hayirli olsun irmak insaalah hamilesindirbenim doktorum faruk buyru hem çapada hemde nişantaşında muayenehanesi var.eşim teseyi gayrettepe florence nightingale hastanesinde oldu.benim eşimde azospermdi.3,5 yıllık evliyiz.evlendiğimiz 1,5 sene bilmiyorduk,2 sene içindede hormon tahlillerini yaptırdık,elimizde iyi olan sadece hormon seviyeleriydi.mayıs ayındada tese oldu.
hayirli olsun irmak insaalah hamilesindir
esinin tedaviden onceki hormon testleri nasildi?yuksekmi dusukmu?ilac tedavisi oldumu?
arkadaşlar dün sperm testi verdik.sonuç.pellette 3-4 lökosit 2-3 spermiyogenez hücresi ve adet haraketsiz spermatozoid görüldü diyor .sonucu Kaan hocaya gönderdik bakalım ne diyecek.hareketsizde olsa bir tane çıkmış sevinemiyorum bile bazen menide bir iki çıksa bile m. tesede çıkmaya biliyormuş.hakkımızda hayırlısı olsun.
arkadaşlar dün sperm testi verdik.sonuç.pellette 3-4 lökosit 2-3 spermiyogenez hücresi ve adet haraketsiz spermatozoid görüldü diyor .sonucu Kaan hocaya gönderdik bakalım ne diyecek.hareketsizde olsa bir tane çıkmış sevinemiyorum bile bazen menide bir iki çıksa bile m. tesede çıkmaya biliyormuş.hakkımızda hayırlısı olsun.
sağ olasın canım Raabbim hepimizi bir gün anne olmayı nasip etsin.çok güzel canım 1 tane bile çıkması umut var demektir. ilaçlarla felan sayı daha da artabilir. inşallah teseye gerek kalmadan tedaviye başlarsın..çok sevindim sizin adınıza...
inşAllah yediğiniz içtiğiniz şifa olur.bende cym plus çok duydum tv. felan ama denemedik şifamızı verecek bir sebebten Allah, korkma sizdede eskiden varsa yine çıkar bellimi olur.Rabbim fazla bekletmesin.benimkinin 11 yaşında indirilmiş bizdede ilk önce çok az sperm vardı yarısı canlı yarısı ölü daha sonra onlarıda göremedik biz 4 -5 aydır hüseyin ermişin macununu incir kürünü kullanıyoruz bu ayda cym plus aldık deniyoruz bir ümüt işte beş ontane sperm bile çıksa razıyız en azından amaliyata gerek kalmaz amaliyattada çıksa onada razıyızda amann işte
amin canım amin .hepinizin desteğini hep hissettim.canım sende bir dahaki denemende inşAllah anneliği tadarsın Rabbim bu duygudan bizleri mahrum etmesin.canım bu çok güzel bi haber bu demek oluyorki eşinin hormanlarında bi sorun yok.sakına kötü düşüncelere kapılma.normal yolla hiç çıkmamış değilki,ALLAH büyüktür.inş tesede de çıkacak.
canım Allah razı olsun biliyorum en az benim kadar heyecanlısınız çünkü bende buradaki arkadaşlarım için en az onlar kadar o duyguları yaşıyordum.dua etmezmiyim her an dilimde gezerken ,yerken ,içerken ,yatarken, hep dua ile .canım bende zaten inanmam nazar boncuğuna ama nazar boncuğu görüldüğünde insanların aklına maaşAllah demek gelir diye koyuyorum taksamda onun için takıyorum.tabiki koruyacak olan sadece Allah .ama nazarda değiyor ,maaşAllah dendiğinde Allaha koruması için dua oluyor.biraz karışık anlattım inşAllah anlamışındır .MasaAllah tebarekAllah..CAnim hadi hayirlisi cok sevindim insh. teseye luzum kalmadan hamile kalirsinbol bol dua et Rabbim heppimizin yuzmuzu guldursun insh. hakkimizda hayirlisi insh. bide gozume carpti bu nazardan korumak icin koydugunuz gozu kullanmassaniz daha iyi olur nazardan koruyan ancak Allahtir masaAllah demeniz yeterli..
