kader-nl vck hepinizde inşallah olumlu sonuç alırsınız dualarım sizlere sizin gibi hepinize inşallah allahım bir ümüt kapısı açar herkeze rabbim yalvarışlarımızı dualarımızı görsün inşallah gözümüzü yaşlı boynumuzu bükük elimizi boş anne baba sözüne hasret koymasın allahım inşallah ..
MRB KIZLAR ........... VCK HAYDI HAYIRLISI olsun tatlım ılk adımı sonunda attınız sakın vazgecme yola devam..hayırlısıyla temız cıkar testlerınız ınsaaalh rabbım yuzunuzu guldrsn... ..KADER canım guzel sonuclarınız olsun ınsaalh sevınc gozyası dokersınız sen ve esın tatlım
canim hadi hayirli olsun baslayin artik tedaviye,insallah testiniz temiz cikar rabbim yardimcin olsun
hakkınızda hayırlısı olsun canım ilk adımı atmışsını inşl herşey yolunda gider rabbim korktuğunuza uğratmasın inşl
çok teşekkür ederim canım rabbim seninde evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin inşallah .dualarınıza çok ihtiyacım var ne olursunuz banada dualarınzda yer verin .allah hepinizden razı olsun inşallah ne muradınız varsa versin bu cuma gününün hürmetine
kızlar nasılsınız nabersiniz vck tedavin hayırlı olsun jklm naber bacım
sağol hayatım bende iyiym şükür hamilelikte güzel gidiyor bulantılarım bitti artık ona seviniyorum bu haftadan itibaren daha rahat geçiriyorum bugünde doktora gidicem 3lü testimiz var bizim için dua edinsağol canım sen nasılsın peki nasıl gidiyo hamilelik
çok teşekkür ederim canım rabbim seninde evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almanı nasip etsin inşallah .dualarınıza çok ihtiyacım var ne olursunuz banada dualarınzda yer verin .allah hepinizden razı olsun inşallah ne muradınız varsa versin bu cuma gününün hürmetine
hayırlı cumalar arkadaşlar nasılsınız? sizleri çok özledim.. iyisiniz inşallah...
canım hoşgeldin........................nerelerdeydin özlettin kendini....
sağol hayatım bende iyiym şükür hamilelikte güzel gidiyor bulantılarım bitti artık ona seviniyorum bu haftadan itibaren daha rahat geçiriyorum bugünde doktora gidicem 3lü testimiz var bizim için dua edin
amin canım çok teşekkür ederim
rabbim yardımcınız olsun inşl
kizlar kaan hocadan mesaj gelmis. en uygun tarih haziran yada eylulde adetin 2. gunu orda olmamizmis nasil olcak simdi bilmiyorum bizim izin tarihlerimize hic uymuyor sasdim kaldim valla
merhaba canlarım nasılsınız şükür biz iyiyiz..bebeğim 12.haftasına girdi,rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin..jklm,çiçek eskiler girmiyo demişsiniz,arkadaşlar giriyorum hemen hemen hergün güzel bir haber almak umuduyla giriyorum yazdıklarınızı okuyorum emin olun herzaman aklımdasınız...rabbim hepinizi bu sıkıntıdan kurtarsın..her birinizi, yeniler alınmasın özellikle eski arkadaşları çok merak ediyorum ve her açışımda neti içimde bi umut..mavimenekşe,belgin,harzem,zaman,sevgidolu,umutolsun,kadernl....rabbim ol desin yeter...
blueavci tebrikler canım hamileymişin çok sevindim fazlasıyla geç kaldım tebrik etmekte ama kusuruma bakmazsın artık... tedaviylemi oldu yoksa normalmi hatırladığım kadarıyla sizde sperm çıkış vardı değilmi? Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?