kızlar bu anneler gününde farklı bişey yapsak da ne diger kadınlarda olan bizde olmayan bebek tamam da bizde kutlasak napsak
KIZLAR SELAM NASILSINIZ?.... BENDE İYİ SAYILIRIM ..GÜNLER NASILDA GEÇMİŞ SAYFALAR UÇMUŞ ....YOĞUNLIKTAN BAKAMADIM ..BEBEK DERKEN EV ALDIKK.. TADİLAT TAŞINMA.. BUGÜN DİNLENİYORUM ..SİZLERİ Bİ DOLAŞAYIM DEDİM.. EŞİMEDE BAKAMADIM BİTKİSELLERE DEVAM EDEMEDİM
BU AYKİ TESTLERDEN HİÇÇ UMUTLU DEĞİLDİK ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ KIZLAR KAAN HOCANIN YAZDIKLARINI KOPYALIYORUM ...... TAHLİL SONUÇLARI ŞU ŞEKİLDE
> LH 0,99
> FSH 4,69
> TESTO 4,94
> PRL 2.08
Bu sonuçlar güzel. 2 ay bir başka ilaç kullanmadan bekleyeceğiz. Daha sonra testleri tekrarlar ve tedaviyi sürdürürüz.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
KIZLAR SELAM NASILSINIZ?.... BENDE İYİ SAYILIRIM ..GÜNLER NASILDA GEÇMİŞ SAYFALAR UÇMUŞ ....YOĞUNLIKTAN BAKAMADIM ..BEBEK DERKEN EV ALDIKK.. TADİLAT TAŞINMA.. BUGÜN DİNLENİYORUM ..SİZLERİ Bİ DOLAŞAYIM DEDİM.. EŞİMEDE BAKAMADIM BİTKİSELLERE DEVAM EDEMEDİM
BU AYKİ TESTLERDEN HİÇÇ UMUTLU DEĞİLDİK ALLAHTAN UMUT KESİLMEZ KIZLAR KAAN HOCANIN YAZDIKLARINI KOPYALIYORUM ...... TAHLİL SONUÇLARI ŞU ŞEKİLDE
> LH 0,99
> FSH 4,69
> TESTO 4,94
> PRL 2.08
Bu sonuçlar güzel. 2 ay bir başka ilaç kullanmadan bekleyeceğiz. Daha sonra testleri tekrarlar ve tedaviyi sürdürürüz.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
nebido iğne kullanan arkadaşlar varsa eşimin kalcası çok ağrıyo sizin eşlerinizinde öyle oldumu ?
> LH 0,99
> FSH 4,69
> TESTO 4,94
> PRL 2.08
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
kızlar yeni birşeyler duydum inşAllah umut verici .ayrıntılı bir şekilde öğrendiğimde anlatacağım.belki buda birkaçımıza bebek için sebep olur.inşAllahki hepimize olsun.....AMİN..................Kızlar bugün trafik cezası yedik 140 tl kardeşiminde önümüzdeki haftasonu nişanı vardı valla elbise bile almadım masraf yapmıyalım belki bebek için masraf yaparız dedim al burdan gitti. çıkacağı varmış paranın.neyse giden bu olsun sağlık olsun.ben şu umut verici konuyu öğreneyim sizlere anlatırım.öptüm sizleri
kızlar yeni birşeyler duydum inşAllah umut verici .ayrıntılı bir şekilde öğrendiğimde anlatacağım.belki buda birkaçımıza bebek için sebep olur.inşAllahki hepimize olsun.....AMİN..................Kızlar bugün trafik cezası yedik 140 tl kardeşiminde önümüzdeki haftasonu nişanı vardı valla elbise bile almadım masraf yapmıyalım belki bebek için masraf yaparız dedim al burdan gitti. çıkacağı varmış paranın.neyse giden bu olsun sağlık olsun.ben şu umut verici konuyu öğreneyim sizlere anlatırım.öptüm sizleri
sağol cnm allah razı olsun .güzünüz aydın hormonlar normale gelmiş sizin hormonlar yüksekti diymi inşAllah spermçiklerde çıkacak ben inanıyorum. evinizde hayırlı olsun güle güle oturun birde yeni eve bebiş gelsin, eviniz şenlensin.
evt yüksekti ?canım sizin hormonlar yüksekti değilmi ben öyle hatırlıyorum ne yaptınız canım da bu kadar indi bizimle de paylaşırsan sevinirim
canim hayirli olsun yeni evin allah güle güle oturmak nasip etsin..insallah birde bebegin olur evin senlenir....sonuclarada güzel demis dr sevindim canim insallah bundan sonra hep güzel seyler olur
zcu ve vck kızlar başa gelen musibetler daha büyük bir musibeti önler kızlar sadaka verin zira sadaka belayı def eder zcu şu anlatmayıpta merakta biraktıgın ney fazla çatlatmadan anlat bacım ayyy inşallah banada şifa olur acaba ney
bu arada nasılsınız
iyiyim canım sen nasılsın umre ziyaretin nasıl geçti.ben bu duyduğum şeyi tam öğrenemedim yanlış bilgilendirmek istemiyorum çünkü farklı farkı çesitleri varmış.bugün bir nette araştırayım yarında aramaya gideceğim bana dua edin doğru olanı bulayım .:26:
kızlar yeni birşey duydum .benim kızkardeşim bir giyim mağzasında çalışıyor. oraya gelen müşterilerden biri hamileymiş kayınvalidesiyle beraber gelmiş.kardeşimde onlarla ilgilenirken Allah bağışlasın vs. birşeyler söylemiş .kayınvalideside sağ ol kızım demiş beş sene beklediler demiş sonunda hamile oldu demiş . kardeşimde ablamında çoçuğu yok onlarında olmuyor demiş.kadında sorun kimde demiş kardeşimde biraz biraz ikisindede var demiş.kadında sorun benim oğlumdaydı , spermi sıfırdı demiş.ameliyatla bile bulunamamış. kardeşimde enişteminde sanırım öyle demiş.kadında 40 gr. miskamber ile 4 kilo balı karıştırsın enişten yesin demiş.sadece bu kadar öğrenmiş daha doğrusu iş başında olduğu için fazla soramamış. ben şimdi bunu araştırıyorum.yarın eşimle aramaya gideceğiz inşAllah buluruz doğru olanını ve hepimize sebeb olsun istiyorum.biraz nette araştırdım Osmanlıda bile afrodizyak olarak kullanılıyormuş ve miskamber yendiği zamanmı yoksa koklandığı zamanmı tam bilmiyorum beyindeki hipofiz bezini uyarıyormuş.bana çare olacakmış gibi geldi Allah yardımcımız olsun.sizde bir araştırın. benim anlamadığım çeşit çeşit miskaber var yani bitkilerden olan hayvanlardan olan vs. bizimkisi hangisi bunu araştırıyorum Rabbim çaremizi versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?