nasılsınız bacılar
yarın dr gitmek istedim ama randevu alamadım inşallah sabahtan perşembe günü için randevu alırsam cuma günü gidicem ikinci tüpten sonra hiç gidip muayene olmadım bu ay gidip olmak istiyorum biliyorum bişey çıkmıcak ama nerdeyse 2 yıl oldu herhalde daha hiç gitmedim çok ağrılı geçiyor zaten agrılıydı regli günlerim tüp denemeleinden sonra hepten ağrılı oldu bide hamilesin dermiş ay ne şok olur olmıcagını bile bile insan işte umut ediyor
zcu anlamadım ama yazılanları okuyunca şaşırdım kızsizde spermi çıktı eger öyleyse tutmayın beni
birtanem korkma sadece dua et ve şükret rabbim sana inşallah şifanı veriyor.sabrının meyvelerini toplama zamanı geldi artık sana yazdığım duaları(dua-ı sekine ,tahmidiye duaları ben bu duaların asla geri çevrilmeyeceğine inanıyorum) oku birde bulabilirsen acve hurmasının üzerine oku inşallah rabbim senide meleğine kavuşturacaktır.nedense benim içimde çok güzel duygular belirdi .rabbim yüzünü güldürsün.
canım bu duaları int.den buldum bu duaları okumanın zamanı varmı gerçekten çok güzel dualar okurken çok etkilendim gözyaşlarımı tutamadım. Eşimde okumak istiyor oda okusa olur demi duadan önce namazı falanda varmı yazarsan sevinirim.Allah razı olsun.
canım hereketsiz bir tane ama bunu bile hayal edemezdim her zaman söylüyorum bizim birbirimize ettiğimiz dualar daha makbul diye Umrede ettiğin dualar bizede yaradı Allah razı olsun.ben hep sizin için dua ediyorum Allah izin verirse etmeyede devam edicem .
arkadaşlar dün sperm testi verdik.sonuç.pellette 3-4 lökosit 2-3 spermiyogenez hücresi ve adet haraketsiz spermatozoid görüldü diyor .sonucu Kaan hocaya gönderdik bakalım ne diyecek.hareketsizde olsa bir tane çıkmış sevinemiyorum bile bazen menide bir iki çıksa bile m. tesede çıkmaya biliyormuş.hakkımızda hayırlısı olsun.
evet canım bende okudum nette uzun olduğu için elle yazamadım yarın net kafede yazdıracağım.Rabbim kabul etsin.amanın ne diyon bacım maşallah Rabbim sayısını ve hareketliliğini artdırsın çok sevindim inşallah ben Kabede yapılan duaların kabul olcagına eminim ama ben dua ettiğim için değil kabul ettiyse Rabbimdenden yoksa benim duamın ne hükmü var bak gene depreşti inşallah gene gitmek nasip olur şimdi Kabede olsam bu vakitlerde sıcak oldugu için biraz tenha olur yana yana tavaf yapsam ah ah bir daha nasip olurmu
sekine duası cemrail as tarafında Efendimiz sav hazretlerine gelir o an hz Ali efendimizde ordadır ve bu olayı şöyle anlatır
ben cebrailin şahsını yanlız alaimüs-sema suretinde gördüm sesini işittim sahifeyi aldım bu isimleri içinde buldum der yani sekine dausı bi zatihi Efendimize gönderilmiş çok manidar ve kutsi bir duadır vakti ve saati yoktur okunmaya başlayınca 10 kere Alluhu Ekber denir ve besmeliyi şerifle başlanır en az 7 kere okunmalıdır aslı 19 kereokumaktır