İNŞALLAH,bigün sadece çocuklarımızı büyütürken bugün ne yedi,yada bugün ne kadar ders çalıştı vs. vs. gibi düşüncelerimiz olur.hafta sonu sınavlarım var ders çalışırken bile kafam dağılıyor,ama bundada bi hayır vardır.herkesin evlatı kıymetlidir ama bizler zor şeyleri belki başaracağımız için daha bi değerli olucaklar.YA ÜMİTSİZSİNİZDİR, YADA ÜMİT SİZSİNİZDİR.ALLAH DAN ÜMİT KESİLMEZ.
malasef canım olmadı sabah hastalandım,çok ümitliydim ama hayırlısı buymuş demekki,2 ay sonra inş.tekrar dondurulmuş embriyolardan deneyeceğiz.eşimin FSH 4,96 LH 1,8. İLAÇ HİÇ KULLANMADI.bitkisel macunlar falan kullanmıştı ama eşimde 1 tane inmemiş testisi vardı,tıkanıklık olduğu için dışarıya hiç çıkmıyor.sizin sorununuzdamı aynı?
bende senin gibiydim canım bak Allahtan ümit kesilmez bir kapı kapandı derken Allah küçüçük bir umutla daha büyük kapılar açıyor.inşAllah bu umut ışığı bizi istediğimize götürür.sizinde hormonlarınız düzeldi belkide o ışık benden daha çok sana yakındır kim bilir .Rabbim umduklarımıza kavuştursun bize evlat sevgisinide tattırsın canım kendini bu kadar sıkma psikolojin bozulunca bebişlerle nasıl ilgilenicenCNM ÇOOOK SEVİNDİMALLAH DEVAMINI GETİRSİN İNŞ DUALARIM SENİNLE .. GÜZEL HABERLER DUYMAYA İHTİYACIMIZ VAR..... BUGÜNLERDE NİYE BİLMİYORUM AĞLAMA PATLAMASI YAŞIYORUM EVDEN ÇIKASIM YOK.... KIZLAR AKRABA ZİYARETLERİ ,DÜĞÜNLER,BENİ BOĞUYOR SANKİ
CNM ÇOOOK SEVİNDİMALLAH DEVAMINI GETİRSİN İNŞ DUALARIM SENİNLE .. GÜZEL HABERLER DUYMAYA İHTİYACIMIZ VAR..... BUGÜNLERDE NİYE BİLMİYORUM AĞLAMA PATLAMASI YAŞIYORUM EVDEN ÇIKASIM YOK.... KIZLAR AKRABA ZİYARETLERİ ,DÜĞÜNLER,BENİ BOĞUYOR SANKİ
Allah razı olsun meliselacım ne bileyim doğru dürüst sevinemiyorum bile Kaan hocadan gelecek haberi bekliyorum.dualarını eksik etme buna ihtiyacım var proxeed kullanmaya başlıyalı dört ay oldu devam ediyoruz.yaklaşık 9 10 aydırda yarım klomen kullanıyoruz .hormon sonuçlarını gönderdiğimde hoca gelin artık tese yapalım demişti.bende hocam teseye konusunda kararsısız belki üç aylık iğne tedavisiyle normal çıkış olur dedik.yaşlarımız 34 tesede çıkmazsa beklemek zor olacak dedik hocada 10 aydır klomen kullandınız da ha fazlası zarar verebilir klomeni bırakmadan tese yapalım dedi .bende kendimizden sayıylada olsa sperm çıkacağına umutluyum dedim yinede siz gelin derseniz gelelim dedim. o zaman bir sperm testi yaptırıp sonuçu yollayın dedi.sonuç bu artık ne derse hayırlısı olsun.bizimde tese yapmadan tedaviyi uzatırsak aynı zamanlarda tüp bebek tedavisine başlamış oluruz.bizim tüp bebekle olacağı kaçınılmaz doğal olacağını sanmıyorum inşAllah ağutoza gelmeden senden doğal yoldan hamilelik bekliyorum .fazla uğramıyorsun mesajını görünce gözlerim doldu özlemiştim dertleşmeyi.unutma bizi.Allah yardımcınız olsun.ZCUM bitanem, tedaviniz hayırlı uğurlu olsun canım, ben senden çok umutluyum, inş sende bebeğine kavuşacaksın yakında.. Siz proxeed ve diğer vitaminlere devam ediyormusunuz? bizim bitti bu ay, klomenide bıraktık, dün ilk iğnemizi yaptırdık çok şükür, bizde başladık tekrar, 6 ayda FSH yükselmedi hiç, hocada iğneye geçirdi bu ay, temmuzda tüp demiştik ama ramazandan dolayı Ağustos adeti düşünüyoruz inşAllah..Rabbim bu süreçte inş doğal yoldan verirde. siz iğne kullanıyormuydunuz bitanem? oda sanırım çıkışı sağlıyormuş
