Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

bakalim hayirlisi ben doktora burdan mesaj yazdim bakalim cevaplarsa fikir verirse iyi olur sana iletirim,
siz nerde tedavi olmayi düsünüyorsunuz??
Biz istanbul bahceci!!

senin hormon larin yolundami yoksa dengeleri gidip geliyormu??
benim hormonlarim da dengeleri degismisdi! ama son tahlil yaptirdigimda yolunda daydi!!
Bence vucud daki sikintilardan dolayindan dir !ama elimiz kolumuz bagli oluyor bagzen!!

senin hormon larin yolundami yoksa dengeleri gidip geliyormu??
benim hormonlarim da dengeleri degismisdi! ama son tahlil yaptirdigimda yolunda daydi!!
Bence vucud daki sikintilardan dolayindan dir !ama elimiz kolumuz bagli oluyor bagzen!!

canim ben hic tahlil falan yaptirmadim ne durumdayim bilmiyorum...biz kaan hocada olcagiz mikroteseyi..

ya kızlar birşey sorcam size, benim de bir tanıdığım azosperm ve oda haziranda ameliyat olacak kaan hocada, ancak dün şöyle birşey söyledi, eğer sperm bulamazsalar, belinden hücre alacaklarmış dedi..sizce başladımı kök hücre??? isterseniz sizde bir araştırın..

inşallah hep böyle sağlıklı gider hamileliğin
kucağına sağlıkla almayı nasip etsin Allah
Darısı bu topiktekilerin hepsine inşallah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbim

Amin canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bizim m.tese Fatih üni . de oldu. Hastaneden memnun kaldık , doktorlarda ellerinden geleni yaptılar ama sperm bulunamadı işte. Kaan hoca ilaç tedavisi uyguluyor diye bu sefer de ona gittik. Bakalım hayırlısı ...Sen de üzme kendini , genetiğin normal çıkması iyi bir şey. Kaan hoca mail lere cevap veriyor. Bir yaz istersen

günydın iyi haftalarrr bu havalar sonunda benide hasta etti iki gündür her tarafım ağrıyooooooo

hanımlar hepinize günaydın gününüz aydın haftanız neşeli ğüzel olsun allah hayırlı haberlerle doldursun burayı inşallah :80::80::80:

Merhabalar ben sitenize daha yeni katıldım.Bizde çocuk istiyoruz ama bir türlü olmuyor dün eşim sper testi yaptırdı ve sonuç aşağıdaki gibi.Arkadaşlar yorumlayabilirmisiniz.

Miktar : 3.0 ml 0.5 5
pH : 7.7 7.0 8.0
Likefikasyon Suresi(37C) : 15 dakika <20
Viskosite : Normal Normal
Gorunum : Gri-Opak Gri-Opak
1. Saatte Hareketli Sperm Yuzdesi : % 40 %40 %70-%90
Hareketin Degerlendirilmesi (1.Saat) =>%25 veya =>%50 a+b
(a) Hizli Ileri Hareketli : % 30
(b) Yavas Ileri Hareketli : % 10
(c) Yerinde Hareketli : -
(d) Hareketsiz : % 60
Sperm Yogunlugu : 13.000.000 /ml 20 milyon/ml 60-120 milyon
Anormal Morfolojili Sperm Yuzdesi : % 24 <%35
Yuvarlak Hucre : <1,000,000/ml <5 milyon/ml
Lokosit : <1,000,000/ml <1 milyon/ml

birtanem hoşgeldin senin adına sevindim çünkü bizlerin çocuğu olmuyor çünkü eşlerimizde hiç sperm yok .senin eğer doğal yolla olmadıysa bir tüpbebek merkezine başvurup ya mikroenjeksiyon yada tüpbebekle anne olman mümkün .allah en yakın zamanda sanada bizede isteğen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

kelebek76 hoş geldin siz burdakilerden hepsinden daha şanslısınız çünkü bizlerin hemen hemen hepimizin eşlerinde hiç sperm yok sizin degerlerde bayagı sperm görülüyor aşılamayla yada tüp bebekle olur bizlerin çogunun o şansı bile düşük nekadardır ugraşıyorsunuz doktor ne söyledi belkide ilaç tedavisiyle degeriniz dahada yükselir dogal yolla hamile kalırsın düşük spermlede hamile kalan var inşallah allahım biran önce yüzünüzü ğüldürür canımisteyen herkeze versin allahım içinde banada aminn...

merhaba arkadaşlar,sizlere bi sorum olcak,eşimde nadir sperm görüldü diyo semen analizinde. ve medikalparkta tahlil yaptırmamıza ragmen hiç detaylı ıncelememişler. hemen tüp bebege yönlendirdiler bizi. ve bu raporu ankarad abaşka bır dr'a gonderdıgımızd eburda hiçbişey belli değil. daha ayrıntılı bılgıler olması lazım dedi. şimdi biz bu durumda azosperm'mi oluyoruz?
eşimin spermınde sorun oldugunu anladık zaten 3 ay beklıyelım dıyoruz. bu 3 ayda keçiboynuzu kürü,afye arı sütü ve cakşır otunu uygulayalım dıyoruz. sonra tekrar doktora gıtcez inş. bakalım değerler artık ona göre tedaviye başlıycam. bu arada bugun ogrendım meryem süresini 41 gün meryem süresine baslıycma ınş. bizlerde bu arad adualaşalım. yukarıdaki soruma cvp verırısneız sevnırım.

Hoşbulduk canım daha doktara gitmekdik inşallah cumartesi gideceğiz.

meraba gülendam hayı siz azospermmi degilsiniz çünkü azospermi demek menide hiç spermmin görülmemesi sizde nadirde olsa varsa tüp bebekle olur biran önce tüp bebege geçin çünkü bazen nadir olan spermde görülmeye biliniyor bence bitkisel kürlere başlayın incir kürü balın içine karışım yapın keçi boynuzu pekmezi falan yedir en azından spermler güçlenir belkide biraz daha çogalır eşiniz bir hastalık falan geçirmişmiydi amaliyat filan sebebi belirsizmi meryem süresini oku cuma günü ezanla sela arası ya evvel ismini 1000 kere çek 4 cuma inşallah allahın izniyle tüp bebekle olumlu sonuç alırsınız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…