valla canim bende napcagimi bilmiyorum martin 10 da adetim olmusdu bu ay henuz olmadim bugun yarin bekliyorum haziranda hangi gune denk gelcek bilmiyorum..canim korun hapi hakkinda bi bilgim yok nasil yapcagiz bilmiyorum insallah zamaninda olurda bizi bunalmaz bu adet gunu. haziranda gdiecem bende belki karsilasiriz canim allah yardimcimiz olsun
valla canim bende napcagimi bilmiyorum martin 10 da adetim olmusdu bu ay henuz olmadim bugun yarin bekliyorum haziranda hangi gune denk gelcek bilmiyorum..canim korun hapi hakkinda bi bilgim yok nasil yapcagiz bilmiyorum insallah zamaninda olurda bizi bunalmaz bu adet gunu. haziranda gdiecem bende belki karsilasiriz canim allah yardimcimiz olsun
senin hormon larin yolundami yoksa dengeleri gidip geliyormu??
benim hormonlarim da dengeleri degismisdi! ama son tahlil yaptirdigimda yolunda daydi!!
Bence vucud daki sikintilardan dolayindan dir !ama elimiz kolumuz bagli oluyor bagzen!!
ben geldim bacılar nasılsıınız umreden sonra 1 yı geçti ama anca girebildim eeeee nasılsınız
inşallah hep böyle sağlıklı gider hamileliğinmerhaba canlarım nasılsınız şükür biz iyiyiz..bebeğim 12.haftasına girdi,rabbim tez zamanda hepinize nasip etsin..jklm,çiçek eskiler girmiyo demişsiniz,arkadaşlar giriyorum hemen hemen hergün güzel bir haber almak umuduyla giriyorum yazdıklarınızı okuyorum emin olun herzaman aklımdasınız...rabbim hepinizi bu sıkıntıdan kurtarsın..her birinizi, yeniler alınmasın özellikle eski arkadaşları çok merak ediyorum ve her açışımda neti içimde bi umut..mavimenekşe,belgin,harzem,zaman,sevgidolu,umutolsun,kadernl....rabbim ol desin yeter...
Estağfurullah canım benim, affetmek ne demek , maalesef öyle kalabalığız ki karıştırmak çok normal.Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.ıyı pazarlar SAKLAMBAC affedersın tatlım karıstrdm ....rabbım yuzunuzu guldrsn .
Amin canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bizim m.tese Fatih üni . de oldu. Hastaneden memnun kaldık , doktorlarda ellerinden geleni yaptılar ama sperm bulunamadı işte. Kaan hoca ilaç tedavisi uyguluyor diye bu sefer de ona gittik. Bakalım hayırlısı ...Sen de üzme kendini , genetiğin normal çıkması iyi bir şey. Kaan hoca mail lere cevap veriyor. Bir yaz istersencanimm,peki sizin tetavinizi,ameliyatinizi kim yapti?sanki bu illet azoooo yayilmisss,arkadasimin esindede ayni azooo ciktii ama onlarin genetiyi kotu geldi bizimkisi ise temiz gelmis ama doktor sperim cikar cikmaz sans vermiyorrrrrrrrr::::((((((( cok uzgunum uzuntuden cok zayifladim.esimde cok uzgun.kan hoca telefonda ilac falan oneriyormu?allahim tum evlat hasreti cekenlere evlatlar nasib etsin insallah kimsenin gozu evlat hasretiyle dolmasin allahim.hergun duva ediyorum,valla sizleri tanimiyorum ama hepinize duva ediyorum.allah bizlere tum evlat hasreti cekenlere evlat nasib etsin insallah.
birtanem hoşgeldin senin adına sevindim çünkü bizlerin çocuğu olmuyor çünkü eşlerimizde hiç sperm yok .senin eğer doğal yolla olmadıysa bir tüpbebek merkezine başvurup ya mikroenjeksiyon yada tüpbebekle anne olman mümkün .allah en yakın zamanda sanada bizede isteğen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallahMerhabalar ben sitenize daha yeni katıldım.Bizde çocuk istiyoruz ama bir türlü olmuyor dün eşim sper testi yaptırdı ve sonuç aşağıdaki gibi.Arkadaşlar yorumlayabilirmisiniz.
Miktar : 3.0 ml 0.5 5
pH : 7.7 7.0 8.0
Likefikasyon Suresi(37C) : 15 dakika <20
Viskosite : Normal Normal
Gorunum : Gri-Opak Gri-Opak
1. Saatte Hareketli Sperm Yuzdesi : % 40 %40 %70-%90
Hareketin Degerlendirilmesi (1.Saat) =>%25 veya =>%50 a+b
(a) Hizli Ileri Hareketli : % 30
(b) Yavas Ileri Hareketli : % 10
(c) Yerinde Hareketli : -
(d) Hareketsiz : % 60
Sperm Yogunlugu : 13.000.000 /ml 20 milyon/ml 60-120 milyon
Anormal Morfolojili Sperm Yuzdesi : % 24 <%35
Yuvarlak Hucre : <1,000,000/ml <5 milyon/ml
Lokosit : <1,000,000/ml <1 milyon/ml
kelebek76 hoş geldin siz burdakilerden hepsinden daha şanslısınız çünkü bizlerin hemen hemen hepimizin eşlerinde hiç sperm yok sizin degerlerde bayagı sperm görülüyor aşılamayla yada tüp bebekle olur bizlerin çogunun o şansı bile düşük nekadardır ugraşıyorsunuz doktor ne söyledi belkide ilaç tedavisiyle degeriniz dahada yükselir dogal yolla hamile kalırsın düşük spermlede hamile kalan var inşallah allahım biran önce yüzünüzü ğüldürür canımisteyen herkeze versin allahım içinde banada aminn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?