İstanbulda Emre Bey veya ankarada kaan hocadan başlayabilirsiniz.selam biz dün öğrendik yani yola yeni çıktık hala algılayamıyorum nasıl bir yol izliyeceğimizi de bilmiyorum inmemiş testis ler 7 yaşında ameliyat şimdi semen sayımında sıfır çıkıyor doktor direk tüp bebek dedi. biraz yorucu sabır isteyen vede pahalı bir yöntem dedi.nerden başlıycaz bilemiyorum
senin durumunda hamile kalan çok tulayss. sana tavsiyem tüp bebek merkezini değiştirmen iyi bir tedavi uygulayamıyorlar bencemrb arkadaşlar. ben 32 yaşındayım 4 yıllık evliyim ve 3 yıldır bir bebeğim olsun diye çaba sarfediyorum. özel bir labratuar eşim ilk spermiyogramını çektirdiğinde 24 m sperm sayısı olduğu ama ileri hareketlisinin %8 olması nedeniyle aşılamanın uygun olduğu söylendi. bu rapordan 2-3 ay sonra heyet raporu çıkarırken benim bütün tahlillerim normal çıktı ama eşimin spermiyogramlarında 2.3- 2.4 m sperm sayısı ve ileri hareketlisinin neredeyse yok denecek kadar az olduğunu öğrendik. azosipermisi olduğu için aşılamada hiçbir şans vermediler ve direk tüp bebek dediler. bu arada bende de çikolata kisti çıktı ama doktorum boyutlarının 2 cm olduğunu ve tüp bebek tedavisini etkilemeyeceğini hatta kisti almanın daha çok zarar vereceğini söyledi. 2 tüp denemem oldu. 1. sinde 6 yumurta geçde olsa büyüdü ama 5 i boş sadece bir tanesinden yumurta hücresi çıktı oda döllenmedi. 2. sinde 5 yumurtadan 3 tanesi gelişti. 2 si dolu çıktı biri döllendi ama oda bölünmedi. sonucun neden böyle olduğunu açıklayamıyorlar kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama bir türlü başaramıyorum temmuz gibi tekrardan başlayacam ama çok korkuyorum. ALLAH dan ümit kesilmez sonuç da ümidimi kesmemeye çalışıyorum elimden geldiğince . bitkisel kürlere başladım bol bol dua ediyorum başka ne yapabilirim hiç bilemiyorum. bana tavsiyeniz var mı acaba. benim durumumda olup da hamile kalan var mı aranız da?
kızlarhamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm şaka gibi hamileyim hemen sizde yazayım dedim umutolsun sabah kan testi yaptırdım 900 lerde çıktı doktoruma gittim ultrasonla baktı 7 haftalık hamileymişim herşeyi anlattım eşim testi yaptımazosperm çıktı dedim menide hiç sperm yokyu dedim nasıl oldu benim yumurtalıklarımın gelişmesini beğenmiyordunuz dedim nasıl oldu nasıl hamile kaldım doktorumda allahın işi dedi azosper olayınıda şöle dedi nerde yaptırdınız eğer tüp bebek hastanesinde yaptırdıysanız çok az canlı spermde olsa tüp bebek yaptırmak için azosperm yazarlar dedi . şimdi kocama tekrar test yaptırcak ama testi ya dedi araştırma hastanesinde yaptırın yada devlet hastanesinde yaptırın dedi buda bilginizde olsun kızlar çok heycanlıyım allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin okadar umutsuzdum ki olmıyacak die ağlarken düşünsenize hamileyken ağlıyormuşum meğer çok güzel bir duygu artık eski halime döndüm gerçi 2 gündür yüzümde gülmeler eksik olmuyor kendime geldim rahatladım darısı hepinizin başınıza hepinizin herkesin başına versin düşmanımın bile
merhaba kızlar umarım iyisinizdir hepiniz bende gayet iyiyim 2 ay oldu nerdeyse tese ameliyatımız ogün yaşadıklarım kötüydü evet ama bugün yaşadıklarım çok farklı aslında ben geçmişime çok takılıyorum bu sıralar eşimle artık bağımız tamamen koptu gibi hiç bişey eskisi gibi olmayacak sanırım çünkü benim ondan beklediğim artık çocuk değil kaç gündür bunu düşünüyorum işyerinde bile benim ondan beklediğim ilgi alaka sevgi aşk sözleri ama o bunu yapmıyor fizik olarak iyi bir bayanım bakımlıyım hatta herkes bana hala nasıl böyle genç durabiliyorsun diyorlar oysa ondan duymayı isterim başkasından değil, bu arada samimiyetimle söyleyim eşimi seviyorum ama ilk günkü gibi değil ona aşık falan değilim artık ona içim kıpırdamıyor bunun tedavilerle ilgisi yok kızlar belki öyle düşüneceksiniz ama geçimişime takılıyorum sürekli acaba tekrar bekar olsam ne yapardım diye.....
