canım benim yazacak bir şey olmasada yaz topik eskisi gibi hareketli değil .eskiler gelse soracak çok şeyler var ama hiçbiri uğramıyor.onlarada hak veriyorum belli bir zamandan sonra gelişme olmayınca umutlarda tükeniyor.sende bu kadar ümitsiz olma Allahın ne mucizelerine şahit olduk, Rabbim ol desin yeter.Kaan hocadan bu sabah mail aldık ,sperm çıkması harika gelin donduralım tüp bebek aşamasına geçelim demiş. pazartesi için randevu aldık pazar akşamı İzmirden yola çıkıcaz.kalacak yer konusunda giden arkadaşlara soracaktım kimler gitmişti bilgin varmı ÇİÇEKTE uğramıyor onlar gitmişti .Ankaraya ilk gidişim olacak umutla gittiğim bu şehirden kötü anılarla dönmek istemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımızda birbirimize yer verelim.
canım benim hep okuyorum, yazacak bişeyim olmadığı için malesef ama senin güzel haberlerini aldım mutlu oldum inan, gerçekten güzel olacak, bizde bunaldık artık valla, 6 aydır klomen, proxeed 12 kutu, ginko biloba, gingseng, balık yağı, l-arginine.. tüm herşeyi yaptık ama değerler artmadı malesef, dahada kötü oldu, ilk testte hareketimiz %2 şer hareketli,%5 yerinde çıktı ondan sonra hep %5 yerinde geri kalanı hareketsizdi. bakalım bu iğne etki edecekmi? birde eşim tekrar sigaraya başladı malesef, 5 ay içmemişti şimdi azda olsa içyor. İnşAllah aynı zamanda tüp yaptırrız, ama açıkcası bende fazla umutlu değilim, bizde 23 haziran gibi FSH baktırcaz bakalım, nolur sende bana dua et, sende tereddüt etme, kaan hocaya güven, ben inanıyorum doğal çıkış olmasa bile sizin tesede çıkacak, sende inan buna..
amin canım amınMerhaba arkadaşlar. Sürekli okuyorum ama bişey yazmıyorum. İstiyorumki güzel haberler duyayım ben de güzel haberler yazayım.Nerdeyse 1 yıl olacak ama ben daha 2. tedaviye başlayamadım. Her ay bişey çıkıyor. Son 4 aydır da eşimin kullanmadığı şey kalmadı. Ginseng üzüm çekirdeği keçeboynuzu daha bir sürü şey aklıma gelmiyor. Ne duyarsak yapıyoruz. Biz normal çıkıştan geçtik bari tesede sağlıklı birkaç tane olsun. Ben sorunumuzu bile bilmiyorum. Azosperm ama neden. Hormanları yüksek. İstiyorumki hepiniz teker teker güzel haberler verin. Lütfen artık güzel şeyler yazın. Allah hepinizin kucağını doldursun inşallah.
canım benim yazacak bir şey olmasada yaz topik eskisi gibi hareketli değil .eskiler gelse soracak çok şeyler var ama hiçbiri uğramıyor.onlarada hak veriyorum belli bir zamandan sonra gelişme olmayınca umutlarda tükeniyor.sende bu kadar ümitsiz olma Allahın ne mucizelerine şahit olduk, Rabbim ol desin yeter.Kaan hocadan bu sabah mail aldık ,sperm çıkması harika gelin donduralım tüp bebek aşamasına geçelim demiş. pazartesi için randevu aldık pazar akşamı İzmirden yola çıkıcaz.kalacak yer konusunda giden arkadaşlara soracaktım kimler gitmişti bilgin varmı ÇİÇEKTE uğramıyor onlar gitmişti .Ankaraya ilk gidişim olacak umutla gittiğim bu şehirden kötü anılarla dönmek istemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımızda birbirimize yer verelim.
MERHABA melis,sizde tedavinizde inşallah hayırlı,güzel haberleri alıp çifter çifter bebeklerine kavuşursun,benimde 2.tüp bebek temmuza geliyordu ama bende ramazandan sonraya düşünüyorum,inş.güzel haberleri alırız şu mübarek aylarda.
hadiiii gözün aydın valla çok sevindim bitanem, canım bende bilmiyorum misafirhane falan, benim ailem orda olduğu için gerek olmuyor :)) banada cevap vermiş hoca demiş ağustos tatil ayı işler yavaş olabilir eylül adeti ile gelin demiş. FSH ıda 21 haziranda yollayın demiş. Bakalım eğer FSH da değişiklik olmazsa belki temmuzda olabilir, artık beklemek istemiyorum sıkıldım..sende inşAllah güzel haberlerle geleceksin, nasıl mutlu oldum ya, kesin çıkacak göreceksin..hemen geçersin sende tüp bebeğe, hatta beraber gidip gelelim :))
canım sağ ol ,bende beklemek istemiyorum bir an önce olsun bitsin istiyorum bu beklemek beni boğuyor.sizin içinde her şeyin hayırlısı ,en doğru zaman hangi aysa o zaman olsun .keşke beraber gidebilsek belkide oralarda karşılaşırız.hakkımızda hayırlısı olsun canım.nasıl heyecanlıyım anlatamam yanımda ne götürmem gerekir. nasıl bir ayakkabı giyeyim havlu falanda götürmem gerekirmi bana bir fikir verin.
