kızlar canım acayip mangal çekiyor ama havalar soguk gezesim tuttu
kızzz ciceğim aman şu dr kimin nesi nerden buldunuz azo konusunda iyimi birde adı ne alamanyaday mış anladıgım kadarıyla bi anlatın bakem merak ettim adınıda verin olurmu
kizlar daha adet olmadim kafayi yiyecem goguslerim sis aciyor olmasi gerekiyo ama olmadi daha bu ay olmadim 10 martta olmusdum en son insallah hemen olurum yoksa obur aylardada boyle gecikirse tedavi nasil olcak benim adet sokturmek icin dogal bi yontem bileniniz varmi kizlar
canım adet söktürücü nescafe iç bol bol hemen söktürüyo ...
sagol canim tabiki Rabbim en iyisini bilir demekki hakkimizda bu hayirlisiymis ama gonul dinlemiyor...
kalbimin bir kosesinde kanayan bir yara gibi duruyor,tese olali 2 yil oldu,bakalim bir degisiklik varmi diye test yaptirdik cikmadi...alistigimi zannediyodum 2 yildir ama ayni aciyi hissettim bu hafta ayni tese oldugumuz zamanki aci...
Okulda birinci sınıf ögrencileri, bir aile fotografı üzerinde tartışıyorlardı. Fotograftaki küçük çocugun saç rengi ailenin öteki bireylerinin saç renginden degişikti... Ögrencilerden biri o erkek çocugunun belki de evlat edinilmiş olabilecegini söyledi. Onun bu sözünü duyan başka bir küçük kız ögrenci, birden sesini yükseltti;
- Ben evlat edinme konusunda her şeyi bilirim, çünkü bende evlatlıgım!...
Arkadaşı sordu;
- Madem biliyorsun, bize de anlatsana... Evlat edinilmek ne demektir...?
Küçük kız ögrenci kendinden emin bir biçimde bilgisini özetledi;
- Annenin karnında degil, yüreginde büyümüşsün demektir...
melisela bacım teyzenin kızıda bizim gibi azo sperm mi bacım sende kaan hocaya gitmedin mi ne zaman öğrendin kızlar kaan hocaya giden varmı bu konuda bilgisi olan varmı yakında gidicek olan varmı
kızlar kimse yokmu çok sıkıldım .sadece siz benim derdimi anlar bana destek olursunuz.ağlamaktan sıkılıdım 2gündür gözümün yaşı dinmiyor.çok mutsuzum acaba çocuk olsaydı mutlu olurmuydum yoksa onudamı mutsuzluğuma ortak ederdim bilmiyorum.kaderime karşıda gelmek istemiyorum ama hiç mutlu değilim.eşimle kavga edip duruyorum .onu görmek bile istemiyorum.duvarlar üstüme üstüme geliyor.allahtan imanım kuvvetlide kafayı yemiyorum .aman boşverin sizide sıkmak istemiyorum.bu topik güzel haber vermek için açıldı bence can sıkmak için değil
kızlar kimse yokmu çok sıkıldım .sadece siz benim derdimi anlar bana destek olursunuz.ağlamaktan sıkılıdım 2gündür gözümün yaşı dinmiyor.çok mutsuzum acaba çocuk olsaydı mutlu olurmuydum yoksa onudamı mutsuzluğuma ortak ederdim bilmiyorum.kaderime karşıda gelmek istemiyorum ama hiç mutlu değilim.eşimle kavga edip duruyorum .onu görmek bile istemiyorum.duvarlar üstüme üstüme geliyor.allahtan imanım kuvvetlide kafayı yemiyorum .aman boşverin sizide sıkmak istemiyorum.bu topik güzel haber vermek için açıldı bence can sıkmak için değil
evet canım yalnız değiliz ama ne kalbime nede beynime söz geçiremiyorum.hiç birşey beni mutlu etmiyor. hayatım boyunca bu kadar göz yaşı döktüğümü hatırlamıyorum .eşime ondan nefret ettiğimi bile söyledim.acaba ondanmı yoksa kadreimden mi nefret ediyorummerhaba Vck,
daha önce yazdıklarını okumadım ama bu sayfalara yazdığına göre bizimle hemen hemen aynı sorunları yaşıyorsundur,mutsuzluğunun nedenini bilmiyorum ama genel olarak okuduklarıma bakılırsa bu kadar stresi hiçbirimiz kaldıramıyoruz, geçen günlerde bu yazdıklarına benzer şeyleri bende yazmıştım çünkü yazmam gerekiyordu birilerine anlatmam derdimi paylaşmam ,içimi boşaltmam gerekiyordu,aynı senin dediğin gibi ağlamaktan gözlerim şişmişti, bende sayfamda yazdım.
