Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım benim yazacak bir şey olmasada yaz topik eskisi gibi hareketli değil .eskiler gelse soracak çok şeyler var ama hiçbiri uğramıyor.onlarada hak veriyorum belli bir zamandan sonra gelişme olmayınca umutlarda tükeniyor.sende bu kadar ümitsiz olma Allahın ne mucizelerine şahit olduk, Rabbim ol desin yeter.Kaan hocadan bu sabah mail aldık ,sperm çıkması harika gelin donduralım tüp bebek aşamasına geçelim demiş. pazartesi için randevu aldık pazar akşamı İzmirden yola çıkıcaz.kalacak yer konusunda giden arkadaşlara soracaktım kimler gitmişti bilgin varmı ÇİÇEKTE uğramıyor onlar gitmişti .Ankaraya ilk gidişim olacak umutla gittiğim bu şehirden kötü anılarla dönmek istemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımızda birbirimize yer verelim.

amin canım amın

hadiiii gözün aydın valla çok sevindim bitanem, canım bende bilmiyorum misafirhane falan, benim ailem orda olduğu için gerek olmuyor :)) banada cevap vermiş hoca demiş ağustos tatil ayı işler yavaş olabilir eylül adeti ile gelin demiş. FSH ıda 21 haziranda yollayın demiş. Bakalım eğer FSH da değişiklik olmazsa belki temmuzda olabilir, artık beklemek istemiyorum sıkıldım..sende inşAllah güzel haberlerle geleceksin, nasıl mutlu oldum ya, kesin çıkacak göreceksin..hemen geçersin sende tüp bebeğe, hatta beraber gidip gelelim :))

inş bitanem, hakkımızda hayırlısı olsun, ya biz şu izin işini bir türlü ayarlayıp tüp için gidemedik,i ertelendikçe kızıyorum ya

Son düzenleme:
zcu gözünüz aydın sizin adınıza çok sevindim allah gönlünüze göre verir inşallah konaklamak içinde kızılayda otelde kalırsınız metroyla cebecide inersiniz zahmet olan ordaki ranpayı çıkmak çok zor gercekten ama onlar tatlı zorluklar bebeğine kavuştuktan sonra onları gözün görmez dilerim allahtan o ranpadan hamile olarak inersin kib

cnm yaaa hergün sıkıntıdan ağlıyordum bugünde güzel haberden ağladım bak.. seni merak ettiğim için uğrayayım dedim çok güzel hebr bu... allah herişini rast getirsin inş. bak bende umutlandım şimdi

canım Allah razı olsun .ben Ankaraya ilk defa gidiyorum ,rampayı söylediğin iyi oldu ona göre rahat bir ayakkabı giyerim.kızılayda bir otelde kalısak metroyla cebeciye gitmek kolay oluyor herhalde hastanemi ranpada .canım sen galiba Ankarayı iyi biliyorsun .Rabbim zorlukları kolay etsin önümüzde seninde gönül muradını versin.

canım senin adına çok sevindim inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul eder en yakın zamanda meleklerimize kavuşuruz.canım arkadaşım benim bu cuma günü kuran okutucam senin için kendim için vede burdaki bütün arkadaşlarım için canı gönülden dua edicem inşallah umtla çıktığın bu yolculuğunda kucağında umut bebeğinle geri dönersin .rabbim yar ve yardımcın olsun kocana bol bol spermler versin.

her gün girmiyorsun narmalde biliyorum .beni merak etmişsin.pazartesi ordayız ne olur ne biter bilmiyorum hakkımızda hayırlısı.inşAllah senin güzel haberlerinde dökeceğiz bu şevinç gözyaşlarını
bunu canı gönülden diliyorum.

çok korkuyorum VCK çok korkuyorum canım sabah maılı aldıktan sonra rendevu aldık inan sevinemedim. içime bir acı çöktü .biliyorum buradaki her arkadaşımın hayır duaları üzerimizde olucak. Allah hepinizden razı olsun.dualarınızın kat be katı inşAllah size olsun .bir hamile olayım ayağımı sürüycem birde çorap sökücem ki ardımdan hepiniz gelin diye her zaman dua etdiğim gibi sizlere dua etmeyi bırakmıycam.

birtanem korkma sadece dua et ve şükret rabbim sana inşallah şifanı veriyor.sabrının meyvelerini toplama zamanı geldi artık sana yazdığım duaları(dua-ı sekine ,tahmidiye duaları ben bu duaların asla geri çevrilmeyeceğine inanıyorum) oku birde bulabilirsen acve hurmasının üzerine oku inşallah rabbim senide meleğine kavuşturacaktır.nedense benim içimde çok güzel duygular belirdi .rabbim yüzünü güldürsün.

kızlar ben çıkıyorum misafir geliyomuş..zcu cum cnm bugünlerde sana destek için hep gelicem cnm.. sakın korkma bak tese düşünürken hemen tüpbebeğe geçiceniz senin bebek artık beklemek istemiyo hadi ben kaçtımm...

