ZAMAN baktım acaba yanlıs mı grdum dıye..canım HOSGELDINNNNNNNNNNN RRABBIM DUALARINI KABUL ETSIN ınsaaalh gonlunun muradı versın...nasıldı anlat bakalaım.evt canım cok kalabalıkmıs..
zaman allah razı olsun kardesım rabbım ne muradın varsa versın tatlı dıllı arkadasım
merhaba kızlar, NASILSINIZ?VALLA ben cok yoruldum...23 nısan bayramında ogrencılerımle stadta gorevlıydık...costuk costurdukk. gosterılerımız vardı...bayram bıttı gercı ama....bayramımız kutlu olsun ınsallah..KADERCIM kkan hoca gecen sene de bıze aynı cvb vermıstı ..bız baska merkezde yapmak zorunda kaldık adetım gecıkınce..hep neresı hayırlıysa orası olsun dıye dua ettım kafamız da cok karısıktı...rabbım sana da yardım etsın hayırlısı olan yerı nasıp etsın tatlım..GELINCIK kız nasıl sevndm senı gorunce hosgeldın tatlım sık sık olmasada ara ara haberdar ollalım.umarım ıyısındr gercı yazmısında...kader arkadasım ...hersey ıstedgn gıbı olur ınsaaalh rabbım bız genetıklılerede bır kapı acar hayırlısyla..((( HEP arkadasım sıze de gecmıs olsun rabbım kurtarsn ınsaalah genetık bozukuk cıkarsa sperm cıkar yada cıkmaz dıye bırsey yok..bız de mesela genetık hastalık var ama yazın mıkrotese ıle sprem cıktı cıkmasına ama GENETIGI BOZUK OLUNCA EMBRIYO TUTMUYR YADA DUSUYR..TOPIKTE 5 KISIDE DE BU BOYLE OLDU maaalesef tatlım.saglıklı embrıyo secılma sansı dusuk...rabbım hepımızın yar ve yardımcı olsun
iyi geceler kizlar aranizda hic genetik testi temiz cikibda mikro tesede sperim cikmayan varmi?allah hepmize yardim etsin insallah butun evvlat isteyenlere evlat versin yuce rabbim
yok canim birsey soylemediler...yine bunalimdayim ben genetik testin ne onemi var ki,anlamadim?genetik test temiz cikinca neoluyor?birde bana kan aydosun numarasini yazarmisiniz?tesekkurlerr hepinizeee
kizlar esimle konusduk onun izni 6 haftadan fazla olmuyor. galiba haziran ayinda ben yanliz gidecem benim tedavim baslayacak esimde temmuzda gelcek simdilik boyle diyoruz bakalim bi degisiklik olmazsa ama benim adetlerim duzensiz nasil gunu denk gelcek onuda bilmiyorum
hoşbulduk bacım napim gittik geldik çok şükür hepinizin dualarını mescidi nebevide tam Efendimizin önünde tek tek ettim bu mecnunun duaları kabul olmuştur inşallah sonra kabede dualarınız için tavaf yaptım inşallah kabul olur
Karıştırdın canım ben biz daha geçen ay denedik ama olmadı, sperm bulunamadı. Pataloji raporunu alır almazda Kaan Hocadan randevu aldık, çok moral verdi sağolsun, tedavi başladı,inşallah bu defa olumlu sonuçlanır.SAKLAMBAC da cok guzel anlatmıs benım unuttugum noktaları....SAKLAMBAC canım sende yazın denemıstın dımı hatılryrm senı..rabbım senınde yuznuz glrdsn tatlım
ben geldim bacılar nasılsıınız umreden sonra 1 yı geçti ama anca girebildim eeeee nasılsınız
Karıştırdın canım ben biz daha geçen ay denedik ama olmadı, sperm bulunamadı. Pataloji raporunu alır almazda Kaan Hocadan randevu aldık, çok moral verdi sağolsun, tedavi başladı,inşallah bu defa olumlu sonuçlanır.
Hepinize iyi pazarlar
ben geldim bacılar nasılsıınız umreden sonra 1 yı geçti ama anca girebildim eeeee nasılsınız
kizlar esimle konusduk onun izni 6 haftadan fazla olmuyor. galiba haziran ayinda ben yanliz gidecem benim tedavim baslayacak esimde temmuzda gelcek simdilik boyle diyoruz bakalim bi degisiklik olmazsa ama benim adetlerim duzensiz nasil gunu denk gelcek onuda bilmiyorum
mehaba , yazini okudumda !bizde tedaviye 6 ayin sonu veya 7 ayin basinda baslamak istiyoruz allahin iznile ,insallah tedavilerimiz hayirli sonuclarla karsilanir!!
Bizde yurtdisinda yasadigimiz icin ,hemen gidip basliyamiyoruz önce ben sonra esim gelicek tedaviye
benim de senin gibi adet düzensizligi var nezaman gelicegi belli degil .bende kara kara onu düsünüyorum .aceba korunma hapi iyi gelirmiki ???
Dokturlarla bir irtibata gecmek lagzim!!
Sen neyapmayi düsünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?