Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

İnşallah zamancım çıkar Rabbim bizler bu kadar çok isteyince elbette bi çıkar yol gösterecektir. bu arada hoşgeldin Allah kabul etsin...

canim ben moskivada doktorumuzu arayib hemen sordum o bilmiyormus acaba belden usduruyorlarmi

evet canım okudum hatta eşimede okuttum sevindik fakat çok heveslenmekte istemedim hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. biliyorsun bir arkadaşımız sanırım memorial has. böyle kök hüç.bebek olduğunu duyduğunu söylemişti fakat has. yalanladı tabi ne kadar doğru bilemiyoruz çok sevinmiştik sonra hepimize hayal kırıklığı oldu sanırım ondan hiç birimiz tebki vermedik. bu gerçekten olursa hepizmiz bayram ederiz

inşallah rabbim hepimizin yüzünü güldürsün .bayramları unutmuş gönülleri burkulmuş yüreklerimizi mevlam ferahlatsın inşallah .öncelikle sizler sonra kendim için rabbimden istiyorum inşallah bizim içinde rabbim yoktan var etsin bizimde hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun inşallah

haklısın zcum ama ben haziranda inş size kesin bişey sölerim, ona o zamana gün vermişler, inş hayırlı haber verrim bende size canım..

canim ben moskivada doktorumuzu arayib hemen sordum o bilmiyormus acaba belden usduruyorlarmi

canım bende tam bilmiyorum, ameliyat haziranda, bulunmazsa bakalım nasıl bişey yapacaklar, öğrenip burdan yazacağım inş..umarım faaliyete geçen bişeyler vardır..

arkadaşlar herkese merhaba. bizde azospermle tanıştık. 3 kez test yaptırdık. üçünde de sonuç negattif. sadece bir kaç tane yuvarlak hücreye rastlandı. tüm hormonlar ve ultrason testi normal çıktı. iki ayrı doktorla görüştük. biri hemen tüp bebek merkezine gitmemizi, diğeride araştırma hastanesi veya tıp fakültesine sorunun kaynağının tespiit edilmesi için yönlendirdi. aklımız karıştı. ne yapmamızı önerirsiniz.

bi kişi de soruma cvp vermemiş

canım sen bir kadın doğumcuya ,eşinde bir üroloğa gidip şimdilik çoçuk istemiyoruz ama ileride düşünüyoruz herhangi bir sorunumuz varmı bir kontrol olmaya geldik derseniz hangi tahlilleri olmanız gerektiğini söylerler zaten. bizim verdiğimiz bilgiler eksik olabilir en doğrusu bu olur.

Hay Allah razı olsun yahu..
Okuldan geldim açtım pc yi cvp filan olmayınca baya bi bozulmuştum ne de olsa hepiniz baya bir bilgi sahibi görünüyorsunuz, o sebeple vakit ayırıp cvp verdiğin için tşk ederim, dediklerini aynen uygulayacağım.. yazdıklarınızdan baya bir gözüm korktu inşallah herşey normaldir, kısmet artık..

merhabalar bende yeni üye oldum sayılır .öncelikle ALLAHIM hepimize güç kuvvet versin hayırlı evlatlar versin,ALLAH isterse herşey olur.benim eşimde sper eksikliği var.ve ben 8 yıllık evliyim 37 yaşımdayım 3 defa tüp bebek denedik üzgünüm sonuç negatif en sonuncusu bugün gebelik testi yaptırdım ,sonuç negatif.ama öyle bir umut varki içimde üzülmedim ,ALLAH isteseydi olurdu ,her işte bir hayır vardır...yaşadıklarımızı lütfen paylaşalım paylaşalımki daha bilgilenelim.

slm kızlar.bugün eşim ürologa gitti ve proxeed plus vermiş doktor 110 tl fiyatı da. 2 ay kullanıcakmış sperm sayısını artırmak için. heheyyyy bebişim sen kaç aydır gelmek istemesende ben seni çok istiyorum inşallah hayırlı zamanda gelirsin artık

KADER ARKADASIM CANIM SANA YAZDIM ama gormedın sanırım ne olsun aynı degısıklık yok...ınsaaalh bır sorun cıkmazzssa yazın tekraar dusunyrsz..rabbımden umut kesılmez...her ne kadar genetıgımız bozuk olsada.......sen nelere yabtn ...?sız ne dususnyrsnz?rabbım hepımızın yardımcısı olsun tatalım

amin canım inşallah... bende ne yapayım dinlenme sürecindeyim zamana ihtiyacımız var tekrar denemek için hem maddi hem manevi yönden.. bazen hiç olmayacakmış gibi bi his doğuyor içime tüm ümidimi kaybediyorum hatta eşime tekrar denemek istemiyorum olsa da durmayacak gibi sözler ediyorum arkasından pişman oluyorum... karmakarışık duygular içerisindeyim.. tek bildiğim bu yoldan vazgeçemeyeceğim... 2 aylık bi hamilelik dönemi geçirdim bu duyguyu yaşadıktan sonra vazgeçmek daha zor geliyor çok güzeldi içinde bişeyin büyüdüğünü hissetmek anlatılmaz bi mutluluktu..inşallah rabbim bizlerede nasip edecek anneliği canım sen başla ben de arkandan geleyim...

gunaydın kızlar umarım hayırlı huzurlu bır gun olur hepımızı ıcın.GELINCIK amın tatlım ınsaallah....rabbım ısteyen herkese nasıp etsın o duyguyu bıze de......umıtsız olma genetıkten dolayı ıster ıstemez oluyr..ama allah buyuk ..dur bakalım hazıne sı genıs bızede tatrrır ınsaalh tatlım

Amin canım Amin.......

hava kapalı bizde kapalıyız galiba.........nerdesiniz ya hu huuuuuuuuuu size söylüyorumçokmu meşkülsünüz ........

Arkadaslar ne olur bana yardim ediniz esim azoospermi bide hpv virusunu tasidigini anladik benim anlamak istedigim acaba bu virus spermleri oldururmu. yani azoospermi olma nedeni bundan olabilrimi acil cevap bekliyorum ne olur :18:

kızlar bana kısaca ozaspermi anlatırmısınız ve tedavisini nasıl hamile kalınır eşimin daha önceki evliliğinde çocuğu oldu ve 3 aylıkken düşükle sonuçlandı 2 sene sonra benle evlendi 17 aylık evliyiz dünde eşimin ozasperm olduğunu öğrendik yarın doktora gidecez lütfen yazın çok merak ediyorum
hiç sperm yoksa daha önce nasıl çocuğu oldu sonradan azosperm olurmu olduysa tedaviyle hamile kalan var mı normal yolla felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…