merhaba canlarım nasılsınız şükür biz iyiyiz..bebeğim 12.haftasına girdi,rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin..jklm,çiçek eskiler girmiyo demişsiniz,arkadaşlar giriyorum hemen hemen hergün güzel bir haber almak umuduyla giriyorum yazdıklarınızı okuyorum emin olun herzaman aklımdasınız...rabbim hepinizi bu sıkıntıdan kurtarsın..her birinizi, yeniler alınmasın özellikle eski arkadaşları çok merak ediyorum ve her açışımda neti içimde bi umut..mavimenekşe,belgin,harzem,zaman,sevgidolu,umutolsun,kadernl....rabbim ol desin yeter...
sağol arkadaşım hayat telaşı çalışıyorum biryandan okuyorum işte meşkale canım ama aklımdan bir an olsun çıkmıyo canım bu dert nolcak ne gidecek diye düşünmekten inan artık nefes alamaz oldum ...Allahım sonumuzu hayır etsin..Canım eşim testojel kullanıyo günde 2 defa bakalım test yaptırıcak yine sonuç nasıl olucak....
canım işallah bizler de birgün anne oluruz tabi Allah hayırlısını versin ilk önce..Canım Kaan hoca devam dediyse aynı ilaçlara vardır bir bildiği güvenmekten başka çaremiz de yok ama benim Kaan hocaya içim ısındı iii bir insan işallah bizlerinde dermanı ondadır ve onunla seviniriz arkadaşım o güzel günleri sperm bulunması işallah .Ama içimden bir ses anne olcaksın diyo İşallah hepimiz en az kendim kadar burdaki herkesin Anne olmasını isterimevet canim benimde hic aklimdan cikmiyor ne olacak olacakmi olmayacakmi diye dusunmekten kafayi yiyecez bir gun...canim insallah faysasi olur ilacin..bizimde ilaclari denistirmedi dr aynilara devam bakalim ne olacak rabbim sen yardim et bize
canım işallah bizler de birgün anne oluruz tabi Allah hayırlısını versin ilk önce..Canım Kaan hoca devam dediyse aynı ilaçlara vardır bir bildiği güvenmekten başka çaremiz de yok ama benim Kaan hocaya içim ısındı iii bir insan işallah bizlerinde dermanı ondadır ve onunla seviniriz arkadaşım o güzel günleri sperm bulunması işallah .Ama içimden bir ses anne olcaksın diyo İşallah hepimiz en az kendim kadar burdaki herkesin Anne olmasını isterim
slm kizlar nasilsiniz yarin esim hormon ve sperm testi yaptiracak insallah duzelme vardir 2 ay once sadece hormon testi yaptirmisdi degerleri dusmusdu insallah yukselmemisdir yarini iple cekiyorum ama hemen sonuclari alamiyoruz hafta aliriz sonuclari artik
evet canim benimde hic aklimdan cikmiyor ne olacak olacakmi olmayacakmi diye dusunmekten kafayi yiyecez bir gun...canim insallah faysasi olur ilacin..bizimde ilaclari denistirmedi dr aynilara devam bakalim ne olacak rabbim sen yardim et bize
canım haklısın insan dilendiremiyo bile aklıma geldikçe aklımalmıyo inan gerçi aklımdan çıktığı yok ama elimizden gelen birşey yok[/QUOTE
baska cocugu olmayanlara göre biz en sanssiz kisileriz..ama napalim elden gelen bisey yok dedigin gibi bundada vardir bir hayir rabbim yardimcimiz olsun
canım haklısın insan dilendiremiyo bile aklıma geldikçe aklımalmıyo inan gerçi aklımdan çıktığı yok ama elimizden gelen birşey yok[/QUOTE
baska cocugu olmayanlara göre biz en sanssiz kisileriz..ama napalim elden gelen bisey yok dedigin gibi bundada vardir bir hayir rabbim yardimcimiz olsun
evet canım ....amin
inşallah selmacan. yalnız rahim kasılmalarında ağrı hissedilmiyor. ama yinede içten kasılıyor.bizede 1. denememizde vermemişlerdi. 2. de kendimiz ısrar edip kullandık.iyi akşamlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bizde tüpbebek yaptık bena vermediler ama kasık ağrılarım yoktu inşallah bu sefer başarırız bizde azospermi yeneriz...
teşekkürler vck çidere üyelik de 150TL yine 4000 i geçiyor. bizim şöyle oldu. 2. denememiz öncesi eşimi işten çıkarmışlardı. hastaneden sgklı raporu çıkarttık ilaçlarla beraber 2500TL ye geldi. 1.de eşim çalıştığı için 15 gün bunaltıcı hastane koridorlarında sürünemedik. ama işsizlikten zaman bulunca süründük ve bu hale geldik. Güzel Allah'ımız işte böyle bu kadar tarifsiz büyüklüktedir.canım senin eski yazını okudum sana yardımcı olurmu yoksa iş işten geçtimi bilemem ama benim arkadaşım çidere üye olarak ilaçlar dahil 3900ytl ye umut tüp bebekte tüp bebek yaptırdı hatta embriyoların transferini bugün yaptılar
embriyolardan bir hücre koparıp alıp onun gen haritasını çıkarmak. reklamlarda ilanlarda böbürlene övüne pgt yapıyoruz derler. iş ciddiye binince şimdi yok yere bir hücreyi çekip almayalım o da zararlı falan derler. embriyonun yaşamını sonlandırma riski içerir. genetik hastalıklı olduğu bilinen bir çiftin güzel gelişen 5-6 embriyosu varsa ve eşit kalitedelerse hangisi hastalıksız diye sçebilmek için yapmak avantajlı saydığım durum haricinde hikayearkadaşlar genetık tanı hakkında bılgısı olan varmı
asi06 inşallah kaan hoca size olumlu konuşur bizede umut olursunuz sizinki kaç yaşında amaliyat olmuş tessisler küçükmü bizimkine doktor normalden biraz küçük demişti amaliyata geç kalındıgı için gelişmiyorlar heralde kaç yaşındasınız benim yaşım 35 eşimin 42 zaten buseferde olmazsa yaşımda geçecek iyce artık bizim için bitmiş olacak herşey allah herkeze inşallah kısa zamanda istedigini versin .
arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar.uzun zamandır uğramıyorum.rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah.aslında benim sizlere bir sorum olacak.benim 5 yaşında ki erkek kardeşimin kolun da ve göğsünün altın da 50 ye yakın et benleri çıkmış.acaba nedendir ve zararlı mıdır?kardeşim benden uzakta ve yaşadıkları yerde cildiye doktoru yok.ancak haftaya gelecek.ben kime soracağımı bilemedim.çok ta merak ediyorum.bilgisi olan varsa lütfen cevap bekliyorum.Allaha emanet olun.
Günaydın canım evet kimsenin giresi yok sonuç alınmayınca boş geliyo tabi haklı olarakgünaydın nasılsınızzz kızlar inanın benimde artık giresim gelmiyoo hep aynı şeyleri yaşıyoruzzz
günaydın kızlar nasılsınız. Allah hepimize bunlardanbol bol versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?