tahmidiye ise
gene 10 kere Alluhu Ekber diye başlanır tahmide yi üsdat haz şöyle açıklar
bende çok defa maddi manevi hastalıkların şifası olan ismi azam ve besme ile dokuz ayat-ı uzmayı içinde bulunduran der ve devam eder yani tahmidiye Kuranı kerimin içindeki ayetlerin tekrarı ve dualar barındırır maddi manevi hastalıkların şifası için okunur birazcık uzundur
bunların namzları yoktur
allah razı olsun canım.biz pazartesi muaynehanesine gideceğiz salı günüde hastanede oluruz herhalde .umutla çıktığımız bu yolculukta sevinçle dönmek dileğiyle.canım süper ya çok sevindim allah tamamına erdirsin benimde eşim salı kaan hocaya gitcek inşallah bizde güzel haberler alırız
hadiiii gözün aydın valla çok sevindim bitanem, canım bende bilmiyorum misafirhane falan, benim ailem orda olduğu için gerek olmuyor :)) banada cevap vermiş hoca demiş ağustos tatil ayı işler yavaş olabilir eylül adeti ile gelin demiş. FSH ıda 21 haziranda yollayın demiş. Bakalım eğer FSH da değişiklik olmazsa belki temmuzda olabilir, artık beklemek istemiyorum sıkıldım..sende inşAllah güzel haberlerle geleceksin, nasıl mutlu oldum ya, kesin çıkacak göreceksin..hemen geçersin sende tüp bebeğe, hatta beraber gidip gelelim :))
canım sağ ol ,bende beklemek istemiyorum bir an önce olsun bitsin istiyorum bu beklemek beni boğuyor.sizin içinde her şeyin hayırlısı ,en doğru zaman hangi aysa o zaman olsun .keşke beraber gidebilsek belkide oralarda karşılaşırız.hakkımızda hayırlısı olsun canım.nasıl heyecanlıyım anlatamam yanımda ne götürmem gerekir. nasıl bir ayakkabı giyeyim havlu falanda götürmem gerekirmi bana bir fikir verin.
zcu yolunuz acik olsun insaallah cok guzel haberlerle donersi niz dualarim sizinle
Allah razı olsun .biliyorum dua ettiğinizi benimde dileğim Rabbim fazla bekletmeden hepimizi evlatlarımıza kavuştursunzcu yolunuz acik olsun insaallah cok guzel haberlerle donersi niz dualarim sizinle
eğer metroyla kızılaydan cebeciye gidersen metrodan dikimevi yönünden çıkacan biraz yürüdükten sonra sağda ranpa var orayı çıktıktan sonra karşiya geç hastane solda umarım tarif edebilmişim daha önce ankaraya hiç gitmedim ama bu azo bizi cok götürdü bütün sokakları avucumun içi gibi bilirim acaba diyorum birgün oraya coçuğumla gidebilecekmiyim o günleri unutabilecekmiyim umarım ordan dolu süprizlerle gelirsin en kısa zamanda............:92::92::92::92:canım Allah razı olsun .ben Ankaraya ilk defa gidiyorum ,rampayı söylediğin iyi oldu ona göre rahat bir ayakkabı giyerim.kızılayda bir otelde kalısak metroyla cebeciye gitmek kolay oluyor herhalde hastanemi ranpada .canım sen galiba Ankarayı iyi biliyorsun .Rabbim zorlukları kolay etsin önümüzde seninde gönül muradını versin.
