ZCU canım hakkınızda hayırlısı peki gitmeyi düşünyormusunuz
evet canım Kaan hoca gelin derse gidicez aslında ben kararsızım ,eşimse beklemek daha yorucu diyor ne olacaksa biran önce olsun bitsin diyor.siz umuttamı başlıycaksınız.umutta semen analizi ayrıntılımı oluyor hiç yartırdınızmı.
evet canım Kaan hoca gelin derse gidicez aslında ben kararsızım ,eşimse beklemek daha yorucu diyor ne olacaksa biran önce olsun bitsin diyor.siz umuttamı başlıycaksınız.umutta semen analizi ayrıntılımı oluyor hiç yartırdınızmı.
Merhaba arkadaşlar ben bu topiğin eski müdavimlerindenim.Belki tanıyan arkadaşlar olabilir.
Benim eşimde azospermi tam 3 yıldır azospermi ile mücadelemiz var ve 3 yıllık evliyim.İnmemiş testis ameliyatını eşim 12 yaşında olmuş ve sonuç tabiki azospermi oldu.Evliliğimizin 7.ayında bu durumu öğrendik.Çok üzüldük ikimizde ama Allahtan ümit kesilmez diye bekledik.Bu süreç içinde sürekli testler yaptırdık ve sadece keçi boynuzu kürünü denedik başka hiç bişey yapmadık çok bekledim çünkü eşim ameliyat olmak istemedi.Ve artık beklediğimiz zaman geldi eşim de artık ameliyat olmak istedi.Çok dualar ettik.Bu salı ameliyat oldu eşim.Emre Bakırcıoğlu yaptı ameliyatımızı çok şükür türp bebek deneyecek kadar yeterli sperm bulundu Allahıma binlerce kez şükürler olsun.Cumartesi de yumurtalarım toplanacak.
Arkadaşlar nolursunuz ümitsiz olmayın Allah herşeyin çaresini ve sabrını veriyor.Yaradanım herkese nasip eylesin.Size ümit olsun diye yazmak istedim Rabbim sizlerin de yanında olsun.Bizide bebeğimize kavuşturur bu süreçte inşallah
Canım benim seni o kadar çok iyi anlıyorum ki..aynı durumlardan bende geçtim çok üzüldüm ağladım yalvardım Allaha çok şükür bugüne diyorum en azından tüp bebek deneme şansım var.
Emre Bey konusun da ben zamanında çok iyi araştırdım başka doktorlara da gittik fakat nedense Emre Bey bu konuda daha uzman gibi geldi bana.Hatta bizim micro tese bu cumartesi olacaktı ama Emre beyin yurt dışına çıkma olayı olduğu için isterseniz size başka bir doktor ayarlayalım dedi gitmeden.Bende istemedim ilaki siz yapın dedim bu ameliyatı ve çok şükür sonuç pozitif oldu şuanda spermlerimiz donduruldu cumartesi benim işlemlerim gerçekleşecek.Yinede araşatır istersen.Emre bey ile de görüşün çünkü kendisi gerçekten bu konuda uzman diye düşünüyorum.Bize sperm bulunabilir sizin gibi inmemiş tersitis vakalarında %60 şans oluyor diyince başkasını düşünemedim.
ne bileyi canım ne duyduysak yapmaya çalışıyoruz.garimim ne duyarsak yerim içerim diyor artık tesede belli olacak iyimi kötümü bunlar sebeb canım Allah verecek olduktan sonra .Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın.size Kaan hoca ne ilaç vermişti canım .
canım tedavin şimdiden hayırlı olsun inşallah istemediğin kadar çok sperm bulunur.inan her zaman dualarımdasın daha öncede söylediğim gibi insanlar birbirlerine dua edince rabbim o duayı kabul edermiş.hiç korkma git ve tedavini ol inşallah bizimde müebbet cezamız bitmiştir. inşallah rabbim bizede anne olmayı ve salih evlatlar yetiştirmeyi nasip edecektir buna canı gönülden inanıyorum .tatlım birde naçizana bir sözüm olacak ister yap ister yapma ama geçen gün jklm arkadaşımı rüyamda gördüm vede bu duayla şifa bulduklarını ve milyonlarca sperm çıktığını söylüyor bana rüyamda bu duada daha önce yazdığım dua-ı sekine.bunun haricinde tahmidiye duası aç internetten vede eşinin kullandığı misk amberi önüne koy inşallah bu dua sizede şifa verecektir.allah'a emanet ol canım.
