meraba gülendam hayı siz azospermmi degilsiniz çünkü azospermi demek menide hiç spermmin görülmemesi sizde nadirde olsa varsa tüp bebekle olur biran önce tüp bebege geçin çünkü bazen nadir olan spermde görülmeye biliniyor bence bitkisel kürlere başlayın incir kürü balın içine karışım yapın keçi boynuzu pekmezi falan yedir en azından spermler güçlenir belkide biraz daha çogalır eşiniz bir hastalık falan geçirmişmiydi amaliyat filan sebebi belirsizmi meryem süresini oku cuma günü ezanla sela arası ya evvel ismini 1000 kere çek 4 cuma inşallah allahın izniyle tüp bebekle olumlu sonuç alırsınız .
merhaba arkadaşlar,
bir kaç haftadır yazmıyordum yoğunluktan nete bile giremiyordum bu arada canım çok sıkkın, bir gün iyiyim bir gün kötü bu durum benim için çok zor geçiyor dayanamıyorum bazen, neden en zoru benim başıma geldi diyorum sonra tövbe ediyorum böyle yaşamaya alışamadım hala, benimde bebeğim olsun o duyguyu yaşayım istiyorum evimi alırken bile çocuk odasını ona göre boyamıştım ilerde odasını alınca şöyle yapıcam diye planlar kuruyordum şimdi o odanın kapısını bile açmıyorum doğru düzgün, herkesin kucağında bebek var ama benim yok geçengün evde bağırarak anne olamıcam hiçbir zaman diye ağladım eşimde sinirlenip kapıyı vurup çıktı aramız oldukça kötü elinden bişey gelmiyor ona üzülmekten bile sıkıldım artık bana kim üzülsün bazen alıp başımı çok uzaklara gitmek istiyorum ben böyle yapamıyorum bilmiyorum birazda buraya içimi dökmek istedim şuan içimden ne geçiyorsa yazıyorum duygularım bunlar.......
ya arkadaslar bırsey sordum ama kımse... cevap vermedı ya ..su M SURE denılen seyı yada Y VIRILIN denen seyı kımse kullanmamadı yahu..bız basladık almaya ama bakalım kısmet..dedıklerı gıbı faydalımı acaba yoksa hıkayemı bılmıyorum:84::84::84::84::84:
ya arkadaslar bırsey sordum ama kımse... cevap vermedı ya ..su M SURE denılen seyı yada Y VIRILIN denen seyı kımse kullanmamadı yahu..bız basladık almaya ama bakalım kısmet..dedıklerı gıbı faydalımı acaba yoksa hıkayemı bılmıyorum:84::84::84::84::84:
iyi aksamlar canim ben bunu anladim ilacmi bu
benimde eşimin sonuçları doktorun dediğine göre düşük ama sizlerle de paylaşmak istiyorum yorum yapabilen varsa cok memnun olurum. çünkü doktor değerlere bakıp hemen aşılama dedi para için mi dedi yoksa durum gerçekten o kadar kötü mü anlayamadım bnde araştırıyorum
volüm:2,5 ml
vizkosite N
ph 8
sperm sayısı milyon/ml: 11
sperm sayısı milyon/ejakulat 18
hareketlilik toplam% 73
hareketlilik ileri% a+b 64
morfoloji normal % : %2
bütün yazılanlar bunlar testte lütfen yardımcı olun bana da(
canım herbalıst selcuk kaya dıye bırının kısırlıga son adlı sıteden aldık sımdı ındırım varmıs..ınıdırımlı 320 tl ye aldık arık kısmet..ama sasırdım dedımkı kesınlıkle kullananlar vardır dedım ama sanıyorum yok..ayda bır kullanamak gereklı ımıs bızımkısıde umut dunyası
merhaba arkadaşlar,
bir kaç haftadır yazmıyordum yoğunluktan nete bile giremiyordum bu arada canım çok sıkkın, bir gün iyiyim bir gün kötü bu durum benim için çok zor geçiyor dayanamıyorum bazen, neden en zoru benim başıma geldi diyorum sonra tövbe ediyorum böyle yaşamaya alışamadım hala, benimde bebeğim olsun o duyguyu yaşayım istiyorum evimi alırken bile çocuk odasını ona göre boyamıştım ilerde odasını alınca şöyle yapıcam diye planlar kuruyordum şimdi o odanın kapısını bile açmıyorum doğru düzgün, herkesin kucağında bebek var ama benim yok geçengün evde bağırarak anne olamıcam hiçbir zaman diye ağladım eşimde sinirlenip kapıyı vurup çıktı aramız oldukça kötü elinden bişey gelmiyor ona üzülmekten bile sıkıldım artık bana kim üzülsün bazen alıp başımı çok uzaklara gitmek istiyorum ben böyle yapamıyorum bilmiyorum birazda buraya içimi dökmek istedim şuan içimden ne geçiyorsa yazıyorum duygularım bunlar.......
canım hareketiniz güzel ancak morfoloji ve sayıda sorun var, morfoloji %4 ün üstünü kabul ediyorlar ama %0 ile bile hamile kalan var, sen sayıyı arttırmaya bak, onun içinde keçiboynuzu kürü yap, proxeed plus alabilirsiniz, sayıyı arttırsanız hamileliğin yakındır inşAllah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?