günaydın bacılar .......güzel haftalar hepinize ,hepimize .........herkeze birşeyler yazmak istiyorum bir kendimi toparlıyayım görüşürüz.
Günaydın candaşlar, nasılsınız? Uzun zamandır topikte yazmadım, giriyorum yazdıklarınızı okuyorum ama yazacak bişey bulamıyorum.. Sürekli aklım sizlerde.. Geçen hafta babannemide kaybettim, zor bir hafta geçirdim.. Ben şimdi tüp bebek için uzun dönemli tedaviye başladım, yasmin kullanıyorum 6. günüm daha bundan sonrada lucrin kullancakmışım.. Bende herşey böyle.. Kendinize dikkat edin, görüşmek üzere..
günaydın bacılar .......güzel haftalar hepinize ,hepimize .........herkeze birşeyler yazmak istiyorum bir kendimi toparlıyayım görüşürüz.
arkadaşlar size anlattıklarım şaka gibi gelebilir ben nisanın 8inde regl oldum ve bittin sonra nisanın 25 inde oldum 2 gün önce temizlendim yani 1 ayda 2 kere reglim geldi .doktorum eşime sperm testi verdi ve daha öncede yazdım eşimde azosperm çıktı biz çok üzüldük hatta eşimle oturup ağladık sonrada rabbim herşeyin hayırlısını verir dedik . biz test sonucunu alınca daha doktora götürmedik test sonucunda yıkamadan önce ve yıkamadan sonra sperm bulunamadı altında da azosperm yazıodu.azospermi araştırdıkki menide canlı sperm olmaması demekmiş .nese üzüntüler felan bugünde pikniğe gittik ailece annemler babamlar eğlendik çoştuk sonra eşimle eve dönüşte herşey bugün oluyor eşim bana ayıptır sölemesi seni özledim dedi ,ellerimde ojeliydi ama asetonum yoktu yani gusül için ojelerimi çıkaaarmam gerekiyordu nöbetci eczane bulalım dedik benim dugün piknikte kasıklarım ve göğsüm fena halde sızladı acaba hamilemiyim die geçti aklımdan .ama ollamazdı eşimde azosperm çıktı bide çok kuşkuluyumdur aklımda bişey dursun istemem hemen çıksın isterim nöbetci eczaneden aseton ve 2 tane gebelik testi aldım ama eşim üzülmesin die gebelik testi aldığımı sölemedim sonra çok sıkıştım diyerek wc girdim gebelik testini yaptım direk ikinci çizgi çıktı hemen belirginleşti koşarak eşimin yanına koştum bak hamilemiyim dedim hemen çıktı dedim tabi sevinsek sevinemiozda şaşkınlık var eşim azosperm nasıl olur eşimde ikincisini yap dedi yanımda yaptım oda direk çıktı yarında kan testi yaptırcam ,.şimdi bu noluyor ben pco hastasıyım eşimde azosperm nasıl hamile kaldım daha önce test yapardım çıkmazdı çıksa çok silik oda 2 3 saat sonra çıkardı ilk defa hemen çıktı şimdi ben üstüne mi gördüm hala şoktayız kan testi yaptırıp doktoruma gideceğim .KUSURA BAKMAYIN YAZIM UZUN OLDU ÇOK AMA ÇOOOOOOOOOOOOOOOOK HEYCANIMA VERİN.
CICEGIM GORMEDIM tatlım ıyıyım sen nasılsın?kusura bakma.....
