Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
dünün son mejası benden kalmış ilki de benden olsun
günaydın

Rabbim özenen dileğen herkese böyle sevinci yaşatsın onlarla beraber banada yaşatsın......Tebrikler Sağlıklı sıhhatli kucağına da almayı nasip etsin..

cnm inan bana çok sevindim,rabbim kucağına almayı nasip etsin inş.bir kişinin bile bu hastalıktan kurtulduğunu bilmek çok güzel ve umut verici.darısı topikteki herkesin başına...

Allah rahmet eylesin,Başınız sağolsun...Tedavin hayırlı olsun hayırlarla sonuçlansın inşallah..

Allah tamamına erdirsin..

gözünüz aydın canım Allah sağlıkla sıhhatle kuçağınada aldığın günleri göstersin . Rabbim buradaki arkadaşlarımıza ve banada bu sevinci tez zamanda yaşatsın olmazları oldursun, evlat diye yanan kalbimizi onun sevgisiyle doldursun. en başta hayırlısı olsun

canımmmmmmmmm cok sevindim tebrik ediyorummm. umarım cok güsel bi hamilelik geçirip ve sonunda saglıklı sıhhatli dünya tatlısı bebeğini kucagına alırsın inşallahhh. bana diodun senn hamileliğin yakındır diye ama benden hızlı cıktın rabim bizlerede nasip etsin. hamişlerin duası kabul olurmuş bizler içinde dua et. bebişine ve kendine dikkat et....

hepinize çooooooooooook teşekkürler rabbim herkese bu sevinci versin içimde sevinçle birlikte korkuda var sanki sen hamile değilsin diyeceklermiş gibi bundan sonra sizlere bol bol dua edaceğim bugünde gittim test aldım yaptım pozatif çıktı diyorum ya inanamıyorum her an bişi olcakmış gibi geliyor hepiniz içinizi ferah tutun inş sizlerde en kısa zamanda kalırsınız inş
kayınvaledem umreye gidecek sizler içinde dua ettireceğim allah herşeyin hayırlısını versin hoşçakalın arkadaşlar

EDATEZ CIM CANIM ALLAH RAZI olsun tatlım rabbım senınde yuzunu guldrsn tamamına erdrsn .dualarınızı eksık etmeyın.....melegımıze cok ıyı bak........

ne güzel biri daha bu dertten kurtuldu keşke her gün biri kurtulsa yada her hafta yada her ay ...her ayada razıyız Allahım yeterki yıllarca beklemeyelim.

edatez gözün aydın bacım ilk bana müjde vermişsin teşekkür ederim kızlar bende o kadar mutusuzumki bugüm bizim akrabadab bi gelin dediki bizim süledede bi sen kaldın bebeksiz dedi o kadar zoruma gittiki anlatamam rabbim bizlerde en kısa zamanda nasip etsin inşallah

edatez ilginc bi olay olmuş gercekten hem adetin yeni bitmiş hem eşin azolu yani bu ne demek oluyo rabbim engel tanımaz nasip edecek olduktan sonra olur

canım doktorumuz aynı ilacı bize de verdi,acaba sizdeki sıkıntı neydi?ben epeydir topiğe bakamadım da neler yazdığını bilmiyorum.ha bi de hangi dr verdi bu ilacı?:44:

öncelikle hoşgeldin,Allah yar ve yardımcın olsun cnm.bence araştırma hastanesine gidin önce orada neden sperm olmadığını araştırsınlar.çünkü biz öyle yapmıştık.önce üroloğa gitmiştik ama o sadece tüp bebekten başka çaremiz olmadığını söylemişti,daha sonra araştırma hastanesine gittik ve orada tüm tahlilleri yaparak sebebini söylediler bizde ona göre yolumuzu çizdik..umarım yardımcı olabilmişimdir.

