Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

esim gidelim diyor canim ama ne zaman gideriz bilmiyorum
oyle canim hepimizin yasadiklari ayni RABBiM yardimcimiz olsun sabir versin hepimize

kızlar canım acayip mangal çekiyor ama havalar soguk gezesim tuttu
kızzz ciceğim aman şu dr kimin nesi nerden buldunuz azo konusunda iyimi birde adı ne alamanyaday mış anladıgım kadarıyla bi anlatın bakem merak ettim adınıda verin olurmu

merhaba kızlar iyi haftasonları zamancım nasılsın canım hoşgeldin nasıl geçti umre ziyaretin Rabbim kabul etsin.

zamancığım hoşgeldin allah kabul etsin umreni bizede dua etmişsin rabbim dualarını kabul etsin rabbim önce kendin için sonra bizim için ettiğin dualarını kabul etsin .inşallah rabbim bizlerede kısmet etsin.

merhaba kızlar iyi haftasonları zamancım nasılsın canım hoşgeldin nasıl geçti umre ziyaretin Rabbim kabul etsin.

Allah razı olsun bacılar çok şükür umre muhteşem geçti inşallah sizlerede nasip olur havası suyu bambaşka

bacılar dün gece kaan hocaya sormuştum kök hücreyi oda cevap yazmış aynen kopyalıyorum

Kök hücre konusunda henüz araştırmalar yapılıyor. Geçen ay Japonya'dan gelen haberde, TESE ile olgun sperm çıkmasa da, daha erken evredeki hücrelerden olgun sperm elde etmek ve bununla da tüp bebek yapmanın mümkün olabileceği gösterildi. Ama bu henüz deney aşamasında. İnsanda uygulamaya geçmesi sanırım aylar alacaktır. Ben web sitesinde gelişmeleri yazıyorum.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

merhaba arkadaslar uzn bir aradan sonra..
sperm testinin sonucunu daha yeni aldik esim stresten gidemedi bir turlu almaya...sonuc negatif,hic bir hucre gorulmemis ,sadece meni miktari artmis kagitta oyle yaziyordu
ben cok umutlanmistim belki cikar diye ,,ins. bir dahaki teste cikar diyorum
siz nasilsinizz??gelismeler varmi?

LAMLAY tatlım hayırlısı olsun.ınsaaalh bır dahakınde olumlu guzel sonuclarınız olsun canım..rabbım ne dılerse o olur..elbettekı ne eylerse guzel eyler kurban oldugum allahım....

LAMLAY tatlım hayırlısı olsun.ınsaaalh bır dahakınde olumlu guzel sonuclarınız olsun canım..rabbım ne dılerse o olur..elbettekı ne eylerse guzel eyler kurban oldugum allahım....

sagol canim tabiki Rabbim en iyisini bilir demekki hakkimizda bu hayirlisiymis ama gonul dinlemiyor...
kalbimin bir kosesinde kanayan bir yara gibi duruyor,tese olali 2 yil oldu,bakalim bir degisiklik varmi diye test yaptirdik cikmadi...alistigimi zannediyodum 2 yildir ama ayni aciyi hissettim bu hafta ayni tese oldugumuz zamanki aci...

LAMLAY tatlım haklısın ama sabretmelıyız...baska soz yok dıyecek..rabbım sabr versın hepımıze

selam biz dün öğrendik yani yola yeni çıktık hala algılayamıyorum nasıl bir yol izliyeceğimizi de bilmiyorum inmemiş testis ler 7 yaşında ameliyat şimdi semen sayımında sıfır çıkıyor doktor direk tüp bebek dedi. biraz yorucu sabır isteyen vede pahalı bir yöntem dedi.nerden başlıycaz bilemiyorum

Geçmiş olsun öncelikle Allah sabır versin ......Bu yolda sabra çok ihtiyacın olucak çünkü....Azo da ilk önce dr seçimi önemli biz burda Kaan hoca ve Emre beyde tedavi oluyoruz çoğumuz iii dr. ....Kaan hoca ilaç tedivisi uyguluyo Ankarada Emre bey İstanbulda...

yüce rabbim bizler de anne olmak istiyoruz. Inşallah en kısa zamanda evlatlarımızı kucagımıza alırız... ümidinizi kaybetmeyin kızlar,allah büyüktür... Allahım hayırlı saglıklı eli ayagı düzgün aklı başında dünya tatlısı evlatlar versin hepimizeee....

Amin....!

Kızlar NEBİDO ssk ödüyo mu bilen varsa lütfen yasın...Kaan hoca cevap yazmış testojeli bırakıp nebidoya başlayın demiş test yaptırın demiş ondan sonra tese yapıp yapmiycamıza karar verelim demiş....

kızlar nasılsınız bu aralar iremiyorummm inşallah iyisinizdir öpüyorum tek tek unutmayın beniiiii

canim esim nebido kullaniyor. bizim sigortamiz yurt disi sigortasi ama nebido ignesini karsilamadi.245 milyona aliyorduk biz turkiyeden kaan hoca bize yine nebido ignesini yaptirmamiizi soylemis turkyede gelen birini bulabilirsek getirtecegiz onceden emaile cevpa verseydi kaan hoca bugun kaynanamgil turkiyeden geldi onlar getirirdi bizimkide sans isde insallah gelen birileri cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…