kızlar bana kısaca ozaspermi anlatırmısınız ve tedavisini nasıl hamile kalınır eşimin daha önceki evliliğinde çocuğu oldu ve 3 aylıkken düşükle sonuçlandı 2 sene sonra benle evlendi 17 aylık evliyiz dünde eşimin ozasperm olduğunu öğrendik yarın doktora gidecez lütfen yazın çok merak ediyorum
hiç sperm yoksa daha önce nasıl çocuğu oldu sonradan azosperm olurmu olduysa tedaviyle hamile kalan var mı normal yolla felan
Arkadaslar ne olur bana yardim ediniz esim azoospermi bide hpv virusunu tasidigini anladik benim anlamak istedigim acaba bu virus spermleri oldururmu. yani azoospermi olma nedeni bundan olabilrimi acil cevap bekliyorum ne olur :18:
zamancım öncelikle hoşgeldin, Rabbim dularını kabul eder inşAllah ve sana hayırlı bir evlat verir..konuya gelince, bende geçen gün yazdım ama sanırım hiçbir arkadaşım ilgilenmedi, yorum bile yapan olmadı..şöyleki..benimde teyzemin kızının eşi azosperm ve sanırsam bikez ameliyat oldu ve sperm bulunamadı, geçen gün tekrar gün almışlar ve bu sefer şöyle söylenmiş, sperm yine bulunmazsa belinden hücre alcaz demişler, hatta kız kök hücre dedi..bende anlamadım ve burdaki arkadaşlara sizde bir sorun dedim..bunu söyleyen kaan hocanın hastanesi..bence bir araştırın arkadaşlar, doğruluk payı varmı yokmu..
melisela bacım teyzenin kızıda bizim gibi azo sperm mi bacım sende kaan hocaya gitmedin mi ne zaman öğrendin kızlar kaan hocaya giden varmı bu konuda bilgisi olan varmı yakında gidicek olan varmı
canım sizdeki sorun neydi .Zamancığım biz geçen hafta gittik. Kök hücre ile ilgili olarak biz sormadan önemli gelişmelerin olduğunu , kendisinin takip ettiğini insanlarda henüz denenmediğini ancak yakın zamanda deneneceğini beklediğini , bu konu ile ilgili gelişmeleri mail yoluyla paylaşacağını v. b şeyler söyledi. Benim yaşım 36 olduğu için kök hücre konusunda bir beklentim yok açıkçası. Eşim konuyu yaşa getirince , gelişmelerin hızlı olacağını ve bizim de kök hücre yi deneyebilecek yaşta olduğumuzu söyledi. Anladığım kadarıyla Kaan Hoca önümüzdeki birkaç yılda yol alınabileceğini düşünüyor. Sorularını mail atabilirsin canım , cevap verecektir eminim.
Zamancığım biz geçen hafta gittik. Kök hücre ile ilgili olarak biz sormadan önemli gelişmelerin olduğunu , kendisinin takip ettiğini insanlarda henüz denenmediğini ancak yakın zamanda deneneceğini beklediğini , bu konu ile ilgili gelişmeleri mail yoluyla paylaşacağını v. b şeyler söyledi. Benim yaşım 36 olduğu için kök hücre konusunda bir beklentim yok açıkçası. Eşim konuyu yaşa getirince , gelişmelerin hızlı olacağını ve bizim de kök hücre yi deneyebilecek yaşta olduğumuzu söyledi. Anladığım kadarıyla Kaan Hoca önümüzdeki birkaç yılda yol alınabileceğini düşünüyor. Sorularını mail atabilirsin canım , cevap verecektir eminim.
bi kişi de soruma cvp vermemiş
arkadaşlar herkese merhaba. bizde azospermle tanıştık. 3 kez test yaptırdık. üçünde de sonuç negattif. sadece bir kaç tane yuvarlak hücreye rastlandı. tüm hormonlar ve ultrason testi normal çıktı. iki ayrı doktorla görüştük. biri hemen tüp bebek merkezine gitmemizi, diğeride araştırma hastanesi veya tıp fakültesine sorunun kaynağının tespiit edilmesi için yönlendirdi. aklımız karıştı. ne yapmamızı önerirsiniz.
Arkadaslar ne olur bana yardim ediniz esim azoospermi bide hpv virusunu tasidigini anladik benim anlamak istedigim acaba bu virus spermleri oldururmu. yani azoospermi olma nedeni bundan olabilrimi acil cevap bekliyorum ne olur :18:
Kızlar iii akşamlar nasılsınız?ben hiç iiii değilim eşimindeğerleri bir türlü inmiyo malesef fsh 29 yine diğerleri normal ama neden inmiyo acaba anlamadım gitti bu ay 2 testojel kullanmıştık ama yine değişiklik yok:5 Kaan hocaya mail attık bu akşam bakalım ne diyecek......ümidim git gide tükeniyo
tedaviyle hamile kalan elbette çok edatez bunlardan biri de biziz çok şükür. azosperm sonradan da gelişebiliyor. onun için ben herkese dondurmayı öneriyorum. normal yolla biraz daha zor ama olan arkadaşlarımız var.kızlar bana kısaca ozaspermi anlatırmısınız ve tedavisini nasıl hamile kalınır eşimin daha önceki evliliğinde çocuğu oldu ve 3 aylıkken düşükle sonuçlandı 2 sene sonra benle evlendi 17 aylık evliyiz dünde eşimin ozasperm olduğunu öğrendik yarın doktora gidecez lütfen yazın çok merak ediyorum
hiç sperm yoksa daha önce nasıl çocuğu oldu sonradan azosperm olurmu olduysa tedaviyle hamile kalan var mı normal yolla felan
hiiiiççççç üzülme bacım Allah büyüktür fsh sperm üretimi olmadığı zaman yükseliyor kalbini ferah tut vardır bir hayır yazması kolay da gelde senin içindeki yangına bak zamanında bende böyle idim şimdi ise akşam oturdum kök hücreyi araştırdım baya gelişme var inşallah en geç 2 yıla kadar çıkar
kizlar sonuclar yukselmis nasil bir seydir bu bi iniyo bi yukseliyo FSH 17.....LH 6....testesteron 15.2 olmus cok kotuyum ben anne olamaycagim her halde hic umidim kalmadi
zaman canım hoşgeldin Allah kanul etsin üreni işallah duallarını..Canım içim yanıyo inan neden düşmüyo diye ama ne yapabilirim ki Allahım bilir elbet canım .kök hücrede baya gelişmeler var bizlerde takip ediyoruz umudumuz kök hücre işallah yakın zamanda çıkar bizlerinde yüzü güler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?