Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
seneye anneler gününde bebişlerimizle oluruz inşallahh ve anneliği hissederiz doya doya yaşarız anneler gününü. Anne adaylarına ve anne olan tüm arkadaşlarımın anneler günüde kutlu olsun....

Arkadaslarım hepinizin bu son anneler gününüz olması diğiyle hepinizin anneler gününü kutluyorum

KIZLAR SELAM NASILSINIZ?.... BENDE İYİ SAYILIRIM ..GÜNLER NASILDA GEÇMİŞ SAYFALAR UÇMUŞ ....YOĞUNLIKTAN BAKAMADIM ..BEBEK DERKEN EV ALDIKK.. TADİLAT TAŞINMA.. BUGÜN DİNLENİYORUM ..SİZLERİ Bİ DOLAŞAYIM DEDİM.. EŞİMEDE BAKAMADIM BİTKİSELLERE DEVAM EDEMEDİM
BU AYKİ TESTLERDEN HİÇÇ UMUTLU DEĞİLDİK ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ KIZLAR KAAN HOCANIN YAZDIKLARINI KOPYALIYORUM ...... TAHLİL SONUÇLARI ŞU ŞEKİLDE
> LH 0,99
> FSH 4,69
> TESTO 4,94
> PRL 2.08
Bu sonuçlar güzel. 2 ay bir başka ilaç kullanmadan bekleyeceğiz. Daha sonra testleri tekrarlar ve tedaviyi sürdürürüz.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS

güzünüz aydın hormonlar normale gelmiş sizin hormonlar yüksekti diymi inşAllah spermçiklerde çıkacak ben inanıyorum.evinizde hayırlı olsun güle güle oturun birde yeni eve bebiş gelsin, eviniz şenlensin.

kızlar yeni birşeyler duydum inşAllah umut verici .ayrıntılı bir şekilde öğrendiğimde anlatacağım.belki buda birkaçımıza bebek için sebep olur.inşAllahki hepimize olsun.....AMİN..................Kızlar bugün trafik cezası yedik 140 tl kardeşiminde önümüzdeki haftasonu nişanı vardı valla elbise bile almadım masraf yapmıyalım belki bebek için masraf yaparız dedim al burdan gitti. çıkacağı varmış paranın.neyse giden bu olsun sağlık olsun.ben şu umut verici konuyu öğreneyim sizlere anlatırım.öptüm sizleri

canım sizin hormonlar yüksekti değilmi ben öyle hatırlıyorum ne yaptınız canım da bu kadar indi bizimle de paylaşırsan sevinirim

nebido iğne kullanan arkadaşlar varsa eşimin kalcası çok ağrıyo sizin eşlerinizinde öyle oldumu ?

nebido iğne kullanan arkadaşlar varsa eşimin kalcası çok ağrıyo sizin eşlerinizinde öyle oldumu ?

canim esimde ilk gun vurulunca igneyi cok agri oluyo yurmede zorlaniyo ama sonra geciyo.igne cok yagli ve kalin birseymis bayada fazla bir sey ondan oluyor galiba. gecmis olsun canim.esimde persembe gunu vurulacak ayni igneyi simdiden o agriyi cekecem diye soylenip duruyo

canim hayirli olsun yeni evin allah güle güle oturmak nasip etsin..insallah birde bebegin olur evin senlenir ....sonuclarada güzel demis dr sevindim canim insallah bundan sonra hep güzel seyler olur

canim cabuk ögren ve bizimle paylas merak ettim
gecmis olsun canim canin sag olsun napalim bundada vardir bir hayir böyle cikacagi varmis demekki

canım geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum .ne zaman birşeyleri kısmaya çalışsam bende başka biryerden patlıyor.5ay önce bende araba yüzünden vergi cezası aldım hemde 3 milyar onun borcu bitti kombim bozuldu tamir ettirmektense taksitle yenisini alırız dedik 1500ytl ona gitti yine başladık borç ödemeye.şimdide buzdolabımın motoru yandı yani anlayacağın para tüpbebekten başka herşeye gidiyor.mevlam sağlıkla sıhhatle bizede anne olmayı nasip etsin inşallah. canım güzel haberlerini çok merak ettim hemen cevap yazarsan sevinirim

