Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydın candaşlar, nasılsınız? Uzun zamandır topikte yazmadım, giriyorum yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak bişey bulamıyorum.. Sürekli aklım sizlerde.. Geçen hafta babannemide kaybettim, zor bir hafta geçirdim.. Ben şimdi tüp bebek için uzun dönemli tedaviye başladım, yasmin kullanıyorum 6. günüm daha bundan sonrada lucrin kullancakmışım.. Bende herşey böyle.. Kendinize dikkat edin, görüşmek üzere..

günaydın bacılar .......güzel haftalar hepinize ,hepimize .........herkeze birşeyler yazmak istiyorum bir kendimi toparlıyayım görüşürüz.

Son düzenleme:
edatez arkadaşım umarım hamilesindir.şimdiden tebrikler. ama doktora gidip kesin bi bilgi geçince eline bizlerle de paylaşabilirsen cok seviniriz. en azından eşi azosperm olanlara bi umut ışıgı olur bu cok tşkkürler...

canim basiniz sagolsun allah rahmet eylesin babanneni...tedavinde yayirli olsun

HAYIRLI GUNLER...VCK tatlım neden bana bahsetmedın kı....rabbım sıkıntılarını alsın ınsaaalh..ben de o gun cok konustum sanırım...((( EDATEZ canım ınsaalh guzel ve hayırlı sonucların olsun..bıımle de paylas..umarım hamılesndr ıanan kı cok ama cok sevnırım bu ılletı yenen bırı var dıye:)))):92::92::92::92:

insallah hamilesinizdir

kızlar hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm şaka gibi hamileyim hemen sizde yazayım dedim umutolsun sabah kan testi yaptırdım 900 lerde çıktı doktoruma gittim ultrasonla baktı 7 haftalık hamileymişim herşeyi anlattım eşim testi yaptımazosperm çıktı dedim menide hiç sperm yokyu dedim nasıl oldu benim yumurtalıklarımın gelişmesini beğenmiyordunuz dedim nasıl oldu nasıl hamile kaldım doktorumda allahın işi dedi azosper olayınıda şöle dedi nerde yaptırdınız eğer tüp bebek hastanesinde yaptırdıysanız çok az canlı spermde olsa tüp bebek yaptırmak için azosperm yazarlar dedi . şimdi kocama tekrar test yaptırcak ama testi ya dedi araştırma hastanesinde yaptırın yada devlet hastanesinde yaptırın dedi buda bilginizde olsun kızlar çok heycanlıyım allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin okadar umutsuzdum ki olmıyacak die ağlarken düşünsenize hamileyken ağlıyormuşum meğer çok güzel bir duygu artık eski halime döndüm gerçi 2 gündür yüzümde gülmeler eksik olmuyor kendime geldim rahatladım darısı hepinizin başınıza hepinizin herkesin başına versin düşmanımın bile

gözün aydın canım allah tamamına erdirsin darısı başımıza olsun inşallah allah'ın işene sual olunmazmış.ister vermez istersede sebepsiz verir

hayılı olsun hayatım rabbim sonuna kadar güzel bir şekilde geçirmeni nasip etsin

kızlar sizler nasılsınzı varmı başka güzel haberler ne yapıyosunuz diye bir gelip bakayım dedim çok güzle bir haber aldım çok sevindim hepiniz iyisinizdir inşl

gözün aydin allah tamamina erdirsin

hayirli olsun canim gozun aydin allah tamamina erdirsin cok guzel bir haber allahim insallah bizlerede nasip eder

EDATEZ canım rabbım devamında gtrsn ınsaalh darısı ısteyenlere ve bıze olsun.TEBRIKLERRRRRRRRRRR:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::

hadi gözün aydın Rabbim hayırlısıyla kucagına almayıda nasip etsin

kızlar bugün sabah kanal 24te bizim emre bey çıktı azo konusunda bilgi verdi bizim bildiklerimiz den farklı hiççç bişey söylemedi tek dediği nisan ayında japonyoda yapılan şu çalışma çok büyük bir adım dedi sunucu kız nezamana uygulanır dedi zaman vermek istemedi çok yakın zamanda olur diye düşünüyorum diyerek yuvarlak bir cevap verdi halbu ki 1 sene önce bize çok beklemeyin gelişme yok falan demişti demekki var bişeyler umudumu kök hücrede olunca hık deseler seviniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…