zcu canım sekine duasını yukarıda yazdım okunma şeklinide yazdım ama tekrar edeyim .şimdi besmele çekip duaya başladıktan sonra her defasında ferdun hayyun kayyumun hakemun adlun diyorsun birinci ayeti okuyup tekrar esma-ı sitteyi okuyorsun 19 ayet boyunca aynı şekilde devam ediyorsun.her hangi bir zamanı yok namazıda yok ama bildiğim kadarıyla akşam namazından sonra 40 fatiha suresi okuyanın dileğini rabbim en yakın zamanda verirmiş.istersen internetten indireceğine dini kitap satılan yerlerden büyük cevşen al onda bu dualar ve daha fazlası var canım rabbim tez vakitte kurtarsın yaşadığın kötü günler günahlarına kefaret olsun inşallahsekine duâsı
aslı vahye dayanan yüksek, sırlı, tılsımlı, feyizli ve kuvvetli duâlardan birisi de sekinedir. Hazret-i cebrail aleyhisselâm peygamber efendimizin (asm) huzurunda bir sayfa indiriyor. Allah’ın altı ismi yazılı bulunan bu esrarlı ve tılsımlı duâ sayfası, hazret-i ali’ye (ra) tebliğ ediliyor. Hazret-i ali (ra), bu hâdiseyi şöyle anlatıyor: “ben cebrail’i gökkuşağı gibi semayı kuşatmış olarak gördüm. Sesini işittim. Sayfayı ondan aldım. Sayfada allah’ın ferd, hayy, kayyum, hakem, adl ve kuddûs isimlerini yazılı buldum.”1
sekine ile bildirilen ve allah’ın ferd, hayy, kayyum, hakem, adl ve kuddûs isimlerinden ibaret olan bu altı ismi, hazret-i ali (ra) için ism-i azamdır. Bu isimlerden hakem ve adl isimleri imam-ı azam için ism-i azamdır. Hayy ismi, abdülkadir-i geylânî için ism-i azamdır. Kayyum ismi, imam-ı rabbânî için ism-i azamdır.2 kezâ bu isimlerin tamamının asrımızda bir meyvesi zuhur etmiştir: Risâle-i nûr.3
üstad bedîüzzaman hazretleri risâle-i nûr’u bu altı ismin mazhariyetinde telif etmiş, otuzuncu lem’a’yı da özel olarak bu altı ismin izah ve tefsîrine ayırmıştır.
Bu isimlerin mânâları kısaca şöyledir:
Ferd: Allah birdir, tektir, yegânedir, biriciktir, istiklâl ve infirad sahibidir.
Hayy: Allah sonsuz diridir, ezelî, ebedî ve ölümsüz hayat sahibidir. Her şeye hayatı veren, her şeyi dirilten o’dur.
Kayyûm: Allah dâimâ kâimdir, tabir câizse dâimâ ayaktadır, yarattığı her şeye hâkimdir, varlıkları dilediği gibi idâre eder, sevk eder ve yönlendirir, her şey o’nunla var olur, o’nunla ayakta durur, o’nunla devam eder. Allah’ı ne bir uyuklama, ne bir uyku ve ne bir gaflet hâli almaz. Göklerde ve yerde ne varsa, o’nun irâdesiyle ve kayyûmiyetiyle varlığını sürdürür ve ayakta kalır.
Hakem: Allah hüküm sahibidir, hikmet sahibidir, yarattığı her şeyde bir hikmet ve bir fayda gözetmesi o’nun yüksek âdetindendir. Faydasız ve boşu boşuna bir şeyi yaratmaz. Yarattıklarını gözetler ve denetler. Kullarından haklıyı ve haksızı ayırır, aralarında hak ve adâletle hükmeder.
Adl: Allah adalet sahibidir, her yarattığına hakkı olan her şeyi verir, hiç kimseye hiçbir zaman haksızlık yapmaz, mahşerde adaletle hükmeder, cezası zulüm veya haksızlık değil, adaletten ibârettir. Allah kendisi adalet sahibi olduğu gibi, kullarına da her işlerinde adaleti emreder.
Kuddûs: Allah paktır, temizdir, noksanlıklardan, kusurlardan, âcizliklerden, küfür ve dalâlet ehlinin düşündüğü her türlü eksik sıfatlardan münezzehtir. Allah kemâl sıfatlar sahibidir. O’nun her sıfatı, her ismi, her işi, her fiili mükemmeldir. Varlıkları mükemmel, kusursuz, temiz ve pâk yaratır. Temizliği sever, temizliği emreder, işlediklerinden pişman olan ve tövbe eden kullarını günahlarından arındırır ve temiz kılar.
Sekînede bu isimlerin zikrinden sonra on dokuz harfli on dokuz âyetle allah’tan istimdat edilir, allah’a sığınılır, muhtelif isimleri ile allah zikredilerek dünyevî ve uhrevî her sıkıntımızı aşmamız için bu isimlerin feyiz ve bereketi istenir.
