Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayyy çook teşekkür ederım yaa Allah razı olsun. bu yorumlarınız okudukca okadar moral buluyorumki. çunku kımseye soylemedik. ve soylemekte istemıyrouz. bizi oldukca olumsuz etkiler diye düşünüyoz.(ki kesin öyle olur) amelıyat eşim hiç geçirmemiş. Hatta ılk duydugumzuda şok olduk. 27 yasındayım 1.5 senelık evliyiz 1 sene korunduk son 7 ay ısıtyoduk. ben her ıhtımale karsı doktora gorunelım bı deddim. eşimde ne gerek var ,iıkımzıde turp gıbıyz dedi. doktora gıttım benım bişeyim yoktu. eşimde bak gordunmu bışeyimiz yok benımde bısyeım yok gıbılerınden davrandı zorla ite kaka semen analizine gönderdim. ve sonucu ogrendıgımızde halimizi düşünün.. çocuksuz olmak meger ne zormuş.. Rabbim herkese hayırlı evlat versin. Bizi onlarla onları bızle ımtıhan etmesin inş. dualar icinde cok tesekkur edeırm cnm

canım inşallah ğüzel haberlerini duyarız burdan erkekler zaten kendilerini hep turp gibi zannediyolar bitaneside benim kocam yazdıklarından aynı beni 1.5 yıllık evliyken yşadıklarım geldi aklıma benimki çocukken amaliyat olmuş oldugu halde benim zorumla gitmişti tahlile bizimde nadir sperm çıkmıştı ama ozamanlar tüp bebek okadar çok duyulmuş bişey degildi biz tedaviyle ugraşırken sperm çogalmayla daha beter azospermi oldu ondan dedim vakit kaybetmeden tüp bebek yaptırın diye tüp bebekte sperm azda olsa yetiyor biz artık kötü vakayız tüp bebeklede şansımız yok derecede size bol şanslar ..

canlar napiyorsunuz? kimsecikler görünmuyor ama ben ginede soruyum dedim
kizlar allahima yalvariyorum her an bizlere de rabbim bir evlat ver diye..bugun icim alev yeri gine
rabbim büyük verecek insallah bizlere de allahim sen yardim et bize

bu arada gecen gün bir dr sordum ama kimse bisey yazmadi kimse bilmiyor herhalde

merhaba arkadaşlar,

bir kaç haftadır yazmıyordum yoğunluktan nete bile giremiyordum bu arada canım çok sıkkın, bir gün iyiyim bir gün kötü bu durum benim için çok zor geçiyor dayanamıyorum bazen, neden en zoru benim başıma geldi diyorum sonra tövbe ediyorum böyle yaşamaya alışamadım hala, benimde bebeğim olsun o duyguyu yaşayım istiyorum evimi alırken bile çocuk odasını ona göre boyamıştım ilerde odasını alınca şöyle yapıcam diye planlar kuruyordum şimdi o odanın kapısını bile açmıyorum doğru düzgün, herkesin kucağında bebek var ama benim yok geçengün evde bağırarak anne olamıcam hiçbir zaman diye ağladım eşimde sinirlenip kapıyı vurup çıktı aramız oldukça kötü elinden bişey gelmiyor ona üzülmekten bile sıkıldım artık bana kim üzülsün bazen alıp başımı çok uzaklara gitmek istiyorum ben böyle yapamıyorum bilmiyorum birazda buraya içimi dökmek istedim şuan içimden ne geçiyorsa yazıyorum duygularım bunlar.......

merheba emin olun ki satırları okurken hıçkırıklara boğuluyorum yanlız kalmaktan o kadar korkuyordum ki ama başima geldi bunu bile bile yaşamak ne kadar zor ama elimden hiçbirşey gelmiyor tanrıya sığınıyorum yinede şükrediyorm

Canım ınankı hepımız aynı gelgıtlerı yasıyoruz..Fakat bizleri bir arada tutan ne bır cocuk nede bır maddı kaygı en guzeli bırbırımıze olan sevgımız..zor bunu bızım gıbı yasamayanlar bılmez..bızler eslerımızı uzmek ıstemıyoruz ama bu bızım ıcın de kolay degıl bence bu konuyu en guzelı esınle konusursan ve paylasırsan rahatlarsın..kendını yalnız hıssetme cunku hep boyleyız..korkuyorum bende bazen cunku problemlerı olanlara bakıyorumda cocuksuzluga alısan ve evet alıstım dıyen kımse yok..bununla nasıl basa cıkılır bılmıyorum ama zaman gosterecek bunu hepımıze

ya arkadaslar bırsey sordum ama kımse... cevap vermedı ya ..su M SURE denılen seyı yada Y VIRILIN denen seyı kımse kullanmamadı yahu..bız basladık almaya ama bakalım kısmet..dedıklerı gıbı faydalımı acaba yoksa hıkayemı bılmıyorum:84::84::84::84::84:

iyi aksamlar canim ben bunu anladim ilacmi bu

cicekcigim iyi geceler canim ozelden 10 dk mesaj atilinca yazamadim burdan iyi geceler deyim dedim sende kendine iyi bak canim benim

ben senin yazdigin vitamini okudum insallah yazdiklari gibi vardir.benimde dikkatimi cekiti insallah yarar bir mucize olur.sen o vitamini nerden aldin canim birde fiyatini yazarsan sevinirim.

