmayacakmi diye dusunmekten kafayi yiyecez bir gun...canim insallah faysasi olur ilacin..bizimde ilaclari denistirmedi dr aynilara devam bakalim ne olacak rabbim sen yardim et bize

evet canim benimde hic aklimdan cikmiyor ne olacak olacakmi olmayacakmi diye dusunmekten kafayi yiyecez bir gun...canim insallah faysasi olur ilacin..bizimde ilaclari denistirmedi dr aynilara devam bakalim ne olacak rabbim sen yardim et bize
canım işallah bizler de birgün anne oluruz tabi Allah hayırlısını versin ilk önce..Canım Kaan hoca devam dediyse aynı ilaçlara vardır bir bildiği güvenmekten başka çaremiz de yok ama benim Kaan hocaya içim ısındı iii bir insan işallah bizlerinde dermanı ondadır ve onunla seviniriz arkadaşım o güzel günleri sperm bulunması işallah .Ama içimden bir ses anne olcaksın diyo İşallah hepimiz en az kendim kadar burdaki herkesin Anne olmasını isterim

evet canim guvenmekten baska caremiz yokkk..rabbbim bundan baska büyük dert vermesin ama bizim durum cok agir hic sperm yok. insan baskasina anlatamiyor bile bu durumu....rabbim kimseyi boyle sinamasin canim insallah hepimizin olur bebegi hayat cok güzel yasamaya deger insallah en kisa zamanda bizde herseyi doya doya yasariz

canım işallah sonuçlar iii çıkar ..Sperm testinde de işallah milyonlar görürsünüz canım

canım haklısın insan dilendiremiyo bile aklıma geldikçe aklımalmıyo inan gerçi aklımdan çıktığı yok ama elimizden gelen birşey yok

Son düzenleme:

iyi akşamlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bizde tüpbebek yaptık bena vermediler ama kasık ağrılarım yoktu inşallah bu sefer başarırız bizde azospermi yeneriz...
inşallah selmacan. yalnız rahim kasılmalarında ağrı hissedilmiyor. ama yinede içten kasılıyor.bizede 1. denememizde vermemişlerdi. 2. de kendimiz ısrar edip kullandık.
teşekkürler vck çidere üyelik de 150TL yine 4000 i geçiyor. bizim şöyle oldu. 2. denememiz öncesi eşimi işten çıkarmışlardı. hastaneden sgklı raporu çıkarttık ilaçlarla beraber 2500TL ye geldi. 1.de eşim çalıştığı için 15 gün bunaltıcı hastane koridorlarında sürünemedik. ama işsizlikten zaman bulunca süründük ve bu hale geldik. Güzel Allah'ımız işte böyle bu kadar tarifsiz büyüklüktedir.
arkadaşlar genetık tanı hakkında bılgısı olan varmı
embriyolardan bir hücre koparıp alıp onun gen haritasını çıkarmak. reklamlarda ilanlarda böbürlene övüne pgt yapıyoruz derler. iş ciddiye binince şimdi yok yere bir hücreyi çekip almayalım o da zararlı falan derler. embriyonun yaşamını sonlandırma riski içerir. genetik hastalıklı olduğu bilinen bir çiftin güzel gelişen 5-6 embriyosu varsa ve eşit kalitedelerse hangisi hastalıksız diye sçebilmek için yapmak avantajlı saydığım durum haricinde hikaye

Rabbim korktuğumuza uğratmasın tez zamanda hepimizin kucağını doldursun inş.8-9 yaşlarında olmuş ameliyatı ,testislere iyi sayılır demişti emre bey ,ben 30 eşim 37 yaşında .Allahım daha çok aratmaz inş hayırlısıyla ana-baba olmayı bizlerede nasip etsin.aminnn

arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.uzun zamandır uğramıyorum.rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah.aslında benim sizlere bir sorum olacak.benim 5 yaşında ki erkek kardeşimin kolun da ve göğsünün altın da 50 ye yakın et benleri çıkmış.acaba nedendir ve zararlı mıdır?kardeşim benden uzakta ve yaşadıkları yerde cildiye doktoru yok.ancak haftaya gelecek.ben kime soracağımı bilemedim.çok ta merak ediyorum.bilgisi olan varsa lütfen cevap bekliyorum.Allaha emanet olun.

canım sana yardımcı olmak isterdim ama bir bilgim yok bu konuda ama bu oğlan birşey değil mutlaka dr.gösterin......

günaydın nasılsınızzz kızlar inanın benimde artık giresim gelmiyoo hep aynı şeyleri yaşıyoruzzz

herkese tünaydın .benimde canım bugün geç uyanmak istedi.hani derlerya nede olsa çoluk çocuk yok diye.

SELVA kuzum sen nıye ustune alındın kı CICEGE katılıyrm bızım lafımız olumsuzu alıp da ıcıne kapanan arkadaslara bızler gıbı dertlesmek onlarada oıyı gelşır.hem sen ara ara ugryrsn rabbım melegını kucagına almak nasıp etsın ınsaaalh tatlım ....UMUTOLSUN saol canım arkadasım ııyılık ..ne olsun sen nasılsın...sızlere katılıyorum kızlar ınsan bırsey yazmakada ıstemyr zmana zman ama ıcımezıde kabanmayalım

kızlar merabalar nasılsınız benim biraz sıkıntım var birşey sormak istiyorum adetim biteli 1 hafta oluyor ama dün benim aynı adet oluyomuşum gibi kanamam oldu korktum ben de ve bu bu güne kadar da devam etti ama bugün şükür geçti gibi niye böyle olmuş olabilir bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…