Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
nur.sen doktara git istersen tatlım adet bittikten bir hafta sonra kanama pek iyi degil bildiğim kadarıyla kistten falan olabilir belkide degildir korkutmak istemem genede doktor iyi bilir en iyisini genede:26:

geçmiş olsun canım bir dr. görün istersen.benimde evlenmeden önce yani 10 yıl kadar önce yirmilik dişimi çıkarırken çenemde şişlik ve ağrı olduğu için akşam sabah bir hafta ağrı kasici almıştım ve adetimde böyle değişiklikler olmuştu ,adetim geçtikten sonra bir hafta ara ile iki daha kanamam olmuştu ben gidip köyümüzdeki ebeye danışmıştım ilk sorduğu soru ağrı kesici kullandınmı demişti devam ederse dr. gürün dedi ,devam etmedi .böyle bir durumda olabilir.:94:

sağolun kızlar inşallah kötü birşey değildir nasipse giderim artık doktora

canım geçmiş olsun bencede muhakkak bir doktora görün inşl önemli bişe yoktur ama aklına takılacağına görünüp kafan rahat etsin

kizlar bi sorum olcakdi size, biz temmuzda turkiyeye gidecegiz.esim mikrotese olacak kaan hoca benimde hazirlanmami soylemisdi. simdiden biz ucak biletlerini almak istiyoruz. mikrotese gunu belli degil. kaan hoca yillik izine cikiyo agustosda ama tam gununu bilmiyorum o gore ayarlayip gitmek istiyoruz. kaan hocaya da soracam ama once size sormak istedim. tam olarak ne zaman cikiyor izne bilgisi olan varmi

NURSEN gecmıs olsun tatlım streslı bır donem deysen ve ılac kullandysan olury bazen..ben de de oyle olmustu...ama bence devam ederse mutlaka gıt dr...KADER canım bız de kaaan hocanın ızın magdurlarındanız..neden mı ?benım adetım stresten dolayı gecıktı....kaan hoca da tam 1 agustosta ızne cıktı...benım adetım ıse 24 de geldı....yarım kalacaktı tedavımız cunku bız aynı anda ıstemıstık tup tedavısını rıske atmak ıstemedık...baska merkezde devam edın demıstı kaan bey bıze ...tam 1 AGUSTOS TA IZNE CIKIYR GENELDE.... 2YILDIR BOYLE OLDU AMA BU YILI BILEMEM ALLAH YARDMCNZ OLSUN TATLIM

allah yardmcnz olsun tatlım ınsaaalh hayırlıs ve guzel bır tedavı olur

Son düzenleme:
allah yardmcnz olsun tatlım ınsaaalh hayırlıs ve guzel bır tedavı olur

sag ol canim benim, benimde adet gunlerim cok duzensiz 10 nunda olcakdim daha olmadi mesela her ay boyle oluyo. bizde agustosun basinda gitmek istiyorduk bayramida orda gecirelim diye ama yine 1 de giderse kaan hoca isler karisacak. insallah daha gec gider ((

canim gecmis olsun ihmal etme doktora git icin rahatlamis olur

kadercim bu tr isi insani cok yoruyor allah kolaylik versin canim..insallah hersey yolunda gider..
seni cok iyi anliyorum canim...kaan hocaya sorun bakalim ne zaman cikacak izine

evet canim hemde cok yoruyo valla bugun biletleri sorduk uygun fiyatlar temmuz 29 dan eylul 7 ne kadar ama kaan hocada agustosda cikiyo izine nasil olcak bilmiyorum kaan hocaya email yolladim insallah hemen cevap verir hayirlisi bakalim mecbur erken gidecegiz herhalde bende bayrami ailemle birlikte gecirmek istemisdim nasip artik... ben cikiyorum canim bugun persembe esimle winkela gezmeye gidecegiz gorusuruz yine

canim kaan hocanin cevabindan sonra ayarlarsiniz sizde ona gore verir bu gece cavabi bence..
insallah adet tarihinde ayarladiniz zamanda gelir bekletmez...rabbim kimseyi darda koymasin... size iyi gezmeler canim

canim kaan hocanin cevabindan sonra ayarlarsiniz sizde ona gore verir bu gece cavabi bence..
insallah adet tarihinde ayarladiniz zamanda gelir bekletmez...rabbim kimseyi darda koymasin... size iyi gezmeler canim

KADERCIM ınsaalh gonlunuze gore olur tatlım.ıyı gezmeler.. bu arada:)

sag olun canlarim rabbim hepimizin gonlune gore versin..gezdik geldik kizlar hava cok guzeldi cocuklar icin olan mobilya dukkaninin onunden gecdik sadece vitrinden bakdik esimle hayal kurduk nasil guzel seyler var allahim insallah hepimize onlardan almayi nasip etsin en kisa zamanda insallahhhhhh........

hayırlı cumalar kızlar günümüz aydın olsun inşallah nasılsınız ÇİÇEK JKLM sağolun canlarım

Nursen canım aynı lşey benimde başıma gelmişti 2 ay önce aşırı derecede intihap çıktı 2 ay boyunca ilaç kullandım fitil ilaçlarda şu an iii durumdayım canım.benimde yumurtalarım ağırmıştı ve senin gibi adetten sonra kanama oldu..Dr. git mutlaka ihmal etme

Hayırlı cumalar arkadaşlar ....allah bu cuma hurmetine dualarımızı kabul et .......bizim gibi iyiniyetli kullarına anneliği nasip et...

günaydın güzel prensesler,hayırlı cumalar Rabbim tez zamanda günlünüzün muradını versin........amin

"Aydınlık sabahı düşün ve durgun geceyi, Rabbin seni ne unuttu ne de darıldı. Öteki dünya senin için bu ilk bölümünden mutlaka daha iyi olacak!Ve zamanı geldiğinde Rabbin sana kalbinden geçeni bağışlayacak ve seni hoşnut kılacak." (Duha Suresi).. Cumamız mübarek olsun arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…