Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
KIZLAR İYİ GECELER JKLM VE GELİNCİK NASILSINIZ ARKADASLARIM GELİNCİK BEBEGİNİ kürtajlamı aldırmıstınız canım yoksa kendimi düştü kızlar tam 1 haftadır giremedim nasılsın ne var ne yok

günaydın topiği her açtığımda yeni birilerini grüyorm sankı bulaşıcı bir hastalık olmuş öncelikle allah sizi en yakın zamanda anne etmei nasıp etsin azosperm menide canlı spermin olmaması demek bazı tahlilerle sebebinin ne olduğunu öğrenebilirsiniz ama dahaönce bir gebelik yaşanmişsa bizden daha şanslı olduğunu gösterir ama şimdi ya tıkanıklık ya duraklama ya hormon ya genetik yada sebebsiz infertilite eğerkı hıc sperm görünmıyorsa mikrotese yapılır ama öncelikle doktora gidip tedavi olmalısınız bitkisel kürler deneyın allah yardimcınız olsun...............

Arkadaslar ne olur bana yardim ediniz esim azoospermi bide hpv virusunu tasidigini anladik benim anlamak istedigim acaba bu virus spermleri oldururmu. yani azoospermi olma nedeni bundan olabilrimi acil cevap bekliyorum ne olur :18:

virüsle alakalı hiç bir bilgim yok ama daha önce tedavi olmuşsa ilaçlar ağır gelebileceğinden dolayı olabilir siz bunları doktorunuza danışın allak kolaylık versin

gunaydın hayırlı cumalar kızlar!rabbım dertlılere deva yaslılara eda,hastalara ve bızım gıbı olanlara sıfa versın su mubarek gunde ınsaalah....allahım ,kurban oldugum allahım, tum musluman kardeslerımın ,kendı kardeslerımın ve topıktekı kardeslerımın gonullerınde ne varsa ver guzel allahım..sen yucesın ulusun ovulmeye layıksın..senın gucun herseye yeter...ol deyınce olduransın....bızlerın de yuzunu guldur....amın amın amın UMUTOLSUN CANIM kader arkadasım allah razı olsun ıyı olmaya calısyrm..okuldayım ogrencılerım sınav oluyrlr ....bende bır bakayım dedım....hepınızın ıcınde hangı ıstek varsa rabbım kabul etsın ınsaalh kızlar

melisela bacım teyzenin kızıda bizim gibi azo sperm mi bacım sende kaan hocaya gitmedin mi ne zaman öğrendin kızlar kaan hocaya giden varmı bu konuda bilgisi olan varmı yakında gidicek olan varmı

hayırlı cumalar arkadaşlar, Allah umduklarımıza hayırlısıyla ulaştırsın.

melisela bacım teyzenin kızıda bizim gibi azo sperm mi bacım sende kaan hocaya gitmedin mi ne zaman öğrendin kızlar kaan hocaya giden varmı bu konuda bilgisi olan varmı yakında gidicek olan varmı

Zamancığım biz geçen hafta gittik. Kök hücre ile ilgili olarak biz sormadan önemli gelişmelerin olduğunu , kendisinin takip ettiğini insanlarda henüz denenmediğini ancak yakın zamanda deneneceğini beklediğini , bu konu ile ilgili gelişmeleri mail yoluyla paylaşacağını v. b şeyler söyledi. Benim yaşım 36 olduğu için kök hücre konusunda bir beklentim yok açıkçası. Eşim konuyu yaşa getirince , gelişmelerin hızlı olacağını ve bizim de kök hücre yi deneyebilecek yaşta olduğumuzu söyledi. Anladığım kadarıyla Kaan Hoca önümüzdeki birkaç yılda yol alınabileceğini düşünüyor. Sorularını mail atabilirsin canım , cevap verecektir eminim.

canım sizdeki sorun neydi .

vay demek öyle dedi yani en geç 2 yıla çıkar ben 26 yaşındayım çıkması gelmesi uygulanması hamileleik falan 29 30 olurum galiba ama çok sevindim Allah razı olsun bacım kaan hoca böyle dediyse en son bana çok umutlanmayın olursa 1 yıl içindebelli olur valiliğe müracat edin evlatlık alın yazmıştı ama şimdi böyle diyor inşallah Rabbim bu konudaki gelişmeleri hayırlı sonuçlandırır bizlerde bebişlere kavuşuruz

hangi şehirdensiniz?

Arkadaslar ne olur bana yardim ediniz esim azoospermi bide hpv virusunu tasidigini anladik benim anlamak istedigim acaba bu virus spermleri oldururmu. yani azoospermi olma nedeni bundan olabilrimi acil cevap bekliyorum ne olur :18:

olabilir hatta sanada bulaşabilir acil tedavi olmalısınız

Kızlar iii akşamlar nasılsınız?ben hiç iiii değilim eşimindeğerleri bir türlü inmiyo malesef fsh 29 yine diğerleri normal ama neden inmiyo acaba anlamadım gitti bu ay 2 testojel kullanmıştık ama yine değişiklik yok:5 Kaan hocaya mail attık bu akşam bakalım ne diyecek......ümidim git gide tükeniyo

hiiiiççççç üzülme bacım Allah büyüktür fsh sperm üretimi olmadığı zaman yükseliyor kalbini ferah tut vardır bir hayır yazması kolay da gelde senin içindeki yangına bak zamanında bende böyle idim şimdi ise akşam oturdum kök hücreyi araştırdım baya gelişme var inşallah en geç 2 yıla kadar çıkar

tedaviyle hamile kalan elbette çok edatez bunlardan biri de biziz çok şükür. azosperm sonradan da gelişebiliyor. onun için ben herkese dondurmayı öneriyorum. normal yolla biraz daha zor ama olan arkadaşlarımız var.

zaman canım hoşgeldin Allah kanul etsin üreni işallah duallarını..Canım içim yanıyo inan neden düşmüyo diye ama ne yapabilirim ki Allahım bilir elbet canım .kök hücrede baya gelişmeler var bizlerde takip ediyoruz umudumuz kök hücre işallah yakın zamanda çıkar bizlerinde yüzü güler...

kizlar sonuclar yukselmis nasil bir seydir bu bi iniyo bi yukseliyo FSH 17.....LH 6....testesteron 15.2 olmus cok kotuyum ben anne olamaycagim her halde hic umidim kalmadi

canım bizimde fsh inmiyo bir türlü çok üzülüyorum.... ne yedirsem acaba eşime kızlar nolur değerleri düşen arkadaşlar yazın

inşallah bacım inşallah fsh düşürmek için benim bildiğim çakşır var başkada bildiğim yok akşamdan beri nette baya haber okudum erciyes üni. de agustos ayında kök hücre merkezi açıyormuş bizlere şifa kapısı olur inşallah kaan hocaya mail attım bkalım ne cevap vericek içim içime sığmıyor üzülme az kaldı kök hücre çıkıcak inşallah
birde aklıma ne geldi kaan hoca bana yağların testestorunu sünger gibi emdiğini mutlaka spor yapıp zayıflaması gerektiğini söylemişti ozaman da fsh düşüyor eşin kilolumu bilmiyorum ama azolu adamların ortak noktası baldırlarının kalın olması eşin mutlaka spor yapsın benim herif yaparken baya faydası oldu fsh düştü testestorunu yükseldi diger hormonlarıda normal seviyedeydi şimdi çıkmıştır gene çok kilo aldı

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?

LEYLAKcim canim üzülme insallah bizimde yüzümüz gülecek bir gün

insalllah kök hücre calismalari hizli bir sekilde ilerler...rabbim sen yardimcimiz ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…