Allah razı olsun meliselacım ne bileyim doğru dürüst sevinemiyorum bile Kaan hocadan gelecek haberi bekliyorum.dualarını eksik etme buna ihtiyacım var proxeed kullanmaya başlıyalı dört ay oldu devam ediyoruz.yaklaşık 9 10 aydırda yarım klomen kullanıyoruz .hormon sonuçlarını gönderdiğimde hoca gelin artık tese yapalım demişti.bende hocam teseye konusunda kararsısız belki üç aylık iğne tedavisiyle normal çıkış olur dedik.yaşlarımız 34 tesede çıkmazsa beklemek zor olacak dedik hocada 10 aydır klomen kullandınız da ha fazlası zarar verebilir klomeni bırakmadan tese yapalım dedi .bende kendimizden sayıylada olsa sperm çıkacağına umutluyum dedim yinede siz gelin derseniz gelelim dedim. o zaman bir sperm testi yaptırıp sonuçu yollayın dedi.sonuç bu artık ne derse hayırlısı olsun.bizimde tese yapmadan tedaviyi uzatırsak aynı zamanlarda tüp bebek tedavisine başlamış oluruz.bizim tüp bebekle olacağı kaçınılmaz doğal olacağını sanmıyorum inşAllah ağutoza gelmeden senden doğal yoldan hamilelik bekliyorum .fazla uğramıyorsun mesajını görünce gözlerim doldu özlemiştim dertleşmeyi.unutma bizi.Allah yardımcınız olsun.
ZCUM bitanem, tedaviniz hayırlı uğurlu olsun canım, ben senden çok umutluyum, inş sende bebeğine kavuşacaksın yakında.. Siz proxeed ve diğer vitaminlere devam ediyormusunuz? bizim bitti bu ay, klomenide bıraktık, dün ilk iğnemizi yaptırdık çok şükür, bizde başladık tekrar, 6 ayda FSH yükselmedi hiç, hocada iğneye geçirdi bu ay, temmuzda tüp demiştik ama ramazandan dolayı Ağustos adeti düşünüyoruz inşAllah..Rabbim bu süreçte inş doğal yoldan verirde. siz iğne kullanıyormuydunuz bitanem? oda sanırım çıkışı sağlıyormuş
arkadaşlar yaaa bişey soracağım,bazı ilaçlar yazıyorsunuz bunlar hormon seviyeleri içinmi? tesede olup da tıkanıklıkdan dolayı çıkmayanlar varmı? normal yollarla çıkması için bi bitki yada ilaç varmı bildiğiniz.? yardımcı olursanız çok sevinirim.
Canım meraba benim eşiminde hormonları normal sizinki gibi tek taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş 7-8 yaşlarında haziran sonu gibi ameliyat olacak ...tıkanıklık olduğu tese olduktan sonra mı anlaşıldı yoksa ameliyattan önce mi biliyordunuz ? Tıkanık olduğunu neye dayanarak söyledi doktorunuz..? Semen hacmi mi düşüktü?Rabbim hepimizin yardımcısı olsun siz biraz olsun zoru başarmış en azından elinizde denemek için şansınız var ...kafana takma bundan sonrası gelir inşallah kucağına da alırsın bebişlerini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?