Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

zcu anlamadım ama yazılanları okuyunca şaşırdım kızsizde spermi çıktı eger öyleyse tutmayın beni

canım hereketsiz bir tane ama bunu bile hayal edemezdim her zaman söylüyorum bizim birbirimize ettiğimiz dualar daha makbul diye Umrede ettiğin dualar bizede yaradı Allah razı olsun.ben hep sizin için dua ediyorum Allah izin verirse etmeyede devam edicem .

canım bu duaları int.den buldum bu duaları okumanın zamanı varmı gerçekten çok güzel dualar okurken çok etkilendim gözyaşlarımı tutamadım. Eşimde okumak istiyor oda okusa olur demi duadan önce namazı falanda varmı yazarsan sevinirim.Allah razı olsun.

Son düzenleme:

amanın ne diyon bacım maşallah Rabbim sayısını ve hareketliliğini artdırsın çok sevindim inşallah ben Kabede yapılan duaların kabul olcagına eminim ama ben dua ettiğim için değil kabul ettiyse Rabbimdenden yoksa benim duamın ne hükmü var bak gene depreşti inşallah gene gitmek nasip olur şimdi Kabede olsam bu vakitlerde sıcak oldugu için biraz tenha olur yana yana tavaf yapsam ah ah bir daha nasip olurmu
sekine duası cemrail as tarafında Efendimiz sav hazretlerine gelir o an hz Ali efendimizde ordadır ve bu olayı şöyle anlatır
ben cebrailin şahsını yanlız alaimüs-sema suretinde gördüm sesini işittim sahifeyi aldım bu isimleri içinde buldum der yani sekine dausı bi zatihi Efendimize gönderilmiş çok manidar ve kutsi bir duadır vakti ve saati yoktur okunmaya başlayınca 10 kere Alluhu Ekber denir ve besmeliyi şerifle başlanır en az 7 kere okunmalıdır aslı 19 kereokumaktır
tahmidiye ise
gene 10 kere Alluhu Ekber diye başlanır tahmide yi üsdat haz şöyle açıklar
bende çok defa maddi manevi hastalıkların şifası olan ismi azam ve besme ile dokuz ayat-ı uzmayı içinde bulunduran der ve devam eder yani tahmidiye Kuranı kerimin içindeki ayetlerin tekrarı ve dualar barındırır maddi manevi hastalıkların şifası için okunur birazcık uzundur
bunların namzları yoktur

canım süper ya çok sevindim allah tamamına erdirsin benimde eşim salı kaan hocaya gitcek inşallah bizde güzel haberler alırız

evet canım bende okudum nette uzun olduğu için elle yazamadım yarın net kafede yazdıracağım.Rabbim kabul etsin.

canım süper ya çok sevindim allah tamamına erdirsin benimde eşim salı kaan hocaya gitcek inşallah bizde güzel haberler alırız
allah razı olsun canım.biz pazartesi muaynehanesine gideceğiz salı günüde hastanede oluruz herhalde .umutla çıktığımız bu yolculukta sevinçle dönmek dileğiyle.

zcu yolunuz acik olsun insaallah cok guzel haberlerle donersi niz dualarim sizinle

eğer metroyla kızılaydan cebeciye gidersen metrodan dikimevi yönünden çıkacan biraz yürüdükten sonra sağda ranpa var orayı çıktıktan sonra karşiya geç hastane solda umarım tarif edebilmişim daha önce ankaraya hiç gitmedim ama bu azo bizi cok götürdü bütün sokakları avucumun içi gibi bilirim acaba diyorum birgün oraya coçuğumla gidebilecekmiyim o günleri unutabilecekmiyim umarım ordan dolu süprizlerle gelirsin en kısa zamanda............:92::92::92::92:

selam kizlar !! Neler yapiyorsunuz ben bagzen giremiyorum takip edemiyorum !!!!!!!
YENI GELENLER OLMUS, HOS GELDINIZ !!
KESKE BU SORUN ICIN GELMESEYDINIZ!!!!
ARKADASIN ESINDEN SPERM ESINTEILERI CIKMIS COOOOOOOK SEVINDIM!
ALLAH TAMANINI ERDIRSIN !!
INSALLAH HEPIMIZIN DUALARI KABUL OLUR ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERIR!!
BENI SORARSANIZ IKI AY DOGUM KONTROLL HAPI KULLANIP TEMUZDA
UMUT TA ISTANBULDA ALLAHIN IZNIYLE MICRO TESE AMELIYATI OLCAZ!!
YANI BEN TEMMUZ DA BASLIYACAGIM!!!
AMA CCCOOOKKK KORKUYORUM CAKTIRMAYIN!!!!

belgincim bacım nerelerdesin ne yaptınız haziranda tedavi varmı bizde bu salı kaan hocaya gitcez oradanda ankalifeye gircez oranın üroloğu çağırmış gelin tedaviye başlayalım demiş

zcu canım sekine duasını yukarıda yazdım okunma şeklinide yazdım ama tekrar edeyim .şimdi besmele çekip duaya başladıktan sonra her defasında ferdun hayyun kayyumun hakemun adlun diyorsun birinci ayeti okuyup tekrar esma-ı sitteyi okuyorsun 19 ayet boyunca aynı şekilde devam ediyorsun.her hangi bir zamanı yok namazıda yok ama bildiğim kadarıyla akşam namazından sonra 40 fatiha suresi okuyanın dileğini rabbim en yakın zamanda verirmiş.istersen internetten indireceğine dini kitap satılan yerlerden büyük cevşen al onda bu dualar ve daha fazlası var canım rabbim tez vakitte kurtarsın yaşadığın kötü günler günahlarına kefaret olsun inşallah

RABBİM GÜZEL YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH KORKTUKLARIN HEP GERİDE BIRAKTIKLARIN OLSUN .EŞİN VEDE İNŞALLAH GELECEK BEBEKLERİNLE MUTLULUĞU TEKRARDAN YAŞARSIN İKİNCİ BAHARINA AZ KALMIŞ İNŞALLAH CANI GÖNÜLDEN DUA EDİYORUM RABBİM TEDAVİNİ HAYIRLI ETSİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN

belgincim bacım nerelerdesin ne yaptınız haziranda tedavi varmı bizde bu salı kaan hocaya gitcez oradanda ankalifeye gircez oranın üroloğu çağırmış gelin tedaviye başlayalım demiş

arkadaşım burda pek konuşamadım seninle ama her zaman sende diğer arkadaşlarım gibi dualarımda olacaksın .mevlam bu illetten hepimizi kurtarsın bu sene bizim yılımız olsun çifter çifter bebeklerimiz olmasını canabı haktan niyaz ediyorum inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

canım çok teşekkür ediyorum ve dualarına yürekten amin diyorum canım eskiden çok girerdim ama artık pek giresim gelmiyor sadece girdiğimde okuyup çıkıyorum yazacak bişey bulamıyorum yoksa bende her duamda sizler içinde allaha yalvarıyorum anne baba olmak isteyen herkese rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde bizlerede amin

sizin azo sebebi nedir

CANIM NEDEN KENDİNİ KÜÇÜMSÜYORSUNKİ KARDEŞİN KARDEŞE DUASI KABUL OLUR.RABBİM İNŞALLAH BİZLER İÇİN ETTİĞİN DUALARINIDA KABUL ETSİN EN BAŞTA KENDİN İÇİN ETTİĞİN DUALARI HEM KABUL ETSİN HEMDE ECRİNİ VERSİN İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…