Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım bizimde fsh inmiyo bir türlü çok üzülüyorum.... ne yedirsem acaba eşime kızlar nolur değerleri düşen arkadaşlar yazın

CANIM 2 ay once esim hem 3 aylik ignesini hemde testojel kullnadiydi fsh 6 ya dustuydu. kaan hoca testojeli birakin sadece igneyi yaptirin demisdi oyle yaptik. gecen hafta test yaptirdik fsh 17 olmus bend eanlamiyorum bu hormonlari kaan hocaya sali gunu email attim cevap gelmedi

canım eşim zayıf baldırları dakalın değil diğer değerler normal ama şü fsh yüksek

merhaba arkadaşlar ben geldim :) nasılsınız? hepinizi çok özledim iyi gelişmeler varmı? bizede durumlar aynı malesef

c anım bizde ilk ay kullandık testojel 24 falandı şimdi 30 olmuş yine anlamadım gitti ama sretste etkiliyo bu ay başka sorunlarda vardı onlar mı etkilledi acaba eşim kiloluda değil zayıf uzun boylu ama ona bakmıyo bence ..anım salıdan beri neden cevap yazmamış ki ilginç hemen cevap yazardı aslında bakalım bize ne diyecek

merhaba arkadaşlar ben geldim :) nasılsınız? hepinizi çok özledim iyi gelişmeler varmı? bizede durumlar aynı malesef

hoşgeldin canım iii gelişme yok malesef ...işallah ileride olucak inanıyorum bu günler geride kalıcak hepimiz için burası bahar gibi çiçek açıcak ..........biraz sabır sabır

hoşgeldin canım iii gelişme yok malesef ...işallah ileride olucak inanıyorum bu günler geride kalıcak hepimiz için burası bahar gibi çiçek açıcak ..........biraz sabır sabır

ay insallah canim...buraya her girdigimde bir mucize heberi bekliyorum...biri hamileyim yazsin diyorum ama malesef

Son düzenleme:

canim benim esimde uzun boylu cok zayif ben de kilo al diyorum ama alamiyor.canim ilaclar herkesde ayni sonucu vermiyo bizde ilk basda sadece testojel kullanmisdik hic faydasi olmamisdi igneyle birlikte kullaninca birden 6 ya dusmusdu ben birde testojel kullanirken isirgan otu cayi yapiyordum. 2 aydir yapmiyorum devamli icmek zarli diye duydum o yuzden kesdim bilmiyorum hangisinin faydasi olduydu.. kaan hoca neden cevap vermedi bilmiyorum bekliyorum bende dort gozle

Geçmiş olsun..sonradanda kısırlık olabilir tabiiki ilk bebeğinin düşmesindeki sebep kalitesiz spermde olabilir..çok derin mevzular aslında birçok sebebi olabilir en iyisi uzman bir doktora gidin fazla uzatmadan,erkek kısırlığında uzmanlaşmış bir ürologa görünün..

KADER canim sen gecen yazdigim doktoru duymadimi hic? dr buraliymis..esim bir gidelim diyor ne diyecek bakalim ama ne zaman gideriz bilmiyorum

hos geldin canim,keske guzel haber verebilsek canim hepimizin durumu ayni allah yardimcimiz olsun

Sabır diymi kızlar elimizden geleni yaptık bi çoğumuz sabır ve dua..Amin Allah yardımcımız olsun rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Bir erkeğin bir kıza söyleyebileceği en güzel söz; "Birdaha ki seveceğim kız, bizim kızımız olacak" demesidir. [P. Auster]

Gözlerim doldu okurken

sağol çiçekcim aynı işe güce dalıp yuvarlanıyoruz ama içimizin acısı hala aynı sen bir doktordan bahsediyormuşsun kim canım o,araştıralım bi netten?

canim dr almanyada istersen adini yazarim
canim aci ne yaparsan yap insanin icinden cikmiyor dahada büyüyor

yazini gormusdum canim ama duymadim o doktoru hic. esinde gitmek istiyorsa bi gidin canim ne diyecek bakalim bakarsin olumlu seyler olur

güzel bir sey diyecegini bilsem hemen giderim..acimasiz konusuyorlar sonra cok zor oluyor hersey bastan olunca...burdaki teseyi yapan halen tedavisi yok ilaclarin ise yarayacagini dusunmuyorum diyor o ne der bilmiyorum

Son düzenleme:
canim dr almanyada istersen adini yazarim
canim aci ne yaparsan yap insanin icinden cikmiyor dahada büyüyor

hııı..siz gidicekmisiniz? bi gidin bari,vesile olur belki umudun nerden doğucağı belli olmaz sen hayırlı haberler alırsan bizde kalkar geliriz buralardan..:)
malesef canım büyüdükçe dahada acıtıyor canını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…