Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayy bluemmm ne zamandır karşılaşamıyoruz bitanem, iyi olmana sevindim biz hala tırmalıyoruz, bu ay tedavide 6. ayımızdı, klomen FSH arttırmayınca sanırım hoca iğneye geçti, FSH bu ayda 3.24 çıktı, düşüyor hep nedense, bakalım bu iğne inş etki ederde benimde bebişim gelir..

canim bizde temmuzda tup bebek yaptircagiz kaan hocada allahim yardim etsin hepimize insallah bol bol spermler bulunurda emeklerimiz bosa gitmezz.esimde nebido diye bir igne vuruluyor. senin dedigin igneyi hic kullanmadik
canım belki karşılaşırız bellimi olur, ben inş temmuz 24 gibi falan giderim, nisanda 24ünde oldum adet, artık o günlerde gelirse ordayım, inş denk geliriz canım..hakkımızda hayırlısı olsun bitanem..

hayırlı olsun canım belkide tüpe bile gerek kalmaz kendiliğinden gelir.

inşAllah zcum bunu tüm kalbimle istiyorum, hoca eğer temmuzda tüp yaptıracaksanız iğneyi vereyim demiş, ama iğneyle 3 ayda hamile kalan var doğal yolla, keşke bizimde öyle olsa..hayırlısı olsun bakalım, gelecek ay neler göreceğiz :26::26:

canim bende 1 mayisda oldum adet simdi oluyorum daha kaan hoca bize haziran yada eylul gelin demis ama benim adet duzensizligim var. haziran ayinda adetim hangi gun olursa o gunu gidecegim ben esimde temmuzda gelecek. insallah denk gelirse tanisiriz canim hakkimizda hayirlisi olsun.... canim siz konusdunuzmu kaan hocayla agustosda izne ayriliyor kaan hoca o yuzden bize adetin 2. gunu haziran yada eylul gelin demisdi

canım sizinde tedaviniz hayırlı olsun inşAllah fazla bekletmez rabbim.:26: nebido iğneyi Kaan hoca size ne amaçla verdi , hormonlarınız nasıldı açıkcası nebido iğne ne işe yarıyor.:94:

canım sizinde tedaviniz hayırlı olsun inşAllah fazla bekletmez rabbim.:26: nebido iğneyi Kaan hoca size ne amaçla verdi , hormonlarınız nasıldı açıkcası nebido iğne ne işe yarıyor.:94:

sag ol canim.. canim esimin hormonlari yuksekdi onceden kullandigi ilaclar fayda etmedi o yuzden bunu verdi buda dusurdu sayilir

yok bitanem konuşmadık hiç oda birşey söylemedi, ama bizde sperm olduğu için sanırım ağustosada denk gelse hocayı fazla alakadar etmez, hoca sadece eğer menide canlı bulamazsak ameliyat ederiz demişti, benim eşimin testinde yerindede olsa %5 hareketli diyor, ama yinede dediğin gibi sorayım ne olur ne olmaz, haziran sonucunu gönderirken onuda sorarım, çünkü benimki ağustosa geliyor tüp işi, yumurta toplanması falan ağustos 10u bulur..

hayirli olsun cok super ...insaalah bu mutlulugu bizde yasariz...ne kadar sure azospermi kaldiniz??tedavi oldunuzmu esin?

Arkadaslar esim 1 yildir tedavi oluyor kaan beyde ,hormonlari yuksek dusurmeye calisiyor..su an normale indi hormonlar,kaan bey bizi yanina cagirmis sizce ne yapayim,acaba tese icinmi cagirmistir ,biz yurt disindayiz ve 1 yil sonra gidebiliriz ,sizce ne yapayim????
kaan hocanin maili soyle"
Çok güzel. Tedaviye aynen devam edin. Buraya gelene kadar devam edeceksiniz. Tahmini geliş tarihinizi yazarsanız, size bir program yapabilirim.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

nasılsınız kızlar
anneler günü geldi napcaz bu analar günündede bebksiziz inşallah seneye bebek olur şu kök hücre beni çok umutlandırdı

kızlar bu anneler gününde farklı bişey yapsak da ne diger kadınlarda olan bizde olmayan bebek tamam da bizde kutlasak napsak

teşekkürler canım tavsiyelerin için.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Güzel arkadaslarim benim umarim bu bebeksiz gecirdigimiz son anneler günü olur
HEPiNiZiN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN hepinizi öpüyorum

canım arkadaşlarım hepinizin anneler günü kutlu olsun.inşallah seneye hepimiz anne oluruz

edatez canım gözün aydın ne güzel haber bu çok sevindin......Mucize .....YARADAN.... Takdiri bize de dua et nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…