Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Herkese hayırlı cumalar:79:..Ya rabbi !sen şu mübarek cuma gününün yüzü suyu hürmetine hakkımıza hayırlı olan dualarımızı kabul eyle.kucağımızı boş,yuvamızı yarım,kulağımızı anne-baba sözüne hasret ve gözümüzü yolda koyma ..o büyük mucizeyi isteyen ve kıymetini bilecek herkese nasip et.verdiğin nimetlere binlerce kez şükürler olsun,tek eksiğimiz hayırlı birer evlat sen enkısa zamanda o günleri de görmeği nasip et Allahım!..:81::81::81::81:

teşekkür ededrim canım allah razı olsun .rabbim senin yüzünüde en yakın zamanda güldürsün

teşekkür ederim arkadaşım rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.hayırlı cumalar

canim hadi hayirli olsun baslayin artik tedaviye,insallah testiniz temiz cikar rabbim yardimcin olsun

sağol arkadaşım inşallah canım zaten çok korkuyorum o yüzden bir türlü doktora gidemiyorum.rabbim korktuğumuza uğratmasın inşallah.bu cuma saatinde rabbim inşallah hepimizin dualarına cevap verir .hepimizi bebeklerine kavuşturur.

sağol canım sen nasılsın peki nasıl gidiyo hamilelik
sağol hayatım bende iyiym şükür hamilelikte güzel gidiyor bulantılarım bitti artık ona seviniyorum bu haftadan itibaren daha rahat geçiriyorum bugünde doktora gidicem 3lü testimiz var bizim için dua edin

amin canım çok teşekkür ederim
rabbim yardımcınız olsun inşl

blueavci tebrikler canım hamileymişin çok sevindim fazlasıyla geç kaldım tebrik etmekte ama kusuruma bakmazsın artık... tedaviylemi oldu yoksa normalmi hatırladığım kadarıyla sizde sperm çıkış vardı değilmi? Rabbim sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin canım..

kizlar kaan hocadan mesaj gelmis. en uygun tarih haziran yada eylulde adetin 2. gunu orda olmamizmis nasil olcak simdi bilmiyorum bizim izin tarihlerimize hic uymuyor sasdim kaldim valla

kizlar kaan hocadan mesaj gelmis. en uygun tarih haziran yada eylulde adetin 2. gunu orda olmamizmis nasil olcak simdi bilmiyorum bizim izin tarihlerimize hic uymuyor sasdim kaldim valla

canım eşinle ikinizde çalışıyomusunuz?uymuyomu izinler o zaman ne yapıp ne edip ayarlamaya bak bu hepsinden önemli şimdiden ayarlayın bence...hayırlısı olsun hakkınızda

canım selvam teşekkür ederim bizleri merak etmişsin canım allahım evladını sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin bende eskisi gibi girmiyorum girdimdede okuyorum sadece eğer güzel haberler varsa yazıyorum inşallah hepimiz muradımıza ereriz

merhaba arkadaşlar, geçmişi okuyamadım inşallah hepiniz iyisinizdir? ben çokta iyi değilim hala kafam karışık gönlüm karışık üzgün keyifsiz iş güç koşuşturuyorum işte..

sağol hayatım allah razı olsun hiç kusuru olurmu canım senin nasıl bir dönemden geçtiğini bilmiyomuyum ben sen nasılsın hayatım
evet canım bizde sperm çıkışı başlamıştı normal yolla oldu şükürler olsun darısı inşl sizlere olsun canım

iyi akşamlar kızlar...........

ben ankaraya gittim geldim çok şükür herşey güzel geçti gözlerimdeki rahatsızlık baya gerilemiş .....ama gittim yağmur geldim yağmur 4 gün boyunca mübarek hep yağdı ama olsun yinede gezmelerimden geri kalmadım sağolsun arkadaşımız var orda arabasını bize tahsis etti ondan rahat ettik yağmur pek etkilemedi ......denizi olmasada ben ank seviyorum yaaa tabi bunda mutlu haberler almamın etkiside büyük..........benden bu kadar sizler ne yaparsınız bacılar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…