canım tedavin inşallah su gibi geçsin .yaşadığın sıkıntılı günlerin son bulsun inşallah rabbim eşine bol bol spermler verir.Allah karşılıksız ve canı gönülden edilen duaları çevirmekten haya edermiş.canım inşallah sanada dualarımda yer vericem .rabbim isteğen herkesi anne yapsın.bizlerde geç gelen bayramları yaşamayı hak ediyoruz artık.yaşadıklarımız inşallah günahlarımıza kefaret olur.kendine iyi bak güzel düşün güzel olsun sonu inşallahevet tahmidiyeyi bende okumaya calisiyorum hergun sifa icin sekineyi okumuyordum onada basliyayim sakinlesmem icin cok stresliyim onceden hic basm agrimazdi simdi hergun sadece yatinca geciyor agrim,cok kafya takmaya basladim sanirim bu siralar
Arkadaşlar merhaba,sürekli yazılarınızı takip ediyordum ama aranıza yeni katıldım,sizlere birazda olsa ümit kaynağı olursam çok mutlu olurum.aynı dertle 2,5 senedir savaşıyordum,ama her testin sonucu hüsranla bitiyordu,sıfır sıfır sıfır.etrafıma pek belli etmesemde bu duruma çok üzülüyordum.ama hiçbir zaman ümitsiz olmadım,bence bu tedaviye başlarken en önemli olan doktorunuz ve ekibi.zor olan bi gün geldi çattı eşim ameliyata girmişti ben onu beklerken öldüm öldüm dirildim resmen.ALLAH'IMA şükürler olsun ki sonuç iyi oldu.bu ay tüp bebek yaptırdık,10 gün sonra beta hcg testi yaptırdım ama 1 çıktı.her ayın 20.side regl olurdum ama3 gün geçmesine rağmen hala olmadım,hala içimde bi ümit var olmayacağıma dair,ama tabi ilaçların etkiside olabilir.arkadaşlar sakına zamanı bekleyerek harcamayın,eşimin hormon testleride teseden önce iyi çıkmıştı.hormon testleri iyiyse korkmayın.ALLAH yardımcınız olsun.dualarım hep sizinle,inş.en kısa zamanda ALLAH bebeklerinizi kucaklarınıza almanızı nasip eder.
Arkadaşlar merhaba,sürekli yazılarınızı takip ediyordum ama aranıza yeni katıldım,sizlere birazda olsa ümit kaynağı olursam çok mutlu olurum.aynı dertle 2,5 senedir savaşıyordum,ama her testin sonucu hüsranla bitiyordu,sıfır sıfır sıfır.etrafıma pek belli etmesemde bu duruma çok üzülüyordum.ama hiçbir zaman ümitsiz olmadım,bence bu tedaviye başlarken en önemli olan doktorunuz ve ekibi.zor olan bi gün geldi çattı eşim ameliyata girmişti ben onu beklerken öldüm öldüm dirildim resmen.ALLAH'IMA şükürler olsun ki sonuç iyi oldu.bu ay tüp bebek yaptırdık,10 gün sonra beta hcg testi yaptırdım ama 1 çıktı.her ayın 20.side regl olurdum ama3 gün geçmesine rağmen hala olmadım,hala içimde bi ümit var olmayacağıma dair,ama tabi ilaçların etkiside olabilir.arkadaşlar sakına zamanı bekleyerek harcamayın,eşimin hormon testleride teseden önce iyi çıkmıştı.hormon testleri iyiyse korkmayın.ALLAH yardımcınız olsun.dualarım hep sizinle,inş.en kısa zamanda ALLAH bebeklerinizi kucaklarınıza almanızı nasip eder.[/QUO canım anşalah her şey yolunda gider.siz nerde tedavi olmuştunuz...nasıl tedavi uyguladılar size...
Arkadaşlar merhaba,sürekli yazılarınızı takip ediyordum ama aranıza yeni katıldım,sizlere birazda olsa ümit kaynağı olursam çok mutlu olurum.aynı dertle 2,5 senedir savaşıyordum,ama her testin sonucu hüsranla bitiyordu,sıfır sıfır sıfır.etrafıma pek belli etmesemde bu duruma çok üzülüyordum.ama hiçbir zaman ümitsiz olmadım,bence bu tedaviye başlarken en önemli olan doktorunuz ve ekibi.zor olan bi gün geldi çattı eşim ameliyata girmişti ben onu beklerken öldüm öldüm dirildim resmen.ALLAH'IMA şükürler olsun ki sonuç iyi oldu.bu ay tüp bebek yaptırdık,10 gün sonra beta hcg testi yaptırdım ama 1 çıktı.her ayın 20.side regl olurdum ama3 gün geçmesine rağmen hala olmadım,hala içimde bi ümit var olmayacağıma dair,ama tabi ilaçların etkiside olabilir.arkadaşlar sakına zamanı bekleyerek harcamayın,eşimin hormon testleride teseden önce iyi çıkmıştı.hormon testleri iyiyse korkmayın.ALLAH yardımcınız olsun.dualarım hep sizinle,inş.en kısa zamanda ALLAH bebeklerinizi kucaklarınıza almanızı nasip eder.
sağol canım,inş senin gönlündede ne varsa bir bir gerçekleşir.benim doktorum prof.dr.faruk buyru.eşimin doktoruda op.dr.adil gürtuğ.biz herşeyi faruk beye bıraktık.o hastaneyi eşimin doktorunu herşeyi kendi ayarladı.mükemmel bir doktor.kala cım istanbul damı yaşıyorsun.sizin tedavi hangi aşamada,aklına takılan birşey varsa sorabilirsin.
bizim durumumuz şöyle...eşim memorialde 1 defa mikrotese oldu ama sperm bulunamadı...germ hücre aplazisi dendi..1 yıl önce...şimdilik hiç birşey yapmıyoruz...sizin doktor hangi hastanede daha önce hiç duymamıştım o doktorları...sizin durumunuz neydi canım...kaçırmış olabilirim ..yeni üyeyimde...kib...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?