canım bizimde fsh inmiyo bir türlü çok üzülüyorum.... ne yedirsem acaba eşime kızlar nolur değerleri düşen arkadaşlar yazın
insalllah kök hücre calismalari hizli bir sekilde ilerler...rabbim sen yardimcimiz ol
inşallah bacım inşallah fsh düşürmek için benim bildiğim çakşır var başkada bildiğim yok akşamdan beri nette baya haber okudum erciyes üni. de agustos ayında kök hücre merkezi açıyormuş bizlere şifa kapısı olur inşallah kaan hocaya mail attım bkalım ne cevap vericek içim içime sığmıyor üzülme az kaldı kök hücre çıkıcak inşallah
birde aklıma ne geldi kaan hoca bana yağların testestorunu sünger gibi emdiğini mutlaka spor yapıp zayıflaması gerektiğini söylemişti ozaman da fsh düşüyor eşin kilolumu bilmiyorum ama azolu adamların ortak noktası baldırlarının kalın olması eşin mutlaka spor yapsın benim herif yaparken baya faydası oldu fsh düştü testestorunu yükseldi diger hormonlarıda normal seviyedeydi şimdi çıkmıştır gene çok kilo aldı
iyi aksamlar kizlar nasilsiniz?
LEYLAKcim canim üzülme insallah bizimde yüzümüz gülecek bir gün
c anım bizde ilk ay kullandık testojel 24 falandı şimdi 30 olmuş yine anlamadım gitti ama sretste etkiliyo bu ay başka sorunlarda vardı onlar mı etkilledi acaba eşim kiloluda değil zayıf uzun boylu ama ona bakmıyo bence ..anım salıdan beri neden cevap yazmamış ki ilginç hemen cevap yazardı aslında bakalım bize ne diyecekCANIM 2 ay once esim hem 3 aylik ignesini hemde testojel kullnadiydi fsh 6 ya dustuydu. kaan hoca testojeli birakin sadece igneyi yaptirin demisdi oyle yaptik. gecen hafta test yaptirdik fsh 17 olmus bend eanlamiyorum bu hormonlari kaan hocaya sali gunu email attim cevap gelmedi
merhaba arkadaşlar ben geldim :) nasılsınız? hepinizi çok özledim iyi gelişmeler varmı? bizede durumlar aynı malesef
hoşgeldin canım iii gelişme yok malesef ...işallah ileride olucak inanıyorum bu günler geride kalıcak hepimiz için burası bahar gibi çiçek açıcak ..........biraz sabır sabır
c anım bizde ilk ay kullandık testojel 24 falandı şimdi 30 olmuş yine anlamadım gitti ama sretste etkiliyo bu ay başka sorunlarda vardı onlar mı etkilledi acaba eşim kiloluda değil zayıf uzun boylu ama ona bakmıyo bence ..anım salıdan beri neden cevap yazmamış ki ilginç hemen cevap yazardı aslında bakalım bize ne diyecek
merhaba arkadaşlar ben geldim :) nasılsınız? hepinizi çok özledim iyi gelişmeler varmı? bizede durumlar aynı malesef
kızlar bana kısaca ozaspermi anlatırmısınız ve tedavisini nasıl hamile kalınır eşimin daha önceki evliliğinde çocuğu oldu ve 3 aylıkken düşükle sonuçlandı 2 sene sonra benle evlendi 17 aylık evliyiz dünde eşimin ozasperm olduğunu öğrendik yarın doktora gidecez lütfen yazın çok merak ediyorum
hiç sperm yoksa daha önce nasıl çocuğu oldu sonradan azosperm olurmu olduysa tedaviyle hamile kalan var mı normal yolla felan
hoşgeldin canım iii gelişme yok malesef ...işallah ileride olucak inanıyorum bu günler geride kalıcak hepimiz için burası bahar gibi çiçek açıcak ..........biraz sabır sabır
hos geldin canim,keske guzel haber verebilsek canim hepimizin durumu ayni allah yardimcimiz olsun
merhaba canim hosgeldin nasilsin? bizdede durumlar ayni bir gelisme yok...
KADER canim sen gecen yazdigim doktoru duymadimi hic? dr buraliymis..esim bir gidelim diyor ne diyecek bakalim ama ne zaman gideriz bilmiyorum
sağol çiçekcim aynı işe güce dalıp yuvarlanıyoruz ama içimizin acısı hala aynısen bir doktordan bahsediyormuşsun kim canım o,araştıralım bi netten?
yazini gormusdum canim ama duymadim o doktoru hic. esinde gitmek istiyorsa bi gidin canim ne diyecek bakalim bakarsin olumlu seyler olur
canim dr almanyada istersen adini yazarim
canim aci ne yaparsan yap insanin icinden cikmiyor dahada büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?