- 31 Ocak 2011
- 7.474
- 557
- 198
vck canım sizin sebep neydi tatlı unuttumda
çooook teşkkür ederim doktorunla da görüşünce bana burdan bilgi verirsen çok sevinirim..Çok haklısın ama moralim sıfır çevremdeki insanlar özellikle kayınvalidem anlamak istemiyor ..O hiç çocuk aramamış yaşı 15 olduğu için Rabbim hemen vermiş....Gelde bu lafa sinirlenme benim 30 ya galiba ondan olmuyor diyor problemi bilmesine rağmen....Rabbim hepimize sabır versin geceleri uykularımızdan uyaracak sabaha kadar uyutmayacak sağlıklı sıhhatli bücükler versin hepimize ama hepimize...
birşey paylaşmak istiyorum sizlerle kızlar sağolsun bi arkadaşım bana getirdi aynen naklediyorum:
ÇOCUĞU OLMAYANLAR İÇİN:
Ya Samed ve Al-i İmran Suresi 38. ayet-i kerimesi 41 gün sabah namazından sonra 41 defa okunur.Sonra gecenin üçte birisinde "Ya Samed" 313 defa çekilerek 41 gün 1 kg bala üflenir.Erkek ve kadın işraktan sonra iki rekat hayırlı çocuk için namaz kılıp balı 41 gün yer.Ve aynı tertip 3 defa yapılırsa Allahın izniyle çocuk sahibi olunur.
ÇOCUĞU OLMAYAN ÇİFTLER İÇİN:
Al-i İmran Suresi 37. ayet-i kerimesi aşağıdaki karışıma 71 defa okunacak:
1 kg hakiki bal,50 gr arı sütü,250 gr çörek otu,250 gr ısırgan tohumu,100 gr antep fıstığı tedarik edilip,ısırgan tohumu ile çörek otu öğütülüp arı sütü ve bala karıştırılıp cam bir kap içerisinde saklanıp cam kabın dışına ışıktan muhafaza etmek için folyo sarılacak.Sabah akşam aç karnına 41 gün devam edilecek.
Azospermiyi siz de yendiniz o zaman zcucum. en yakın zamanda hamile haberlerini bekliyoruz çoook sevindim. menide çıkanı tesede bulamayan doktor yetersizdir bence.arkadaşlar dün sperm testi verdik.sonuç.pellette 3-4 lökosit 2-3 spermiyogenez hücresi ve adet haraketsiz spermatozoid görüldü diyor .sonucu Kaan hocaya gönderdik bakalım ne diyecek.hareketsizde olsa bir tane çıkmış sevinemiyorum bile bazen menide bir iki çıksa bile m. tesede çıkmaya biliyormuş.hakkımızda hayırlısı olsun.
öyle doktorlara hiç itibar etmeyin kala rabbimin mucizeleri kimseyi dinlemez. elbette sonuç alanlar çok. canını sakın sıkma hep dua et.arkadaşlar setroly sel only olupta tedaviden sonuç alan varmı.biz bugün prof.dr. gittik bize hiç ümit bile vermedi...(((( ilaç önermedi...başından kovdu bizi
Allah'ın izniyle atamızın yattığı o şehirden sevinçli döneceksiniz zcu yürekten inanıyorum hep dua edicem sizlerecanım benim yazacak bir şey olmasada yaz topik eskisi gibi hareketli değil .eskiler gelse soracak çok şeyler var ama hiçbiri uğramıyor.onlarada hak veriyorum belli bir zamandan sonra gelişme olmayınca umutlarda tükeniyor.sende bu kadar ümitsiz olma Allahın ne mucizelerine şahit olduk, Rabbim ol desin yeter.Kaan hocadan bu sabah mail aldık ,sperm çıkması harika gelin donduralım tüp bebek aşamasına geçelim demiş. pazartesi için randevu aldık pazar akşamı İzmirden yola çıkıcaz.kalacak yer konusunda giden arkadaşlara soracaktım kimler gitmişti bilgin varmı ÇİÇEKTE uğramıyor onlar gitmişti .Ankaraya ilk gidişim olacak umutla gittiğim bu şehirden kötü anılarla dönmek istemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımızda birbirimize yer verelim.
