Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ZAMAN baktım acaba yanlıs mı grdum dıye..canım HOSGELDINNNNNNNNNNN RRABBIM DUALARINI KABUL ETSIN ınsaaalh gonlunun muradı versın...nasıldı anlat bakalaım.evt canım cok kalabalıkmıs..

hoşbulduk bacım napim gittik geldik çok şükür hepinizin dualarını mescidi nebevide tam Efendimizin önünde tek tek ettim bu mecnunun duaları kabul olmuştur inşallah sonra kabede dualarınız için tavaf yaptım inşallah kabul olur

ZAMANCIgim hosgeldin canim..allah kabul etsin ettigin bütün dualarini.bizler icinde ettin canim allah razi olsun senden

tesekkur edrim cvb yazdiginiz icin.peki sizin doktorunuz kim,biz moskovada oturuyoruz burda doktor bize ilac falan onermedi direk mikrotese soyledi.bende burda okuduguma gore tetavi olub sonra ameliyat olmak daha iyi gibi sanki.nlursunuz bilgilerinizi baylasin benimle.ben hangi doktora gideyim kaan beyemi yoksa emre beyemi?ben esimle izin alib gelmeyi dusunuyoruz,okadar zor ki benim icin anlatamam yardimici olursaniz sevinirim.allah hepimize yardim etsin bize mucizeler yaratsin insallah kucaklarimiz bebislerle dolsun insallah

HEP canım eger genetık test kotu cıkıarsa sperm testı de hep 0 cıkıyrsa zaten mıkrotese denenır.ankarda kaan hocada ılac tedavısı grdu esım.ııstabuldakı emre bey ılac onermuıyr..kararı sız verın ...ılac tedavısı hormonlara gore bılınıyr zaten..rabbım kolaylık versın

kizlar esimle konusduk onun izni 6 haftadan fazla olmuyor. galiba haziran ayinda ben yanliz gidecem benim tedavim baslayacak esimde temmuzda gelcek simdilik boyle diyoruz bakalim bi degisiklik olmazsa ama benim adetlerim duzensiz nasil gunu denk gelcek onuda bilmiyorum

iyi geceler kizlar aranizda hic genetik testi temiz cikibda mikro tesede sperim cikmayan varmi?allah hepmize yardim etsin insallah butun evvlat isteyenlere evlat versin yuce rabbim

yok canim birsey soylemediler...yine bunalimdayim ben genetik testin ne onemi var ki,anlamadim?genetik test temiz cikinca neoluyor?birde bana kan aydosun numarasini yazarmisiniz?tesekkurlerr hepinizeee

Biizzzz....eşimin gen testleri temiz çıkmıştı ama mtsede bulunamadı malesef..önemi çok büyük tabiki 'gen'den bahsediyoruz vücudumuzun biyolojik haritası..gen testi temiz çıkmayanlarda sperm bulunurmu bulunmazmı bilmiyorum ama bulunanların gen bozukluğu olduğu sebebiyle büyük olasılıkla tutmuyor,tutanında bebeğinde rahatsızlık olma olasılığı yüksek diye bilgilendirildik..Tabi herşey allahın taktir-i ilahisi..

ZAMAN hoşgeldin rabbim dualarını kabul etsin,bizlerede gitmek nasip olur inşallah..

Hayırlısı olsun canım Allah yardımcınız olsun..inşAllah yüzün güler..

hoşgeldin zaman Allah razı olsun dualarımız kabul olur inşallah.

günaydın kızlar nasılsınız.. zaman hoşgeldin canım allah tüm dualarımızı kebul eylesin kendinize iyi bakın güzel bir pazar günü diliyorum herkese

SAKLAMBAC da cok guzel anlatmıs benım unuttugum noktaları....SAKLAMBAC canım sende yazın denemıstın dımı hatılryrm senı..rabbım senınde yuznuz glrdsn tatlım
Karıştırdın canım ben biz daha geçen ay denedik ama olmadı, sperm bulunamadı. Pataloji raporunu alır almazda Kaan Hocadan randevu aldık, çok moral verdi sağolsun, tedavi başladı,inşallah bu defa olumlu sonuçlanır.
Hepinize iyi pazarlar

canimm,peki sizin tetavinizi,ameliyatinizi kim yapti?sanki bu illet azoooo yayilmisss,arkadasimin esindede ayni azooo ciktii ama onlarin genetiyi kotu geldi bizimkisi ise temiz gelmis ama doktor sperim cikar cikmaz sans vermiyorrrrrrrrr::::((((((( cok uzgunum uzuntuden cok zayifladim.esimde cok uzgun.kan hoca telefonda ilac falan oneriyormu?allahim tum evlat hasreti cekenlere evlatlar nasib etsin insallah kimsenin gozu evlat hasretiyle dolmasin allahim.hergun duva ediyorum,valla sizleri tanimiyorum ama hepinize duva ediyorum.allah bizlere tum evlat hasreti cekenlere evlat nasib etsin insallah.

mehaba , yazini okudumda !bizde tedaviye 6 ayin sonu veya 7 ayin basinda baslamak istiyoruz allahin iznile ,insallah tedavilerimiz hayirli sonuclarla karsilanir!!
Bizde yurtdisinda yasadigimiz icin ,hemen gidip basliyamiyoruz önce ben sonra esim gelicek tedaviye
benim de senin gibi adet düzensizligi var nezaman gelicegi belli degil .bende kara kara onu düsünüyorum .aceba korunma hapi iyi gelirmiki ???
Dokturlarla bir irtibata gecmek lagzim!!
Sen neyapmayi düsünüyorsun?

valla canim bende napcagimi bilmiyorum martin 10 da adetim olmusdu bu ay henuz olmadim bugun yarin bekliyorum haziranda hangi gune denk gelcek bilmiyorum..canim korun hapi hakkinda bi bilgim yok nasil yapcagiz bilmiyorum insallah zamaninda olurda bizi bunalmaz bu adet gunu. haziranda gdiecem bende belki karsilasiriz canim allah yardimcimiz olsun

Kısırlık, sperm eksikliği (Azospermi) ya da bozukluğu sorununa karşı uygulayabileceğiniz, sperm saysıını artırmak için kulalnılabilecek kısırlığa karşı kür tarifi...
21/04/2011 - 11:42
Malzemeler

- 3 kilo organik bal

- 100 gram keçiboynuzu tozu

- 100 gram çakşır kökü

- 100 gram dövülmüş badem

- 100 gram fıstık içi

- 100 gram ceviz içi

- 100 gram üzüm çekirdeği tozu

- 100 gram çam fıstığı

- 100 gram çoban çökerten

- 100 gram zerdeçal (Sarı Kök)

- 100 gram zencefil

- 100 gram ginseng tozu

Hepsi karıştırılarak macun haline getirilir.

Karışımdan sabahları ve akşamları yatarken 1 çorba

kaşığı tüketilmesi tavsiye edilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…