nedendir bilmem bugün topikten hiç çıkmak istemiyorum,sanırım dertleşmek istediğimden.aslında ne yazacağımı da bilmiyorum.kafam o kadar meşgul ki.dün 19 yaşındaki küçücük bir annenin yüreğindeki o kocaman evlat sevgisini gördüm.tam biraz olsun alıştım dediğim bir sırada uzak bir akrabamız çocuğunu getirdi bizim olduğumuz yerdeki bir hastaneye,çocuk 9 aylık yürüteçle gezerken üzerine tezgahtaki kaynar suyu dökmüş,hali hala gözlerimin önünde.annesi o kadar perişandı ki daha çok ona üzülmüştüm üstelik çok küçük(44 kilo).ama dün akşamki konuşmamız içimi daha çok acıttı.gözleri hep dolu dolu,hep onu anlatıp daha küçük o nasıl dayanacak diyordu.o konuşurken ben sadece onun söylediklerini dinledim ve anneliğin ona ne çok şey kattığını gördüm.içim acıdıkça acıdı,galiba ben kendime üzüldümacıdığım kişinin ne kadar şanslı olduğunu gördüm ve acınacak halde olduğumu
meğer alıştığımı zannetiğim derdim kocaman bi yara olmuş içimde,göründüğüm kadar güçlü de değilmişim hatta ne kadar acizmişim.
Yarabbi yüküm çok ağır taşımaya mecalim yok,sen yetiş..
kızlarhamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm şaka gibi hamileyim hemen sizde yazayım dedim umutolsun sabah kan testi yaptırdım 900 lerde çıktı doktoruma gittim ultrasonla baktı 7 haftalık hamileymişim herşeyi anlattım eşim testi yaptımazosperm çıktı dedim menide hiç sperm yokyu dedim nasıl oldu benim yumurtalıklarımın gelişmesini beğenmiyordunuz dedim nasıl oldu nasıl hamile kaldım doktorumda allahın işi dedi azosper olayınıda şöle dedi nerde yaptırdınız eğer tüp bebek hastanesinde yaptırdıysanız çok az canlı spermde olsa tüp bebek yaptırmak için azosperm yazarlar dedi . şimdi kocama tekrar test yaptırcak ama testi ya dedi araştırma hastanesinde yaptırın yada devlet hastanesinde yaptırın dedi buda bilginizde olsun kızlar çok heycanlıyım allahım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin okadar umutsuzdum ki olmıyacak die ağlarken düşünsenize hamileyken ağlıyormuşum meğer çok güzel bir duygu artık eski halime döndüm gerçi 2 gündür yüzümde gülmeler eksik olmuyor kendime geldim rahatladım darısı hepinizin başınıza hepinizin herkesin başına versin düşmanımın bile
kızlar selam nasılsınız? Kaan hoca eşime MENOGON iğne verdi, gün aşırı kullanacakmış, temmuzdada inş tüp olacak, iğne normal fiyatı 133 ama raporla devlet karşılıyormuş sanırım, aramızda kullanan var mı bu iğneden? bir bilginiz var mı nasıl kullanılacağı ile ilgili falan..
kızlar selam nasılsınız? Kaan hoca eşime MENOGON iğne verdi, gün aşırı kullanacakmış, temmuzdada inş tüp olacak, iğne normal fiyatı 133 ama raporla devlet karşılıyormuş sanırım, aramızda kullanan var mı bu iğneden? bir bilginiz var mı nasıl kullanılacağı ile ilgili falan..
herkese hayırlı cumalar..herşeyden medet umar hale geldik değil mi?ben hiçbir şey yapmadım,hatta hıdırellez olduğundan haberim bile yoktu:26:aslında birşey yazmaya da gerek yok,O bizi bizden iyi tanıyan,kalbimizdekini bilen değil mi?Ya rabbi!biliyoruz ki herşey bir vesile,aslında herşeyi senden diliyoruz.şu mübarek günün yüzü suyu hürmetine sen gönlümüzden geçenleri yaşamayı nasip et,bizi yalnız koyma ya rabbi..:109::109::109::109::109::109::109::109::109:
hayırlı olsun canım belkide tüpe bile gerek kalmaz kendiliğinden gelir.kızlar selam nasılsınız? Kaan hoca eşime MENOGON iğne verdi, gün aşırı kullanacakmış, temmuzdada inş tüp olacak, iğne normal fiyatı 133 ama raporla devlet karşılıyormuş sanırım, aramızda kullanan var mı bu iğneden? bir bilginiz var mı nasıl kullanılacağı ile ilgili falan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?