slm kızlar nasılsınız hoşgeldin harzemcim gözlerindeki tedavinin iyi gitmesine sevindim sen nasılsın
iyi geceler kizlar aranizda hic genetik testi temiz cikibda mikro tesede sperim cikmayan varmi?allah hepmize yardim etsin insallah butun evvlat isteyenlere evlat versin yuce rabbim
hoşgeldin canım nerelerdesin seni çok merak ettim.peki genetik temiz çıkmış sizde.azonun sebebini söyledilermi?
kizlar kaan hocadan mesaj gelmis. en uygun tarih haziran yada eylulde adetin 2. gunu orda olmamizmis nasil olcak simdi bilmiyorum bizim izin tarihlerimize hic uymuyor sasdim kaldim valla
yok canim birsey soylemediler...yine bunalimdayim ben genetik testin ne onemi var ki,anlamadim?genetik test temiz cikinca neoluyor?birde bana kan aydosun numarasini yazarmisiniz?tesekkurlerr hepinizeee
canim stres yapma eger esin iznini ayarlaya bilirse sen bayrami da gormek istiyosun bence ramazan bayrami na git tr ye eylulde basla tedavine. kaan hoca temmuzda yokmuymus...hayirlisi olsun canim inslalah sonu guzel olur
canim bilmiyorum nasil yapcagiz esimin isleri denk gelmiyo 4 hafta izni var 2 haftaa izin alcak kaan hoca sadece haziran yada eylul gelin yazmis temmuzda niye cagirmadi bilmiyorum bide benim adetim duzensiz gunu nasil denk gelcek onuda bilmiyorum... bide adetin 2. gunu basliyormus benim hazirlanmam acaba ne kadar suruyo ilac tedaviisi senin bilgin varmi bilen arkadaslar lutfen yazarmisiniz
merhaba kızlar, NASILSINIZ?VALLA ben cok yoruldum...23 nısan bayramında ogrencılerımle stadta gorevlıydık...costuk costurdukk. gosterılerımız vardı...bayram bıttı gercı ama....bayramımız kutlu olsun ınsallah..KADERCIM kkan hoca gecen sene de bıze aynı cvb vermıstı ..bız baska merkezde yapmak zorunda kaldık adetım gecıkınce..hep neresı hayırlıysa orası olsun dıye dua ettım kafamız da cok karısıktı...rabbım sana da yardım etsın hayırlısı olan yerı nasıp etsın tatlım..GELINCIK kız nasıl sevndm senı gorunce hosgeldın tatlım sık sık olmasada ara ara haberdar ollalım.umarım ıyısındr gercı yazmısında...kader arkadasım ...hersey ıstedgn gıbı olur ınsaaalh rabbım bız genetıklılerede bır kapı acar hayırlısyla..((( HEP arkadasım sıze de gecmıs olsun rabbım kurtarsn ınsaalah genetık bozukuk cıkarsa sperm cıkar yada cıkmaz dıye bırsey yok..bız de mesela genetık hastalık var ama yazın mıkrotese ıle sprem cıktı cıkmasına ama GENETIGI BOZUK OLUNCA EMBRIYO TUTMUYR YADA DUSUYR..TOPIKTE 5 KISIDE DE BU BOYLE OLDU maaalesef tatlım.saglıklı embrıyo secılma sansı dusuk...rabbım hepımızın yar ve yardımcı olsun
Kaderciğim uzun yada kısa protokol uygulanmasına göre süre değişiyor. Eğer kısa protokol uygulanırsa adetin 2. yada 3. günü tedavi başlıyor. Genellikle de iğne oluyor.Benim 1 gün 1 iğne ertesi günü 2 iğne şeklindeydi. Ayrıca 2 günde bir yumurta takibine gideceksin ve kan vereceksin. Bu süre yumurtaların olgunlaşmasına göre 10-14 arasında değişiyor. Diyelim 10. gün yumurtalar istenilen boyuta geldi , sana söylenen saatte çetlatma iğnesini vuruluyorsun iğneden 35,5 sa. sonrada yumurta toplama için randevu veriliyor.Yni en fazla 16 gün sürer. Ama uzun protokol olursa ki benim öyle olmuştu , doğum kontrol hapıyla başlanmıştı 21 kullandım, bıraktıktan 3 