gözün aydın canım allah tamamına erdirsin darısı başımıza olsun inşallah allah'ın işene sual olunmazmış.ister vermez istersede sebepsiz verirkızlarhamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm şaka gibi hamileyim hemen sizde yazayım dedim umutolsun sabah kan testi yaptırdım 900 lerde çıktı doktoruma gittim ultrasonla baktı 7 haftalık hamileymişim herşeyi anlattım eşim testi yaptımazosperm çıktı dedim menide hiç sperm yokyu dedim nasıl oldu benim yumurtalıklarımın gelişmesini beğenmiyordunuz dedim nasıl oldu nasıl hamile kaldım doktorumda allahın işi dedi azosper olayınıda şöle dedi nerde yaptırdınız eğer tüp bebek hastanesinde yaptırdıysanız çok az canlı spermde olsa tüp bebek yaptırmak için azosperm yazarlar dedi . şimdi kocama tekrar test yaptırcak ama testi ya dedi araştırma hastanesinde yaptırın yada devlet hastanesinde yaptırın dedi buda bilginizde olsun kızlar çok heycanlıyım allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin okadar umutsuzdum ki olmıyacak die ağlarken düşünsenize hamileyken ağlıyormuşum meğer çok güzel bir duygu artık eski halime döndüm gerçi 2 gündür yüzümde gülmeler eksik olmuyor kendime geldim rahatladım darısı hepinizin başınıza hepinizin herkesin başına versin düşmanımın bile
kızlarhamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm şaka gibi hamileyim hemen sizde yazayım dedim umutolsun sabah kan testi yaptırdım 900 lerde çıktı doktoruma gittim ultrasonla baktı 7 haftalık hamileymişim herşeyi anlattım eşim testi yaptımazosperm çıktı dedim menide hiç sperm yokyu dedim nasıl oldu benim yumurtalıklarımın gelişmesini beğenmiyordunuz dedim nasıl oldu nasıl hamile kaldım doktorumda allahın işi dedi azosper olayınıda şöle dedi nerde yaptırdınız eğer tüp bebek hastanesinde yaptırdıysanız çok az canlı spermde olsa tüp bebek yaptırmak için azosperm yazarlar dedi . şimdi kocama tekrar test yaptırcak ama testi ya dedi araştırma hastanesinde yaptırın yada devlet hastanesinde yaptırın dedi buda bilginizde olsun kızlar çok heycanlıyım allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin okadar umutsuzdum ki olmıyacak die ağlarken düşünsenize hamileyken ağlıyormuşum meğer çok güzel bir duygu artık eski halime döndüm gerçi 2 gündür yüzümde gülmeler eksik olmuyor kendime geldim rahatladım darısı hepinizin başınıza hepinizin herkesin başına versin düşmanımın bile
kızlarhamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm şaka gibi hamileyim hemen sizde yazayım dedim umutolsun sabah kan testi yaptırdım 900 lerde çıktı doktoruma gittim ultrasonla baktı 7 haftalık hamileymişim herşeyi anlattım eşim testi yaptımazosperm çıktı dedim menide hiç sperm yokyu dedim nasıl oldu benim yumurtalıklarımın gelişmesini beğenmiyordunuz dedim nasıl oldu nasıl hamile kaldım doktorumda allahın işi dedi azosper olayınıda şöle dedi nerde yaptırdınız eğer tüp bebek hastanesinde yaptırdıysanız çok az canlı spermde olsa tüp bebek yaptırmak için azosperm yazarlar dedi . şimdi kocama tekrar test yaptırcak ama testi ya dedi araştırma hastanesinde yaptırın yada devlet hastanesinde yaptırın dedi buda bilginizde olsun kızlar çok heycanlıyım allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin okadar umutsuzdum ki olmıyacak die ağlarken düşünsenize hamileyken ağlıyormuşum meğer çok güzel bir duygu artık eski halime döndüm gerçi 2 gündür yüzümde gülmeler eksik olmuyor kendime geldim rahatladım darısı hepinizin başınıza hepinizin herkesin başına versin düşmanımın bile
kızlarhamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm şaka gibi hamileyim hemen sizde yazayım dedim umutolsun sabah kan testi yaptırdım 900 lerde çıktı doktoruma gittim ultrasonla baktı 7 haftalık hamileymişim herşeyi anlattım eşim testi yaptımazosperm çıktı dedim menide hiç sperm yokyu dedim nasıl oldu benim yumurtalıklarımın gelişmesini beğenmiyordunuz dedim nasıl oldu nasıl hamile kaldım doktorumda allahın işi dedi azosper olayınıda şöle dedi nerde yaptırdınız eğer tüp bebek hastanesinde yaptırdıysanız çok az canlı spermde olsa tüp bebek yaptırmak için azosperm yazarlar dedi . şimdi kocama tekrar test yaptırcak ama testi ya dedi araştırma hastanesinde yaptırın yada devlet hastanesinde yaptırın dedi buda bilginizde olsun kızlar çok heycanlıyım allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin okadar umutsuzdum ki olmıyacak die ağlarken düşünsenize hamileyken ağlıyormuşum meğer çok güzel bir duygu artık eski halime döndüm gerçi 2 gündür yüzümde gülmeler eksik olmuyor kendime geldim rahatladım darısı hepinizin başınıza hepinizin herkesin başına versin düşmanımın bile[/QUOT
tebrikler çok sevindim ALLAH sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. darısı bebek isteyen herkesin başına..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?