kizlar bugun ogleden sonra esimin yaptirdigi sonuclari almaya gidecem insallah yukselmemisdir degerler
kizlar sonuclar yukselmis nasil bir seydir bu bi iniyo bi yukseliyo FSH 17.....LH 6....testesteron 15.2 olmus cok kotuyum ben anne olamaycagim her halde hic umidim kalmadi
canım hoş geldin ,hepimize ayrı ayrı dua etmişsin Allah kat be kat daha fazla senin isteklerinide yerine getirsin.Allah kabul etsin. bende seni merak etmiştim uzun bi zaman oldu, tabi gelen giden misafirlerinizde olmuştur.zaman buldukca uğra bizi yalnız burakma emi canım.hoşbulduk bacım napim gittik geldik çok şükür hepinizin dualarını mescidi nebevide tam Efendimizin önünde tek tek ettim bu mecnunun duaları kabul olmuştur inşallah sonra kabede dualarınız için tavaf yaptım inşallah kabul olur
kizlar sonuclar yukselmis nasil bir seydir bu bi iniyo bi yukseliyo FSH 17.....LH 6....testesteron 15.2 olmus cok kotuyum ben anne olamaycagim her halde hic umidim kalmadi
Merhaba zcu canim nasilsin?
tşk ederim melisela inşallah hepimizin yakındır.. bnm testlerim normal cıktı adetlerimde düzenli ozaman morfolojiyle sayıyı artırdık mı Allahtan başka çare kalmıcak dıyosun yani. morfoloji düşük olunca saglıklı sperm sayısı mı az oluyor yani, bu durumda gebe kalırsam hamileliğim sorunlu mu olur yani? :97:
iyi akşamlar kızlarrrr...........
zamancım hoş geldin canım rabbim ümrenide dualarınıda kabul etsin inşallahhh.......
kadercim üzülüp kendini heba etme canım herşey olacağına varır allah hakkınızda hayırlısını versin .....belkide sizin için söylemesi kolay üzülmemek eldemidirki diyorsundur ama elden gelen başka bişey yok canım rabbim ne dilerse onu yaşarız.....
karamsar olma canım Rabbim bizede açacak anne olma kapılarını. benim eşimde kaç aydır hormon tahlillerini yaptırmıyor bakalım ne zaman yaptıracak.....yaza tedaviye başlıycaksınız sanırım ,Allah buradan yaşadığın ülkeye karnında bebişinle dönmeyi nasip etsin
canim umutsuz olma niye anne olmayacagim diyorsun insllah hepimiz anne olacagiz deme oyle guzel dusun..bu hormonlari ben de anlamiyorum rabbim yardimcin olsun ve yardimcimiz olsun hepimizin
KADERCİM karamsar olma canım inşallah bir gün herşey yoluna girecek strestir vs. çok etkiliyo işte hormonları belki bir anlık heyecan moralini bozma canım ZAMANCIM canım gelmişsin umreden Allah kabul etsin yaptığınız ibadetlerinizi bizler için de dualar etmişsin Allah bin kere razı olsun canım Allah kabul etsin inşallah.[/QUTE]
canlarim sag olun hepinizde iyiki varsiniz.uzulmemek elde degil, uzulmekden baskada bir sey gelmiyor elimden. bizler hep ugrasdikca hic bir sey yolunda gitmiyor.allahim bu cekdigimiz sikintilarin mukafatini en kisa zamanda hepimize verir insallah
iyiyim canım ne olsun biraz yorgunum sanırım bahar yorgunluğu sen nasılsın canım pes etmek yok diymi çünkü biz şanssız değil şanlı ,sıradan değil seçilmiş insanlarız Allah kimseyi cekemeyeceği derdi vermezmiş sabır edeceğiz şükür diyeceğiz. her istediğimiz olacak ilk öncede bebişlerimiz Allahın izniyle...
KADERCİM karamsar olma canım inşallah bir gün herşey yoluna girecek strestir vs. çok etkiliyo işte hormonları belki bir anlık heyecan moralini bozma canım ZAMANCIM canım gelmişsin umreden Allah kabul etsin yaptığınız ibadetlerinizi bizler için de dualar etmişsin Allah bin kere razı olsun canım Allah kabul etsin inşallah.[/QUTE]
canlarim sag olun hepinizde iyiki varsiniz.uzulmemek elde degil, uzulmekden baskada bir sey gelmiyor elimden. bizler hep ugrasdikca hic bir sey yolunda gitmiyor.allahim bu cekdigimiz sikintilarin mukafatini en kisa zamanda hepimize verir insallah
AMiN insallah verecek kadercim
AZOOSPERMİ İÇİN JAPONYA'DAN BİR HABER
Prof.Dr. Kaan Aydos
Tıkanıklık bulunmayan ya da hormon eksikliği olmayan azoospermi olgularında bu gün için yapılan tedavi, mikroTESE yöntemiyle testislerden sperm elde edilmesidir. Her ne kadar olguların yarısına yakınında başarılı olunmaktaysa da, bir kısım erkekte olgun sperm hücresi bulunamamakta ve alternatif tedavilere yönelinmektedir. Geçenlerde Japonya'nın Yokohama Üniversitesi'nde yapılan bir çalışmada, bu tür olgularda da sperm bulunabileceği ve çocuk yapılabileceği gösterildi.
Bu deneyede araştırıcılar farelerin testisinden sperm kök hücresi olan spermatogoniumları kullanarak, olgun spermatozoa elde etmeyi başardılar. Testislerden alınan doku örnekleri bir takım işleme tabi tutulduktan sonra 2 ay laboratuvar ortamında bekletildi. Doku örnekleri incelendiğinde içinde olgun sperm hücrelerinin geliştiği görülerek, bunlarla dişi farelere tüp bebek yapıldı ve sağlıklı yavrular dünyaya getirildi. Nature dergisinin 24 Mart 2011 tarihli 474.sayısında çalışmanın detayları yayınlandı.
Bu ne anlama gelir? Eğer testislerde kök sperm hücresi olan spermatogonium varsa bunlarla artık olgun sperm hücresi elde edilebilecek ve tüp bebek işlemine geçilerek çocuk doğabilecek. Ama hemen belirtmek gerekir ki, bunun için testislerde spermatogonium hücresi bulunmalı. Bunların bulunmadığı testislerde ya da hiç testisin gelişmediği olgularda bir sonuç da beklenmemeli. Diğer yandan, çalışma hayvanlar üzerinde başarılı sonuç verdi ama henüz insanda bir uygulama yapılmadı. Yani insandaki sonuçlarını bilmiyoruz. Bir kaç yıl içinde, belki daha kısa sürede, insanda da nasıl sonuç vereceğini görebileceğiz. Şimdilik sadece bekleyeceğiz.
ayyyy ne dersiniz iki yıla çıkarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?