öncelikle duaların için tşkkr ederim kendi adıma.evet duydukların çok garip gelebilir çünkü bunu doktordan ilk duyduğumda bende en az senin kadar şaşırmıştım.Rabbim kimseyi böyle sınamasın,çok zor çok ağır.inş siz böyle birşeyle karşılaşmazsınız.ama şayet çocuk düşündüğünüz halde 2 yıldır olmuyorsa acilen gitmenni tavsiye ederim,biliyosun bir yıllık düzenli birlikteliye rağmen olmuyorsa sıkıntı vardır.eşin üroloğa sen kadın doğumcuya gideceksin.çataldan korkmakta haklısın ben 2 yıldır gidiyorum ama hala korkuyorum kendimi kastığım içinde canım yanıyor her defasında.dilerim bizim yaşadıklarımızı sana yaşatmaz..

nedendir bilmem bugün topikten hiç çıkmak istemiyorum,sanırım dertleşmek istediğimden.aslında ne yazacağımı da bilmiyorum.kafam o kadar meşgul ki.dün 19 yaşındaki küçücük bir annenin yüreğindeki o kocaman evlat sevgisini gördüm.tam biraz olsun alıştım dediğim bir sırada uzak bir akrabamız çocuğunu getirdi bizim olduğumuz yerdeki bir hastaneye,çocuk 9 aylık yürüteçle gezerken üzerine tezgahtaki kaynar suyu dökmüş,hali hala gözlerimin önünde.annesi o kadar perişandı ki daha çok ona üzülmüştüm üstelik çok küçük(44 kilo).ama dün akşamki konuşmamız içimi daha çok acıttı.gözleri hep dolu dolu,hep onu anlatıp daha küçük o nasıl dayanacak diyordu.o konuşurken ben sadece onun söylediklerini dinledim ve anneliğin ona ne çok şey kattığını gördüm.içim acıdıkça acıdı,galiba ben kendime üzüldümacıdığım kişinin ne kadar şanslı olduğunu gördüm ve acınacak halde olduğumu
meğer alıştığımı zannetiğim derdim kocaman bi yara olmuş içimde,göründüğüm kadar güçlü de değilmişim hatta ne kadar acizmişim.
Yarabbi yüküm çok ağır taşımaya mecalim yok,sen yetiş..

canım inan hiç farkımız yok sadece dışımız kuvvetli görünüyor içimizde ne fırtınalar kopuyor ne depremler oluyor aslında içimiz yıkılmış dökülmüş virane. sadece yalnızken ağlayabiliyorum ne anneme ne babama ne kardeşime nede eşime sadece Allahımla başbaşayken ağlıyorum. hiç kimseyi çaresizliğimle üzmeye hakkım yok zaten üzüldükleri yetiyor sadece onlar için kuvvetli görünüyorum biliyorum çok üzülüyorlar.birkeresinde bir akrabamız başka bir akrabımızın hamile kızının göbeğini benim yanımda sevmişti, annemin benim yüzüme bakışını unutamam kim bilir içi ne kadar ağladı. annecim içine akıtıyor gözyaşlarını.kurban olurum ben senin yavrunu düşünen yüreğine......

Son düzenleme:

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :

canım doktorumuz aynı ilacı bize de verdi,acaba sizdeki sıkıntı neydi?ben epeydir topiğe bakamadım da neler yazdığını bilmiyorum.ha bi de hangi dr verdi bu ilacı?:44:

eşimin sperm değerleri ve morfolojisi düşüktü %2 yani. ürolog verdi eşimi muayene ettikten sonra. kullanıyoruz ama biraz pahalı bi ilaçmış umarım faydası olur. bide çakşır otunu söylediler etrafımızda ama onu suynumu kökünümü macununu mu kullansak bilemedim? çakşır içinde epey faydalı diyorlar senn bi fikrin var mı? tabi suan proxeed plusun yanında arı sütü bal polen karışımını yiyor sabah akşam bi kaşık.hergünde bi kase ceviz fındık badem karışımı adamcagızın işi zor ama bebiş için değer

Sekine duâsı

Aslı vahye dayanan yüksek, sırlı, tılsımlı, feyizli ve kuvvetli duâlardan birisi de sekinedir. Hazret-i Cebrail Aleyhisselâm Peygamber Efendimizin (asm) huzurunda bir sayfa indiriyor. Allah’ın altı ismi yazılı bulunan bu esrarlı ve tılsımlı duâ sayfası, Hazret-i Ali’ye (ra) tebliğ ediliyor. Hazret-i Ali (ra), bu hâdiseyi şöyle anlatıyor: “Ben Cebrail’i gökkuşağı gibi semayı kuşatmış olarak gördüm. Sesini işittim. Sayfayı ondan aldım. Sayfada Allah’ın Ferd, Hayy, Kayyum, Hakem, Adl ve Kuddûs isimlerini yazılı buldum.”1

