Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım Allah razı olsun benim için iyi dileklerine ve dualarına ve diğer arkadaşlarımıza ettiğin dualara Rabbim kat be kat fazlasını her duanın her dileğin sanada versin günül muratların gerçek olsun. bence gerçek anne hak eden annelerdir biz gerçekten hak eden anneler olacağız çünki biz onları yoktan sıfırdan kazanmaya uğraşıyoruz elde avuçta küçüçük bir umut yok iken bile Allahımıza sığınıyoruz ve ondan diliyoruz.

sağ ol canım Allah razı olsun.sizin içinde nerede başlarsanız başlayın ne zaman başlarsanız başlayın hayırlı zaman olur inşAllah kavuşun bebişinize çünkü çok beklediniz Allah daha fazla bekletmesin.

Son düzenleme:
canım seni anlıyorum ,bizde Kaan hoca gelin artık tese yapalım dediğinden beri ne yerdeyiz ne gökteyiz kolu kanadı kırık kuşlar gibi ne uçabiliyoruz nede konabiliyoruz .çaresizlik bu olsa gerek bizde teseden çok korkuyoruz ya bulunmazsa diye.ne yapalım elimizden gelen birşey yok bir dua edeceğiz birde Allahımıza sığınacağız arkadaşım Rabbim korktuklarımıza uğratmasın.umduklarımıza kavuştursun

Slm kizlar nasilsiniz,varmi eskilerden hamile kalan?insallah vardir,gecmise soyle bir bakayim,benim kiz 2 aylik oldu ismini nehir koyduk,mucizem uyuyor simdi.allahim isteyen herkese anne olmayi nasip etsin.simdi buraya girince eski gunler aklima geldi,ne ugrasmistik ne dualar etmistik simdi cok sukur yavrum yanimda,darisi sizlerin basina

canım bebişinin sana tutunmasını diliyorumAllah büyüktür bu kadar umutla bekliyeni verir beklediğini Raabbim hepimizin yardımcısı olsun.

canım güle güle büyüt bebeğini Rabbim acılarını göstermesin.ismide çok güzelmiş su gibi ömürlü olsun. eskilerden bir DEMMİ hamile darısı bize artık.

canım inş bulunacak hiç merak etme,kalbini ferah tut,aynı sizin dediğiniz gibi o günü hatırladıkça sanki tekrar tekrar yaşıyorum aynı şeyleri,eşim ameliyattan çıktı ben hemşirelerin yüzüne bile bakamamıştım ilk onlardan duymayım diye,direk eşim kendine gelince ona sordum,ondan duymak istedim,vede güzel haberi ilk onun ağzından duydum,inş benim yaşadığım o anı sende yaşarsın,dualarım hep sizinle,sizleri o kadar iyi anlıyorumki,bizi sadece bizler anlarız,kimse anlayamaz.

Herkese hayırlı sabahlar
Handenizuz arkadaşımızın yazısını okudum da çok sevindim maşallah Rabbim sağlıklı,hayırlı,güzel ömürler versin evladına inşallah dediği gibi bizlere de o güzel duyguları yaşatsın Rabbim.

hayırlı ve mutlu haftalar kızlar..sayfaları oku oku bıtıremedım...:)) 19 mayıs tatılını aılemın yanında ıl dısında gecrdk superdı . guzeldı.ınternete hıc gıremedım vaktım olmadı... nasılsınız?yenı gelenlere hosgeldın ve allah kurtarsın ınsaalh dıyorum..GAMZECIM baban nasıl oldu cıktı mı tatlım.ZCU tatlım haydı hayırlısı bır an evvel baslayın da hayırlısyla ınsaalah bebeklerınızı cıfter cıfter gelsın...sen de cok ugrastın caba verdın karsedesım yoplunuz acık olsun...VCK kız nıye yazmadın ruyanı bana benı gormusunde ozelden yaz yada msn de konusalım tatlımmm hayılarar gelsın ınsaalh:))))UMUTOLSUN konusalım tatlım ben de senı ozledım....kız

canım benim inan senin gibi arkadaşlarımız desteğiyle ayakta duruyorum.Allah hepimizden razı olsun psikolojimin en bozuk olduğu anlarda bile buradan destek alıyorum sıkıntımı anneme bile anlatmıyorum o benim yüzüme baktıkca sıkıntımın daha fazla farkında olucam gibi geliyor.desteklerinize ve iyi niyetinize binlerce teşekkürler.

sağ ol canım benim inan hepimiz çifter çifter bebekleri hak ediyoruz. Rabbim daha fazla bekletmesin.

arkadaşlar dün sperm testi verdik.sonuç.pellette 3-4 lökosit 2-3 spermiyogenez hücresi ve adet haraketsiz spermatozoid görüldü diyor .sonucu Kaan hocaya gönderdik bakalım ne diyecek.hareketsizde olsa bir tane çıkmış sevinemiyorum bile bazen menide bir iki çıksa bile m. tesede çıkmaya biliyormuş.hakkımızda hayırlısı olsun.

zcu çok sevindim olsun birtanede olsa bence daha çok ümüt nerde yaptırdınız özel labaratuvardamı yerden yere degişiyormuş sonuçllar belkide daha fazla tedaviye devam edilse spermler daha çogalır tyese gerek kalmaz sizin neden kaynaklanıyodu azosperm bizimki inmemiş testislerden allahım inşallah dahada çogaltır spermlerinizi rabbim herkezin yüzünü ğüldürsün ..

amin canım amin.keşke çoğalsa gerçi tesede bile çıkmasına razıyız yeterki sağlıklı olsun.bizimde sizin gibi inmemiş testis 8 yaşlarında indirilmiş.bizde dört yıl önce sperm çok azda olsa çıkıyordu daha sonra bu yıla kadar çıkmadı.İzmirde özel labaratuarda yaptırdık. labaratuardaki sperm testi yapan doktora lütfen detaylı inceleyin dedim hormonlarımız normale döndü ağustozdan bu yanada ilaç kullanıyoruz dedim.belkide o yüzden bu defa bir tane görüldü. Rabbim umutlarımızı tüketmesin.

Son düzenleme:

çok güzel canım 1 tane bile çıkması umut var demektir. ilaçlarla felan sayı daha da artabilir. inşallah teseye gerek kalmadan tedaviye başlarsın..çok sevindim sizin adınıza...

hoşgeldin canım bayağı moral depolamış gördüm seni tatil iyi geliyor vallaha... ben ev taşıdığım için fazla bişey anlamadım ama yinede güzeldi...

benimkinin 11 yaşında indirilmiş bizdede ilk önce çok az sperm vardı yarısı canlı yarısı ölü daha sonra onlarıda göremedik biz 4 -5 aydır hüseyin ermişin macununu incir kürünü kullanıyoruz bu ayda cym plus aldık deniyoruz bir ümüt işte beş ontane sperm bile çıksa razıyız en azından amaliyata gerek kalmaz amaliyattada çıksa onada razıyızda amann işte

cok tesekkur ederim duan icin Rabbim insaallah hepimizi bu dertten kurtarir tez zamanda,bazen takmiyrumda iste malum arada bir geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…