(19ayet aşağıda mevcut)
üstad hazretleri on dokuz kur’ân âyetinden alınan on dokuzar harfli bu yüksek ve öz metinlerin besmeleden itibaren on dokuz defa okunmasını önermiştir.4 on dokuz rakamı kur’ân’dan alınan bir şifredir. Bilindiği gibi, kur’ân’da ebedî âlemlerle ilgili verilen bir haberde on dokuz adedi telâffuz ediliyor.5
seksen yılı aşkın hayatı boyunca karşılaştığı dehşetli fitnelerden harika bir sûrette korunmuş olan üstad saîd nursî hazretlerinin, imam-ı gazali yoluyla hazret-i ali’den (ra) ders aldığı sekine gibi yüksek esrarlı evradı kendisine daimî bir vird edinerek hiç terk etmeden okumuş olması6, bize, her sıkıntı ve fitne ânında sığınacağımız açık ve koruyucu bir kapı olduğunu göstermeye yeterlidir.
Sekine duası
okunuşu
1- niyet( ne için ve ne maksatla okunduğuna niyet etmek)
2. Istiğfar (7 defa)
3. Salavat-ı şerife ( 7 defa)
4. Allah-u ekber (10 defa)
5. Altı esma her ayetle beraber okunacak.(19 defa)
yani besmele çekilir sonra ferdün, hayyun, kayyumun, hakemun, adlun, kuddûsun."denir ve 1. Ayet okunur bu sırayla 19 kere tekrarlanır.sonra tekrar besmele ,6 esma ve 2. Ayet okunur.19 ayet bitene değin aynı şekilde okunur.
6 esma:ferdün, hayyun, kayyumun, hakemun, adlun, kuddûsun."
1.ayet: Seyec ‘alullahu ba’de ‘usru-y yusra”
2.ayet:anetil vucuhü lil hayyil kayyum
3.ayet:ve innallahe biküm lera ufün rahimu
4.ayet:innallahe kane tevvaben rahimebaktabul
5.ayet:innallahe kane gafuran rahime
6.ayet:fe innallahe kane afüvven kadira
7.ayet:innallahe kane semian besira
8.ayet:innallahe kane alimen hakime
9.ayet:innallahe kane aleyküm rakibe
10.ayet:innâ fetâhnaleke fethan mübiyna
11.ayet:ve yen surakellahu nesran azize
12.ayet:inne hızballahi humül gâlibûn
13.ayet:innallahe huvel kaviyyül aziz
14.ayet:innallahe huvel ganiyyül hamid
15.ayet:hasbiyallâhu lâ ilâhe illâ hu
16.ayet:hasbünallâhu veni'mel vekîl
17.ayet:la yeh zünühümül fezeul ekber
18.ayet:iyyake na'budü ve iyyake nestain
19.ayet:velhamdü lillahi rabbil alemin
ayetlerin mealleri
1- allah her sıkıntıdan sonra kolaylık lütfedecektir. 2- yüzlerin sıkıntısı hayy-ı kayyûm içindir. 3- allah size karşı çok şefkatli, çok merhametlidir. 4- allah tövbeleri çok kabul edici ve kullarına çok merhamet edicidir. 5- muhakkak ki, allah çok bağışlayıcı ve çok merhamet edicidir. 6- muhakkak ki, allah her şeye gücü yettiği halde çok bağışlayıcıdır. 7- şüphesiz allah her şeyi hakkıyla işitir ve her şeyi hakkıyla görür. 8- şüphesiz allah her şeyi hakkıyla bilir ve her işi hikmetle yerine getirir. 9- muhakkak ki, allah sizin üzerinizde gözeticidir ve her halinizi görür. 10- biz sana apaçık bir fetih yolu açtık. 11- ve allah sana pek şerefli bir zaferle yardım etsin. 12- şüphesiz allah’a tâbi olan topluluk gerçek gâliplerin tâ kendisidir. 13- muhakkak ki allah, azabında pek kuvvetlidir ve kudreti her şeye galip olandır. 14- muhakkak ki hiçbir şeye ihtiyacı olmayan ve her türlü övgüye lâyık olan ancak allah’tır. 15- allah bana yeter. O’ndan başka ibâdete lâyık hiçbir ilah yoktur. 16- allah bize yeter. O ne güzel vekildir. 17- en büyük korku olan kıyâmetin dehşeti onlara üzüntü vermez. 18- ancak sana kulluk eder ve ancak senden yardım isteriz. 19- ve âlemlerin rabbi olan allah’a hamd olsun.
