kızlar merabalar nasılsınız benim biraz sıkıntım var birşey sormak istiyorum adetim biteli 1 hafta oluyor ama dün benim aynı adet oluyomuşum gibi kanamam oldu korktum ben de ve bu bu güne kadar da devam etti ama bugün şükür geçti gibi niye böyle olmuş olabilir bilginiz var mı?
kızlar merabalar nasılsınız benim biraz sıkıntım var birşey sormak istiyorum adetim biteli 1 hafta oluyor ama dün benim aynı adet oluyomuşum gibi kanamam oldu korktum ben de ve bu bu güne kadar da devam etti ama bugün şükür geçti gibi niye böyle olmuş olabilir bilginiz var mı?
canım geçmiş olsun bencede muhakkak bir doktora görün inşl önemli bişe yoktur ama aklına takılacağına görünüp kafan rahat etsin
kizlar bi sorum olcakdi size, biz temmuzda turkiyeye gidecegiz.esim mikrotese olacak kaan hoca benimde hazirlanmami soylemisdi. simdiden biz ucak biletlerini almak istiyoruz. mikrotese gunu belli degil. kaan hoca yillik izine cikiyo agustosda ama tam gununu bilmiyorum o gore ayarlayip gitmek istiyoruz. kaan hocaya da soracam ama once size sormak istedim. tam olarak ne zaman cikiyor izne bilgisi olan varmi
allah yardmcnz olsun tatlım ınsaaalh hayırlıs ve guzel bır tedavı olurkizlar bi sorum olcakdi size, biz temmuzda turkiyeye gidecegiz.esim mikrotese olacak kaan hoca benimde hazirlanmami soylemisdi. Simdiden biz ucak biletlerini almak istiyoruz. Mikrotese gunu belli degil. Kaan hoca yillik izine cikiyo agustosda ama tam gununu bilmiyorum o gore ayarlayip gitmek istiyoruz. Kaan hocaya da soracam ama once size sormak istedim. Tam olarak ne zaman cikiyor izne bilgisi olan varmi
allah yardmcnz olsun tatlım ınsaaalh hayırlıs ve guzel bır tedavı olur
kizlar bi sorum olcakdi size, biz temmuzda turkiyeye gidecegiz.esim mikrotese olacak kaan hoca benimde hazirlanmami soylemisdi. simdiden biz ucak biletlerini almak istiyoruz. mikrotese gunu belli degil. kaan hoca yillik izine cikiyo agustosda ama tam gununu bilmiyorum o gore ayarlayip gitmek istiyoruz. kaan hocaya da soracam ama once size sormak istedim. tam olarak ne zaman cikiyor izne bilgisi olan varmi
canim gecmis olsun ihmal etme doktora git icin rahatlamis olur
kadercim bu tr isi insani cok yoruyor allah kolaylik versin canim..insallah hersey yolunda gider..
seni cok iyi anliyorum canim...kaan hocaya sorun bakalim ne zaman cikacak izine
evet canim hemde cok yoruyo valla bugun biletleri sorduk uygun fiyatlar temmuz 29 dan eylul 7 ne kadar ama kaan hocada agustosda cikiyo izine nasil olcak bilmiyorum kaan hocaya email yolladim insallah hemen cevap verir hayirlisi bakalim mecbur erken gidecegiz herhalde bende bayrami ailemle birlikte gecirmek istemisdim nasip artik... ben cikiyorum canim bugun persembe esimle winkela gezmeye gidecegiz gorusuruz yine
canim kaan hocanin cevabindan sonra ayarlarsiniz sizde ona gore verir bu gece cavabi bence..
insallah adet tarihinde ayarladiniz zamanda gelir bekletmez...rabbim kimseyi darda koymasin... size iyi gezmeler canim
KADERCIM ınsaalh gonlunuze gore olur tatlım.ıyı gezmeler.. bu arada:)
Nursen canım aynı lşey benimde başıma gelmişti 2 ay önce aşırı derecede intihap çıktı 2 ay boyunca ilaç kullandım fitil ilaçlarda şu an iii durumdayım canım.benimde yumurtalarım ağırmıştı ve senin gibi adetten sonra kanama oldu..Dr. git mutlaka ihmal etmekızlar merabalar nasılsınız benim biraz sıkıntım var birşey sormak istiyorum adetim biteli 1 hafta oluyor ama dün benim aynı adet oluyomuşum gibi kanamam oldu korktum ben de ve bu bu güne kadar da devam etti ama bugün şükür geçti gibi niye böyle olmuş olabilir bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?