sağol cnm allah razı olsun .
canım sizin hormonlar yüksekti değilmi ben öyle hatırlıyorum ne yaptınız canım da bu kadar indi bizimle de paylaşırsan sevinirim
evt yüksekti ?
canim hayirli olsun yeni evin allah güle güle oturmak nasip etsin..insallah birde bebegin olur evin senlenir ....sonuclarada güzel demis dr sevindim canim insallah bundan sonra hep güzel seyler olur

sağolun kızlar..iyi dilekleriniz için inanın bu sonuçları bizde beklemiyorduk ..biliyorsunuz bizde kaan hocanın hastasıyız bundan 5 ay önce başladık hiç umutlu konuşmadı .her ay tahlil yapıp sonuçları gönderiyoruz..ilk iki ay trental, endol .sonra testojel verdi ..sonuçlar yine yüksekti herkesin bünyesine farklı sonuç oluyor herhalde..2 ay oldu nebido diye bir iğne yazdı .onun etkisi herhalde ağır bir ilaç olsa gerek eşim etkilendi ama şimdi.. iyi kaan hocada deneme yapıyor sanırım ...allah yar ve yardımcımız olsun....

Son düzenleme:
zcu ve vck kızlar başa gelen musibetler daha büyük bir musibeti önler kızlar sadaka verin zira sadaka belayı def eder zcu şu anlatmayıpta merakta biraktıgın ney fazla çatlatmadan anlat bacım ayyy inşallah banada şifa olur acaba ney
bu arada nasılsınız

iyiyim canım sen nasılsın umre ziyaretin nasıl geçti.ben bu duyduğum şeyi tam öğrenemedim yanlış bilgilendirmek istemiyorum çünkü farklı farkı çesitleri varmış.bugün bir nette araştırayım yarında aramaya gideceğim bana dua edin doğru olanı bulayım .:26:

yaaaa ÇOK MERAK ETTİM....

kızlar yeni birşey duydum .benim kızkardeşim bir giyim mağzasında çalışıyor. oraya gelen müşterilerden biri hamileymiş kayınvalidesiyle beraber gelmiş.kardeşimde onlarla ilgilenirken Allah bağışlasın vs. birşeyler söylemiş .kayınvalideside sağ ol kızım demiş beş sene beklediler demiş sonunda hamile oldu demiş . kardeşimde ablamında çoçuğu yok onlarında olmuyor demiş.kadında sorun kimde demiş kardeşimde biraz biraz ikisindede var demiş.kadında sorun benim oğlumdaydı , spermi sıfırdı demiş.ameliyatla bile bulunamamış. kardeşimde enişteminde sanırım öyle demiş.kadında 40 gr. miskamber ile 4 kilo balı karıştırsın enişten yesin demiş.sadece bu kadar öğrenmiş daha doğrusu iş başında olduğu için fazla soramamış. ben şimdi bunu araştırıyorum.yarın eşimle aramaya gideceğiz inşAllah buluruz doğru olanını ve hepimize sebeb olsun istiyorum.biraz nette araştırdım Osmanlıda bile afrodizyak olarak kullanılıyormuş ve miskamber yendiği zamanmı yoksa koklandığı zamanmı tam bilmiyorum beyindeki hipofiz bezini uyarıyormuş.bana çare olacakmış gibi geldi Allah yardımcımız olsun.sizde bir araştırın. benim anlamadığım çeşit çeşit miskaber var yani bitkilerden olan hayvanlardan olan vs. bizimkisi hangisi bunu araştırıyorum Rabbim çaremizi versin.

iyi akşamlar canlarım nasılsınız.artık buralar çok sessiz canlanalım artık olmazmı

canim insllah sifa olur hepimizede kurtuluruz bu dertten..bizde arastiralim baklaim neymis bu...sen gine yaz bakalim bulabilecekmisin insallah bulursun

Son düzenleme:
belgincim sen hep yazardin canim nerdesin niye yazmiyorsun
kimseler gelmiyor artik zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…