doğru söylüyorsun canım Rabbim hayırlısını versin.hayırsız evlat olacaksa hiç vermesin olmadı bir kelam eğer kötü evlat olursa atsan atılmaz satsan satılmaz herkez kötülüğünü söyler sen bilsen bile evlattır kıyamazsın gerçekten zor çoçuksuz olmak açısını cekmek bir imtihansa çoçuklu olmak bence daha büyük bir imtihan.Allah hayırlısıyla bu hayat imtihanında yardımcımız olsun.herkeze hayırlı günler verdiğiniz dualar çok güzel hepsini yapıcam daha önce hacet duası falan yapmıştım bu ayda 4 cuma üst üstte ya evvel yaptım birazda kocam etse dua onada söylüyorum şunu yaparsak iyiymiş falan diye ama otaraflı bile degil allah akıl fikir versin düşünmüyor esaz bende sorun ona akıl vermekten hergün başım agrıyor herşeyi yapayımda belki alah biraz sperm verir diye valla kocayla ugraşmak zor gelincik238 öyle şeylere hiç kafayı takıp morelini bozma bu bizim sınavımız bizimde inşallah olacak face koyacak çocuklarımızın resmi ben neler gördüm neler sabır edip katlanmamız lazım başka elden gelen yok valla bazen çok karamsarlıga düşüyorum aglama krizlerine giriyorum bazende çevreme bakıyorum aman olanların başı gögemi ermiş diyorum alah herşeyin hayırlısını versin ne hayrını görecekler hepside hayırlı evlat olmuyor allah hayırlı evlat versin amannn gene sinirlendim derdim deşildi allah sabır versin hepimizede tez ğünden yüzümüzü ğüldürsün
canım alırımda cevşende Türkçe yazılmışı varmı ben Arapca bilmiyorum.yinede bir bakayım.zcu canım sekine duasını yukarıda yazdım okunma şeklinide yazdım ama tekrar edeyim .şimdi besmele çekip duaya başladıktan sonra her defasında ferdun hayyun kayyumun hakemun adlun diyorsun birinci ayeti okuyup tekrar esma-ı sitteyi okuyorsun 19 ayet boyunca aynı şekilde devam ediyorsun.her hangi bir zamanı yok namazıda yok ama bildiğim kadarıyla akşam namazından sonra 40 fatiha suresi okuyanın dileğini rabbim en yakın zamanda verirmiş.istersen internetten indireceğine dini kitap satılan yerlerden büyük cevşen al onda bu dualar ve daha fazlası var canım rabbim tez vakitte kurtarsın yaşadığın kötü günler günahlarına kefaret olsun inşallah
canım inan içim pır pır etti anlattıklarına .Allahım nazarlardan korusun analı babalı büyüsünler Allah acılarını göstermesin sanada banada ve tüm arkadaşlarımızada nasip etsin.inş,herşey yolunda gider zcu m,mevlam sana ikiz ikiz tattırır inşallah...lütfen rahat ol canım zor bişey biliyorum ama,bu tedavide çok önemli.ablamın 6 aylık ikizleri var onunda tedaviyle oldu,bugün onları dışarıya çıkarttık ayyy aman ALLAH IM resmen bütün herkes tarafından ilgi odağı oldular,herkesin gözleri onların üstündeydi.ALLAHIM o güzel duyguyu herkese tattırsın.