zcu gözünüz aydın sizin adınıza çok sevindim allah gönlünüze göre verir inşallah konaklamak içinde kızılayda otelde kalırsınız metroyla cebecide inersiniz zahmet olan ordaki ranpayı çıkmak çok zor gercekten ama onlar tatlı zorluklar bebeğine kavuştuktan sonra onları gözün görmez dilerim allahtan o ranpadan hamile olarak inersin kib
her gün girmiyorsun narmalde biliyorum .beni merak etmişsin.pazartesi ordayız ne olur ne biter bilmiyorum hakkımızda hayırlısı.inşAllah senin güzel haberlerinde dökeceğiz bu şevinç gözyaşlarınıcnm yaaa hergün sıkıntıdan ağlıyordum bugünde güzel haberden ağladım bak.. seni merak ettiğim için uğrayayım dedim çok güzel hebr bu... allah herişini rast getirsin inş. bak bende umutlandım şimdi
canım senin adına çok sevindim inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul eder en yakın zamanda meleklerimize kavuşuruz.canım arkadaşım benim bu cuma günü kuran okutucam senin için kendim için vede burdaki bütün arkadaşlarım için canı gönülden dua edicem inşallah umtla çıktığın bu yolculuğunda kucağında umut bebeğinle geri dönersin .rabbim yar ve yardımcın olsun kocana bol bol spermler versin.
çok korkuyorum VCK çok korkuyorum canım sabah maılı aldıktan sonra rendevu aldık inan sevinemedim. içime bir acı çöktü .biliyorum buradaki her arkadaşımın hayır duaları üzerimizde olucak. Allah hepinizden razı olsun.dualarınızın kat be katı inşAllah size olsun .bir hamile olayım ayağımı sürüycem birde çorap sökücem ki ardımdan hepiniz gelin diye her zaman dua etdiğim gibi sizlere dua etmeyi bırakmıycam.
amin canım yaaaa ALLAH herkese nasip etsin.ben eşime sorduğumda öyle söyledi bana. tam olarak neden kaynaklandığını bende bilmiyorum,o gün ameliyattan çıkınca mutluluktan doktoruna onu sormayı bile unuttum,ama en yakın zamanda doktorunu arayıp ayrıntıyı öğreneceğim,bencede maddi olarak imkanınız varsa hiç zaman kaybetmeyin.evet sorunlarımız aynı,sadece benim eşim çocukluğunda ameliyat olmamış.sizdede büyük bir olasılıkla tese ameliyatı iyi çıkar,birde kendini sakına yıpratma,çünkü eşim ameliyat oldu çıktı arkasından direk benim işlemler başladı 1 hafta sonrada trasfer oldu,psikolojim çok bozulmuştu.belkide bunun bile etkisi olmuştur tutmayışında.
çooook teşkkür ederim doktorunla da görüşünce bana burdan bilgi verirsen çok sevinirim..Çok haklısın ama moralim sıfır çevremdeki insanlar özellikle kayınvalidem anlamak istemiyor ..O hiç çocuk aramamış yaşı 15 olduğu için Rabbim hemen vermiş....Gelde bu lafa sinirlenme benim 30 ya galiba ondan olmuyor diyor problemi bilmesine rağmen....Rabbim hepimize sabır versin geceleri uykularımızdan uyaracak sabaha kadar uyutmayacak sağlıklı sıhhatli bücükler versin hepimize ama hepimize...
canım o verdiğin duaları not aldım zaten okuycam birde acve hurması dediğin hani peyganberimizin diktiği hurmaların meyvesimi eğer oysa ben umre ziyaretine giden bir akrabamıza aldırdım getirdiler14 tane yanlış hatırlamıyorsam Zaman arkadaşımızada sen bahsetmiştin bende o zaman duymuştum zaten.birde bana yanlarında götürdüğü bebek elbisesi verdiler sanırım yanlarında gezdirip dua okumuşlar.Rabbim dualarımızı geri çevirmesin.birtanem korkma sadece dua et ve şükret rabbim sana inşallah şifanı veriyor.sabrının meyvelerini toplama zamanı geldi artık sana yazdığım duaları(dua-ı sekine ,tahmidiye duaları ben bu duaların asla geri çevrilmeyeceğine inanıyorum) oku birde bulabilirsen acve hurmasının üzerine oku inşallah rabbim senide meleğine kavuşturacaktır.nedense benim içimde çok güzel duygular belirdi .rabbim yüzünü güldürsün.
canım desteğine ve duana ihtiyacım var .kızlar ben çıkıyorum misafir geliyomuş..zcu cum cnm bugünlerde sana destek için hep gelicem cnm.. sakın korkma bak tese düşünürken hemen tüpbebeğe geçiceniz senin bebek artık beklemek istemiyo hadi ben kaçtımm...
heyecanım dorukta Rabbim sizlerede yaşatsın böyle heyecanlar.Maşallah maşallah güzel haberler gördüm bugün ZCUmmm çok sevindim canım Allahım sonunu da güzel etsin inşallah şimdi sen kimbilir nasıl heyecanlısındır canım benim inşallah herşey daha da güzel olacak.
amin canım amin hepimiz birgün anne olalım. bir duysan kalbim pır pırinşallah zcu güzel haberlerle dönün burdan herkezden güzel haberler alalım bizede umut olun inşallah en kısa zamanda hepimizde bebegimizi kucaklıyalım yeter artık hep başkalarının çocugunu sevmeyelim birazda kendimizinkini sevelim değilmi ama allahtan çokmu şey istiyoruz allahım burda herkeze ikiz ikiz versin burda olanlara olmuyanlara bebek diye kıvrananlara herkeze biran önce göstersin aminn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?