Allah kabul etsin...
selam kizlar !! Neler yapiyorsunuz ben bagzen giremiyorum takip edemiyorum !!!!!!!
YENI GELENLER OLMUS, HOS GELDINIZ !!
KESKE BU SORUN ICIN GELMESEYDINIZ!!!!
ARKADASIN ESINDEN SPERM ESINTEILERI CIKMIS COOOOOOOK SEVINDIM!
ALLAH TAMANINI ERDIRSIN !!
INSALLAH HEPIMIZIN DUALARI KABUL OLUR ALLAH GÖNLÜMÜZE GÖRE VERIR!!
BENI SORARSANIZ IKI AY DOGUM KONTROLL HAPI KULLANIP TEMUZDA
UMUT TA ISTANBULDA ALLAHIN IZNIYLE MICRO TESE AMELIYATI OLCAZ!!
YANI BEN TEMMUZ DA BASLIYACAGIM!!!
AMA CCCOOOKKK KORKUYORUM CAKTIRMAYIN!!!!
belgincim bacım nerelerdesin ne yaptınız haziranda tedavi varmı bizde bu salı kaan hocaya gitcez oradanda ankalifeye gircez oranın üroloğu çağırmış gelin tedaviye başlayalım demiş
arkadaşım burda pek konuşamadım seninle ama her zaman sende diğer arkadaşlarım gibi dualarımda olacaksın .mevlam bu illetten hepimizi kurtarsın bu sene bizim yılımız olsun çifter çifter bebeklerimiz olmasını canabı haktan niyaz ediyorum inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.
canım çok teşekkür ediyorum ve dualarına yürekten amin diyorum canım eskiden çok girerdim ama artık pek giresim gelmiyor sadece girdiğimde okuyup çıkıyorum yazacak bişey bulamıyorum yoksa bende her duamda sizler içinde allaha yalvarıyorum anne baba olmak isteyen herkese rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde bizlerede amin
amanın ne diyon bacım maşallah Rabbim sayısını ve hareketliliğini artdırsın çok sevindim inşallah ben Kabede yapılan duaların kabul olcagına eminim ama ben dua ettiğim için değil kabul ettiyse Rabbimdenden yoksa benim duamın ne hükmü var bak gene depreşti inşallah gene gitmek nasip olur şimdi Kabede olsam bu vakitlerde sıcak oldugu için biraz tenha olur yana yana tavaf yapsam ah ah bir daha nasip olurmu
sekine duası cemrail as tarafında Efendimiz sav hazretlerine gelir o an hz Ali efendimizde ordadır ve bu olayı şöyle anlatır
ben cebrailin şahsını yanlız alaimüs-sema suretinde gördüm sesini işittim sahifeyi aldım bu isimleri içinde buldum der yani sekine dausı bi zatihi Efendimize gönderilmiş çok manidar ve kutsi bir duadır vakti ve saati yoktur okunmaya başlayınca 10 kere Alluhu Ekber denir ve besmeliyi şerifle başlanır en az 7 kere okunmalıdır aslı 19 kereokumaktır
tahmidiye ise
gene 10 kere Alluhu Ekber diye başlanır tahmide yi üsdat haz şöyle açıklar
bende çok defa maddi manevi hastalıkların şifası olan ismi azam ve besme ile dokuz ayat-ı uzmayı içinde bulunduran der ve devam eder yani tahmidiye Kuranı kerimin içindeki ayetlerin tekrarı ve dualar barındırır maddi manevi hastalıkların şifası için okunur birazcık uzundur
bunların namzları yoktur
sizin azo sebebi nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?