Sorunlarım çözüldümü?? tabiki hayır ama dertlerimi içime atacağıma paylaştım ve bu da beni çok rahatlattı, inşallah sadece dertlerimizi değil sevinçlerimizide burda paylaşabiliriz,
malesef yanlız değilsin
canim bu yasadiklarini bende yasiyorum bazen..üzme kendini insallah bir gun bizde feraha cikacagiz allahin izniyle
evet canım yalnız değiliz ama ne kalbime nede beynime söz geçiremiyorum.hiç birşey beni mutlu etmiyor. hayatım boyunca bu kadar göz yaşı döktüğümü hatırlamıyorum .eşime ondan nefret ettiğimi bile söyledim.acaba ondanmı yoksa kadreimden mi nefret ediyorum
arkadaşlar size anlattıklarım şaka gibi gelebilir ben nisanın 8inde regl oldum ve bittin sonra nisanın 25 inde oldum 2 gün önce temizlendim yani 1 ayda 2 kere reglim geldi .doktorum eşime sperm testi verdi ve daha öncede yazdım eşimde azosperm çıktı biz çok üzüldük hatta eşimle oturup ağladık sonrada rabbim herşeyin hayırlısını verir dedik . biz test sonucunu alınca daha doktora götürmedik test sonucunda yıkamadan önce ve yıkamadan sonra sperm bulunamadı altında da azosperm yazıodu.azospermi araştırdıkki menide canlı sperm olmaması demekmiş .nese üzüntüler felan bugünde pikniğe gittik ailece annemler babamlar eğlendik çoştuk sonra eşimle eve dönüşte herşey bugün oluyor eşim bana ayıptır sölemesi seni özledim dedi ,ellerimde ojeliydi ama asetonum yoktu yani gusül için ojelerimi çıkaaarmam gerekiyordu nöbetci eczane bulalım dedik benim dugün piknikte kasıklarım ve göğsüm fena halde sızladı acaba hamilemiyim die geçti aklımdan .ama ollamazdı eşimde azosperm çıktı bide çok kuşkuluyumdur aklımda bişey dursun istemem hemen çıksın isterim nöbetci eczaneden aseton ve 2 tane gebelik testi aldım ama eşim üzülmesin die gebelik testi aldığımı sölemedim sonra çok sıkıştım diyerek wc girdim gebelik testini yaptım direk ikinci çizgi çıktı hemen belirginleşti koşarak eşimin yanına koştum bak hamilemiyim dedim hemen çıktı dedim tabi sevinsek sevinemiozda şaşkınlık var eşim azosperm nasıl olur eşimde ikincisini yap dedi yanımda yaptım oda direk çıktı yarında kan testi yaptırcam ,.şimdi bu noluyor ben pco hastasıyım eşimde azosperm nasıl hamile kaldım daha önce test yapardım çıkmazdı çıksa çok silik oda 2 3 saat sonra çıkardı ilk defa hemen çıktı şimdi ben üstüne mi gördüm hala şoktayız kan testi yaptırıp doktoruma gideceğim .KUSURA BAKMAYIN YAZIM UZUN OLDU ÇOK AMA ÇOOOOOOOOOOOOOOOOK HEYCANIMA VERİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?