çooook teşkkür ederim doktorunla da görüşünce bana burdan bilgi verirsen çok sevinirim..Çok haklısın ama moralim sıfır çevremdeki insanlar özellikle kayınvalidem anlamak istemiyor ..O hiç çocuk aramamış yaşı 15 olduğu için Rabbim hemen vermiş....Gelde bu lafa sinirlenme benim 30 ya galiba ondan olmuyor diyor problemi bilmesine rağmen....Rabbim hepimize sabır versin geceleri uykularımızdan uyaracak sabaha kadar uyutmayacak sağlıklı sıhhatli bücükler versin hepimize ama hepimize...

birtanem moralini hiç bozma onlar cahil olduğu için söylüyorlar.benim kaynanamda biz yeni evliyken annemi arayıp kızının yumurtalıkları tembeldir onu doktora götür dedi bizde doktora gittik doktor sorunun oğlundan olduğunu söyleyincede ALLAH TANDIR DEDİ. ŞİMDİDE BEN RÜYAMDA GÖRDÜM BENİM OĞLUMDA SORUN YOK SENDE SORUN VAR TEKRAR DOKTORA GİT DİYOR.BENDE ONA SENİN RÜYANAMI İNANICAZ YOKSA DOKTORAMI DEDİM..CAHİL İŞTE HEMDE KARA CAHİL ONLARAMI YANALIM YOKSA KENDİ DERDİMİZEMİ ANLAMADIM.RABBİM ONLARI ISLAH ETSİN BİZEDE SABRIMIZIN MEYVESİNİ VERSİN İNŞALLAH HEMDE ÇİFTER ÇİFTER

Maşallah maşallah güzel haberler gördüm bugün ZCUmmm çok sevindim canım Allahım sonunu da güzel etsin inşallah şimdi sen kimbilir nasıl heyecanlısındır canım benim inşallah herşey daha da güzel olacak.

inşallah zcu güzel haberlerle dönün burdan herkezden güzel haberler alalım bizede umut olun inşallah en kısa zamanda hepimizde bebegimizi kucaklıyalım yeter artık hep başkalarının çocugunu sevmeyelim birazda kendimizinkini sevelim değilmi ama allahtan çokmu şey istiyoruz allahım burda herkeze ikiz ikiz versin burda olanlara olmuyanlara bebek diye kıvrananlara herkeze biran önce göstersin aminn..

canım o verdiğin duaları not aldım zaten okuycam birde acve hurması dediğin hani peyganberimizin diktiği hurmaların meyvesimi eğer oysa ben umre ziyaretine giden bir akrabamıza aldırdım getirdiler14 tane yanlış hatırlamıyorsam Zaman arkadaşımızada sen bahsetmiştin bende o zaman duymuştum zaten.birde bana yanlarında götürdüğü bebek elbisesi verdiler sanırım yanlarında gezdirip dua okumuşlar.Rabbim dualarımızı geri çevirmesin.

canım desteğine ve duana ihtiyacım var .
heyecanım dorukta Rabbim sizlerede yaşatsın böyle heyecanlar.
amin canım amin hepimiz birgün anne olalım. bir duysan kalbim pır pır

nasılsınız bacılar
yarın dr gitmek istedim ama randevu alamadım inşallah sabahtan perşembe günü için randevu alırsam cuma günü gidicem ikinci tüpten sonra hiç gidip muayene olmadım bu ay gidip olmak istiyorum biliyorum bişey çıkmıcak ama nerdeyse 2 yıl oldu herhalde daha hiç gitmedim çok ağrılı geçiyor zaten agrılıydı regli günlerim tüp denemeleinden sonra hepten ağrılı oldu bide hamilesin dermiş ay ne şok olur olmıcagını bile bile insan işte umut ediyor

zcu anlamadım ama yazılanları okuyunca şaşırdım kızsizde spermi çıktı eger öyleyse tutmayın beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…