kurtlandım gene ilk mtese raporunda yüzde 20 spermatogonyum var yazıyordu emre beyde evreler var ama olgun yok demişti kızlar iki yıla çıkarmı yaşım çok geçmeden ayyyy belki 1 yıla çıkar para biriktirmek lazım ben gene ota çöpe başlasam mı olurmu acaba sizce
zamancım öncelikle hoşgeldin, Rabbim dularını kabul eder inşAllah ve sana hayırlı bir evlat verir..konuya gelince, bende geçen gün yazdım ama sanırım hiçbir arkadaşım ilgilenmedi, yorum bile yapan olmadı..şöyleki..benimde teyzemin kızının eşi azosperm ve sanırsam bikez ameliyat oldu ve sperm bulunamadı, geçen gün tekrar gün almışlar ve bu sefer şöyle söylenmiş, sperm yine bulunmazsa belinden hücre alcaz demişler, hatta kız kök hücre dedi..bende anlamadım ve burdaki arkadaşlara sizde bir sorun dedim..bunu söyleyen kaan hocanın hastanesi..bence bir araştırın arkadaşlar, doğruluk payı varmı yokmu..
evet canım okudum hatta eşimede okuttum sevindik fakat çok heveslenmekte istemedim hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. biliyorsun bir arkadaşımız sanırım memorial has. böyle kök hüç.bebek olduğunu duyduğunu söylemişti fakat has. yalanladı tabi ne kadar doğru bilemiyoruz çok sevinmiştik sonra hepimize hayal kırıklığı oldu sanırım ondan hiç birimiz tebki vermedik. bu gerçekten olursa hepizmiz bayram ederiz
zamancım öncelikle hoşgeldin, Rabbim dularını kabul eder inşAllah ve sana hayırlı bir evlat verir..konuya gelince, bende geçen gün yazdım ama sanırım hiçbir arkadaşım ilgilenmedi, yorum bile yapan olmadı..şöyleki..benimde teyzemin kızının eşi azosperm ve sanırsam bikez ameliyat oldu ve sperm bulunamadı, geçen gün tekrar gün almışlar ve bu sefer şöyle söylenmiş, sperm yine bulunmazsa belinden hücre alcaz demişler, hatta kız kök hücre dedi..bende anlamadım ve burdaki arkadaşlara sizde bir sorun dedim..bunu söyleyen kaan hocanın hastanesi..bence bir araştırın arkadaşlar, doğruluk payı varmı yokmu..
evet canım okudum hatta eşimede okuttum sevindik fakat çok heveslenmekte istemedim hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. biliyorsun bir arkadaşımız sanırım memorial has. böyle kök hüç.bebek olduğunu duyduğunu söylemişti fakat has. yalanladı tabi ne kadar doğru bilemiyoruz çok sevinmiştik sonra hepimize hayal kırıklığı oldu sanırım ondan hiç birimiz tebki vermedik. bu gerçekten olursa hepizmiz bayram ederiz
haklısın zcum ama ben haziranda inş size kesin bişey sölerim, ona o zamana gün vermişler, inş hayırlı haber verrim bende size canım..evet canım okudum hatta eşimede okuttum sevindik fakat çok heveslenmekte istemedim hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. biliyorsun bir arkadaşımız sanırım memorial has. böyle kök hüç.bebek olduğunu duyduğunu söylemişti fakat has. yalanladı tabi ne kadar doğru bilemiyoruz çok sevinmiştik sonra hepimize hayal kırıklığı oldu sanırım ondan hiç birimiz tebki vermedik. bu gerçekten olursa hepizmiz bayram ederiz
canim ben moskivada doktorumuzu arayib hemen sordum o bilmiyormus acaba belden usduruyorlarmi
bi kişi de soruma cvp vermemiş
canım sen bir kadın doğumcuya ,eşinde bir üroloğa gidip şimdilik çoçuk istemiyoruz ama ileride düşünüyoruz herhangi bir sorunumuz varmı bir kontrol olmaya geldik derseniz hangi tahlilleri olmanız gerektiğini söylerler zaten. bizim verdiğimiz bilgiler eksik olabilir en doğrusu bu olur.
arkadaşlar herkese merhaba. bizde azospermle tanıştık. 3 kez test yaptırdık. üçünde de sonuç negattif. sadece bir kaç tane yuvarlak hücreye rastlandı. tüm hormonlar ve ultrason testi normal çıktı. iki ayrı doktorla görüştük. biri hemen tüp bebek merkezine gitmemizi, diğeride araştırma hastanesi veya tıp fakültesine sorunun kaynağının tespiit edilmesi için yönlendirdi. aklımız karıştı. ne yapmamızı önerirsiniz.
yok bebeğim, Allah'ın izniyle olur inşAllah..diğer topiklerde %0 ile bir sürü hamile arkadaş var, morfoloji önemli diyor kimisi, kimine görede önemsiz ama tüp bebekte sanırım morfoloji kötü olunca tutunma zor oluyormuş..yine yanlış bilgilendirmeyim ama sayı ne kadar artarsa morfoloji o kadar azalır bence..yani bir sayı azken %2, birde sayı fazla iken %2'yi düşün..sağlıklı sperm daha fazla oluyor, o nedenle sen hemen sayıyı arttırma yollarına bak bence..bence senin yakındır hamileliğin, yumurtlama günlerini takip et, presedde kullanabilirsin, oda yavaşlarıda hızlı yapıyor..olur inş en kısa zamanda canım..
KADER ARKADASIM CANIM SANA YAZDIM ama gormedın sanırım ne olsun aynı degısıklık yok...ınsaaalh bır sorun cıkmazzssa yazın tekraar dusunyrsz..rabbımden umut kesılmez...her ne kadar genetıgımız bozuk olsada.......sen nelere yabtn ...?sız ne dususnyrsnz?rabbım hepımızın yardımcısı olsun tatalımgünaydın arkadaşlar nasılsınız inşallah hepimiz için hayırlı güzel bi gün olur...
KADERCİM hormanlara takılıp çok üzülme değişken olabiliyor inşallah anne olabilecez bizlerde bu olumsuzluğu düşünmek bile insanı çökertiyor herşey birden anlamsızlaşıyor...sabırlı olacaz başka hiçbir çaremiz yok mücadeleye yola devam inşallah...
JKLM sen nasılsın kader arkadaşım ben idare ediyorum işte yaşadıklarımı düşünmemeye çalışıyorum varmı sizde bi gelişme felan tedaviyi yazamı düşünüyorsunuz...
KADER ARKADASIM CANIM SANA YAZDIM ama gormedın sanırım ne olsun aynı degısıklık yok...ınsaaalh bır sorun cıkmazzssa yazın tekraar dusunyrsz..rabbımden umut kesılmez...her ne kadar genetıgımız bozuk olsada.......sen nelere yabtn ...?sız ne dususnyrsnz?rabbım hepımızın yardımcısı olsun tatalım
Amin canım Amin.......gunaydın kızlar umarım hayırlı huzurlu bır gun olur hepımızı ıcın.GELINCIK amın tatlım ınsaallah....rabbım ısteyen herkese nasıp etsın o duyguyu bıze de......umıtsız olma genetıkten dolayı ıster ıstemez oluyr..ama allah buyuk ..dur bakalım hazıne sı genıs bızede tatrrır ınsaalh tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?