Sekine ile bildirilen ve Allah’ın Ferd, Hayy, Kayyum, Hakem, Adl ve Kuddûs isimlerinden ibaret olan bu altı ismi, Hazret-i Ali (ra) için ism-i azamdır. Bu isimlerden Hakem ve Adl isimleri İmam-ı Azam için ism-i azamdır. Hayy ismi, Abdülkadir-i Geylânî için ism-i azamdır. Kayyum ismi, İmam-ı Rabbânî için ism-i azamdır.2 Kezâ bu isimlerin tamamının asrımızda bir meyvesi zuhur etmiştir: Risâle-i Nûr.3

Üstad Bedîüzzaman Hazretleri Risâle-i Nûr’u bu altı ismin mazhariyetinde telif etmiş, Otuzuncu Lem’a’yı da özel olarak bu altı ismin izah ve tefsîrine ayırmıştır.

Bu isimlerin mânâları kısaca şöyledir:

Ferd: Allah birdir, tektir, yegânedir, biriciktir, istiklâl ve infirad Sahibidir.

Hayy: Allah sonsuz diridir, ezelî, ebedî ve ölümsüz hayat Sahibidir. Her şeye hayatı veren, her şeyi dirilten O’dur.

Kayyûm: Allah dâimâ kâimdir, tabir câizse dâimâ ayaktadır, yarattığı her şeye hâkimdir, varlıkları dilediği gibi idâre eder, sevk eder ve yönlendirir, her şey O’nunla var olur, O’nunla ayakta durur, O’nunla devam eder. Allah’ı ne bir uyuklama, ne bir uyku ve ne bir gaflet hâli almaz. Göklerde ve yerde ne varsa, O’nun irâdesiyle ve kayyûmiyetiyle varlığını sürdürür ve ayakta kalır.

Hakem: Allah hüküm Sahibidir, hikmet Sahibidir, yarattığı her şeyde bir hikmet ve bir fayda gözetmesi O’nun yüksek âdetindendir. Faydasız ve boşu boşuna bir şeyi yaratmaz. Yarattıklarını gözetler ve denetler. Kullarından haklıyı ve haksızı ayırır, aralarında hak ve adâletle hükmeder.

Adl: Allah adalet Sahibidir, her yarattığına hakkı olan her şeyi verir, hiç kimseye hiçbir zaman haksızlık yapmaz, mahşerde adaletle hükmeder, cezası zulüm veya haksızlık değil, adaletten ibârettir. Allah kendisi adalet Sahibi olduğu gibi, kullarına da her işlerinde adaleti emreder.

Kuddûs: Allah paktır, temizdir, noksanlıklardan, kusurlardan, âcizliklerden, küfür ve dalâlet ehlinin düşündüğü her türlü eksik sıfatlardan münezzehtir. Allah kemâl sıfatlar Sahibidir. O’nun her sıfatı, her ismi, her işi, her fiili mükemmeldir. Varlıkları mükemmel, kusursuz, temiz ve pâk yaratır. Temizliği sever, temizliği emreder, işlediklerinden pişman olan ve tövbe eden kullarını günahlarından arındırır ve temiz kılar.

Sekînede bu isimlerin zikrinden sonra on dokuz harfli on dokuz âyetle Allah’tan istimdat edilir, Allah’a sığınılır, muhtelif isimleri ile Allah zikredilerek dünyevî ve uhrevî her sıkıntımızı aşmamız için bu isimlerin feyiz ve bereketi istenir.
(19ayet aşağıda mevcut)
Üstad Hazretleri on dokuz Kur’ân âyetinden alınan on dokuzar harfli bu yüksek ve öz metinlerin besmeleden itibaren on dokuz defa okunmasını önermiştir.4 On dokuz rakamı Kur’ân’dan alınan bir şifredir. Bilindiği gibi, Kur’ân’da ebedî âlemlerle ilgili verilen bir haberde on dokuz adedi telâffuz ediliyor.5

Seksen yılı aşkın hayatı boyunca karşılaştığı dehşetli fitnelerden harika bir sûrette korunmuş olan Üstad Saîd Nursî Hazretlerinin, İmam-ı Gazali yoluyla Hazret-i Ali’den (ra) ders aldığı sekine gibi yüksek esrarlı evradı kendisine daimî bir vird edinerek hiç terk etmeden okumuş olması6, bize, her sıkıntı ve fitne ânında sığınacağımız açık ve koruyucu bir kapı olduğunu göstermeye yeterlidir.

