hııı..siz gidicekmisiniz? bi gidin bari,vesile olur belki umudun nerden doğucağı belli olmaz sen hayırlı haberler alırsan bizde kalkar geliriz buralardan..:)
malesef canım büyüdükçe dahada acıtıyor canını..
kızlar canım acayip mangal çekiyor ama havalar soguk gezesim tuttu
kızzz ciceğim aman şu dr kimin nesi nerden buldunuz azo konusunda iyimi birde adı ne alamanyaday mış anladıgım kadarıyla bi anlatın bakem merak ettim adınıda verin olurmu
merhaba kızlar iyi haftasonları zamancım nasılsın canım hoşgeldin nasıl geçti umre ziyaretin Rabbim kabul etsin.
zamancığım hoşgeldin allah kabul etsin umreni bizede dua etmişsin rabbim dualarını kabul etsin rabbim önce kendin için sonra bizim için ettiğin dualarını kabul etsin .inşallah rabbim bizlerede kısmet etsin.
hayırlı gunler hatunlar,
LAMLAY tatlım hayırlısı olsun.ınsaaalh bır dahakınde olumlu guzel sonuclarınız olsun canım..rabbım ne dılerse o olur..elbettekı ne eylerse guzel eyler kurban oldugum allahım....
selam biz dün öğrendik yani yola yeni çıktık hala algılayamıyorum nasıl bir yol izliyeceğimizi de bilmiyorum inmemiş testis ler 7 yaşında ameliyat şimdi semen sayımında sıfır çıkıyor doktor direk tüp bebek dedi. biraz yorucu sabır isteyen vede pahalı bir yöntem dedi.nerden başlıycaz bilemiyorum
yüce rabbim bizler de anne olmak istiyoruz. Inşallah en kısa zamanda evlatlarımızı kucagımıza alırız... ümidinizi kaybetmeyin kızlar,allah büyüktür... Allahım hayırlı saglıklı eli ayagı düzgün aklı başında dünya tatlısı evlatlar versin hepimizeee....
Amin....![/QUOTE
Amin canım
Kızlar NEBİDO ssk ödüyo mu bilen varsa lütfen yasın...Kaan hoca cevap yazmış testojeli bırakıp nebidoya başlayın demiş test yaptırın demiş ondan sonra tese yapıp yapmiycamıza karar verelim demiş....
kızlar nasılsınız bu aralar iremiyorummm inşallah iyisinizdir öpüyorum tek tek unutmayın beniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?