.
canım Allah razı olsun sanada en yakın zamanda böyle heyecanlar nasip olsun.zcu yolunuz acik olsun insaallah cok guzel haberlerle donersi niz dualarim sizinle
gitmeden bu yazdıklarını not edicem bir kağıta ilk defa gidiyorum ve çok merak ediyorum.umarım bende bebişli dönerim bu umut yolundan sende bu yolda bebişine kavuşursun.Rabbim daha fazla aratmasın ağlatmasın.eğer metroyla kızılaydan cebeciye gidersen metrodan dikimevi yönünden çıkacan biraz yürüdükten sonra sağda ranpa var orayı çıktıktan sonra karşiya geç hastane solda umarım tarif edebilmişim daha önce ankaraya hiç gitmedim ama bu azo bizi cok götürdü bütün sokakları avucumun içi gibi bilirim acaba diyorum birgün oraya coçuğumla gidebilecekmiyim o günleri unutabilecekmiyim umarım ordan dolu süprizlerle gelirsin en kısa zamanda............:92::92::92::92:
Allah razı olsun canım arkadaşım.Rabbim yavrularınıda sana bağışlasın.Azospermiyi siz de yendiniz o zaman zcucum. en yakın zamanda hamile haberlerini bekliyoruz çoook sevindim. menide çıkanı tesede bulamayan doktor yetersizdir bence.
öyle doktorlara hiç itibar etmeyin kala rabbimin mucizeleri kimseyi dinlemez. elbette sonuç alanlar çok. canını sakın sıkma hep dua et.
Allah'ın izniyle atamızın yattığı o şehirden sevinçli döneceksiniz zcu yürekten inanıyorum hep dua edicem sizlere
güzel bir paylaşım olmuş Allah razı olsun.birşey paylaşmak istiyorum sizlerle kızlar sağolsun bi arkadaşım bana getirdi aynen naklediyorum:
ÇOCUĞU OLMAYANLAR İÇİN:
Ya Samed ve Al-i İmran Suresi 38. ayet-i kerimesi 41 gün sabah namazından sonra 41 defa okunur.Sonra gecenin üçte birisinde "Ya Samed" 313 defa çekilerek 41 gün 1 kg bala üflenir.Erkek ve kadın işraktan sonra iki rekat hayırlı çocuk için namaz kılıp balı 41 gün yer.Ve aynı tertip 3 defa yapılırsa Allahın izniyle çocuk sahibi olunur.
ÇOCUĞU OLMAYAN ÇİFTLER İÇİN:
Al-i İmran Suresi 37. ayet-i kerimesi aşağıdaki karışıma 71 defa okunacak:
1 kg hakiki bal,50 gr arı sütü,250 gr çörek otu,250 gr ısırgan tohumu,100 gr antep fıstığı tedarik edilip,ısırgan tohumu ile çörek otu öğütülüp arı sütü ve bala karıştırılıp cam bir kap içerisinde saklanıp cam kabın dışına ışıktan muhafaza etmek için folyo sarılacak.Sabah akşam aç karnına 41 gün devam edilecek.
herkeze hayırlı günler verdiğiniz dualar çok güzel hepsini yapıcam daha önce hacet duası falan yapmıştım bu ayda 4 cuma üst üstte ya evvel yaptım birazda kocam etse dua onada söylüyorum şunu yaparsak iyiymiş falan diye ama otaraflı bile degil allah akıl fikir versin düşünmüyor esaz bende sorun ona akıl vermekten hergün başım agrıyor herşeyi yapayımda belki alah biraz sperm verir diye valla kocayla ugraşmak zor gelincik238 öyle şeylere hiç kafayı takıp morelini bozma bu bizim sınavımız bizimde inşallah olacak face koyacak çocuklarımızın resmi ben neler gördüm neler sabır edip katlanmamız lazım başka elden gelen yok valla bazen çok karamsarlıga düşüyorum aglama krizlerine giriyorum bazende çevreme bakıyorum aman olanların başı gögemi ermiş diyorum alah herşeyin hayırlısını versin ne hayrını görecekler hepside hayırlı evlat olmuyor allah hayırlı evlat versin amannn gene sinirlendim derdim deşildi allah sabır versin hepimizede tez ğünden yüzümüzü ğüldürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?