canım herbalıst selcuk kaya dıye bırının kısırlıga son adlı sıteden aldık sımdı ındırım varmıs..ınıdırımlı 320 tl ye aldık arık kısmet..ama sasırdım dedımkı kesınlıkle kullananlar vardır dedım ama sanıyorum yok..ayda bır kullanamak gereklı ımıs bızımkısıde umut dunyası

benimde eşimin sonuçları doktorun dediğine göre düşük ama sizlerle de paylaşmak istiyorum yorum yapabilen varsa cok memnun olurum. çünkü doktor değerlere bakıp hemen aşılama dedi para için mi dedi yoksa durum gerçekten o kadar kötü mü anlayamadım bnde araştırıyorum

volüm:2,5 ml
vizkosite N
ph 8
sperm sayısı milyon/ml: 11
sperm sayısı milyon/ejakulat 18
hareketlilik toplam% 73
hareketlilik ileri% a+b 64
morfoloji normal % : %2

bütün yazılanlar bunlar testte lütfen yardımcı olun bana da(

canım hareketiniz güzel ancak morfoloji ve sayıda sorun var, morfoloji %4 ün üstünü kabul ediyorlar ama %0 ile bile hamile kalan var, sen sayıyı arttırmaya bak, onun içinde keçiboynuzu kürü yap, proxeed plus alabilirsiniz, sayıyı arttırsanız hamileliğin yakındır inşAllah..

canim,sadece umut olarak dusunme allah birseyleri birinin vasitesiyle cikariyor derler ya belkide sizinde oyle.allah sebeb hepimize bir seyin mucizesiyle evlatlar nasib etsin.be onu himdistanlinin sitesinde okudum sasirdim valla,ve sutle icmeyi oneriyordu sizde oylemi iciyorsunuz?siz doktorunuza sordunuzmu su vitamini?ben sorucam ok derse hemen alirm yeterki faydasi olsun.allah sizede bu vitaminle mucize yaratsin canim

arkadaşım çok üzüldüm durumuna..ama şunu bilki senin gibiyiz bizde, buradaki çoğu arkadaşta aynı durumdadır eminim...kimse hoşnut değil bulunduğu durumdan,hepimiz bir yavrumuz olsun diye çabalıyoruz, bi çare yaşamaya çalışıyoruz.Allaha hamdederek,Allah büyüktür sabredelim

tşk ederim melisela inşallah hepimizin yakındır.. bnm testlerim normal cıktı adetlerimde düzenli ozaman morfolojiyle sayıyı artırdık mı Allahtan başka çare kalmıcak dıyosun yani. morfoloji düşük olunca saglıklı sperm sayısı mı az oluyor yani, bu durumda gebe kalırsam hamileliğim sorunlu mu olur yani? :97:

Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala alihi salaten ta”dilü cemiy”a salevati ehli mehabbetike ve sellim ala seyyidina muhammedin ve ala alihi selamen ya”dilü selamehüm=Allahım efendimiz Muhammed”e ve onun aline,senin sevgine layık olanların getirdiği topyekün salavatlara denk olacak şekilde salat eyle ve yine efendimiz Muhammed”e ,onun aline bu zatların selamları miktarınca selam eyle.
FAZİLETİ: Bu salavatın bir defa okunması delaili i şerifin yetmişbin defa okunmasına denktir.Manevi makamları geç ip efendimiz sav e ulaşmak istersen bu salavatı kendine vird edinmelisin .Salavat getirmenin fazileti hakkında İmami Şarani şöyle buyuruyor.
Büyük veli Aliyyül Havas “ın şöyle konuştuğunu duymuştum.Allah tan bir şey İsteyeceğiniz zaman Allah resulü (sav) in adıyla o şeyi isteyiniz ve şöyle dua ediniz Ey Allah ım sevgili peygamberin Muhammed Mustafa hürmetine senden şunu isterim. Şeklinde dileğinizi arz ediniz.çünkü Allah ın bir meleği vardır ki, bu isteğinizi anında efendimiz (sav) e bildirir ve o na filanca kişi, şu haceti için senin Allah katında aracı olmanı istemektedir.der hazreti peygamber efendimiz sav de okişinin isteğini Allah a yapacağı dua ile gerçekleştirir.çünkü efendimiz sav in dua ve istekleri Allah Teala tarafından geri çevrilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…