SEKİNE DUASI
okunuşu

1- Niyet( ne için ve ne maksatla okunduğuna niyet etmek)
2. İstiğfar (7 DEFA)
3. Salavat-ı Şerife ( 7 DEFA)
4. Allah-u Ekber (10 DEFA)
5. Altı Esma her ayetle beraber okunacak.(19 DEFA)
yani besmele çekilir sonra FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN."denir ve 1. ayet okunur bu sırayla 19 kere tekrarlanır.sonra tekrar besmele ,6 esma ve 2. ayet okunur.19 ayet bitene değin aynı şekilde okunur.

6 esma:FERDÜN, HAYYUN, KAYYUMUN, HAKEMUN, ADLUN, KUDDÛSUN."

1.Ayet: Seyec ‘alullahu ba’de ‘usru-y yusra”
2.Ayet:Anetil vucuhü lil hayyil kayyum
3.Ayet:Ve innallahe biküm lera ufün rahimu
4.Ayet:İnnallahe kane tevvaben rahimebaktabul
5.Ayet:innallahe kane gafuran rahime
6.Ayet:fe innallahe kane afüvven kadira
7.Ayet:innallahe kane semian besira
8.Ayet:innallahe kane alimen hakime
9.Ayet:innallahe kane aleyküm rakibe
10.Ayet:İnnâ fetâhnaleke fethan mübiyna
11.Ayet:ve yen surakellahu nesran azize
12.Ayet:İnne hızballahi humül gâlibûn
13.Ayet:innallahe huvel kaviyyül aziz
14.Ayet:innallahe huvel ganiyyül hamid
15.Ayet:Hasbiyallâhu lâ ilâhe illâ HU
16.ayet:Hasbünallâhu veni'mel vekîl
17.ayet:la yeh zünühümül fezeul ekber
18.ayet:iyyake na'budü ve iyyake nestain
19.Ayet:velhamdü lillahi rabbil alemin

ayetlerin mealleri
1- Allah her sıkıntıdan sonra kolaylık lütfedecektir. 2- Yüzlerin sıkıntısı Hayy-ı Kayyûm içindir. 3- Allah size karşı çok şefkatli, çok merhametlidir. 4- Allah tövbeleri çok kabul edici ve kullarına çok merhamet edicidir. 5- Muhakkak ki, Allah çok bağışlayıcı ve çok merhamet edicidir. 6- Muhakkak ki, Allah her şeye gücü yettiği halde çok bağışlayıcıdır. 7- Şüphesiz Allah her şeyi hakkıyla işitir ve her şeyi hakkıyla görür. 8- Şüphesiz Allah her şeyi hakkıyla bilir ve her işi hikmetle yerine getirir. 9- Muhakkak ki, Allah sizin üzerinizde gözeticidir ve her halinizi görür. 10- Biz sana apaçık bir fetih yolu açtık. 11- Ve Allah sana pek şerefli bir zaferle yardım etsin. 12- Şüphesiz Allah’a tâbi olan topluluk gerçek gâliplerin tâ kendisidir. 13- Muhakkak ki Allah, azabında pek kuvvetlidir ve kudreti her şeye galip olandır. 14- Muhakkak ki hiçbir şeye ihtiyacı olmayan ve her türlü övgüye lâyık olan ancak Allah’tır. 15- Allah bana yeter. O’ndan başka ibâdete lâyık hiçbir ilah yoktur. 16- Allah bize yeter. O ne güzel vekildir. 17- En büyük korku olan kıyâmetin dehşeti onlara üzüntü vermez. 18- Ancak Sana kulluk eder ve ancak Senden yardım isteriz. 19- Ve âlemlerin Rabbi olan Allah’a hamd olsun.
Allah kabul etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…