gün sonra adet gördüm , 3. günü hastaneye giitm ve sonrası kısa prokol deki gibiydi. Yani uzun protokol OPU ya kadar neredeyse 40 - 45 gün kadar sürebilir.canim bilmiyorum nasil yapcagiz esimin isleri denk gelmiyo 4 hafta izni var 2 haftaa izin alcak kaan hoca sadece haziran yada eylul gelin yazmis temmuzda niye cagirmadi bilmiyorum bide benim adetim duzensiz gunu nasil denk gelcek onuda bilmiyorum... bide adetin 2. gunu basliyormus benim hazirlanmam acaba ne kadar suruyo ilac tedaviisi senin bilgin varmi bilen arkadaslar lutfen yazarmisiniz
ben geldim bacılar nasılsıınız umreden sonra 1 yı geçti ama anca girebildim eeeee nasılsınız
Kaderciğim uzun yada kısa protokol uygulanmasına göre süre değişiyor. Eğer kısa protokol uygulanırsa adetin 2. yada 3. günü tedavi başlıyor. Genellikle de iğne oluyor.Benim 1 gün 1 iğne ertesi günü 2 iğne şeklindeydi. Ayrıca 2 günde bir yumurta takibine gideceksin ve kan vereceksin. Bu süre yumurtaların olgunlaşmasına göre 10-14 arasında değişiyor. Diyelim 10. gün yumurtalar istenilen boyuta geldi , sana söylenen saatte çetlatma iğnesini vuruluyorsun iğneden 35,5 sa. sonrada yumurta toplama için randevu veriliyor.Yni en fazla 16 gün sürer. Ama uzun protokol olursa ki benim öyle olmuştu , doğum kontrol hapıyla başlanmıştı 21 kullandım, bıraktıktan 3 gün sonra adet gördüm , 3. günü hastaneye giitm ve sonrası kısa prokol deki gibiydi. Yani uzun protokol OPU ya kadar neredeyse 40 - 45 gün kadar sürebilir.
KADER tatlım zaten kaan hoca amelıyata gırmek ıstedı ama sızı hazırlamayalım cıkarsa dondururus dedı.cunku benım tedavım uzundu ve o ızne cıkacaktı..fakat ben ve esım dondurmayı kabul etmedık cunku tek tuk cıkan spermı de rıske atmak ıstemedık.kaan hocada ıyı nıyetıyle baska merkezde de olabılır dedı...benım ıgne ılac tedavım yaklasık 16 gun surdu..hergun gobekten kalcadan ve koldan ıgnelerım vardı..genetık bozukluk oldugu ıcın dusus olmasın dıye fazladan dusuk olmaaması ıcın de ıgne oluyrdm yaklasık tedavı boyunca YAKLASIK 80 ı TANE İgne olmustu ...kucuk kucuk dozlarda....zaten sabah aksam 3 er taneden sen hesap et.yanında da haplar da alıyrdm..delık desık olmusum ıyıce ve artık kalcadan ıgne dısarı cıkıyrdu kapasıte bıtmıstı ...sonra koldan devam ettık ama dozlar VE IGNELERIN SAYISI KESINLIKLE YUMURTA RESERVINE YANI URETIMINE BAGLI OLARAK ARRTTIRILYRDU..YANI YASA KILOYA BUNYEYE GORE FARKLI...BENIM YASIM 30 DU AMA YUMURTALARIM BOL DEGILDI..oyuzden ıgne tedavım uzun surdu..yumurtalarımın toplanacagı gun esımde mıkrotese sınden bır gun sonraydı .aynı anda hazırladk... sonra sukurler olsun 6 tane sperm toplandı..1 gun sonrada benden yumurtalar toplandı..9 tane yumurta. 6 sperm.3 gun sonra 6 tane embrıyomuz dollendıgı haberı geldı..transfere cagrıldım..12.gun beta degerım olumlu cıktı fakat 18.gun artık benımle degıllerdı(((( ıste canım boyle oldu bekleme suresıyle fılan toplam 1 ay surdu tup tedavım..rabbım kolaylık versın ınsaalah su gıbı gecsın tedavın..olumlu haberlerın olsun tatlım..yıne soracagın sey olursa cvb seve seve verırım
canim hos geldin. allah kabul etsin. nasilsin canim,nasil gecdi umre ziyaretin haberler senden bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?